19.09.12
21:22
Начинаещ съм и искам да оформя мускули на ръцете и горе долу да оформя плочки . Но проблема е , че не искам да ставам като великан ( повечето фитнес маняци ) - т.е. не искам да съм мечка с гърди , 40. ръка и така нататък
Искам просто да подобря мускулите на ръцете си и ако мога да направя плочки ( или по плосък корем ).
Тоест до тук се разбира , че искам да имам по-плосък корем -плочки и по големи мускули на ръцете. Но не като повечето да съм
супер едър и така нататък.
15 години съм. 176,7,8 висок
Мислите ли , че е възможно ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимНо защо само ръце и корем ? другите мускули къде ги забрави ?
Да не си достигнал генетичния си потенциал при тях ???
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 19.09.12 21:30.
19.09.12
21:35
Ако не тренираш цялото тяло започват да се получават смешни резултати - някои мускули развити, някои не. Трябва като ще се заемаш да тренираш да тренираш всичко, за да изглеждаш наистина добре хармонично развит.
Така е...познавам един който тренира само ръце (около 3-4год)...и е някъв дребничък като солетка, а ръцете еба*ти дънерите ... не е много красиво ;)
19.09.12
21:47
казано от newbiez newbiez на 19.09.12, 21:22:
Мислите ли , че е възможно ?
Всичко е възможно... Ама първо порасни, разбери какво искаш, че сега не ти е много ясно и опитай пак.
19.09.12
21:56
@Миро - Искаше ми се xD
Просто забелязвам , че всички фитнес маняци са големи и едри. Аз не искам да съм чак толкова , та чак великан. Примерно и гръб ако хванем..
Нека ви разясня с примери.
Не искам да съм нещо такова -
http://skandalno.net/wp-content/uploads/cache/77693_NpAdvHover.jpg
А по скоро нещо подобно , дай Боже на това
http://www.kef.bg/files/images/0/131946110281856.jpeg
http://dimityrdimitrov.com/wp-content/uploads/2012/09/otslabvane-i-muskuli.jpg
Не искам да съм нещо от сорта на “голяма мечка” а само да оформя мускули.
Извинете ме за детинските примери но не мога да се сетя други.
Снимките са от гугъл.
Не е нужно да ставаш като мечка ако тренираш всички мускулни групи, а и мечка не се става просто ей така ... :D
19.09.12
22:03
Oще нещо..
177 висок, 75 килограма съм.
Според мен съм си едър.. Има къде къде по дребни от мен. Искам само да ги оформя.
19.09.12
22:12
За тази снимка, си мнооого далече от истината ако мислиш, че е тренирал само ръце и корем, виж ако визираш пе*алчето от другата снимка, питай някой анорексик как да го постигнеш.
Успех.
19.09.12
22:17
Много едър не се става толкова лесно. Трябва да почнеш да тренираш сериозно всички мускули. При тоя ръст и тегло трябва да изглеждаш наистина прилично, но ще отнеме поне няколко месеца сериозно трениране, за да почне да личи, че правиш нещо. Така че не се притеснявай за размерите.
19.09.12
22:25
Ако искаш само ръце и корем и тренираш само ръце и корем, ще получуш само негативни резултати.А ако целта ти е да направиш големи “баници” и “изрязан” корем за летния сезон ще те разочаровам тъй като той мина.За това почни да четеш и да тренираш наистина качествено и до другото лято ще имаш резултати. :)
Поздрави !!!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече