Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Венцеслава Атилова на 11.02.12, 21:11:
но се почувствах супер изморена и реших този път разумът да надделее..... Може би утре.....а може би другата седмица.
тъй тъй...старите грешки няма да повтаряме:)
12.02.12
19:46
Тъй тъй..... Запази си Славко думите преди да прочетеш този пост....
Та днес се получи малко унищожение
Разтяжки и активации
Пултру с 30 кг да се събуди дупито
Овърхед 5х5 с 25 кг тук има много мегдан за качване дори и в момента.
Гребане с 16 кг дъмбели 3х5 на ръка
И цялата тая работа при положение, че имам мускулна на цялата горна част пт вчера
После комплекс
20 суинга
40 пушпреси
50 клека
И така всеки рунд правиш с 5 по-малко докато накрая не стигнеш до 5 пушпреси, 10 клека и накрая 10 клека и юосле 5 клека
22 минути - ганичко раменете, гърба и перките са в тотален шок
И за капак 1 час йога. Като за първи път добре, само че се чувствах като хибрид между пинокио, медуза и прасе. Да се разбира - дървена съм, потях се като прасе, и се тресях като желе там където раменете и гърба трябваше да вземат участие.
Глупава, глупава Венци. Йога след изтощителни комплекси невър евър агайн!
Иначе ми допадна, имаше мноооого изометрии и разовидностина планкове иии баланси така че другата седмица ще повторя.... Без частта с комплекса
Тъй яденето
И там ...дива си беше права
Събудих се умряла от глад в 7. Изядох 2 бъркани яйца с гъби,масло и кашкавал и 3 кисели краставици и бек ту бед ;)
После свинско със зеле за обед
Докато го готвя обаче си хапнах добре сурово кисело зеле, след това пих кафе иииии познайте кой варди тоалетната половин час след обед. ;) няма лошо “прочистих се” :D
За вечеря ще е пак от свинското.
Правиш простотии, дето и преди ги правехме...:)
Искаш за 3 дена да си върнеш формата, която гради с месеци...то е ясно, че ще дойде...но контузена няма как да стане, а ти си изстрада БАЯ неща!!!
За йога след кондиции...тука няма какво да кажа, това пък е върха:) НО, все пак-адмирации за йогата!!!
Поне знаеш, какво да не правиш!!!
казано от Венцеслава Атилова на 12.02.12, 19:46:
Защо бе? На мен много добре ми идва йогата след кондиции - точно съм загряла добре, а и момента е подходящ за динамичен и балистичен стречинг (в случай, че можеш да си го позволиш). :)
12.02.12
20:22
..... И Венци си подви опашката и се скри под масата.... Прав си... Няма повече обещавам
12.02.12
20:28
казано от Margaritka на 12.02.12, 20:16:
казано от Венцеслава Атилова на 12.02.12, 19:46:
Защо бе? На мен много добре ми идва йогата след кондиции - точно съм загряла добре, а и момента е подходящ за динамичен и балистичен стречинг (в случай, че можеш да си го позволиш). :)
Защото този комплекс ме изтощи доста. Може би да след николо месеца ще има полза от йога след кондиции, но днес просто си беше ту мъч, особено имайки предвид, че за първи път ходя на йога изобщо. А и аз не бях загряла на кондицията, направо бях прегряла,чак ме питаха искам ли кислороден апарат хахха.
12.02.12
21:18
Ебаси ...жената....
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 15.02.12 22:10.
Е, щом е за пръв път, изключвам по-бруталните динамични разтяжки, карай по-леко, докато се адаптираш :)
Аз след тежки и бързи кондиции съм в състояние да направя неща, които в стандартен йога комплекс са ми невъзможни...
А за прегряването, и аз често предизвиквам уплашени и притеснени погледи и реакции по време на тренировка, когато спра да раздишвам :D
BTW, видеото, което си постнала, нещо не е У ред :)
15.02.12
22:30
2 дни почивка и унищожаване на запасите в хладилника
Особено в понеделник. Положението беше направо страшно след фитнес фиестата в неделя - едва мърдах, а гладът беше епичен. Накрая просто забърках изпитаната рецепта от мазно месо+кашкавал+сметана и това май сложи край на мъките ми. Стомашно-чревните такива де. Отвратителното схващане и мускулната треска на горната част на тялото ми мина едва днес.
Вчера цян ден разместване на бебешки сектор - вече съм спец в помпи, доячки, детски цокала и тем подобни....голям майтап падна оказа се че съм напълно некомпетентна що се отнася до тия работи, а какви чудеса на техниката има...чак да те е страх да попиташ за какво са.
Както и да е - днес след 2 дни почивка:
овърхед 25 кг 1х5, 30 кг 5х5 всеки път сначвах щангата от земята. Малко криви и малко плитки някои повторения но още две три тренировки и ще мятам повече кг.
пул тру с 34 кг 3х5
гребане 16 кг дъмбел 3х5 на страна
преден клек 45 кг 3х5 - нананана открих къде ми е грешката на предния клек - краката да ми били прекалено раздалечени
5 рунда
бягане 400 м
10 тръстъра
10 сумо хай пул
20:04
най доброто бягане за 1:48, последното разбира се най-зле - 2:05.
тва е то - яденето е прилично:
2 яйца с масло и кашкавал и македонска лютеницааааа амамама
за обед много вкусни свински гърди на скара и зелена салта с яйце и малко кашкавал
вечеря пилешко бутче с грах
Айде стига толкова.
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 15.02.12 22:36.
18.02.12
06:33
Вчера пак някакъв... ъм интересен ден. Ох няма ли да минава този февруари вече....
Тренировка:
Дайвбомъри 3х5 - докато ги праве се чуват едни странни хрррррщщщщщщ звуци от рамената и гърба ми
тяга на 1 крак с пудовка - 3х5 на крак
хоризонтални набирания 5х5
3 серии от
В ъпс 10
Чинис 10
Планк 1 мин
21-15-9
бърпи
овърхед намади с 15 кг диск
гребане
14 мин
Гадничко
Храна:
2 яйца с масло и кашкавал
свинска вратна доста солидна и зелена салата с домати и краставици
пилешко бяло месо със сметана, зелена салата
2 капучинота през деня
Айде
18.02.12
09:04
Тюленище, гребането на какви килца е ? Набиранки можеш ли да правиш пак вече?
18.02.12
09:51
казано от Тедо на 18.02.12, 09:04:
Тюленище, гребането на какви килца е ? Набиранки можеш ли да правиш пак вече?
25. Набиранки в интерес на истината не съм се пробвала - засега само хоризонтални и негативни. Според мен трябва да олека още
19.02.12
21:47
Така значи, шюера почивка ии в интерес на истината не си споням какво точно ядох ама яйца месо, салата кашкавал и тем подобни обичайни работи.
Днес малко чистене и 2 часа разходка в парка - товва слънце колко зарежда.
спретнах вкъщи леко раздвижване
лицеви 3х5
гребане с пудовката 3х5 на ръка
после изплагиатсвах “почивката” на Славко от клипчето, но сега мога само половината от движението и така 20тина пъти
обръщане и пуш преса с пудовката 5х2 на ръка
експлозивност за крака - от колене на ходила - и ми се получава доста добре - 5х10
опити за казачок - много смешни, баланса е 0
странични наклони с медицинската топка 3х5 на страна
страничен планк с извиване - 3х5 на страна
папу в норми - яйца със сирене и лютеница за закуска
обед домашна наденица и зелева салата
вечеря домашна кокошка задушена с масло и грах + половин сладолед сникърс (то май нямаше и 40 грама ама ми се ядеше сладко)
ами това е ...утре ме чакат омразните 5К.
20.02.12
21:37
5К 27:30 (party) ред бул дава крилаааааа хихихихи много съм доволна ляляляляляяяяя
Амааа какво потене падна.
После разни изометриии за корем и обратни коремни преси
Ииии мнооого разтягане
Уф, не знам как имаш нерви да бягаш толкова дълго...на мен дори теста на Купър ми идва досаден и скучен (dull)
Мнението беше редактирано от Margi на 20.02.12 21:42.
20.02.12
21:48
казано от Margaritka на 20.02.12, 21:39:
Уф, не знам как имаш нерви да бягаш толкова дълго...на мен дори теста на Купър ми идва досаден и скучен (dull)
Ъм... Ами предвид, че съм ги категоризирала в предния пост като “омразните” 5к.... Сещаш се. Досадно не ми е само ме смазва психически като знам, че е ден за дългото бягане. И скучно не ми е чак толкова защото искам да постигна някакво прилично време, което значи, че всеки път се набирам колкото мога и се съсредоточавам в дишане и в това да игнорирам желнието си да спра някъде между 2рия и 4тия километър. Ама не ме кефи де и то хич, но сега така или иначе тренирам около 90 процента движения, които едно време не са ме кефели и ги игнорирах... Свиква се.
Към прилично време и аз се стремя, но на доста по-къси дистанции :D ...и мен психически ме смазват мислите за монотонна дейност в течение на повече от 5-6 минути :)
казано от Margaritka на 20.02.12, 21:51:
Към прилично време и аз се стремя, но на доста по-къси дистанции :D ...и мен психически ме смазват мислите за монотонна дейност в течение на повече от 5-6 минути :)
хах, аз бягам над час, и умирам от кеф....само бягайки не ме тресе нервата. Колко сме различни? Аз като се сетя за щанги и ми се повдига :) е вдигам де, но насилствено малко
но на доста по-къси дистанции
Thrust me, I got this:)
казано от slavko на 21.02.12, 09:30:
но на доста по-къси дистанции
Thrust me, I got this:)
Звучи ми някак...притеснително :D :D
23.02.12
06:38
впенна преса 1х3 35, 5х5 32.5
тяга 1х3 85, 3х5 80 кг
Синди за баби - 11 рунда
яйца с масло и лютеница
наденица домашна, домати и краставици
свински гърди, зелена салата
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 23.02.12 08:16.
(rock) КУЛТ! И аз искам такава военна преса!!!!
Като се замисля аз и 5х80кг тяга не мога да направя без фитили... (headbang) но като се замисля не е зле да пробвам, че с тея 2-ки и 1-ци напоследък започвам да губя представя какво се случва :)
24.02.12
20:41
асистирани набирания неутрален хват - 5,4,4,4
гудморнинг 1х5 30 кг, 1х5 40 кг, 1х5 45 кг, 3х5 50 кг тук мога и още кг, но малко съм несигурна
ренегатско 3х5 18 кг
лежанка 1х5 30 кг, 3х5 32,5 кг
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
тяга 60 кг
пушпреси 30 кг
suiside push ups (лява+дясна=1)
20 мин
яйца с гъби, чушка и кашкавал
свински гърди, айсберг с орехи
телешки черен дроб (полусуров, че бях супер гладна след тренировката), сметана, айсберг салата с орехи и половин авокадо
26.02.12
21:38
днесссс
беше хубав ден. без нищо кой знае какво да се случи. А да освен да възродя щанги и сланина :)
600 rep challenge от оная скини бич от bodyrock
Не задруго ами викам си - не ми е ден за трениране ама я да пробвам.
В интерес на истината не беше хич зле като натоварване - поизпотих се качествено
100 високи колена
100 lunge+kick
100 високи колена
100 предни клека с пудовката
100 високи колена
25 коремни нормални
25 v ups ляво
25 v ups дясно
25 bicycle crunch
18 мин 55 сек
после 3х5 гребане с пудовката
след водката снощи проспах половината ден :)
но яйца с кашкавал гъби и чушка
обед наденица домашна, половин домат и малко сирене
крем супа от леща, пилешко бутче и спаначено пюре със сметана
600 rep challenge от оная скини бич от bodyrock
:) (rofl)
Мнението беше редактирано от Катето на 28.02.12 22:42.
Венци, добре дошла в редиците на ББ тиим отново :)
И да, и аз съм като Дива, бягам по 1 час и повече и умирам от кеф :) Разни хора, разни идеали....
01.03.12
21:21
След 3 дни почивка
3 набиранияяяяяяя уууууууп ууп ууп хехехехех
хиперектензии с 20 кг диск 3х8
военна преса 25 1х5, 30 5х5 - опитах и с 35 но изобщо не можах да ги бутна..... ибаси
suitcase deadlift 3х5 на страна с пудовка 32 кг
после същото с 2 х 32 кг
после същото + бърпи с 2х32 кг
суинг с 32 кг 5х10
лежанката на милко 12 кг 3х5
Туй то :)
След 25 повторения на 30 кила, къде отиваш може би:)
К’ви са тия суингове с 32-ката бре...да не си на роидс:))))...:PPPPP
02.03.12
06:25
казано от slavko на 01.03.12, 21:28:
След 25 повторения на 30 кила, къде отиваш може би:)
К’ви са тия суингове с 32-ката бре...да не си на роидс:))))...:PPPPP
не ама чувам щял си да идваш насам та затова :P Подчертавам, че бяха до хоризонтала, ако бяха вертикално тагава щеше да е малко съмнителна работата....
Ще ги видим в неделя тия работи:)
Ще те пускам ти да направиш 12.2. WOD-а, пък после ще се монтирам:)
03.03.12
08:38
ъъъъъ 30 снача на 45 кг..... не ми се струва по моите силици засега :) ама айде идвай ще видим
Вчера се спретнах набързо вкъщи с една интервална тренировка
40:20
суинг
лицеви
гребане с пудовката лява ръка
същото дясна ръка
ви ъпс ляво
ви ъпс дясно
сумо хай пул
планк с повдигане на крака
руски извивания с мед топка
тръстър с подхвъляне на мед топка
много приятно за 12 мин :)
Пак бях супер гладна, което е странно на фона на храната:
2 яйца с кашкавал гъби и чушка
наденица домашна с малко зрял боб зелена салата
свинско месо с грах
Айдееее познайте кой ще ми гостува днес
05.03.12
16:59
Приятен уикенд с причтно гостуване събота и неделя .... АКо се юудите кой е гласа зад камера на клипюето на Слави .... аз съм хехех
Няколко сверки на техниката - предния клек е супер направих спокойно 3 5ци на 50 кг.
Снача също уверен на 30 кг
Оверхеда има какво да се желае и то доста, ще сваля на 25 кг докато не затвърдя, защото на 30 кг работата се получава грозно, нищо че миналата седмица направих 5 5ци на 30 кг.
Послед един АМРАП - нямах всъщност идея да се пускам ама момчетата Слави ги напъна та и аз барабар Петко с мъжете.
Та АМРАП 12 мин
7 сумо хай пул
10 бърпи
9 пълни рунда.
Замалко ме мина Витан с 9 рунда и 7 хай-пула. Докрай му се натягах но последните 20 секудни всиюко рухна - и психика и тяло. После със силен стомашен дискомфорт и разширени зеници и кървясали очи се замъкнахме да пием кафе.
Добре беше днес мускулната треска е на раменете и гърдите... и малко на гъза...
Айде до скоро
32 кила на Витан, 16 за Атилова...
А погледа след комплекса ми е до болка познат с тия леко прибелените очи...така и трябва да бъде:)))
А за стомашния дискомфорт...аз ли да закусвам:))))
07.03.12
08:15
3х5 преден клек на 50 кг
гребане 1х5 на 40 кг, 3х5 на 35 кг
трион 3х5 на 15 кг
хиперекстензии 3х8 на 20 кг
сначове 5х5 на 30 кг
суперсерии за корем
много разтягане
14.03.12
01:08
Венци, де се изгуби :)
14.03.12
08:10
Еху не съм :) Тук съм, но не съм тренирала кой знае колко миналата седмица. И затова не съм и писала :) Иначе всичко е ок храня се добре и обмислям бъдещите стъпки
14.03.12
08:10
Еху не съм :) Тук съм, но не съм тренирала кой знае колко миналата седмица. И затова не съм и писала :) Иначе всичко е ок храня се добре и обмислям бъдещите стъпки
14.03.12
08:46
https://www.facebook.com/groups/331464077343/ !!!!!!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече