Отслабване wanna be дневник на г-н. Христозов

Темата е заключена.

Здравейте, казвам се Георги и съм на месец растояние от 18 години. Правя този дневник, защото съм се хванал с така трудното отслабване. Започнах преди два дни, но ще запиша деня ми само от вчера.
Ръст: 180 см
Тегло: 100 кг

Така наречения ден 1ви:
7:00 Пих една ампула Syntrax fyre /original/
7:30 Закуска - банан+овесени ядки+прясно мляко пасирани в 1 и става около 100/150 мл смес
8:00 Велоргометър 45:00 минути средна трудност и скорост Поддържам над 30 до 35 км в час
10:30 Сурови бадеми 19 на брой о.о
13:00 Пържола от пилешко месо (не помня грамажа) и салата от домати и краставици с малко оцет и олио
18:00 Отново бадеми
21:00 Шопска салата

Като цяло пълноценен за мен ден. Адски доволен се чувствах. За първи път се натоварих толкова и не се предадох след 10тата минута.

До сега съм водил много нездравословен живот. Все аз бях мързеливия с рейсовете и такситата да клинча. Но си казах край и се надявам и на ваща помощ и съвети :)

Темата беше редактирана от Георги Христозов на 03.05.12 22:43.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Зарежи велоергометъра и започвай движение с щанги.
И зарежи огънчето остави го за по късен етап.
Малко ти е белтъка....всъшност не малко, а направо липсва.

Защо да го зарежа ... Кардиото е полезно пък и ми дава издръжливост и раздвижване

Днес храната по същия начин ,но наобяд прекалих малко с айряна около 3-4 чаши и се чувствах адски преял...

Е поне велото го дигнах на 50 минути ... Не чувствах умора, но краката ми просто отказаха... иначе фланелката си смени цвета :D
Относно белтъците ако добавя едно яйце към салата си вечер добре ли ще е .. ?
И от понеделник мисля да влезна и в фитнес залата макар и с малко опит там. Разгледох програмите в бб тийм и си харесах една за сваляне http://www.bb-team.org/workout/1282_barzo-i-lesno-otslabvane-samo-za-3-dni-sedmichno вие как мислите :)

п.п Приемам всякакви критики и моля когато предлагате нещо се обосновете иначе няма да обърна внимание... Искам да знам защо някои неща са така нз от любопитство ли пък и не съм склонен да вярвам на всичко написано в интернет :)

06.05.12
20:43

за 100 кг мъж храната ти е направо мижава.Момичетата в форума ядът повече,а са наполовина килограмите ти.Трябва ти храна не глад,освем ако не си решил да си съсипеш здравето.Както каза колегата по-горе,бърнара го остави за по-късно.Сега и без него ще си сваляш щом си бил обездвижен досега.Прочети повече тук в сайта и ще ти стане ясно всичко.Пробвай НВД и ХИИТ тренировки.

06.05.12
20:55

Наистина храната е много малко :( ... аз съм едва 70кг и с тази храна ще измра от глад.

06.05.12
23:06

Поразгледай дневниците и статиите за хранта, че наистина ти е малко. Кардиото го остави на велото ама може да пробваш да го направиш по-интензивно на интервали, а и не се задържай прекалено дълго.
Щанги няма смисъл да казвам, че трябва да почнеш ; )

Малко храна => тялото минава в състояние на оцеляване => пази всичко, което може да се запази, а мазнинките за тялото са животоподдържащ запас и тялото ти ще се бори със зъби и нокти да не ги даде.

За щангите : щанги => повече сила => по-голяма мощност => повече изгорено за по-малко време

Накратко казано - колкото по-силен си, толкова по-лесно ще отслабнеш.

казано от Херцог Трън на 06.05.12, 23:52:

Малко храна => тялото минава в състояние на оцеляване => пази всичко, което може да се запази, а мазнинките за тялото са животоподдържащ запас и тялото ти ще се бори със зъби и нокти да не ги даде.

Тогава ти защо гладуваш? :)

Надявам се от 5тия път, в който го напиша, да го схванеш, че си се хванал за тоя аргумент като не знам какво :

Направих го веднъж. С цел. Един път. 1.

Сега схвана ли го, защото по идиотоустойчиво НЕ МОГА да ти го нарисувам :D :D :D

П.П. А да, и целта не беше отслабване(сваляне на мазнини). Да добавя, че явно и това не си схванал сигурно :D

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 07.05.12 01:36.

Там е работата ,че яденето колкото и да е странно ми е достатъчно и глад не усещам... Иначе вчера малко бая чийтинг покрай именния ден ударих с една по голяма салата вътре с пуешко филе и варени картофи , домати , краставици ,сирене и яйце и една свинска пържола... а да и малко тортичка... направо ужас иначе равносметка за СЕДМИЦА 1: 3,5 kg

и още едно въпросче - във фитнеса с програма за ММ или сила и издръжливост.

07.05.12
11:29

Е само тортата е извън режимна иначе добре звучи мръвки сирене и тн.
За програма препоръчвам да почнеш, ако до сега не си тренирал с тежести да почнеш кръгова за няколко седмици да почнеш да заучаваш движенията.

07.05.12
17:26

Да кръгова е ок.Трябват ти серии с повече повторения с по до 1 мин почивка.Не се хвърляй да се правиш на мъж с тежки килограми.С по малки тежести но по интензивно.

Тъй като нямам никакво време нямам време и да пиша. От 18ти се освобождавам и влизам във фитнеса.. Засега само кардио пък и още съм ученик никакво време и отделно листовки а бе... :D спазвам си режима отслабвам = доволен съм :) Пак ще се включа като почна и в залата

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1