28.11.12
18:16
Докато, някои загряват за уникалното за страната ни атлетическо състезание атлетическо състезание “Битката на машините”, нека ние хората от Бургас, които не успяхме да се включим като състезатели или зрители направим една тренировка на открито.
Място: Новия спортен център находящ се в бившия стадион в к-с “Славейков”
Час: 9:00 сутринта (само за ранобудни :) )
Дата: 01.12.2012 (20 дни преди края на света според маите :) )
Носете си вода, добро настроение и енергия (не електрическа :) ).
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
02.12.12
19:38
И така в уречения ден 20 минути преди 9 часа с Васко се срещнахме пред нас и започнахме да мъкнем три броя пудовки по 16 кг в близкия стадион за който бе запланувана тренировката.
То самото мъкнене през комплекса в разстояние от няколко стотин метра само по себе си е тренировка :)).
Събрахме се, аз, Васко, Митака, Илия и Петър, а в близост до нас едни малки машинки ни показваха катераческите си умения на едно от най модерните съоръжения за катерене.
Комплекса бе измислен от Васко:
3 кръга
суинг х 20 бр.
тък джъмп х 10 бр.
от земята до над главата с пудовка х 10 бр. (лява ръка)
лицеви опори х 10 бр.
от земята до над главата с пудовка х 10 бр. (дясна ръка)
Всички се справиха прекрасно, а аз напуснах тренировката рано, тъй като ме очакваха някои лични ангажименти.
Разбира се няма как да не приложа някоя снимка.
02.12.12
20:07
Ш, Ванка, кви са тия мании, по които се катерят?
Бургас освен всичко, е явно и първият град, в който има къде да поддържат форма и работниците в сферата на топлоизолациите :D
02.12.12
20:10
Заповядай на чисто новия спортен център в Славейков за да ти покажа какви прекрасни съоръжения има за които не сме и мечтали дори .
Топлоизолациите са аматьори пред тия катерачи.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече