Кой тип тренировка е по-подходящ за дамите?

25.02.12
22:17

Здравейте!Искам да ви попитам как бихте ме посъветвали да тренирам-с по тежко до 8-10 повторения или по леки тежести и повече повторения?Висока съм 163см и тежа 60кг,целта ми е да изчистя мазнините да се постегна и да се урелефя,но без да ставам прекалено едра и мъжествена!Ровя се из нета,чета,но мненията са много противоречиви и това ме обърква и незнам какво да правя.Много бих се радвала да ми дадете някакъв съвет!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

26.02.12
07:43

Здравей!Моя съвет е да правиш повече кардио ,за да изчистиш мазнините, а за релефа е по-добре повече повторения с по-малко тежести. :)

26.02.12
08:01

По-тежките тренировки превръщат тялото в машина за горене на мазнини :)

MF

26.02.12
09:26

Хайде всичкиии: ТЕЖКО! ТЕЖКО! ТЕЖКО! :D :D :D
Там е истината!

26.02.12
11:14

Тежки тренировки и отрицателен калориен баланс ;)

26.02.12
12:15

А защо да не тренираш и по двата начина? Отначало леко с повече повторения и като заучиш правилно упражненията започни постепено да увеличаваш тежестта намаляйки повторенията.

26.02.12
12:21

Благодаря ви много,за изказаните мнения :)!Та значи ако започна да тренирам с по тежко и да правя 20-30 минутки кардио след тренировка (4-5) пъти седмично+отрицателен калориен баланс биха дали резултат?Искам да попитам и като съм на отрицателен калориен баланс пак ли трябва да наблягам повече на месо,риба и зеленчуци или мога да си хапвам и въглехидратни храни като картофи и ориз,да речем поне 2 пъти седмично?

MF

26.02.12
17:12

Да, ще даде резултат.
Да, можеш да хапваш въглехидрати дори всеки ден, важно е общото количество приети калории да е по-малко от изразходените и да не ги приемаш вечер.

26.02.12
19:25

казано от Miss Fight на 26.02.12, 17:12:

Да, ще даде резултат.
Да, можеш да хапваш въглехидрати дори всеки ден, важно е общото количество приети калории да е по-малко от изразходените и да не ги приемаш вечер.

Ааа значи може :).Това е добре,защото като ги ограничавам до минимум и се чувствам отпаднала понякога...Сега имам и още едно последно питане относно тренировките и по-точно тренировката за крака.Добре ли ще е да ги тренирам през 2-3 дена?И ако правя по 6-7 упражнения по колко серии да правя на упражнение?3 или 4 с по 8 повторения достатачно ли е?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1