Тренировки на открито София: 11 септември 2011

Днес, както говорихме вчера - Neural charge. Т.е. в 4 в училището в Младост ще ви чакат лицеви и скокове, а за discharge - чуковете, за да се изпусне малко нервното напрежените :D
Освен това ще се посъстезаваме малко с гумите на къси дистанции, както и работа по support на халки, че трябва да започнваме да ги овладяваме и тях.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

11.09.11
20:10

“This can’t go on
I must inform the law
Can this still be real
or just some crazy dream?
...”

За днес по план имахме долна част с акцент на предните бедра в силовия блок, но вчера предвидихме само Neural charge, за да възстановим. Оказа се, че само един има лека мускулна треска на предните бедра, което ни позволи да си направим и предвидения силов блок, и да си изпълним и neural charger частта. Както и малко support на халки, плюс stir the pot и изометрия в долната част на лицева, за да тренираме средната секция, която вчера поддаваше при лицевите и военната преса.
Силовия блок го направихме като дуел, но накрая пуснахме и още един между двата отбора на средно и по-напредналите. Използвахме нещо, което правихме миналата година в зората на тренировките на открито - The Number of the Beast, т.е. 666 повторения от нещо. В случая - скокове на въже и удари с чук. С наказание от 10 бърпита, ако си свършил едното упражнение преди другото, и от 20 бърпита, ако объркаш в сметките. Все пак ние тренираме и ума, не само 1-2 физически качества :)
Ето и клипче от днес:

11.09.11
22:23

Готино клипче!!!! Обаче, защо си мисля че кръстовете и на двамата трябва да са изправени когато дърпат?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1