23.06.05
14:03
Universal :lol: Universal :lol: Universal ..... много съм доволен от тях!
Сега смятам да пробвам протеина на Нутрим
13.07.05
09:42
От скоро зимам на musashi ама сам много доволен :-) на JC ъсщо биват ...
27.07.05
10:08
scitec е марката...!!!
27.07.05
12:39
амино на оптимум и гейнър на twinlab. мн съм доволен и от двете.ползвал съм и на нутрим креатина и глутамина
Аз да си кажа честно засега немога да виня и да хваля никоя фирма но аз като за прав път сам си зел протеин на Nутрим и сега чакам да ми донесат Л-карнин на нутрим и Липозан(Fat Burnars) на нутрим както и Витаамакс витамини на нутрим като изпия опаковките които очаквам с усилени опражнения ще кажа дали сам доволен от ефекта !
05.08.05
16:45
Само амино 2700 на Юнивърсъл и то по 4 на ден - когато не тренирам само по 2 сутрин !
Разчитам на силната храна - по добре ми влиза от добавките ;)
06.08.05
00:52
Преди тренировка: Оptimum Nutrition “Pre-Load” креатин.
След тренировка: Оptimum протеин,
Оptimum “Pro Complex” протеин с глутамин. Според упътването на креатина последните два протеина трябва да се взимат задължително след тренировка в комбинация за да има пълен ефект. И
Л-Глутамин на EAS веднага след тренировка (помага много).
08.08.05
18:49
Biogame защото ни спонсорират не за друго :lol: :lol: :lol: Иначе ако треа си давам кинтите най-често си копувам от nutrim i Universal
нутрим-протеин
universal-амино 2700
JC-L-arginine
optimum-креатин
доста добра комбинация :wink:
прзведитела е Илиян(аз)
та не изолзвам такива неща мисла че мога да постигна сичо и бес да си прясвам пратире по хранителни добавки и др.
23.10.05
16:19
Протеин-Ултра Уей Протеин Изолат на нутрим
Креатин на видер
Амино киселини-на универсал 2700
Глутамин-глутамина на оптимум
това са моите добавки.
23.10.05
16:32
Universal Пробвал съм Animal Stack , Natural Sterol Complex , Crea Pure и останах много доволен...сега съм с креатин на Ultimate Nutrition и също съм доволен...добра фирма :P
Последно съм ползвал “Scitec Nutrition” малко са скъпи но за сметка на това качествени, иначе преди съм ползвал и на “ABB” един продукт “Hardcore Pak” от него останах доволен, ползвал сам и продуктите на “Saturn Supplements”. общо взето от всичко което съм ползвал съм доволен защото са все скъпи продукти.
16.03.06
19:44
Нутрим! :lol: Единствено ProGold 90 съм вземал (и вземам). Чакам с нетърпение резултатите от пробата! :wink:
16.03.06
23:50
Скоро си взех креатин на Ultimate. Смятам да си зимам и тяхна суроватка и/или глутамин.
протеин на ABB American Bodybuilding,трибестан на Optimum Nutrition,амино на Биогейм,креатин на Nutrim ili Musashi,някакав чешки глутамин,разни витамини и минерали,Б12,фолиева на Forever Live.
Общо взето миш маш :)
Наи доволен сам от креатин и глутамин-OPTIMUM.За протеини сам ползвал на Nutrim,P&B(от втората фирма сам по доволен).Но креатина на оптимума е супер мноо яко деиствие.
03.04.06
09:37
Протеин-CytoSport
CGT-Optimum
NO-Xplode-BSN
03.04.06
12:56
Optimum rulzz бате тва е истината.Протеина,креатина им са най-добрите.А скоро смятам да пробвам и БЦАА и глутамина им. :wink:Малко са скъпички но за сметка на това сяка една доза си заслужава парите :twisted:
03.04.06
12:59
Някой казват, че ultrapure is better than creapure :wink:
03.04.06
14:21
Плзвам на Megabolid i на Nutrim продукти.Суроватката на Нутрим ми е изгодна и с добра разтворимост.
06.04.06
01:11
Biogame, защото само такова има в аптеките в провинцията :D
Пък и е евтинко :D
Бях си взимал гейнер на Нутрим и глсувах за Нутрим ама повече няма да си взимам на тях така че бих гласувал за Оптимум и Унивърсъл
22.04.06
16:01
Musashi , Abb , Universal - това ползвам най-вече, но от скоро и на P&B Labs :lol:
еми аз сам пил продукти на Power Food и останах доволен , незнам защо ги няма в този списак
сичко под 30 кинта за кило е ментак и наи мн се просерете ! вместо си фърляме парите за НИШЕСТЕ по добре да мааме мръвки :)
24.04.06
16:07
BioTech,BioFit,Nutrim,MLO,Genesis,UNIVERSAL,Optimum,Weider,American Muscle,P&B Labs,ULTIMATE Nutrition,Aminostar,Cutodyne,Nutrex!!!
Засега тези фирми,като съм ползвал разлини и по няколко продукти на всяка фирма!
Малка част от ползваните неща!
http://img211.imageshack.us/img211/7956/1657yo.jpg
http://img211.imageshack.us/img211/4689/1667rb.jpg
18.05.06
09:58
До сега не съм ползвал много добавки,сега ще започавам гейнарът на Ultimate Nutrition,креатин БиоТеч и може би трибулус оптимум....така че гласувах за “други”
18.05.06
13:31
Вече само BioTech най-добрите за сега според мене на най-прилична цена :)
18.05.06
20:50
[quote author=“Size”]В момента на Оптимум.Докато има излишни пари на тях ще карам,харесват ми.
Всичко ми е на Оптимум
протеин,креатин,глутамин,аминота,БЦАА,трибулус,ZMA,VS-T10-ванадил сулфат,ДХЕА,Перформакс еми тва е
иначе сам ползвал преди това малко П и Б и не останах доволен.Дженезис нутришън креатин,аминки на Туинлаб,Харкдор Екстрийм на АББ тва е като цяло
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Size”]В момента на Оптимум.Докато има излишни пари на тях ще карам,харесват ми.
Всичко ми е на Оптимум
протеин,креатин,глутамин,аминота,БЦАА,трибулус,ZMA,VS-T10-ванадил сулфат,ДХЕА,Перформакс еми тва е
иначе сам ползвал преди това малко П и Б и не останах доволен.Дженезис нутришън креатин,аминки на Туинлаб,Харкдор Екстрийм на АББ тва е като цяло
Не ти ли идват малко множко тези суплементи?Като че ли е по-добре да взимаш 2-3 неща и по-късно да ги редуваш с нещо различно.Примерно креатин и трибулус и глутамин.Трибулуса спокойно можеш да го махнеш.и със витамините също...Както си решиш де,но за 3 месеца примерно няма да е много различен ефекта от 3 и от 6 неща.
На Оптимум Нутритиум, по4ти вси4ко. Понякога сменям с ЕАС, а от скоро запо4нах на Higher Power / цените на глутамина и креатина са малко по-ниски , а и мисля 4е ка4еството е същото/.