25.03.13
13:40
Темата е за коментари по комплекса, а резултатите от него ще се пишат в съответната тема за резултати.
И като за начало: какво очаквате да има в него, след като вече имаше:
- изхвърляне
- бърпита
- тяга
- скок върху кутия
- повдигане от раменете до над главата
- хвърляния на топка в стена
- силови на халки
- скокове на въже с двойно превъртане?
А ето ги и двамата топ атлета, които ще представят 13.4: Спилър и Холмберг
Pure Nutrition Мъжки ръкавици за фитнес с цели пръсти Crossfit
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
казано от Юлиян Тодоров на 25.03.13, 13:40:
... какво очаквате да има в него...
Тежки обръщия и HSPU.
25.03.13
16:36
С набирания и пудовка :)
Щом Спилърчето е там - набирания или ХСПУ, ама вече са споменати. На мен ми се иска нещо като ОХС или СДХП да има.
13.4 да ви напомня на нещо? :)
28.03.13
10:39
казано от Madboy на 28.03.13, 08:29:
Кои от Българите продължават да се състезават ?
Всеки един момент може да се следи какво става с българските участници: от Custom Leaderboard може да се изведе класирането им един спрямо друг, а от линковете на имената им може да се види профила на всеки атлет и временното му класиране.
Имаме 7 регистрирани и заявили България за своята страна, като двама не са въвеждали резултатите си, двама имат дневници във форума и са писали как са се представили на всеки от комплексите, други двама също са познати на Шейпи хората - водеха дневници преди, а Ванката го знаят следилите “Битката на машините” - той победи в категория 24 при мъжете.
28.03.13
10:44
казано от Vic на 28.03.13, 08:27:
13.4 да ви напомня на нещо? :)
Защо ли дясната половина на снимката ми е по-интересна от лявата. :D
казано от Юлиян Тодоров на 28.03.13, 10:39:
казано от Madboy на 28.03.13, 08:29:
Кои от Българите продължават да се състезават ?
Всеки един момент може да се следи какво става с българските участници: от Custom Leaderboard може да се изведе класирането им един спрямо друг, а от линковете на имената им може да се види профила на всеки атлет и временното му класиране.
Имаме 7 регистрирани и заявили България за своята страна, като двама не са въвеждали резултатите си, двама имат дневници във форума и са писали как са се представили на всеки от комплексите, други двама също са познати на Шейпи хората - водеха дневници преди, а Ванката го знаят следилите “Битката на машините” - той победи в категория 24 при мъжете.
Има и още българи, но не са заявили страна България, затова филтъра не ги намира. Със сигурност знам за поне три българки в Германия и един българин в Щатите. Общо взето всеки българин, които живее зад граница и тренира в кросфит зала вероятно се е записал за Опън-а.
28.03.13
13:22
казано от Vic на 28.03.13, 12:47:
Има и още българи, но не са заявили страна България, затова филтъра не ги намира. Със сигурност знам за поне три българки в Германия и един българин в Щатите. Общо взето всеки българин, които живее зад граница и тренира в кросфит зала вероятно се е записал за Опън-а.
Да, има доста сънародници, които тренират в афилиирани кросфит зали, и, естествено, са се записали. Все пак там кросфит=общност и записването не е да си премериш твоята и на треньора ти ***, а поради други, неразбираеми за нашего форумного брата причини.
Аз затова и съм си уточнил, че филтърът е за хора, заявили България като страна.
Иначе и от софийските отбори доста хора меткаха първите три комплекса, сега и този, четвъртия, ще се прави. Глейки времената сме предимно в първата половина от записаните, което иде да рече, че вървим по прав път.
Другата година ще сме много повече от сега.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 28.03.13 13:23.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече