Добавка за успокояване

Препоръчайте ми някоя  хранителна добавка за успокояване. Едновременно срещу депресия и неспокойствие, и срещу агресия, че с всичките имам проблем. Може би нещо което покачва нивата ан серотонина.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Глог мента и валериан :D

01.11.12
09:14

Нормален полов живот с ръка по избор.

01.11.12
10:35

5-хидрокситриптофан (5-HTP),Жълт Кантарион, SAM (S-Adenosylmethionine), незаменими мастни киселини и витамини от Б групата.

Мента+Глог+Валериан,Родиола, малко цървено винце също ми действа успокояващо.Има и едно на капки,”Релаксор”-жената го пие,за да не е нервна и да не ям бой :)

Мила

01.11.12
16:48

казано от Solomon Kane на 01.11.12, 10:35:

5-хидрокситриптофан (5-HTP)

Освен 5-HTP, друга работеща добавка за мен е Suntheanine (L-Theanine).

01.11.12
20:45

Този проблем може да се пребори на ментално ниво. За съжаление не мога да ти кажа как точно, аз все още търся начин постигна пълен контрол над емоциите. Хаповете кои помагат, кои не всъщност не решават проблема, а и дори да пиеш нещо което има ефект, то няма как да го пиеш вечно, а пък ако не е вредно, то с времето действието намалява до нулево.
Трябва да започна да практикувам будистка медитация, нещо което е доказано и работи. Хората постоянно говорят за здравословно състояние, прочистване на организмът от токсини и т.н. , но никой не говори за умствената чистота, а това е в основата на стреса и страданията на човек. На изток обаче от където произлиза и медитацията хората са наясно с тези неща. На запад с нашата медицина и този “тумор” наречен фармацефтична индустрия, който здраво се е впил и се храни от традиционната ни медицината, която медицина всъщност е просто един дистрибутор лекарства. Медицината ни, която се контролира от фармацефтииата, в същност няма за цел хората да са здрави, защото здравето не се постига с една чанта хапове, а със превенцията да не се стигне до болестно състояние.
Фармацефтичната индустрия е дявол във бяла престилка за мен. Дори не искам да споменава и за различните вируси, които се повяват по света свински, птички и не знам си още какъв и след което се появяват и ваксините, което носи милиарди долари печалба и е доста интересно как се появяват тези вируси по света ???
И за да не ми е целия пост извън темата, мога да предложа този хомеопатичен продукт, който при мен действаше.

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 01.11.12 20:47.

01.11.12
21:07

Можеш да пиеш пакетиран билков чай. За успокояване: маточина,мента,лайка. За депресия се препоръчва жълт кантарион. Можеш да опиташ и с таблетки Валидол. Продават ги по аптеките и много от възрастните хора ги вземат за сън и успокояване. Съдържат валериана и ментол.

03.11.12
08:15

За агресия препоръчвам охраната на някоя дискотека. 5-6 човека с размерите на маймуна бързо ще ти секнат лошите мисли.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1