Обемисти мускули на краката - решение?

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.04.13
14:08

казано от wladdiii на 02.04.13, 13:53:

Ясно, че освен упрек друго няма да получа тук ;)

Владиии,

Ако целта е да получиш съчувствие за “обемисти” бедра - не вярвам да стане, най-малко по две причини:

1. Не са обемисти. По ничии критерии, освен вероятно на почитателите на Космополитън или на някои извратени любители на skinny girls.
2. Сайт и форум за сериозно трениращи - нали не очакваш болшинството да харесва отпуснати или слаби (в смисъл на нетренирани) тела?

Между другото, темата вече успя да влезе в бисерите, а доста хора се съмняват дали просто не тролваш...

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Vic на 02.04.13 14:10.

02.04.13
23:05

Ами искам ‘’по правичък’’ мускул така да кажа, а не да бъде заоблен. Ако може да ми дадете някакви съвети за храната. Гледам да избягвам въглехидратите, но се притеснявам че може да получа някакви здравословни проблеми. :)

02.04.13
23:21

Vic лол окей разбрах че имам различни представи с тези на другите но не мисля че е нормално така да се подигравате с незнаещите защото никой не се е родил научен..и не е ли точно затова този сайт да помагаме един другиму, а не да се присимиваме :)

03.04.13
10:59

казано от wladdiii на 02.04.13, 23:21:

Vic лол окей разбрах че имам различни представи с тези на другите но не мисля че е нормално така да се подигравате с незнаещите защото никой не се е родил научен..и не е ли точно затова този сайт да помагаме един другиму, а не да се присимиваме :)

Аз съм последният, който ще тръгне да ти се подиграва. Коментарът ми е съвсем сериозен.

Формата на мускулите ти е дадена по рождение. Можеш да играеш с големината и релефа, но не да скъсяваш, удължаваш и т.н.

Да повторя - бедрото ти е ОК. Наистина! Е, аз бих предпочел по-мускулесто, но това си е мое лично предпочитание :)

03.04.13
11:44

казано от wladdiii на 02.04.13, 23:05:

Ами искам ‘’по правичък’’ мускул така да кажа, а не да бъде заоблен. Ако може да ми дадете някакви съвети за храната. Гледам да избягвам въглехидратите, но се притеснявам че може да получа някакви здравословни проблеми. :)

я сложи някаква снимка на желаните крака, че нещо не мога да си го представя тоя прав мускул

03.04.13
12:51

амм ето нова снимка..та, още ли ще ми се подигравате на заглавието..тва се получи от една тренировка колкото и смешно да ви звучи..възможно ли е от някое упр да се е получило така?

Мнението беше редактирано от wladdiii на 08.09.14 21:13.

Виж, доста хора (и жени, и мъже) ти дадоха мнение на база знания и опит, които са налице.

Не е ненормално, че си в етап, в който лесно може да се подведеш и объркаш, но ако не спреш за момент и помислиш обективно над вече написаното, нищо повече не може да се направи.

Е, не изключвам на част от четящите да им харесват снимките ти и темата да е стимул да качваш още такива. Но по-добре да я заключим до тук, да помислиш над написаното (сега или в бъдеще) и пак да коментираме, ако има нужда.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1