31.05.12
20:45
Интересуваме някой ползвал ли е този Кре-алкалин на Biotech creatine ph-x?
Става въпрос за този продукт: http://shop.bb-team.org/biotech-usa-creatine-ph-x
Пия го вече 14-ти ден и абсолютно никво действие не усещем от него.
Пия по 4 капсули преди и 3 след. Общо 7 капсули.
Или при мен не действа или действието му идва по късно. Но за 14 дни да не усетя нищо малко странно ми е. Може би продукта не е хубав? Или трябва да изчакам още време да мине.
Някой ако го е пил или е пил друг Кре-алкалин да сподели мнението си!
:)
Темата беше редактирана от Т. Ч. на 31.05.12 20:53.
31.05.12
20:54
Biotech е най-тъпата марка .. :D Толкова по-хубави има ти на биотеч си се спрял .. ;ддд
Не съм пил Кре-Алкалин никога. Само креатин чист съм пил на друга марка, който съм усещал доста добре. И просто може би сам съм се прецакал като съм взел на тази марка.
Няма значение Аз ще изпия кутията, а после ще взема на друга фирма, но просто ако някой е пил да каже нещо повече. :)
Мнението беше редактирано от Т. Ч. на 31.05.12 20:58.
И при мен ефекта беше 0 пиех по 7-8 капсули и пак нищо голям боклук се оказа поне не се набутах много мисля че 20лв дадох .
Ами към 26лв, мисля че дадох, за 210 капсули. Майната му... ше ги доизпия и след това ше зема нещо по-добро.
Мнението беше редактирано от Т. Ч. на 31.05.12 22:23.
казано от Тодор Чипов на 31.05.12, 22:19:
Ами към 26лв, мисля че дадох, за 210 капсули. Майната му... ше ги доизпия и след това ше зема нещо по-добро.
И попитай преди това за марка ;)
01.06.12
00:13
казано от AgBOKATA на 01.06.12, 00:10:
:)И попитай преди това за марка ;)
Е то за Кре-алкалин мисля че е ясно - All American EFX
Все пак техен е патента и би трябвало те да са най-добри в това.Незнам обаче защо след като е патент и се предполага че всички трябва да са еднакви има боклуци като този на Biotech
казано от MARTO_CSKA на 01.06.12, 00:13:
казано от AgBOKATA на 01.06.12, 00:10:
:)И попитай преди това за марка ;)
Е то за Кре-алкалин мисля че е ясно - All American EFX
Все пак техен е патента и би трябвало те да са най-добри в това.Незнам обаче защо след като е патент и се предполага че всички трябва да са еднакви има боклуци като този на Biotech
Обеснявам си го по следния начин, но може и да греша - некачествена/евтина суровина и кофти производствен процес, характерни за тази марка.
01.06.12
02:19
А може би и несъответсвие на етикета и това което всъшност има в кутията.Хората разработили патента казват да се пие максимум по 2 преди и 2 след тренировка.На кутията на биотех има предписание за да има по добър ефект да се пие по 8-10 като и при двата продукта капсулите по етикет са едни и същи 1 капсула = 750мг.
Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 01.06.12 02:20.
Аз пия по 4 преди и 3 след. Това според мен въобще не е малко. 7 Капсули по 750мг едната се равнява на 5250мг, което си е доста добре за Буферирана форма на креатин. Проблема е, че Аз съм се набутал с кофти продукт най-вероятно.
01.06.12
08:13
Едно въпросче - преди да започнеш да пиеш от кре-алкалина на Biotech, последно кога си пил креатин? Т.е. имало ли е пауза между последният ти креатин, който си изпил и сегашния кре-алкалин?
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 01.06.12 08:13.
казано от Тихомир Велев на 01.06.12, 08:13:
Едно въпросче - преди да започнеш да пиеш от кре-алкалина на Biotech, последно кога си пил креатин? Т.е. имало ли е пауза между последният ти креатин, който си изпил и сегашния кре-алкалин?
О да! Креатина го пих Февруари месец. Голяма пауза, поне два месеца и повече дори.
01.06.12
10:19
Аз започнах да пия Kre-Alkalyn преди 3 седмици. Не съм пил друга форма на креатин преди това. Никакво действие и при мен. Може би проблема е в това че съм в период на сваляне на кила и по-малко калории, нямам идея... Но си мисля скоро да спра да го пия и да пробвам с нещо друго.
казано от Ufighter на 01.06.12, 10:19:
Аз започнах да пия Kre-Alkalyn преди 3 седмици. Не съм пил друга форма на креатин преди това. Никакво действие и при мен. Може би проблема е в това че съм в период на сваляне на кила и по-малко калории, нямам идея... Но си мисля скоро да спра да го пия и да пробвам с нещо друго.
Креатина си е най-добре. Въпроса е, че ако чистиш, Креатина малко или много те омазнява и за това реших да пробвам тази Буферирана форма на Креатина - Кре- Алкалин, която не задържа вода. Но явно съм попаднал както казах вече на кофти продукт и марка.
Мнението беше редактирано от Т. Ч. на 01.06.12 10:34.
01.06.12
13:25
Креатина не омазнява! Храната омазнява.Това че монохидрата задържа вода и може да изглеждаш по подпухнал незначи че омазняваш.Да, не е добър при сваляне но не защото ще омазниш ами защото няма да си виждаш резултатите в огледалото.
@Ufighter когато сваляш според мен няма как да усетиш креатина.Мисля че при сваляне креатина се пие не за да качиш още сила, а за да не загубиш тази която имаш в момента.
Това са лични мнения и не ангажирам никой с тях !
Аз пък точно този креатин на Биотех го усещах и то точно само по 2 хапа преди и 2 след тренировка. В почивните дни пиех сутрин 2 хапа преди закуска :) Лично аз го усещах по време на трен ми се вдигаше силата (с 5кг на “лежанката”). Една тренировка за забравих да го пия и неможах да вдигна толкова колкото предния и така... Може и да съм си въобразявал но така се получаваше при мен.
Дори Кре-алакалина на генерик нутришън (абсолютно куче марка) го усещам.
казано от Илиян на 03.06.12, 00:54:
Може и да съм си въобразявал но така се получаваше при мен.
Дори не предполагаш колко е право това твърдение ;)
Ами щом казваш значи работи при теб и си го усетил, но лично Аз и да си въобразявам и да не си въобразявам НЕ го усещам. Това, че си забравил да го пиеш преди някоя тренировка и си вдигнал по малко от колкото когато го пиеш е много странно и от там ми подсказва, че пак дори и да е работило при теб не е било на 100%.
Защото ти ако го пиеш редовно и забравиш да го изпиеш един, два, три пъти, то пак трябва да си работи, след спирането му на такъв кратък прием. :)
А и нали целта е, когато стигнеш до нянк’ва граница на силите си някой да те бутне напред и точно тогава се намесва Креатина или Кре-алкалина. Ако след спирането му винаги резултатите ми се връщат пак там, където съм бил и без него, за мен това Не е оферта. 8-)
Мнението беше редактирано от Т. Ч. на 03.06.12 07:38.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече