казано от wladdiii на 02.04.13, 13:53:
Ясно, че освен упрек друго няма да получа тук ;)
Владиии,
Ако целта е да получиш съчувствие за “обемисти” бедра - не вярвам да стане, най-малко по две причини:
1. Не са обемисти. По ничии критерии, освен вероятно на почитателите на Космополитън или на някои извратени любители на skinny girls.
2. Сайт и форум за сериозно трениращи - нали не очакваш болшинството да харесва отпуснати или слаби (в смисъл на нетренирани) тела?
Между другото, темата вече успя да влезе в бисерите, а доста хора се съмняват дали просто не тролваш...
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Vic на 02.04.13 14:10.
Ами искам ‘’по правичък’’ мускул така да кажа, а не да бъде заоблен. Ако може да ми дадете някакви съвети за храната. Гледам да избягвам въглехидратите, но се притеснявам че може да получа някакви здравословни проблеми. :)
Vic лол окей разбрах че имам различни представи с тези на другите но не мисля че е нормално така да се подигравате с незнаещите защото никой не се е родил научен..и не е ли точно затова този сайт да помагаме един другиму, а не да се присимиваме :)
казано от wladdiii на 02.04.13, 23:21:
Vic лол окей разбрах че имам различни представи с тези на другите но не мисля че е нормално така да се подигравате с незнаещите защото никой не се е родил научен..и не е ли точно затова този сайт да помагаме един другиму, а не да се присимиваме :)
Аз съм последният, който ще тръгне да ти се подиграва. Коментарът ми е съвсем сериозен.
Формата на мускулите ти е дадена по рождение. Можеш да играеш с големината и релефа, но не да скъсяваш, удължаваш и т.н.
Да повторя - бедрото ти е ОК. Наистина! Е, аз бих предпочел по-мускулесто, но това си е мое лично предпочитание :)
казано от wladdiii на 02.04.13, 23:05:
Ами искам ‘’по правичък’’ мускул така да кажа, а не да бъде заоблен. Ако може да ми дадете някакви съвети за храната. Гледам да избягвам въглехидратите, но се притеснявам че може да получа някакви здравословни проблеми. :)
я сложи някаква снимка на желаните крака, че нещо не мога да си го представя тоя прав мускул
амм ето нова снимка..та, още ли ще ми се подигравате на заглавието..тва се получи от една тренировка колкото и смешно да ви звучи..възможно ли е от някое упр да се е получило така?
Мнението беше редактирано от wladdiii на 08.09.14 21:13.
03.04.13
12:58
Виж, доста хора (и жени, и мъже) ти дадоха мнение на база знания и опит, които са налице.
Не е ненормално, че си в етап, в който лесно може да се подведеш и объркаш, но ако не спреш за момент и помислиш обективно над вече написаното, нищо повече не може да се направи.
Е, не изключвам на част от четящите да им харесват снимките ти и темата да е стимул да качваш още такива. Но по-добре да я заключим до тук, да помислиш над написаното (сега или в бъдеще) и пак да коментираме, ако има нужда.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече