От значение ли са въглехидратите в сиренето?

25.07.13
09:52

Малко съм се филмирал, че навлизам в последната фаза, та да попитам има ли проблем да ям сирене и кашкавал следобед примерно ? Питам понеже гледам, че в сиренето и кашкавала има въглени. Аз калории и колко гр. трябва да ям ми е ясно, ама нали уж е хубаво въглехидратите да са преди обяд или от сиренето и кашкавала няма проблеми ?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.07.13 12:20.

25.07.13
10:52

Зависи от сиренето в масовите има между 0 и 3 въглехидрати на 100 грама.
Като в топените и подобни е повече.

Noctis Caelum

25.07.13
12:03

Доста си се филмирал, че навлизаш изобщо в някаква фаза. Можеш да приемаш въглехидрати по всяко време.

25.07.13
18:00

Въглехидратите поне при сиренето не са толкова от значение.Главно са 8/100,което не е нищо,но въпросът е при мазнините.Като цяло ако искаш малко въглехидрати и мазнини - взимай извара.Има такива,които не ги обезсоляват и пак са като сиренето,с изключение на по-малкото въглехидрати и мазнини.Силно препоръчвам извара на Olympus.Надявам се да съм бил полезен :)

25.07.13
20:19

казано от Trickster на 25.07.13, 18:00:

Въглехидратите поне при сиренето не са толкова от значение.Главно са 8/100,което не е нищо,но въпросът е при мазнините.Като цяло ако искаш малко въглехидрати и мазнини - взимай извара.Има такива,които не ги обезсоляват и пак са като сиренето,с изключение на по-малкото въглехидрати и мазнини.Силно препоръчвам извара на Olympus.Надявам се да съм бил полезен :)

По-малко от 8 са.
В изварата има повече въглехидрати от сиренето и зависи какво е сиренето има такива и с 0.

01.08.13
11:07

Мерси за отговорите. Мазнини си ми трябват, даже се чудя откъде да си ги набавям, че хапвам и чисто краве масло :Д.
Аз съм 96кг., и мазнините по принцип не трябва да са ми под 150гр .... Въглехидратите пък си ги въртя в зависимост от дните и дали тренирам и по колко тренировки на ден имам или дали почивам в тия дни.

01.08.13
12:58

Единствено трябва да си сигурен, че може да се вярва на етикетите ;) Много хора се оплакват, че точно млечните ги спират и най-вероятно е именно защото не се знае какво точно има в повечето от българските (най-малко).

Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 01.08.13 13:00.

02.08.13
09:58

Е то няма как да знаем кое е истина и кое не. По принцип сирене ям рядко и по-малко, на седмицата ако хапна по 100-200гр. ще е добре.
Кашкавал ям обаче всеки ден и ми е супер. Той ми е към яденето с шунка. 150-200гр. шунка + 50-100гр. кашкавал.
Преди година като чистих накрая се бях филмирал адски много и го карах само на яйца, пилешко филе и чиста скъпа шунка, дори бях спрял млякото и си пиех протеина с вода .... Ефекта не беше добър.
Сега не се лишавам от нищо и си хапвам стабилната, гледам си нормите за въглен и си ям здравата мазнини, пия си протеина с мляко, като пия по 600-800мл. мляко на ден и за 2 месеца съм с 11кг. надолу. Аз по принцип бързо си чистя, понеже доста често правя кардио и тренирам здравата във фитнеса. 4х седмично Хийт кардио, като 3 пъти имам Кардио и след това Фитнес. Имам само 1 ден, в който нищо не правя и той ми е зареждащ, като там си ям абсолютно каквото ми е на сърце.
Иначе за тия с млечните храни, дето ги спират, то може проблема да е другаде, а те просто да си мислят, че е там ....
Поздрави.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1