гинекомастия

Прескочи до:
JI

24.05.05
23:11

хмм т1рсих из форума но не открих някой би ли ми дал снимка на тая болест и тн ...

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

24.05.05
23:22

Аз нямам подобен проблем, но не мога да разбера какво представлява с точност това нещо, като “уголемяване на зърната”??? :lol:

Виждал съм доста хора с генетично по-голими зърна на гърдите/от малки са си такива/, това означава ли, че имат повишен естроген?

JI

24.05.05
23:34

абе питам щото и мойте са си попринцип по големи ама и изглеждат нещо като подпухнали кофти едно такова иначе занм че един от признацитее е болка ( нямам такава ) но се чудя пък щото в долната част наистина са ми мазни гърдите и затова питам исакм да видя ..

25.05.05
09:07

СПОКОИНООО :!: нищо ти няма. бас ловя, че си в интервала от 13/17 години :?:  ако е така нямаш никакви проблеми освен мазнинките който са складирани в долните гърди (и аз ги имам и като се поизчистя малко се махат споко) подпухването на гърдите и зърната е заради “наместването” на хормоните. Поради тази причина могат да бъдат безформени и добри при никакви мазнини и големи стегнати гърди пак могат да бъдат “щръкнали” или подпухнали... с времето ще се оправи :!:
Ако си по възрастен може да си е от мазнините :D
ЧАЛ

JI

25.05.05
09:47

почти 16 сам :)

DichoN5

25.05.05
10:06

Мне това не е съвсем така аз имах гинекомастия от 6ти клас до 10, когато си ги махнах с оперативна намеса. Предпоръчвам ти да отидеш да те види лекар, защото и аз така си виках 4години, че ще се махне ама не се махна. Незнам в твоя случей как е, гинекомастията представлява нещо като подутина точно на самите зърна, и около тях. На пипане като ги хванеш от двете страни и ако са твърди 100% е гинекомастия.

JI

25.05.05
10:29

ми не са твърди ... ама може се пак да отида на лекар затова исках да видя няква снимка че да се ориентирам да не ме помисли лекърят за малуумник ...

25.05.05
16:39

Лекар никога неможе да те помисли за малоумник, най-малкото тва му е работата! И по-добре решение от това няма аз просто споделих опит но специалиста трябва да си каже думата :!:

25.05.05
17:14

[quote author=“JiVk0”]ми не са твърди ... ама може се пак да отида на лекар затова исках да видя няква снимка че да се ориентирам да не ме помисли лекърят за малуумник ...

Абе я бягай при лекаря, че точно като не го правиш те мислим за малумник!  :D

Успех!

JI

26.05.05
15:21

ок ама при личния ли да отида направление ли да искам .... за преглед пфффф вав вторник ще ида при личния

26.05.05
19:20

[quote author=“JiVk0”]ок ама при личния ли да отида направление ли да искам .... за преглед пфффф вав вторник ще ида при личния

При личния за консулт и там питай как да процедираш после.

26.05.05
20:07

Снимки потърси в google. Пише се “gynekomastia”. Но не вярвам да имаш някакви проблеми, по скоро си внушаваш.

®off™ Ninja

26.05.05
22:46

http://www.dcmsonline.org/jax-medicine/1997journals/november97/glass13a.jpg
http://forum.bodybuilding.com/attachment.php?attachmentid=118035
Напиши в гоогле Gynecomastia
[quote author=“JiVk0”]абе питам щото и мойте са си попринцип по големи ама и изглеждат нещо като подпухнали кофти едно такова иначе занм че един от признацитее е болка ( нямам такава ) но се чудя пък щото в долната част наистина са ми мазни гърдите и затова питам исакм да видя ..

Най- вероятно имаш подпухнали зърна. Най- често проблема минава до 19-20та година, но ако не мине може да се направи операция, която е бърза и сравнително евтина- в америка е към 40$, така че не се притеснявай.
П.С. Не знам как е за България. Цената може да е доста по- висока.

M_

26.05.05
22:56

А-а-а тва е гадно е...  :?  :?  :?  :?

JI

26.05.05
23:00

дам мноо е явноооо е от мазнините ж долната част на гърдите ама аз вторник отивам се пак налекар и без тва съм доста притеснителен .. по добре да отида

JI

27.05.05
16:37

[quote author=”®off™”]Най- вероятно имаш подпухнали зърна. Най- често проблема минава до 19-20та година, но ако не мине може да се направи операция, която е бърза и сравнително евтина- в америка е към 40$, така че не се притеснявай.
П.С. Не знам как е за България. Цената може да е доста по- висока.

именно нещо такова но незнам занчи като е по хладно  времето или ако съм мокър те просто кожата настръхва тогава гърдите изглеждат екстра ама като е по топло времето изглеждат подпухнали доста ...  :cry:  :?

27.05.05
17:08

http://www.nefertiti-bg.com/ginekomastia.htm

27.05.05
20:21

http://images.google.com/images?q=ginekomastia&hl=bg&lr=&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&sa=N&tab=wi

Праснах това от Гуугъла... еми... само дето не се издрайфах. :?

JI

27.05.05
21:11

:o наистина гаднооооо ......  ще отида на личния за профилактичен вав вторник но мисля че е това което рофф казва

JI

30.05.05
19:28

ходих на лекар каза ми че нищо ми няма ,но наистина не било норамлно да са така подпухнали тоест нисщо ми няма ама не знае що са така акза да не нося тесни фланелки ..... е хууу ко да прая сега .... да чакам маи :) или ????

30.05.05
22:32

[quote author=“JiVk0”]ходих на лекар каза ми че нищо ми няма ,но наистина не било норамлно да са така подпухнали тоест нисщо ми няма ама не знае що са така акза да не нося тесни фланелки ..... е хууу ко да прая сега .... да чакам маи :) или ????

Гол бе или потник!  :lol:  Вероятността да ти няма нищо беше голяма, но е хубаво, че си отишъл.

Аайде...

JI

30.05.05
22:43

абе тя така и не успя да осъзнае и разбере камоли дам и побязсни защо са ми подпухнали зърната явно е от хормоните в пубертета ама изглежда кофти .... еххх :)

31.05.05
22:37

Казаха ми за някаква инжекция за гинекомастията и искам да попитам дали има такава. Биеш си я и след 2-3 седмици се оправяш. Някой да знае нещо по въпроса ?

JI

31.05.05
23:31

незнам ама ми кажете може ли нещо да ми помогнете с тея подпухнали зърна лекарката каза че абсолютно нищо ми няма ,но зърната ми наистина били подпухнали и вика спри протеина ....може да е от него е спрях го не е ! явно е от пубертета ама кво да прая не ги ща такива до 19 год ? дайте идея сега съм на нвд прая релеф  ама  кофти седят гърдите как да ви кажа ... :? хелп ако някой знае нещо по въпроса
могат ли някакви храни да оказват влияние ... да казва!!!!!

31.05.05
23:35

Живко не мислиш ли че след като лекаря не ти е помогнал, ще е трудно на някой от нас да ти каже как да си решиш проблема? Първото надали някой има въпросното образование, пък и без да те е виждал наживо? Хм доста наивно ми се струва. Опитай при друг лекар?

31.05.05
23:37

[quote author=“Sido”]Казаха ми за някаква инжекция за гинекомастията и искам да попитам дали има такава. Биеш си я и след 2-3 седмици се оправяш. Някой да знае нещо по въпроса ?

Не прави експерименти с тялото си

31.05.05
23:38

[quote author=“JiVk0”]незнам ама ми кажете може ли нещо да ми помогнете с тея подпухнали зърна лекарката каза че абсолютно нищо ми няма ,но зърната ми наистина били подпухнали и вика спри протеина ....може да е от него е спрях го не е ! явно е от пубертета ама кво да прая не ги ща такива до 19 год ? дайте идея сега съм на нвд прая релеф  ама  кофти седят гърдите как да ви кажа ... :? хелп ако някой знае нещо по въпроса
могат ли някакви храни да оказват влияние ... да казва!!!!!

Ами ский вариантите:
1. Операция
2. Изчакваш
3. Инжекция (ако има такава и искам някой да отговори има ли, защото, ако има това ще е най-лесния и бърз начин да се отърва!)

JI

31.05.05
23:44

няма никакво образование просто зърната ми са подпухнали като ги натисна са мнго меки .......... като е по хладно и кожата като е стегната се стягат и седи добре ама като е по топло хммм..... незнам ....
сидо твоят проблем какъв е казвай ;)

01.06.05
00:02

[quote author=“JiVk0”]няма никакво образование просто зърната ми са подпухнали като ги натисна са мнго меки .......... като е по хладно и кожата като е стегната се стягат и седи добре ама като е по топло хммм..... незнам ....
сидо твоят проблем какъв е казвай ;)

Абсолютно същото приятел. И ме боляха до преди известно време като ги натиснех, но сега съм по-добре. Аре някой да каже за инжекцията ПЛС

JI

08.06.05
23:56

пффф ходих и втори път на лекар нищо оная нищо не казва ае тея наще лекари са ебаси злетата наще също не ми обръщат внимание ,  а лято идва свалих корема на всякъде изглеждам добре само малуумнитте гърди изглещдат адски гадно подпухнали какво да прая напрао сякш са пълни с въздх точно под зърната смао си слагам пръста и той потъва .... това незнам на хирург ли направление да искам или кажете идеи ..? + като е топло зърната се оглоемяват и подпухват още повече .... напрао ми е аадски тъпо незнам по добре вообще незнам ебаси....зако са трепах осем месеца ....

BO

09.06.05
07:32

пробвай в някоя частна клиника, там като си платиш може повече внимание да ти обърнат. Пиши за проблема и в някой медицински форум - има ги из нета, порови се. успех  приятел!

PR

09.06.05
11:44

Човече рколко килограма си и колко си висок !
Вероятно става въпроср за натрупване на мазнини в долната част на гърдите !

Предлагам ти следното ....преди да отидеш и да си дадеш парите някъде:

1во - Прави упражненията си за гърди с пълна амплитуда
2ро - Избирай тежест с която да можеш да направиш 15-17 повторения
3то - Серийте да са минимум 5 (без загряващите)
4то - Наблегни на упражнения като - пуловър,различни видове флайсове и всички ,които късаят долната част на гърдите !

тренирай гърдите 2 пъти седмично !
Направи си добра диета !

Сигурен съм ,че за месец два ще има подобрение ,ако няма се консултирай вече с лекар !

btw - ако не те притеснява качи снимки да преценим и ние все пак какво ти има !

Успеx

09.06.05
13:58

Абе я наистина качи някаква снимка. Като те скушам все едно нищо ти няма и само си въобразяваш.

И виж сега... има неща с които човек може да се бори и трябва, а има други с които не може. Така, че ако не става въпрос за някакво сериозно болестно състояние при теб, просто си живей живота и хич да не ти пука.

Това е.

JI

09.06.05
20:04

за болестно състояние не става дума  :?  но просто не ме кефи как изглежда  :cry:  :cry:  :cry: 

за отговори на промпт
значи на диета съм от два месеца изчистил съм почти мазнините на корема малко остава да изкарам преса малко малко още месец и половина чистене висок съм 174
71 кг
диетата ми е ставам бягам после кисело мляко банан
към 12 часа 200грама месо ( птиче или риба ) салата със сирене и картофи
на даскало 200грама месо и картофи вечер само салата месо или яйца или извара ....
не ям хляб сладко абе майонеза никви такива
ям доста плодове  предимно ябълки ( съдържат малко фруктоза и повече целуоза помагаща за храносмилането )
не приемам прортеин преди земах преди и след трен ( ама не ядях така много месо ) щото лекарката вика това подпухване може да е от протеина и съм го спрял е не е от него :)) снимки иска ми се да кача но нямам подходящ апарат .... щото моя ги праи много големи и трудни за отваряне с отврат качество ...
тренировката ми е 4 пъти седмично + 2 дена кардио ( бягане на гладно ) 1 път седмично правя гърди 3 упр по 3 серии ( флайс обикновен лег и кофи без пулловер  )

10.06.05
11:16

Извинявай за намесата, но какви са тия картофи 2 пъти дневно при чистене? :)

JI

10.06.05
14:03

ами картофите не се падат общо повече от 80 90 грама

PR

10.06.05
20:00

Значи - преразгледай си диетата и тренировката още веднъж !
Сметни си калорийте !

Остави обикновения лег - карай само на флайс ,кабели , пуловър !
карай така 2 месеца и съм почти сигурен, че ще имаш резултат :)

Успеx

JI

10.06.05
21:46

мреси ще пробвам неска пак ходи до лекаря  пак ме прегледа нищо не установи( тоест каза че няма никкви бучки общо взето няма някакво заболяване )  . Ок начи продълважам с тренировките а за това подпухване може ли да е виножен някакъв протеин някакви храни ?аа забравих да добавя че е само на дясната гърда .  :?

PR

10.06.05
22:50

Човече от протеини ,няма логика да си подуе !
Пий си амино и протеин,спазвай си диетата и тренирай по начина който ти казаx гърдите !
Ако можеш снимай се пред огледало... в профил и/или анфаз - така както мислиш ,че се вижда най-добре проблема, за да преценим и ние дали е болестно състояние, или натрупване на мазнини !

21.06.05
14:32

спираи сички добавки от личен опит ти говоря като станеш на 18-19 сичко ще се оправи, това е временна глинекомастия заради повишения тестостерон. НИКВИ ЦИГАРИ !

27.06.05
13:34

ммм ®off™ да ти кажа незнам в америка дали е 40$ ама в бг поне ми пратиха писмо от borex (някаква клиника или нз какво се води и има там операция на генекомастия и казаха,че цената е от 1000 до 1500лв ... аиде ако някои тука си е правил такава да каже поне колко пари е ...

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1