Лаф моабет - осма серия

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.01.16
15:24

https://www.facebook.com/NEKYF.AT/videos/1024587327604985/
НЕКЪВ УЖАС, как може, срам ме е чак да гледам!!!!

05.01.16
17:04

казано от Queen Cobra на 05.01.16, 15:24:

https://www.facebook.com/NEKYF.AT/videos/1024587327604985/
НЕКЪВ УЖАС, как може, срам ме е чак да гледам!!!!

Това е един от 3000-те снегорина, за които Боко Тиквата спомена :D .

05.01.16
18:09

:D

05.01.16
23:01

Из фейсбук, сори ако вече е пускано :)

В наше село плъзна епидемия от биоеко “фермерски магазини” - по три на пряка. Всяко нещо, за което попиташ се продава със заклинание - продавачката те поглежда право в очите, хваща те за ръката и прошепва “Сиренето е от био ферма в Карапръдлево, ние (винаги сме ние) сами си го носим (?!) от мандрата на Ламбрев (явно, ако не го знам Ламбрев съм големото зле) - 20 лева за сто грама е да видите ИСТИНСКО сирене като от нашето детство (задължително сравнение)! Тука вече тона се повишава и звънват нотки на гордост - айде, опитайте, опитайте го да видите, че друго сирене няма да поискате”. Други много ценни неща, които естествено са като от “нашето детство” са прясно мляко, което ми обещават да се развали още преди да съм се прибрала, то пък обикновено е или манастирско или калугерско. Както каза Василена, ще речеш, че в нашата малка, но духовна страна манастири на всеки хълм - в тях фрашкано с работливи монаси и кипи бурно производство - то мляко се кваси, то масло се бие, сирене се сири, пчели хвърчат ... добре че са много монасите у нас та смогват да зареждат био магазините.
В същите задължително “Фермерски” магазини се продават биоеко плодове и зеленчуци - ябълки за екоавтентичност бити от градушка два три пъти, круши газени от трактор, моркови с приятно изгнил цвят. И за ОЧЕИЗВАДНО доказателство за биоеко произход - задължително в смачкани мукавени пликчета - за да се подчертае интимната близост с майката природа. Плодовете също са много изгодни, особено имайки предвид че здравето цена няма - ябълките са по около 7 кинта килото, морковите 5 кинта връзката, за крушите направо не смея да попитам. В някои по-лОксозни магазини има и хляб - лимец (начи ако няма лимец хич не ми го фали), ръжено брашно, стърготини талаш, люспи, семки, секви отломки и шишарки. Колкото е по-твърд, толкова е по-истински, някои ДАЖЕ с лека плесен - ебаси здравето.
А при хранителните добавки ... там е цяла вселена пълна с магични имена и ритуали според мен изключени от естествените науки, но не и от весталките на здравословния живот Мира Добрева и Гала - последната й препоръка, която уцелих беше да пием чаша затоплен колаген сутрин на гладно - сметайте как след двете чаши гореща вода отново сутрин на гладно (да не пренебрегваме Дънов!), обръщам и един топъл колаген ...
За напреднали има много чудеса - пробиотици за вегани, витамин Д с метаболити (не е някъв си там обикновен тъп витамин Д) биофлавоноиди, и към триста вида “комплекси за жени” (прави впечатление, че мъжете са доста ощетени откъм комплекси за красота и здраве) - то не е вечна младост, детоксикация и укрепване маматасижаса. Ако случайно, но много случайно, някой се усъмни в чудодейните качества на някой витамин с метаболит и попита какво му е действието и кой орган точно ще стане като чисто нов - дежурния отговор е “пречиства организма и укрепва имунната система”
Няколко неща, без които не може! В смисъл появяват се чат пат продукти, които изгряват, имат своята слава и залязват (жожоба, зелено кафе, бял чай, брашно от черупки), ноооо има няколко продукта, които са вечна класика - евъргийни така да се каже:
1. Спирулина
2. Плацента
3.Коластра
4.Кактус
Други няколко неща, от които трябва да се пазим като от чума:
1. Парабени - не знам какво е, но със сигурност е много гадно
2.Подобрители - под това твърде общо заглавие се крие ГОЛЯМАОПАСНОСТ.
Сичко останало е капки, настойки, годжи бери,кю тен, екстракт от яйчници на прилеп, кактус отгеждан в сърцето на амазонската джунгла, чия, фия, амарант, анатол, саностол и пр. Прави ми впечатление, че киноа на един и същи вносител в плод и зеленчука до нас струва 5 кинта, но веднъж минал под табелата на съседния биоеко фермерски магазин вече добива други качества, съответно и цената му хвърчи - както казах здравето цена няма.
Предвид горното смятам, че ако спазваме елементрани правила, пием си биофлавоноидите редовно, не пропускаме топлия колаген и се мажем с коластра и тук таме плацента, единствения шанс да умрем е посредством глух, тъп удар с тухла или изяждане от акула. Иначе просто не виждам как ще стане!

05.01.16
23:42

Аз, между другото, си взех спирулина от чисто любопитство - за мен и витамините са химия, принципно ... та, като я гледам каква трева е, се чудя, дали да не пробвам да си я свия на една цигарка и да я изпуша (wasntme)

06.01.16
15:04

След тежка тренировка за крака :D .

06.01.16
15:23

казано от Петър на 05.01.16, 18:09:

:D

Жалко, че мога да дам само един глас. :D

И един голям кавър:

Иван

07.01.16
06:44

08.01.16
14:36

Много добра тежест - развива мобилност на китките и повече баланс ... е то зависи и от характеристиките на тежестта де :)
http://www.downvids.net/best-chest-home-workout—537408.html

08.01.16
20:09

Възмутен съм от историята, с която ни занимават в новините - свалянето/несвалянето на НСО охраната на Местан. Кой е той, че ще има охрана?!? В нормалните държави (поне в тези, на които искаме да приличаме) специална охрана ползват само министър-председателят, президентът и (евентуално) още един-двама висши държавни служители.
У нас куцо и сакато се вози с конвои, охраняват го мутрите от НСО и харчат наши пари. В Румъния осъдиха председателя на управляващата партия, защото е ползвал държавна охрана. У нас някакъв си изхвърлен от третата парламентарна партия бивш псевдополитик реве, че му взели НСО гардовете. Направо нямам думи!
От какво се пазите, бе! От народната любов?

Мнението беше редактирано от Boby_ на 08.01.16 20:11.

09.01.16
01:46

Не е точно така. То вярно че те са си го приели :) н все пак има Закон за националната служба за охрана ... вече (giggle)

Копирам и поставям:

Чл. 20. (1) На президента, председателя на Народното събрание и министър-председателя в страната се осигуряват всички видове охрана.
(2) При пътуване в чужбина на президента, председателя на Народното събрание и министър-председателя се осигурява лична охрана, а при необходимост и специализиран транспорт, като обхватът на охраната се съобразява с изискванията на приемащата страна.
(3) На вицепрезидента се осигурява охрана по местоживеене и месторабота, както и лична охрана и специализиран транспорт в страната. При служебно пътуване в чужбина се осигурява лична охрана, а при необходимост - и специализиран транспорт.
(4) На главния прокурор в страната се осигурява лична охрана и специализиран транспорт, а при служебно пътуване в чужбина и при необходимост - лична охрана.
...
(6) На представители на друга държава с ранг, съответстващ на ранга на лицата по ал. 1, на ръководители на международни организации и институции при посещение в Република България се осигурява охрана, като се взема под внимание обхватът на мерките за сигурност, прилагани в съответната държава, организация или институция.
(7) При усложнена среда за сигурност или конкретна застрашеност по решение на комисията по чл. 23 на лицата по ал. 3, 4 и 6 се осигуряват и други видове охрана.
(8) При положение на война, военно положение или извънредно положение, освен на лицата по ал. 1, 3 и 4, охрана се осигурява и на членовете на Върховното главно командване по чл. 114 от Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България.
Чл. 21. (1) Специализиран транспорт в мирно време се осигурява на:
1. членовете на Министерския съвет, членовете на Конституционния съд, заместник-председателите на Народното събрание, председателя на Върховния касационен съд, председателя на Върховния административен съд, омбудсмана, кмета на столицата;
2. лицата, заемали длъжностите председател на Народното събрание или министър-председател - до 4 години след освобождаването им от длъжност.
(2) На лицата, които са били президенти на Република България, се осигурява охрана при условията и по реда на Закона за някои права на лицата, които са били президенти на Република България.
...
Чл. 22. (1) При конкретна застрашеност на лицето в мирно време по решение на комисията по чл. 23 се осигурява охрана на:
1. лицата по чл. 21, ал. 1 и 2;
2. народни представители;
3. членове на семействата на лицата по чл. 20, ал. 1;
4. други лица, свързани с националната сигурност, посегателството спрямо които би подронило, отслабило или създало затруднения на властта в Републиката.
(2) На представители на друга държава, международна организация или институция с ранг, съответстващ на ранга на лицата по ал. 1, т. 1 и 2, се осигурява охрана в случаите, когато служба за сигурност на изпращащата държава е предоставила писмена информация за наличие на застрашеност на чуждестранния гост или е отправила искане за назначаване на определени видове охрана.
(3) По предложение на президента на републиката, председателя на Народното събрание, министър-председателя или министъра на външните работи на представители на друга държава, международна организация или институция и на ръководителите на делегации с особена важност за страната се осигурява специализиран транспорт и/или лична охрана.
...

Е тия тук си решават каквото им кажат ообщо взето

Чл. 23. (1) Наличието на усложнена среда за сигурност или на конкретна застрашеност по чл. 20, ал. 7, чл. 21, ал. 3 и чл. 22, както и в случаите по чл. 26, ал. 1, видът, обхватът и срокът на предоставяната охрана, изменението на обхвата и прекратяването на охраната се определят с решение на комисия.
(2) Комисията се състои от председател - началникът на Националната служба за охрана, и членове: председателят на Държавна агенция “Национална сигурност” и главният секретар на Министерството на вътрешните работи - ААХАХАХАХАХ :)

малко назад:
Чл. 7. Президентът на републиката осъществява общо ръководство и контрол върху дейността на Националната служба за охрана, като:
1. назначава и освобождава началника на службата след съгласуване с Министерския съвет и заместник-началниците - по предложение на началника на службата;

и т.н. смешки

пълния текст: http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2136588571

Мнението беше редактирано от Dymag на 09.01.16 01:49.

09.01.16
12:10

http://results.epica-awards.com/2011/3483.html :x

09.01.16
12:46

Точно това имам предвид - виж как йезуитски са го написали. Комисията по чл. 23 на практика може да реши да назначи охрана на всеки (и го прави) по телефонно нареждане от Боко или някой от неговото обкръжение.

09.01.16
13:25

казано от Boby_ на 09.01.16, 12:46:

Точно това имам предвид - виж как йезуитски са го написали. Комисията по чл. 23 на практика може да реши да назначи охрана на всеки (и го прави) по телефонно нареждане от Боко или някой от неговото обкръжение.

Да, вместо да ограничат тази практика, НСО вече спокойно може да осигурява държавна охрана за широк кръг лица (т.нар. “охрана и на “други лица”, свързани с националната сигурност”). Не приеха предложенията да се предоставя охрана при необходимост на хора, които не могат да си го позволят или мотивите за осигуряването на охрана за “други лица” да се обявяват публично. Ако сметнат за необходимо могат да задържат хора при доста либерален режим, а на пътя техните коли на практика се движат както си искат. Уникални сме...

11.01.16
19:33

12.01.16
14:46

http://olx.bg/ad/tri-de-uchila-ID4PyBq.html#0b4993c811

Три де учила невероятни са изваждат обектитие от телевизор или компютър

НЕ НЕ НЕЕЕЕЕ! (headbang)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 12.01.16 14:47.

12.01.16
22:09

казано от Dymag на 05.01.16, 23:42:

Аз, между другото, си взех спирулина от чисто любопитство

До нас отвориха голям Био-Еко магазин и от любопитство влязох, та ме нападнаха едни слаби, млади момичета с големи сини очи и почнаха да ми обясняват за повечето неща. Имаше и студен щанд с истинско! еко прошуто (и аз тъпака по бай-ганьовски възкликнах “я, кат’ нащо филе Елена”). Но най-запомнящото се от тоя магазин освен малкото стегнато дупе на продавачката и белите й наредени зъби беше “Спирулината е много полезна суперхрана- помага за имунната система и пр., а както знаете със здравето шега не бива”. !?!

Благодарих и обещах да мина да си купя някой път нещо, ама 6 месеца не съм се вяснал :D

12.01.16
23:25

казано от Dymag на 05.01.16, 23:42:

... та, като я гледам каква трева е, се чудя, дали да не пробвам да си я свия на една цигарка и да я изпуша (wasntme)

Според мен, това, след “освен” и преди “беше”, наистина си е било запомнящо се. Жената по дупето, а мъжът по корема се познават ;)

Теди Илиева

14.01.16
21:05

Ал Бънди тренира:

Аз пък съм възмутен от мангалите. През няколко къщи от нас на село живеят семейство/семейства (никой не знае точния им брой) цигани. Живеят в съседство с поляна, която е оградена от кметството и служи за един вид площадка, на която има футболно игрище, люлки и т.н. Доста е голяма и е оградена или бе оградена с тел и засадени от кметството черници. Вчера гледам, че тия мангали са отсекли две дървета, окастрили клоните и нарязали черниците на пънчета за огъня. Всичко си е или беше навън пред къщата им.
Когато споменах, че искам да ида да кажа на кмета, срещнах лют отпор от семейството си. “Само ти ли си видял това?” “Защо друг не иде, ами ти трябва да правиш мръсно?” Не зная как да постъпя. От една страна живеем в село и всичко се разбира. Те ще разберат кой ги е “изпортил”, от там следват само минуси в съседски план. Полицията не прави нищо и не е в състояние да разкрие или предотврати евентуална поразия, която би се случила на мен, двора, къщата ни, колите ми и т.н. За директна саморазправа не мисля, защото те разбират само от тояга, освен това дори да бия няколко от тях, все пак са повече и не е изключено да ми се случи нещо. Някак си не виждам да може да се разберем с приказки и да ги накарам да се откажат от нрава си да серат на всичко хубаво и подредено.
От друга страна ако всеки мисли така, че не е негова работа да се меси в опазване на обществените блага, то стигаме и продължаваме да задълбочаваме шитнята, в която живеем.
От трета страна, не може да ги оставя така, защото какво ще стане ако всеки излезе и почне да реже навред? И аз имам Хускварна в къщи, но си плащам за дърва, а не излизам с нея да режа общинска собственост.
В безизходица съм и не виждам как ще се оправят нещата. Тия хора са напаст и това трябва да спре ако искаме да живеем спокойно в 21 век. Това няма да стане докато търпим неинтегриращи се диваци с мислене и обичаи от преди ерата на земеделието. .

16.01.16
20:45

казано от Boby_ на 08.01.16, 20:09:

Възмутен съм от историята, с която ни занимават в новините - свалянето/несвалянето на НСО охраната на Местан. Кой е той, че ще има охрана?!?

Ако сърбите и австрийците бяха осигурили надеждна охрана на Франц Фердинанд нямаше да я има Първата световна война, а вероятно и Втората. Тъй че да не бъдем късогледи и скъпи на триците, а евтини на брашното. :)

16.01.16
21:01

казано от Камен Илиев на 16.01.16, 09:26:

В безизходица съм и не виждам как ще се оправят нещата. Тия хора са напаст и това трябва да спре ако искаме да живеем спокойно в 21 век. Това няма да стане докато търпим неинтегриращи се диваци с мислене и обичаи от преди ерата на земеделието. .

Нищо не можеш да направиш! От Брюксел следят много строго за човешките права на тези хора. Просто според мен изчакай до времето когато ще имаме една нормално функционираща съдебна система. Защото и проблемът за който съобщаваш и още хиляди подобни проблеми се дължат и са вследствие на неработещата съдебна система на България. Ако изобщо има съдебна система у нас.

Всичко в една държава, от корупцията и далаверите по върховете на партиите до битовата престъпност се санкционира от работещата съдебна система на тая държава. Когато някой влезе в затвора за подобни неща, едва ли ще бъде мераклия да повтори в близко време деянието си. Обаче когато съдебната система изобщо я няма, дори и циганите се чувстват недосегаеми и ненаказуеми. Това съм го писал хиляди пъти в различни форуми. Всуе! Никой не се интерсува от това, докато не бъде лично засегнат пряко и докогато не пострада по някакъв начин той или близките му.

За мен остава загадка защо разни ранобудни, заспали и къснобудни студенти и протестъри от разни мрежи и огради скачат срещу определени партии и правителства. И никога срещу нефункциониращата ни, отсъстваща съдебна система. Никога не искат оставките на съдии, прокурори или направо на Висшия съдебен съвет, който очевидно не си върши работата, не се справя със служебните си задължения и не е е състояние да води ефикасна кадрова политика в право/кривосъдието на България.

16.01.16
23:05

http://www.highviewart.com/search?stext=6+начина+да+се+разграничиш+от

:D

17.01.16
23:01

:D

18.01.16
09:15

казано от Миро на 16.01.16, 20:45:

казано от Boby_ на 08.01.16, 20:09:

Възмутен съм от историята, с която ни занимават в новините - свалянето/несвалянето на НСО охраната на Местан. Кой е той, че ще има охрана?!?

Ако сърбите и австрийците бяха осигурили надеждна охрана на Франц Фердинанд нямаше да я има Първата световна война, а вероятно и Втората. Тъй че да не бъдем късогледи и скъпи на триците, а евтини на брашното. :)

Нима?!? :D А развитието на германската икономика и желанието на Германия и Австро-Унгария да се намесят в разпределението на колониите в Африка, Азия и Южна Америка, като изместят старите колониални империи Англия и Франция щеше да си отшуми само във времето?
Ако не беше убийството на Франц Фердинанд, Първата световна може би щеше да започне месец, два или пет по-късно, но развитието и резултатите щях да са същите. В историята отделните събития могат да бъдат спусък за задействането на определени механизми, но не и определящи хода й.

18.01.16
22:07

казано от Boby_ на 18.01.16, 09:15:

Нима?!? :D А развитието на германската икономика и желанието на Германия и Австро-Унгария да се намесят в разпределението на колониите в Африка, Азия и Южна Америка, като изместят старите колониални империи Англия и Франция щеше да си отшуми само във времето?

Ако не беше убийството на Франц Фердинанд, Първата световна може би щеше да започне месец, два или пет по-късно, но развитието и резултатите щях да са същите.

4-5 месеца по-късно, това се пада през декември 1914-януари 1915 година. :D   Не помня някоя голяма война да е започвала по средата на зимата.  Боби, ти се поувлече малко да доказваш тезата си за неизбежната Първа световна. :D През тези 2 или 5 месеца можеше хиляди неща да се случат, които да обърнат историята в друга посока.

Обаче ти сам го каза. “А развитието на германската икономика и желанието на Германия и Австро-Унгария да се намесят в разпределението на колониите в Африка, Азия и Южна Америка”  цитирам.  А в момента имаме едно подобно развитие на турската икономика и военна индустрия, а на власт са политически кръгове, желаещи да върнат славното минало на тая държава. Франц Фердинанд беше австриец. Лютви Местан пък е турчин. И така. :D

18.01.16
22:21

казано от Миро на 18.01.16, 22:07:

казано от Boby_ на 18.01.16, 09:15:

Нима?!? :D А развитието на германската икономика и желанието на Германия и Австро-Унгария да се намесят в разпределението на колониите в Африка, Азия и Южна Америка, като изместят старите колониални империи Англия и Франция щеше да си отшуми само във времето?

Ако не беше убийството на Франц Фердинанд, Първата световна може би щеше да започне месец, два или пет по-късно, но развитието и резултатите щях да са същите.

4-5 месеца по-късно, това се пада през декември 1914-януари 1915 година. :D   Не помня някоя голяма война да е започвала по средата на зимата.  Боби, ти се поувлече малко да доказваш тезата си за неизбежната Първа световна. :D През тези 2 или 5 месеца можеше хиляди неща да се случат, които да обърнат историята в друга посока.

Обаче ти сам го каза. “А развитието на германската икономика и желанието на Германия и Австро-Унгария да се намесят в разпределението на колониите в Африка, Азия и Южна Америка”  цитирам.  А в момента имаме едно подобно развитие на турската икономика и военна индустрия, а на власт са политически кръгове, желаещи да върнат славното минало на тая държава. Франц Фердинанд беше австриец. Лютви Местан пък е турчин. И така. :D

Нямаш и най-малка идея за какво говориш. Това са дългосрочни процеси, напрежения, натрупвани в продължение на 40-50 години. Погледни структурата на съглашенията и съюзническите договори в навечерието на войната. Прочети малко за напреженията в Европа през този период. Дори Балканските войни от 1912-1913 дават явни сигнали какво се случва. Ясно е, че обичаш да се плъзгаш по повърхността на нещата и понякога това е достатъчно, но случаят не е такъв. Виждаш историята като поредица от събития, а тя е съвкупност от процеси, повечето от които икономически.
Освен това изобщо нямам намерение да си приписвам тезата за неизбежността на Първата световна война. Кой я е изказал пръв ще оставя на теб да откриеш, ако можеш.
Единственото предотвратимо събитие от този период е излизането на Русия от войната и последващата така наречена ВОСР, но това е съвсем отделна тема.
Местан може да е турчин, но Джиджи Бекали е румънец, а Бойко Борисов - българин. So fucking what?

19.01.16
09:44

Излизат от войната след Октомврийската революция или може би имаш предвид, че провала на Юлската офанзива и падането на Рига през септември е де факто “излизане от войната”?

Така или иначе за да предотвратят революцията (или да я забавят) е трябвало изобщо да не влизат във войната.

19.01.16
10:08

казано от Vanko на 19.01.16, 09:44:

Излизат от войната след Октомврийската революция или може би имаш предвид, че провала на Юлската офанзива и падането на Рига през септември е де факто “излизане от войната”?

Така или иначе за да предотвратят революцията (или да я забавят) е трябвало изобщо да не влизат във войната.

Имам предвид, че самата революция (т. е. гражданската война) в Русия е била предотвратима. Не по време на войната, а преди това, в края на 19-ти век, когато Николай II се възкачва на престола. Ако през 1895-та беше започнал либерализация, вместо да се окопае в консервативната политика на самодържец, нещата може би (не казвам ще, а може би) щяха да се развият малко по-различно поне за Русия.

казано от Камен Илиев на 16.01.16, 09:26:

Аз пък съм възмутен от мангалите. През няколко къщи от нас на село живеят семейство/семейства (никой не знае точния им брой) цигани. Живеят в съседство с поляна, която е оградена от кметството и служи за един вид площадка, на която има футболно игрище, люлки и т.н. Доста е голяма и е оградена или бе оградена с тел и засадени от кметството черници. Вчера гледам, че тия мангали са отсекли две дървета, окастрили клоните и нарязали черниците на пънчета за огъня. Всичко си е или беше навън пред къщата им.
Когато споменах, че искам да ида да кажа на кмета, срещнах лют отпор от семейството си. “Само ти ли си видял това?” “Защо друг не иде, ами ти трябва да правиш мръсно?” Не зная как да постъпя. От една страна живеем в село и всичко се разбира. Те ще разберат кой ги е “изпортил”, от там следват само минуси в съседски план. Полицията не прави нищо и не е в състояние да разкрие или предотврати евентуална поразия, която би се случила на мен, двора, къщата ни, колите ми и т.н. За директна саморазправа не мисля, защото те разбират само от тояга, освен това дори да бия няколко от тях, все пак са повече и не е изключено да ми се случи нещо. Някак си не виждам да може да се разберем с приказки и да ги накарам да се откажат от нрава си да серат на всичко хубаво и подредено.
От друга страна ако всеки мисли така, че не е негова работа да се меси в опазване на обществените блага, то стигаме и продължаваме да задълбочаваме шитнята, в която живеем.
От трета страна, не може да ги оставя така, защото какво ще стане ако всеки излезе и почне да реже навред? И аз имам Хускварна в къщи, но си плащам за дърва, а не излизам с нея да режа общинска собственост.
В безизходица съм и не виждам как ще се оправят нещата. Тия хора са напаст и това трябва да спре ако искаме да живеем спокойно в 21 век. Това няма да стане докато търпим неинтегриращи се диваци с мислене и обичаи от преди ерата на земеделието. .

Отиди при кмета.Ако той откаже да вземе някакви мерки, което е почти сигурно понеже е избран с техните гласове, се съберете няколко недоволни съседи там от улицата и отидете при сганта.Поставете въпроса, че ако искат да продължат да живеят на това място да престанат.Ако не разберат само с приказки трябва да предприемете малко по агресивен подход. Много е важно да не правиш нищо сам, че мангала е отмъстителен.Трябва да сте мотивирана група. Важно е и дали живееш целогодишно в тази къща,имота стопанисва ли се постоянно, има ли възрастни хора и жени и такива неща с оглед на някакви ответни действия. Трябва всички хора да разберат, че срещу нас се води война за унищожение - физическо,морално и духовно и основният инструмент за това са циганите.Държавата е ясно,че няма да помогне,затова трябва да си помогнем сами.

http://9gag.com/gag/adj79w9 :)

25.01.16
13:42

... начини много ;)

25.01.16
13:49

http://www.economic.bg/bg/news/6/robinzon-kruzo-e-samo-edin-ot-avtorite-koito-vavezhdame.html

Много харесвам Робинзон Крузо като автор аз.

Мнението беше редактирано от CarnalK на 25.01.16 13:49.

25.01.16
14:09

Типичен понеделник в залата...

http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/arKg4m0_460sv.mp4

Теди Илиева

27.01.16
22:46

Видях го в един новинарски сайт.

28.01.16
13:01

Кросфитър се опитва да направи 100 набирания:

http://i.imgur.com/hlxjgwy.gif


:D

Мнението беше редактирано от Boby_ на 28.01.16 13:23.

Налегнали са ме едни размисли...

Дали много вегетарианци носят кожени изделия (естествена кожа -> обувки, чанти, дрехи, колани, портмонета, мебели)? Дали изобщо съществува някакво “правило”, “етикет” за това какво е редно или не?

Разбира се, говоря за тези вегетарианци, които не ядат месо, защото смятат, че животните не бива да се избиват безразборно и масово за консумация. Но животните се избиват и заради кожната индустрия, а някои животни дори се ползват само за тази цел.

Ако аз бях вегетарианка, нямаше да нося кожени изделия и да насърчавам тази индустрия. Аз и сега не го правя, въпреки че ям месо.  Впрочем, точно заради това, че съм месоядна, съм избрала да не съм консуматор по друга линия и наистина нямам никакви изделия от животинска кожа.

Попаднах обаче на четиво (по-точно форумно запитване), в което една жена се вайкаше, че си купила много готини кожени обувки и почнала да съжалява после и да се пита дали е редно, защото била вегетарианка от година насам. В коментарите отдолу другите вегетарианци я упрекваха.
И се разрових - оказа се, че си е сериозно обсъждана тема и се оказа, че има вегетарианци, които не ядат месо, обвиняват месоядните за избиването на животните и в същото време си купуват кожени изделия. Което е странно. :D

Та... дали е честа практика? Дали има някакви неписани правила? Много интересно. Не се бях замисляла. :)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1