Препоръка за протеинов шейк при НВД режим?

03.08.12
17:25

Привет, разгледах раздела, но не мога да преценя кой протеинов шейк ще е удачен за мен. Планът ми е 4 дни в седмицата да правя сутрин кардио (интервално на кростренажор) и вечер тренировки с тежести като целта ми е да топя мазнини. Ето това е грубо планът ми за храненето през деня:
7:00 Ставане
7:10 Кардио
7:30 Леко хапване П
9:00 Закуска  П + М
11:00 Втора закуска П + В
12:30 Обяд      П + М + Фибри
14:00 Обяд 2 П + М + Фибри
16:00 Следобедна закуска П + В
18:30 Тренировка
19:30 Леко хапване П
21:00 Вечеря П + М + Фибри

Взел съм го от темата за НВД, но дилемата ми е протеиновия шейк след тренировка непосредствено - тъй като ми е нужно да е с ниско съдържание на мазнини и въглехидрати, а предпочитам да не започвам директно с протеинови добавки засега.

Благодаря предварително!

03.08.12
17:28

казано от sharan sharan на 03.08.12, 17:25:

Привет, разгледах раздела, но не мога да преценя кой протеинов шейк ще е удачен за мен. Планът ми е 4 дни в седмицата да правя сутрин кардио (интервално на кростренажор) и вечер тренировки с тежести като целта ми е да топя мазнини. Ето това е грубо планът ми за храненето през деня:
7:00 Ставане
7:10 Кардио
7:30 Леко хапване П
9:00 Закуска  П + М
11:00 Втора закуска П + В
12:30 Обяд      П + М + Фибри
14:00 Обяд 2 П + М + Фибри
16:00 Следобедна закуска П + В
18:30 Тренировка
19:30 Леко хапване П
21:00 Вечеря П + М + Фибри

Взел съм го от темата за НВД, но дилемата ми е протеиновия шейк след тренировка непосредствено - тъй като ми е нужно да е с ниско съдържание на мазнини и въглехидрати, а предпочитам да не започвам директно с протеинови добавки засега.

Благодаря предварително!

хубаво е да уточниш какво е “П”, “М”, “В”, а не да връщаш всички в темата за НВД режима..

03.08.12
17:34

п-протеин
м-мазнини
в-въглехидрати

03.08.12
17:38

Каквото Здравко каза. Извинявам се че не съм уточнил - мислех, че е ясно.

Мнението беше редактирано от Киро Пора на 03.08.12 17:45.

03.08.12
19:10

Значи искаш протеинов шейк, но без протеин на прах? Ако не съм се объркал то сбъркай няколко белтъка и нещо там за вкус, но горещо ти препоръчвам вместо сурови на шейк да са сварени, че салмонела има. :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1