Дневникът на Рони Колман

Прескочи до:

09.09.15
21:29

казано от Ронката на 09.09.15, 21:26:

казано от TonsOfDamage на 09.09.15, 21:19:

казано от Ронката на 07.09.15, 21:55:

имах сила (защото срах преди тренировката :D).

XAXAXAXAXA, уби ме, честно. :D :D :D

Вече се убедих, че срането преди тренировка наистина дава сила. :D Днес пак срах и пак имах сила. ;) Ще гледам да се случва по-често. :D

А каква е причината да не го правиш преди всяка тренировка, та искаш да се случва по-често? :D

Овес и кафе действа най-добре, от личен опит.

09.09.15
21:35

А бе пичове, не е така, малко ЛТ отгоре си е по-оферта :Д

09.09.15
21:48

Вече се убедих, че срането преди тренировка наистина дава сила. :D Днес пак срах и пак имах сила. ;) Ще гледам да се случва по-често. :D

Хубав дневник ...и вземеш да се изходиш...

09.09.15
21:48

казано от ddd на 09.09.15, 21:35:

Да, стига да не отслабнеш рязко докато си правиш клека или си дърпаш тягата. ;)

09.09.15
21:51

казано от TonsOfDamage на 09.09.15, 21:29:

А каква е причината да не го правиш преди всяка тренировка, та искаш да се случва по-често? :D

Просто не винаги ми се досира. :D

казано от ddd на 09.09.15, 21:35:

Лайната не са мускули и не вършат работа. :D

казано от SimplySatisfying на 09.09.15, 21:30:

Овес и кафе действа най-добре, от личен опит.

Но не са достатъчно вкусни, за да си струва да ги ям/пия. :D

Мнението беше редактирано от Ронката на 09.09.15 21:57.

09.09.15
21:53

казано от Ронката на 09.09.15, 21:51:

казано от TonsOfDamage на 09.09.15, 21:29:

Просто не винаги ми се досира. :D

Цокай кафе, бе. Може и чай. Или някое разхлабително. Дори и цигарата помага. Може и английска сол да си разтвориш(колко номера сме правили с това вещество) :D

09.09.15
21:57

Кафе и чай не пия, цигари не пуша, а за английска сол не съм чувал даже... :D

Ама аз обичам да сера, така че малко време, прекарано в кенефа няма да е загуба. :D

09.09.15
21:58

казано от Ронката на 09.09.15, 21:57:

Кафе и чай не пия, цигари не пуша, а за английска сол не съм чувал даже... :D

Ама аз обичам да сера, така че малко време, прекарано в кенефа няма да е загуба. :D

Идва ми да те поздравя с една песен на Гошо от почивка, сещаш ли се коя е? :D :D

09.09.15
21:58

Да. :D

09.09.15
22:04

Дневникът на Посеркото :D

KA

10.09.15
00:19

Ронка, теб кой така те научи просташки да се изразяваш и даже ти е забавно ? ..

10.09.15
00:25

Просто темата на разговора е такава.

Мнението беше редактирано от Ронката на 10.09.15 00:28.

Аз не виждам нищо просташко. Това са нещата от живота и даже съм сигурна, че повечето хора в ежедневието си се изразяват така.
Друг е въпросът, че рядко ще видиш такива откровения по дневниците и може би затова се струва “просташко”. :D

Тала-съм

10.09.15
08:53

ВИДОВЕТЕ ЛАЙНА

Лайна тип “мозъчен кръвоизлив”:
Този вид уби Елвис. Появяват се когато от силното напъване си сменяш боята от червено до зелено-синьо.

Бирени лайна:
Едни от най-лошите, но също и най-често срещани видове. Серат се предимно сутрин. Принципно не миришат толкова лошо, но това е подвеждащо. Напръскваш супника от горе до долу, докато започне да прилича на обстрелван склад за оръжие в Багдад и се чудиш как твоята девствена дупка може едновременно да сочи в толкова много посоки. Тогава установяваш, че тоалетната хартия - колкото и широка и дълга да е - пак не е достатъчна. Лошото е, ако се случи в чужди кенефи.
Забележка: Лайната “зелен чай” са точно като Бирените лайна

Лайна - духове:
Знаеш, че си се изсрал. Има лайна по тоалетната хартия, но няма в супника! Възможно е да е от подвида “Лайна-торпедо”, ако се е чуло цопване.

Лайна - тефлон:
Излизат толкова нежно и меко навън, че почти не могат да се усетят. Не оставят следи върху тоалетната хартия. Трябва да погледнеш в супника, за да си сигурен, че си срал.

Гумени лайна:
Консистенцията им е като на топла смола и оставят упорити следи по супника. Миеш си гъза за осемнайсти път и още не го усещаш чист. Решаваш проблема като нагъваш малко тоалетна хартия и я слагаш в гащите, за да останат поне те чисти.

Бавно развиващи се лайна:
Току що си си избърсал задника и... показало се е още... Май следващия изстрел идва, а?

Лайна - змии:
Те са хлъзгави, имат дебелина на палец и са дълги минимум 50 см. Имат потенциала на “Лайно-торпедо”.

Лайна - коркови тапи:
Познати още като “плувци”. Дори след третото пускане на водата – те са още там. О, Боже! Как да ги разкарам? Лайненцата просто не потъват! Може да ти се случи навсякъде, но по-рядко в собствения ти кенеф.

Желаните лайна:
Седиш на супника, усещаш мравките в червата си. Потиш се, пускаш няколко пръдни, на практика правиш всичко... освен да сереш.

Влажни лайна:
Този вид се появяват с висока скорост, цопват във водата, от което гъзът ти се мокри.

Циментов блок или “О, Боже!” лайна:
Веднага след началото на срането си пожелаваш местна упойка.

Тип “Кинг Конг” или пълна кошница с лайна:
Масата им е толкова голяма, че отказва да изчезне в канализацията, преди да я раздробиш на парчета (ютия би свършила добра работа).
Лайно тип - ”Светкавица” :
Това е лайно, което стига до гащите, преди вие да сте стигнали до тоалетната.

Тип ”Нахално”:
Ти го буташ… то се връща.

Лайно тип КЛИФУК :
Малко спретнато лайно, най-често го виждаме на подметката си, едва след като сме го нанесли и подобаващо размазали на някой килим - отделя се от кучетата по тротоарите… много подходящо определение за някой наш враг.

Лайна тип ”КЪРТИЦА” :
Това е нещо средно между ”Циментовият блок” и типа ”Кинг Конг” само че много по-ужасно и брутално. Когато усетиш, че КЪРТИЦАТА напъва, трябва мигом да търтиш към най-близкия серялник, защотосъвсем скоро ще се случи нещо УЖАСНО ! Побеснялата КЪРТИЦА се плъзга с лекотата на бобслей и силата на Годзила по лайнените ти канали и изскача от цванцера ти със зловещ трясък, при което те разчеква на шпагат - 180 градуса, разпаря гъза ти чак до врата и цамбурвайки в супника, те оплисква до уши. Ако се расминеш само с това можеш да се чувстваш истински късметлия и да направиш курбан…Някой път къртицата може да се окаже някой охранен расов ангорец с изваяна мускулатура и надъхан като заптие…Тогава тежко ти…

Тип ”Колебаещо” се про-форма от семейство лайна номади :
Характеризира се с колебателно движение между гъза и главата. Специалистите отдават това на хуманоиди мязащи на задници в сурата, поради което лайното не може да реши отде да излезе

Тип ”смешни лайна” :
Не ги очакваш, но все пак са изцапали гащите ти след прочитането на тази статия.
Тип”Биологично оръжие” или Лайното на Садам:
Излезе ли ... всичко което използва въздуха за да живее в радиус от 50 метра
има точно 5 секунди да си запуши дихателния апарат или ... лека му пръст .

Тип”Нахалния пацул”:
Ти го буташ... то се връща.

Тип”Изненанда-а”
Тръгнеш да пърдиш и то се покаже.

Тип”Обратно към природата”
Когато си някъде из природата или просто скрит зад пътническата врата на колата ти.

Тип”Обезкосмител”:
Gillette гъзолайнер. 3 в едно - цвят, консистенция и есенция. Най - доброто за един мъж.

Тип “Весело”:
Ти си весел, че е излязло, то е весел , че е излязло, тоалетната чиния е весела, че са я
“оакали”, тоалетната хартия е весела, щото и е умръзнала да е бяла. Всички са весели.

Тип”Хамелеон”:
То си седи кафяво, ама докат го изкараш, преминаваш през всичките отенъци на синиото,
червеното и зеленото.

Тип“SGT” или познати в някои географски ширини като типа “бивше гадже”:
То идва като гръм от ясно небе. Седиш си, радваш се на живота (понякога се “бориш с него,
доколкото можеш”, както е казал поета) и изведнъж - БАМ!!! Адски спазъм те разсича на две...
Преди дори да успееш и да си помислиш какво точно хапна на последната вечеря, страхотната
болка те повлича в черните си дълбини, сграбчва и разкъсва всяка молекула от стомаха ти
и единственото за което си мислиш в този момент е... че искаш това да спре...
В малък проблясък ти идва идеята, че това може би ще стане ако се “потрудиш” над т. нар.
“супник”. Но не си мисли, драги ми читателю, че с това всичко ти се е разминало...
О, не... Лайното “SGT” не иска просто да излезе, целта му е така да те измъ4и, 4е да
го запомниш за цял живот.... Болките в стомаха, сравними единствено с родилни
продължават да те мъ4ат, дори и в тоалетната - и то така, че без да те интересува
кой може те чуе, даваш воля на сърцераздирателните трели, напиращи в гърлото ти и...
загубваш представа за времето... Когато всичко най-сетне свърши не чувстваш облекчение,
а крайна немощ... Тялото ти е толкова отпаднало, че нямаш сили не само да се бориш
с живота,...безсилен си дори да го понасяш...

Тип “Шофьорско”:
Простриано на крайпътната отбивка. Рядко по вид, тъй като е депресирано от дългия
път и седалката. Срамежливо и упорито, трудно го примамваш, приклекнал в крайпътен
храст или между двете отворени врати на колата, подплашвано от профучаващите тирове!

Тип “НЕМА СЕ ДАМ БЕЗ БОЙ”
Таман дойде докъм средата и спре да излиза пустото. Подрусваш се, пушкаш, отваряш бузки,
но не би. Тогаз стягаш гъза и го режеш сфинктерно, след тва имаш чувството, че не си си
свършил нещата до край пък и не смееш да пръднеш щото тапата може да изхвърчи.

Тип”Пияното лайно”:
Най отличителния белег на Пияното Лайно е смрадта му! дет викаше един дядка -
“Така ми миришат краката че като ида да доя козите и коча излиза.”))) нещо подобно
и тук само че никой не смее да припари до кенефа поне 2 часа след пиянно лаино
(особено от червено вино!!!!) малииии мн са злобни! Ама смърдят. Да те е срам да се изсереш.

Тип”Броеница”:
Винаги излиза на малки порцийки обикновено 1 на 1 см., защото му е топло и уютно
в чревцето. След големи напъни си мислиш, че си напълнил супника, а то пило супа с
топчета и то без много топчета.

Тип”Светкавица” (също бързо лайно, лайно спринтьор и т.н.):
Това е лайното което стига до щафетната линия - гащите ти преди ти да си стигнал до кенефа.

Тип”Ураган”
Идват неочаквано, излизат шумно, цапат целия ти “задни части”, щипе ти на хемероидите, а по гъзните
фитили има слуз която 72 часа ти смърди на главата. Освен това супника е омазан, чак до ръба...,
аха да прелее!
Тип”Митьо Крика”:
Тия лайна не са толко здрави пацули като него, ама докато ги изкарваш имаш чувството, че, аха ще те повдигнато
от чинията...

Тип”Артилерийски”:
Снарядът изхвърча с такава кинетична енергия и звук че инстинктивно се обръщаш да видиш дали

супника е още здрав...
Тип”Голямо и окупационно говнище”
Много специфичен тип лайненце от който бързо те заболява сфинктера. То има за свое изконно “рядкото”
право, извоюволо си с множество победи и изпускания, правото на идеални части от красивото ти и стегнато
анално отверстие. Особено едра риба в говнения свят. Внимавайте особено с този вид пацул...

Тип “Ритуално”
Появява се по едно и също време всеки ден и в повечето случаи е придружено с вестник.

Бях го пускал преди в дневника на Петър защото пак се беше захванала темата.. та...

10.09.15
09:37

Викам си дай да вляза, да видя последната тренировка на Ронката и какво излезе...лайно шофьорско, лайно изненада, лайно торпедо...
Сигурно всички с нетърпение очакваме какъв тип от всички пуска Ронката преди тренировка, за да има сила :)

Аз като знам Ронката как налага новите течения в тренировъчните принципи у форума. Сега като почне едно сране по дневниците стой та гледай

Gogo

10.09.15
11:32

казано от kaloyan на 10.09.15, 00:19:

Питай ментора му :Д :Д

Тала-съм

10.09.15
12:15

чшшшш само 14 лайка ли ве??? Много културен тоя форум...

Тала-съм

10.09.15
12:15

.

Мнението беше редактирано от Тала-съм на 10.09.15 12:16.

10.09.15
12:26

казано от Тала-съм на 10.09.15, 12:15:

Много дълго бе, аз не го прочетох цялото :D… едно време беше по-късо :D. Или те, викаш, от тогава са еволюирали до нови видове :D

10.09.15
12:48

казано от kaloyan на 10.09.15, 00:19:

Що па да е просташки, ти не сереш ли ? Може би акаш ? :D

10.09.15
12:51

Вече без лайкове и не серем...

10.09.15
13:07

Харесай за лайно изненада, коментирай за лайно торпедо, сподели за бирено лайно.
#джъстфейсбуктингс
П.П Боби ще го сподели. :D

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 10.09.15 13:08.

10.09.15
14:09

Моето име пък как се намеси в разговор за лайна и сране не разбрах? :)

10.09.15
14:23

казано от Boby_ на 10.09.15, 14:09:

Моето име пък как се намеси в разговор за лайна и сране не разбрах? :)

Заради бирата ще да е. :)

Gogo

10.09.15
15:38

Ронка, с тия тяги и клекове, тоя номер вече можеш ли го?

10.09.15
15:59

Ще го мога, само ако сера преди това. :D

10.09.15
18:08

Ронка, искам да ти кажа, че едно от най-мощните си очиствания съм правила с вафли. Значи, изядох два пакета обикновени до 16 ч. След това не ядох нищо и към 18:30 започнах да пия вода. Пих, пих, пих.... пиках, пиках... И на другата сутрин, ела да видиш!!! Не се бъзикам, наистина от вафлите + водата ще да е :D

10.09.15
18:31

Спам: хахаха коментарите са брутални :D Таласъме скандално прав си !

10.09.15
18:34

Ох, току що го прочетох със вечерята :) :D :D
Светкавицата се повтаря, да не е подвид? :)
И по темата - бях чела един йога, който казва- :Пълноценното изхождане не се нуждае от тоалетна хартия” :) Но може и да е бил от тези, дето ядат слънчева светлина :D

10.09.15
19:10

казано от Queen Cobra на 10.09.15, 18:34:

И по темата - бях чела един йога, който казва- :Пълноценното изхождане не се нуждае от тоалетна хартия” :)

Ако не се нуждае от тоалетна хартия, значи е сухо и дразни при излизане, което ще рече, че в крайна сметка ще доведе до рак на дебелото черво. Макар че този, който го е казал, вероятно е умрял на 40, като е изглеждал на 80 и е твърдял, че е на 120 с паспорта на прадядо си. :D

Тала-съм

10.09.15
22:12

казано от AgBOKATA на 10.09.15, 18:31:

Спам: хахаха коментарите са брутални :D Таласъме скандално прав си !

Таласъма винаги е прав ама ще го заровят легнал. Там е проблема!! Ронка сори за спама... (поне се извинявам за разлика от другите)

пс. и скандален, разбира се

Мнението беше редактирано от Тала-съм на 10.09.15 22:13.

11.09.15
20:59

Клек 4х4@120
Раменна преса 4х4@60
Трап бар 4х4@150
Борческо въртене 6х2@26 на ръка
Тяга 6х1@170
Набиране подхват 5х4
Кофички тясно 5х4
Обръщане прав 4х4@70
Лег раменен хват 6х2@70

Трап барът и кофичките не бяха през 10 секунди, другото - мисля, че да.
Борческото - криво, кофичките - плитки. :(

12.09.15
17:40

Културата е паднала откакто аз го пуснах това ....6 лайка в тема за вицове, почувствах се като Къци
http://www.bb-team.org/forums/viewreply/852593

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 12.09.15 17:51.

14.09.15
21:20

Клек 3х2@140 през 10 секунди
Обръщане прав 3х2@80 през 10 секунди
Тяга 3х2@180 през 10 секунди
Раменна преса 3х2@70 през 10 секунди
Силово гребане 5х1@55 на ръка през 10 секунди
Лег раменен хват 5х1@90 през 10 секунди
Набиране успореден хват 5х1@+40 през 10 секунди
Кофички широко 5х1@+10 през 10 секунди

След петте единици с 40 кг ме надъхаха и се набрах и с 50 (което май е и личен рекорд). :D

Тала-съм

14.09.15
21:52

казано от Joe Musashi на 12.09.15, 17:40:

Културата е паднала откакто аз го пуснах това ....6 лайка в тема за вицове, почувствах се като Къци
http://www.bb-team.org/forums/viewreply/852593

Оргинала е от e-bane. ;) а тама какви ги има...

Тала-съм

14.09.15
21:53

казано от Ронката на 14.09.15, 21:20:

Клек 3х2@140 през 10 секунди
Обръщане прав 3х2@80 през 10 секунди
Тяга 3х2@180 през 10 секунди
Раменна преса 3х2@70 през 10 секунди
Силово гребане 5х1@55 на ръка през 10 секунди
Лег раменен хват 5х1@90 през 10 секунди
Набиране успореден хват 5х1@+40 през 10 секунди
Кофички широко 5х1@+10 през 10 секунди

След петте единици с 40 кг ме надъхаха и се набрах и с 50 (което май е и личен рекорд). :D

надъхаха силно казано, просто те скастриха, че се скатаваш. ;)

14.09.15
22:00

Нямаше да мога да направя 5 единици с 50. Почти сигурен съм. А пък и си пише, че единиците се правят с тежест за тройка. Как да сложа тежест, с която не съм се набирал досега? :D

16.09.15
22:07

Клек 4х4@120
Раменна преса 4х4@60
Тръстър 4х2@60
Тяга 2х2@170 4х2@160
Обръщане прав 4х4@70
Високо изтегляне от земя 6х2@80
Силово гребане 6х2@55 на ръка
Набиране на въже 2х4 2х2
Набиране подхват 4х3
Лег раменен хват 4х4@60
Кофички средно 2х2 2х1
Лег тесен хват 4х4@60

Доста зле. Май само клекът и раменната бяха през 10 секунди.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1