Creatine i...

28.05.05
22:53

От около една седмица пия креатин на Оптимум и смятам да си взема още нещо.Колебая се между Pure WHEY Pro85 и Super Mass Gain какво ще ми препоръчате?Благодаря предварително!!!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

29.05.05
00:04

Ти досега само креатин ли си пил??? :shock:
Тичай бързо за гейнерчето или (ако си мазничък) протеина :D

29.05.05
10:10

направо се радвам че има се повече и повече хора дет си купуват хубави стоки :D геинерчето на оптимум е направо внушително !земи си него то в него има какво ли не :D и после кат го испиеш сподели колко си качил и изобщо сичките впечатления за него 8)

29.05.05
15:16

Не не съм пил само креатин,пил съм протеини,гейнер и аминикисилини.Ако си взема глутамин+креатин по добре ли ще е? :?:

29.05.05
15:31

Да обаче си вземи и протеин !

30.05.05
09:16

ОК.Аз вече си взех протеина на Нутрим Pure WHEY Pro и ми останха 10лв.Кажете какво да си взема ZMA,B12.или Трибестан :roll:  :?:

30.05.05
15:56

най добре според мен Б12 от зма-то ... може да ти се качи малко издръжливоста ама малко а от трибестана .... още по малак ефект ще да имаш ... то ще има де но то тоя ефект ще ти требе в леглото не в фитнеса :twisted:

05.06.05
03:47

1vo izvinete che sam na latinica ama sam v zala i nqma kirilizaciq a pa i ot saita neshto ne mi q zaredi… ako nqkoi redaktira mersi :)

та по въпроса креатина е екстра с глутамин и протеин с трибестана освен в леглото ще ти помогне и във фитнеса, а ако има пак и в леглото за употреба хептен ще дръпнеш  :wink:

oshte vednash sorry za cyrilic

редактирано от Мартин

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1