Помощ при съставяне на хранителен режим

09.11.12
19:59

Здравейте ,започвам направо по проблема.В момента съм 96 килограма и съм висок 1,90.От неделя най-вероятно започвам да ходя на фитнес и искам да имам изграден хранителен режим.Желая да сваля няколко килограма ,като същевременно се стегна и започна да тренирам усилено ,за да изградя някакво тяло.Някой би ли ми помогнал за диетата ,защото нямам никакви познания...
Също така искам да ви попитам има ли смисъл да взимам L-carnitine?
Ако на някой му се занимава да ми изготви диета ще съм много благодарен.

Темата беше редактирана от Васил Пенчев на 09.11.12 23:46.

Избери си от тук хранителен режим: http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi
L-carnitine според мен няма смисъл да взимаш за сега. Изключи боклуците от храненето си или поне ги намали до мининум (тестено, пържено, газирано и т.н.) Храни се повече с месо, яйца, млечни продукти, ядки, плодове и зеленчуци. Към фитнеса прибави и някаква кардио дейност (велоергометър, бягане, плуване) примерно 2 пъти в седмицата. Ходи и три пъти на фитнес и тренирай цялото тяло. Това е основното.

Успех!

09.11.12
21:33

Каква е тая снимка бе пич.Стегни се малко и сложи някоя която си поне до кръста гол.Като те гледам на тези години диети не ти трябват,а пък и майка ти ще те изгони от вас.Затова се вслушай в горния съвет и смело напред.

09.11.12
23:50

Не живея с родителите си ,ще го приема като комплимент ,че ме намираш за по-млад отколкото съм.И не виждам защо е нужно да спамиш ,като не можеш да помогнеш.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1