05.04.14
16:27
BCAA-то е добро, ама глутамин взимай на прах. От този трябва да блъскаш по 6-7 капсули, което на мен лично не ми харесва.
06.04.14
14:55
Принципно съм фен на ON/BSN и съм много доволна.Онзи ден пробвах тестери на AMIX (ванилия,курабийки с крем) и вкуса изобщо не ми хареса (даже и мириса),бяха прекалено сладки.+това като цяло на AMIX и нямам доверие, с толковото много реклама..:/ Ако можеш да си позволиш да дадеш някой лев отгоре, защо не си вземеш от най-доброто?! Gold standard е супер,ако чистиш или искаш бързо усвоим протеин, а Syntha има по-наситен вкус, съдържа няколко вида протеин, и затова и повечко калории и въглехидрати(по-добре при качване).Не гледай и само марката, а и етикета и целите ти! (Do Ur reasearch преди да купуваш :D ) :)
03.12.14
12:45
Консумирал съм няколко продукта на амикс ... Има доста работи, които отсъстват на етикета, а ги има в опаковката... Това ме кара да странича от тях. Иначе за резултати не са лоши :)
04.12.14
17:58
казано от Nadya Miroslavova на 06.04.14, 14:55:
а Syntha има по-наситен вкус, съдържа няколко вида протеин, и затова и повечко калории и въглехидрати :)
В смисъл ? От това, че има няколко вида протеин следва че има повече калории и въглехидрати ли ???
Не знаех че различните видове протеин съдържат различно количество калории и въглехидрати :D Но мерси, че ме светна и вече не живея в заблуда!
28.12.14
13:30
Не съм ги тествал и нямам намерение да ги тествам, заради изключително натрапващата им се и агресивна реклама. Не знам кой на кого и как плаща, но са ми втръснали. Върха на сладоледа беше псевдопоручването на силабг (от които също вече бягам като дявол от тамян), в което тестваха за наличието на белтък няколко марки протеин. Познайте кой беше победител? Amix разбира се! Не стига, че го изкараха по-добър от ON, BSN, Gaspari, PHD, Scitec, Mutant, MusclePharm, ами и “доказаха”, че всички марки лъжат за количестовото на белтъка вътре, с изключение на Amix, които чак имаха повече белтък отколкото пише на етикета...
казано от Ivan Vasilev на 28.12.14, 13:30:
Не съм ги тествал и нямам намерение да ги тествам, заради изключително натрапващата им се и агресивна реклама. Не знам кой на кого и как плаща, но са ми втръснали. Върха на сладоледа беше псевдопоручването на силабг (от които също вече бягам като дявол от тамян), в което тестваха за наличието на белтък няколко марки протеин. Познайте кой беше победител? Amix разбира се! Не стига, че го изкараха по-добър от ON, BSN, Gaspari, PHD, Scitec, Mutant, MusclePharm, ами и “доказаха”, че всички марки лъжат за количестовото на белтъка вътре, с изключение на Amix, които чак имаха повече белтък отколкото пише на етикета...
А така...залагай само на сигурно. Само на марки, които от край време са препродадени и с изместени производствени комплекси в европа и кой знае къде. Няма да пиеш някакви си Амикси я.
пс. Изследванията за които говориш не са плод на екипа на СилаБГ и медията им. Изследванията са с прикрепени сканирани анализи и са правени от мускули точка ком. Който иска може да провери драскайки в гугъл ключови думи като “белтъчно съдържание amix”.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 28.12.14 21:59.
казано от Ivan Vasilev на 28.12.14, 13:30:
Нали за да върви 1 продукт той трябва да бъде рекламиран ;)
До скоро пиех Амикс и Мекс - доволен съм, но Бълка си е доста по-доброто !
И да обесниш, ако е възможно как точно БСН и Гаспари имат по добри протеини от Амикс ?
28.12.14
22:28
Относно BSN и Gaspari и аз не съм доволен. Gaspari имаха един много хубав протеин - първият Myofusion. За мен този протеин беше най-добрият, който съм опитвал и не говоря за вкус. Най-добре възстановявах с него. Откакто направиха тия пробиотик серии развалиха протеина. На BSN съм тествал прочутата Syntha 6, като имам кофти впечатления. И по критерия възстановяване и на вкус има много какво да се желае. MEX за мен беше добър протеин, но след като пробвах тези на Scitec си останах на тях. При МЕХ има едно много добро предимство - това, че ползват стевия за посладител, за разлика от стандартните ацесулфам и аспартам. Предпочитам Scitec-a, защото си го намирам на по-добра цена от МЕХ.
Поръчковото изледване на AMIX ми е даже противно да го обсъждам! Не мисля да пиша повече за това и ми втръснало отвсякъде да ми се говори за тази марка, едва ли не сякаш нищо друго не съществува на пазара! Дразня се на подобни фишеци и ще взема наистина да си направя подобно проучване като това преди години на Нутрим, за да докажа, че си е чиста проба псевдо реклама тая марка!
ПС. Поиграх си да разгледам по-обстойно цитираното изследване и като много прост наблюдател и потребител ми направи впечателние следното:
- всички тестове на различните марки са направени на една и съща дата - 26.11.2013 г., а протоколите са от 27.11.2013 г.
- резултатите от теста на всички протоколи са на гърба на листовете, като всички листи на всеки отделен тест са идентични. Различват се само и единствено в дъното им, където е цитиран номера на всеки протокол. Подправянето на подобно нещо е толкова елементарно, че дори и баба ми би се справила с лекота ползвайки пейнт. Даваш снимка на марката на продукта, сканираш първата страница, после сканираш втората, като на пейнт само променяш в долния ред номера на проткола и воала!
Относно проучването 2012-та година в bodybuilding.com и шокиращите резултати за Gaspari Myofusion не знаех и аз съм шокиран в края на 2014-та да го разбера. А този протеин наистина ме възстановяваше най-добре. :D Явно е имало нещо различно от протеина вътре, което да е давало този ефект. Значи да съм доволен, че съм изпил само 2 кутии от него. :D
Мнението беше редактирано от Ivan Vasilev на 28.12.14 23:22.
Я го постнете това изследване с повечето белтък в амиха,че ми стана интересно :D
08.01.15
14:29
казано от Just DoIt на 08.01.15, 12:08:
Я го постнете това изследване с повечето белтък в амиха,че ми стана интересно :D
сайта не позволява да шерна линка, затова ще ти го пратя на лично съобщение.
И на лично не мога да ти го пратя, понеже не дава да пращам линкове. Пробвай така:
Google + Колко протеин в действителност съдържа протеина, който пиете
Модерация: ОК, след като видимо някой има нещо предвид с ограничаването на връзките към този сайт в bb-team, наложително ли е да се мъчите да заобиколите това? Търсачка и заглавие са достатъчен ориентир за всеки.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.01.15 21:08.
Интересно,аз като цяло не съм останал разочарован от нещата на амих,например амино хидро са ми много любим продукт,но за мех и с това изследване не мога да повярвам,защото са просто отвратителни.
10.01.15
23:26
на МЕХ кое ти е отвратителното? Протеина като вкус ли? Като вкус е малко по-особен, защото не ползва стандартните ацесулфам и аспартам, с които са свикнали повечето хора. За останалите продукти на МЕХ не мога да дам мнение, защото си нямам идея.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.01.15 20:23.
13.01.15
17:53
Ако трябва да избирам конкретно протеин, бих избрал Amix пред Mex.
24.01.15
17:31
Амикс имат хубави неща но като цяло несъм фен, а за мекс още ме е яд че се излъгах да пробвам нещо на тази “марка”.
Изпил съм доста опаковки на Amix - BCAA ,протеин и креатин.BCAA Amino Pills Complex вземам и в момента ,но само защото вече съм ги купил.След тях се връщам отново на Gaspari Aminomax 8000.Протеините няма да ги коментирам ,сега съм на MEX American Standard Whey и ми е приятен.
Креатинът - 3 кутии по 750гр на Amix ,но след като изпразних две половинки на Mex Creatine Pure Monohydrate едва ли ще си поръчам вече нещо различно в този ценови клас.Микронизиран ,не толкова натрапчив вкус и се разтваря още при сипване на водата.
Scitec - почти всички разновидности BCAA и една кутия Hot Blood.E ,няма да повторя повече!
Така че ,всеки според вкуса ,вижданията и джоба си!А до колко има файда ...
Мнението беше редактирано от sapuna на 28.01.15 13:55.
казано от sapuna на 28.01.15, 13:54:
Изпил съм доста опаковки на Amix - BCAA ,протеин и креатин.BCAA Amino Pills Complex вземам и в момента ,но само защото вече съм ги купил.След тях се връщам отново на Gaspari Aminomax 8000.Протеините няма да ги коментирам ,сега съм на MEX American Standard Whey и ми е приятен.
Креатинът - 3 кутии по 750гр на Amix ,но след като изпразних две половинки на Mex Creatine Pure Monohydrate едва ли ще си поръчам вече нещо различно в този ценови клас.Микронизиран ,не толкова натрапчив вкус и се разтваря още при сипване на водата.
Scitec - почти всички разновидности BCAA и една кутия Hot Blood.E ,няма да повторя повече!Така че ,всеки според вкуса ,вижданията и джоба си!А до колко има файда ...
Aminomax е суроватъчен концентрат и казеин на таблети от близо 1.6 грама. Не мисля, че има нещо общо с аминокиселините. Щом МЕКС ти допадат повече и им гласуваш повече доверие вземи си техните 12к . Повече са, само хидролизати са и поне са с посочен аминопрофил за разлика от протеина на таблети на гаспари.
казано от Strelok91 на 28.01.15, 15:57:
казано от sapuna на 28.01.15, 13:54:
Scitec - почти всички разновидности BCAA и една кутия Hot Blood.E ,няма да повторя повече!Така че ,всеки според вкуса ,вижданията и джоба си!А до колко има файда ...
Aminomax е суроватъчен концентрат и казеин на таблети от близо 1.6 грама. Не мисля, че има нещо общо с аминокиселините. Щом МЕКС ти допадат повече и им гласуваш повече доверие вземи си техните 12к . Повече са, само хидролизати са и поне са с посочен аминопрофил за разлика от протеина на таблети на гаспари.
@Sapuna на амих само амино хидро си заслужават,наистина на гаспари продукта е пресован протеин на таблетки в момента ... аз лично ти препоръчвам да взимаш само хидролизирани аминокиселини,те наистина си заслужават :) В момента пия тези на weider и наистина са уникални,но и цената си е фактор все пак ... два пъти по-скъпи са от тези на амикс
29.01.15
12:23
Комплексно амино рядко пия, но от тези, които съм пробвал, съм останал най доволен от Universal Amino 2700, Dymatize Super Amino 6000 и Amino 2000 на Pure, но последните нещо поизчезнаха от пазара.
30.01.15
23:43
Само да попитам за продукта на Гаспари Аминомакс 8000 как разбрахте, че е пресован протеин? Карам по спомени, но от Гаспари отказват да споделят “уникалната” си формула на аминопрофила. Няма ги описани нито на етикета, нито никъде. Просто се споменава някои от източниците + добавка креатин и таурин.
Просто виж етикета им. Концентрат, казеин и едва накрая хидролизат + таурин и някакви хомеопатични дозировки глутамин/бцаа/креатин. За мен си е протеин на таблети.
01.04.15
00:18
Чета темата и реших и аз да споделя мнението си към днешна дата.
Директно почвам по марки и продуктите които съм тествал:
MEX - като за фирма която до колкото чета из нета се произвежда в Полша , съм много доволен от протеините . American Standard , Hydro и Matrix са наистина добри продукти . Първия ми е личен фаворит . Вкус, разтворимост , възстановяване , ефект - просто супер.
За креатина не мога да кажа същото. Не съм доволен от ефекта. За Бустера на фирмата не знам какво да кажа. Опитах 1-2 дози и до такава степен са бъкани с кофеин и тем подобни ,че ме отказа на мига.
АМIX - Предатор , Fusion и Monster whey от протеините съм тествал , 1и 2-рия съм по доволен. Нямах подуване на стомаха , дискомфорт и т.н. Добро възстановяване и хубав вкус. Като Оценка бих казал 4-ка по шестобалната. Не е определено най-доброто на пазара , но впечатленията са ми добри. Най-малкото поне фирмата е Англииска , а не БГ гаражна. Среден клас като цяло.
Креатин монохидрата не останах особено впечатлен. Кре алкалина не е лош на фирмата , но съм пил на Ultimate nutrition и 2-рия определено е по-добрия , хем че е патентован продукт и не трябва да има разлика.
EVERBUILD - Пил съм Whey Build - и мога да кажа , че възстановява прилично , добър вкус и разтворимост, но доста рядък ми се видя и не засищаше особено за разлика от повечето суроватки. Разочарованието ми тук идва от произхода на фирмата и това че се прави в България .....неизвестно къде !!!! И главно от това ,че незнам що за контрол има в процеса на производство на този продукт. Дет се вика незнаем кво пием.
BSN - Synta 6 - не лош протеин , добре възстановява , на вкус има още какво да се желае и като цяло очаквах повече от този “митичен” протеин (матрица).
Myprotein - В момента тествам продуктите на тази марка , както суроватката , така и бета аланина, по-натам ще дам по добро мнение. До момента първите впечатления за тази англииска фирма са добри определено.
arnold schwarzenegger - серията съм пробвал суроватката. Като ефект , възстановяване , вкус , разтворимост беше супер. Минус е че на края на кутията усетих подуване на корема , което си беше дискомфорт определено. Не знам дали само при мен е така може и да съм единичен случай.
HAYA Labs - пробвал съм HCL креатина и вече изказах моето мнение в друга тема - не знам къде и как го правят тук в България , но ефект имаше и мога да кажа е добър продукт, що се касае краен резултат!
Няма смисъл да изреждам останалите фирми и продукти които съм тествал , защото са ужасно много. Нарочно написах само в момента най-продаваните и масовите , с което се надявам да съм помогнал поне малко на някой с поста си.
Само в заключение мога да кажа ,че марки като SAN , Muscletech , UNIVERSAL ,ULTIMATE , Universal Animal, NOW, Dymatize, LG Science, USP са наистина със светлинни години за мен пред останалите боклуци ( с извинение) , които се предлагат на пазара.
Как пък един некачествен продукт не изпих на SAN и Universal, Ultimate nutrition ????? Жалко е ,че се рекламират някакви марки чиито произход е безкрайно съмнителен и хората се лъжат и купуват ,а за същата (почти) цена могат да си вземат далеч по качествен продукт.
п.п. Сега съм си купил продукти и на BPI , primaforce и се надявам скоро да споделя мнение и за тях. Надявам се съм бил на някого полезен :)
Мнението беше редактирано от pavel pavlov на 28.04.15 22:07.
Човек, другото добре, ама как точно определяш как “възстановява” протеин? Иначе взимал съм някои неща на Haya и аз и според мен това е единствената адекватна българска марка.
01.04.15
09:41
Как усещам възстановяването ли? Ами така, че на следващия ден съм в перфектна кондиция и състояние за тренировка. Не мисля, че точно тук е мястото да се спори протеина, каква е ползата от него и за какво служи. И дали изобщо има смисъл от него с оглед на цената му. Същата е логиката и за амино киселините. Как усещате възстановяването от тях и някои може ли да докаже, че подпомагат мускулния разтеж. В чичо гугъл има достатъчно информация и литература за всичко това. Независимо, че ги употребявам, аз лично не смятам че това са оправдани пари за продукт чиито ефект от него е доста съмнителен. Целта ми с поста бе да споделя впечатления от някои марки нашумели на БГ пазар.
17.04.15
14:02
казано от Dobrin Totev на 29.03.14, 21:08:
Хора, я дайте едно мнение за тези два продукта:
AMIX BCAA GOLD
AMIX L-GLUTAMINE 800Аз дисега ползвах на Trec Nutrition, но бих искал да чуя и мнение за продуктите на AMIX.
Още като навлизаха на пазара AMIX бяха известни с много добрите си аминокиселини. BCAA gold са си класика и няма да сбъркаш ако ги вземеш. Глутамина също е добър избор независимо каква ти целта.
20.04.15
00:53
Момчета , това е нисък клас марка ,Произвеждана в Испания и пакетирана в Англия( страни,които правят всичко друго,но не са се славили с хранителни добавки ) и предназначена за по-бедните страни като нашата.Може да проверите някой от световно-известните сайтове за информация и продажба на добавки,като bodybuilding.com и т.н ,че абсолютно никой не ги е чувал или виждал. Няма нито една статия,ревю,или обява на продукт на тази марка ..Предлагат ги в България ,Унгария ,Румъния и т.н .Залагат на реклама и постояно натрапване.Сайтовете и магазините за добавки у нас са претрупани с всевъзможни видове продукти на въпросната марка в шарени кутий и гръмки реклами,защото ги взимат на ниска цена и ги продават на умопомрачителни цени на клиентите си .Невероятна глупост е да си купиш нещо на тая смешна марка,след като за същите пари или съвсем малко по-скъпо,ще си вземеш аналогичния продукт,но на световно призната и доказана марка като ON,BSN,Dymatize,Universal,Syntrax,San и т.н..
Кой луд ще си вземе примерно протеинът им AMIX WHEY PURE FUSION ЗА 108 лв.,след като за 100 лева ще пиеш Голд Стандарт на ОН.
Пробвал съм много от продуктите им,още докато бяха нова марка,от интерес просто.Продуктите нямат нищо общо като качество ,ефективност,вкус и най -вече ИЗПОЛЗВАНИ СУРОВИНИ, със тези на големите марки.За пример ще ви дам най-обикновено ААКГ. Пия го това на Амикс цял месец и просто не усещам нищо,абс никакъв ефект и си помислих ,че просто ААКГ не е нищо особено като добавка.Да,ама не . Месец след това взех ААКГ ,но на Американската марка САН.Предупредиха ме,че е доста силно и суровината на американците е съвсем различна,но не вярвах,защото мислех,че съм пил истинско ААКГ ( ама на АМИКС) ....Беше с някви 5-6 лв по скъпо това на САН,но все едно взех анадрол сравнение с аакгто на амикс.Напомване,вените ми станаха като маркучи,прилив на сила и желание за тренировка,толкова беше силно,че получавах сърбежи по кожата. Няма кво да коментирам повече.Разликата между Амикс и нещо американско е все едно да си купиш испански Сеат или немско,в случая американско БМВ ... Жалко,че хората са наивнии се лъжат лесно.
Мнението беше редактирано от Igasio Abate на 20.04.15 01:03.
07.05.15
13:01
Amix имат няколко ставащи продукта и тва е .. Като цяло - става горе долу :)
08.08.15
12:51
Здравейте, понеже искам да сменя протеина си който изтича, а са пуснали добра оферта за този AMIX Performance Reco Pro, моля ако някой го е пил да сподели мнение за продукта, добрър ли е, или не е .. благодаря предварително :))))))
06.09.15
14:57
AMIX BCAA-Elite-Rate-500-Caps чудя се дали тези са добри. ако има хора които са ги пробвали да пишат.
09.09.15
18:08
Тествал съм ги след като видях ,че ми излизат по-изгодни от ON 400caps. Като цяло са удобно за прием и аз лично много ги усетих на възстановяването и липсата на мускулна тренска ,за което главно взимам аминките.
Здравейте, какво ще кажете за креатин монохидрат на AMIX ( на прах ). 25лв - 500гр?
24.12.15
20:02
Аз лично съм от техните продукти
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече