21.07.12
13:48
Здравейте . От почти 2 месеца правя интензивно кардио всеки ден , като включих л-карнитин преди 2 седмици , но резултата дойде веднага . Преди него килограмите се влачеха доста бавно и за това реших да пробвам. Взех Биотеч 70.000. Карнитина го започнах при 94 килограма , а сега съм 90. Понеже правя почивка от него сега и се зачетох за бърнърите . Искам да попитам сега , като вече организма ми е влязъл в ритъм и е “подгрял” с карнитина , дали ако взема бърнър ще има по-добър ефект ? Както и да споделите мнения за бърнъри . За сега се спрях на UNIVERSAL Super Cuts 3 . Гледам малко и съотношението ниска цена/качество , тъй като финансите са ограничени :) Благодаря предварително .
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 21.07.12 13:53.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимняма да ти чета лекции за храненето - предполагам, че си чел.
Само с кардио няма да стане и ще си дадеш парите на вятъра. Но ако си решил - включи бърнъра когато спреш да слабееш. макар че има доста противоречиви мнения, аз ти препоръчвам Окси.
21.07.12
16:07
Пия вече втора кутия Animal cuts. Доволен съм от него. Потя се много и ми дава сила по време на тренировките и кардиото. Трябва и диета обаче.
Иначе кътса го пия заедно с л - карнитина , ако имам. Не сваляй много да не мръзнеш зимата :D
21.07.12
16:21
Я по-добре да ми е студено зимата , от колкото да ми е прекалено топло лятото :Д Аз искам главно корема да сваля и гърдите ... Яденето е максимално антимазно (така да го нарека) :Д Аз никога не съм и бил супер ящен , но явно този студентски живот ме съсипа :Д Значи може в понеделник да се сдобия с бърнър , за да го пия с карнитина :) Само трябва да реша какъв да е :Д
22.07.12
10:22
Имай предвид, че в повечето бърнъри има и л карнитин, виж колко ще се получи на ден ако пиеш и 2те. Повече от 2 грама на ден няма никакъв смисъл да приемаш. И като цяло не си давай парите за л карнитин, взимаи направо бърнари те си имат всичко необходимо.
22.07.12
10:34
казано от Heavyweight на 22.07.12, 10:22:
Имай предвид, че в повечето бърнъри има и л карнитин, виж колко ще се получи на ден ако пиеш и 2те. Повече от 2 грама на ден няма никакъв смисъл да приемаш. И като цяло не си давай парите за л карнитин, взимаи направо бърнари те си имат всичко необходимо.
Благодаря за отговора . А би ли препоръчал някой до 30-35 лв. ?
казано от SvetLioDJ на 22.07.12, 10:34:
под 50 кинта за месец прием, изобщо не си взимай...
казано от Тайсън на 22.07.12, 12:02:
Включваш се неподготвен, маса известни и не чак толкова известни бърнари могат да ти излезнат под 50лв. при “умна” поръчка от щатите примерно ;) При средна цена от 20-30$ + 2-4$ доставка, смятай ти каква е крайната сума.
казано от Valdis на 22.07.12, 13:43:
казано от Тайсън на 22.07.12, 12:02:
Включваш се неподготвен, маса известни и не чак толкова известни бърнари могат да ти излезнат под 50лв. при “умна” поръчка от щатите примерно ;) При средна цена от 20-30$ + 2-4$ доставка, смятай ти каква е крайната сума.
аз ли никъде не видях за доставки,умни поръчки и пр.Дадох ги тея 50 лв като пример за Бг пазара,а и като гледам от Щатите пак толкова горе долу.Той иска за 30-35лв ;)
Поздрави.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече