Да си благодарим!

14.08.13
21:54

Отварям темата, за да си направим нещо като ББ-Тиймърски тенкфул боърд, на който всеки, образно, да закачи бележка с благодарност кум съфорумци. Благодарете за помощта и приятелството на всеки, на когото решите :)

Аз например съм благодарна на Вик и на Сашо за тренировъчните програми, които ми изготвиха и на всички, които ме вдъхновявате с личния си пример и които ми давате ценни съвети (Марги, Веси, Блага, Деница, Марина, Мила...трябва да изброя половината форум :D )
И на Ванката най-вече за това, че е най-добрият ми приятел.
Вие сте на ред!

Благодаря на Сашо за това, че има търпението да отговаря на глупавите ми въпроси :D Също благодаря на Voyager (който за съжаление вече не посещава сайта) за помощта.
И най-вече благодаря на Лазар Радков за огромната помощ която ми оказа!

Благодаря на Блага, на Мира и на Vic, че бяха и са с мен - когато имах и имам нужда от помощ и насока! (F)

Благодарности на всички от форума.Малко или много всеки ми е помогнал и ме е насочил.
Когато пробвах кросфит тренировките  Vic не ми отказа да ми помогне и да ме насочи,за което благодаря.
Благодарности на Кольо Пияндето,който ме насочи как да тренирам,за да подобря отскока на височина.
Благодарности на Voyager,който както спомехана не влиза вече във сайта.Чрез него намерих идеалният за мен начин на хранене.
Има и още със сигурност,но в момента адски много ми се спи след тежката тяга и ще приключвам с локумите.. :D :)
Благодарности  на целият екип на бб-тийм.Уважение огромно от моя страна,тъй като със своите статий са ми помагали много пъти.

Това е един уникален сайт,със уникални хора.Дано все повече хора да се присъединяват и да си помагаме с каквото можем! :)

15.08.13
07:10

Аз благодаря на Solomon Kane, тъй като този индивид дава най-коректните,достоверни, изпипани и полезни отговори.

15.08.13
10:31

Аз благодаря за Дарина, че проправя тук слънчева пътечка и ви предизвиква да мислите по различен начин ;-)
Иначе в конкретика за спорта - благодаря на Юли, че е толкова всеотдаен. некомерсиален, искрено отдаден на идеята, готов да се притече на помощ на всеки, който попита. Благодаря му за безценната информация, която споделя всеки ден, за уникалните професионални тренировки, които са в състояние да създадат и укрепят здраво тяло и във всеки лаик.’Той е треньорът на когото ще съм благодарна и след 50 години :-)
Благодаря за безценните приятелства които тръгнаха в този форум. На Слави, на Марги, на Вик. На екипа, създал това чудесно място, което ни свързва.
И не на последно място благодаря на себе си - за всичко постигнато и научено по безкрайния път :-)

Хм, интересен повод да се върна към Бб-тийм :-)) Благодаря!

Мнението беше редактирано от Marty Sun на 15.08.13 10:47.

15.08.13
11:00

Смятам за особено ценно да умееш да благодариш! Ценно е да умееш да оцениш добрината на другите да отделят от времето си и да дадат съвет или критика за това, което правиш! Срещам доста хора, които биха отминали с думите “Защо да се хабя...”, така че смятам за особено важни всички съвети, които ми е дал всеки един! Затова благодаря! :)

Но все пак трябва да отбележа, че най-голямата ми благодарност е към Марги! Страхотен човек, на който се възхищавам заради цялостния мироглед! (sun) Знам, че няма как да опознаеш човек просто от форум, но смятам, че умея да преценявам хората! Благодаря, Марги, за търпението, за съветите и за цялото отделено време, както и за това, че споделяш в този форум, за да имам възможност да виждам добрия пример! :)

Мисля, че този форум е чудесен начин всеки да открие своя начин за по-добър живот! Това, че съветите на един или друг човек ни насочват в определена посока, не е случайност и пак ще кажа, е много ценно! Затова благодаря и на хората, работещи за това да го има!
Хубав ден на всички! :)

15.08.13
13:12

Аз пък искам да благодаря на Сашо( Джеймс Хинкс), който ме убеди, че с мъртва тяга ще си оправя дисковата херния. Благодарение на него се чувствам здрав и силен. Благодаря, Сашо, жив и здрав да си с твоите безценни съвети.

15.08.13
14:26

Искам да благодаря на (въпреки малкото пъти в които сме общували) Славко, Мишо, Боби, Витан, Гого и Вик за винаги позитвното отношение което са показвали!

И на Дарина за прекрасната инициатива!

ПС. Щях да забравя Атомчето и Петър : )

Мнението беше редактирано от Dexter Morgan на 15.08.13 15:55.

15.08.13
14:30

Нека не забравяме да благодарим и на Лординов! Просто защото го има! :D :D

15.08.13
14:32

OOoo! :D

Винаги започвам с Инис (Поли), за първите ми стъпки, първата ми програма, първите ми познания за храненето.
На Иван, че ми създаде условия и ми даде възможност да започна да тренирам.
После е Сашо Тосков (който не е съфорумец, НО е голям и залсужава) - за първото ми набиране.
На Станимир.
На Лазар Радков за “ако някой ти каже да не мислиш за портокал, какво е първото, за което се сещаш”?
На Юли (Oranje), за много неща, включително важни житейски уроци.
На Пияндето, за още повече неща, включително емоционална подкрепа в много, много труден момент.
На Десо, защото знам, че “Whey” или по моему “Уий”, не е име на марка протеин.
На Славко.
На Джеймс, за 16,5-те набирания, с които смачках Десо :D.
На Вик за ламята.
На Марги, за отзивчивостта и търпението.
На Atom.
На Дени, за огромното силово вдъхновение.
На Блага.
На Мила, защото е прекрасен секундант.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.08.13 16:04.

15.08.13
14:41

Малеее аз откъде да почна :D
Благодаря на Сашо, че повярва в мен в началото, че не е спрял да вярва и сега, той си знае и за още какво му благодаря, свързано с подготовката ми, за това, че се грижи за психическото ми състояние, дава ми много добри и ценни съвети.
Благодаря на Марина, че ми помогна да вляза в час още в самото начало, благодаря и също, че постоянно е до мен, най-вече когато имам отчайваща нужда от някой близък, който да ми разбира емоционалните състояния :D
Благодаря на Мила ,че е такъв ДИВАК и откогато дойде в София се забавляваме и зобим като побъркани :D, за това , че ми се връзва на акъла, така трябва - ще станем МАШИНИ :D
Благодаря на Марги, че е толкова слънчев човек и, че никога не ми е отказала помощ или съвет, независимо от естеството.
Благодаря на Славко, че ми показа какво е кросфит,въпреки караниците ни из форума, му е ясно, че като дойде в София, ще седнем на една маса :P
Благодаря на Вик за всички съвети и препоръки, за доброто отношение и подкрепата.
Благодаря на Илия, че ме обича като приятелка :D :D По-ценно от това няма, че е до мен във всеки един труден момент.
Благодаря на Десо и Карфицата за добавките, спортните и правни съвети, за сладоледите и за тролстването :D
Благодаря на Скота, че въпреки и рядко да се виждаме, винаги има какво да си кажем :D
Благодатря на Инис, че ме насочи към зала, където мога да тренирам спокойно.
Благодаря на Диана Христова за подкрепата и безкористното приятелство!


НО НАЙ-ВЕЧЕ искам да БЛАГОДАРЯ НА ФОРУМНОТО СИ ГАДЖЕ - Вито - за това, че когато всички други мъже ги няма, той винаги остава до мен.

Мнението беше редактирано от Блажка на 15.08.13 14:42.

15.08.13
15:31

Набираме скорост вече, а (sun)

donsir

15.08.13
15:45

На Димитър Михайлов. по същество и първопричината за вашите благодарности помежду ви.

Noctis Caelum

15.08.13
16:42

И аз искам да благодаря най-вече на Ради за цялото време, което ми е отделил, както и на Владимир Недков, с който съм си разменил едно, две изречения, но той и трудът му са основната причина да имам някаква представа относно хранене, тренировки и суплементиране. Благодарности и на Митко, Кольо, Тишо, Камен, Юли, Петко, Ради Хаджирадев, Стоянчо за всички безценни съвети, на Сашо за безценните му мнения и на дневника на A.W.E.I.T. за интригите и веселието.


П.С. Благодаря и на авторката за темата. Хубаво е да си припомниш, кои хора са ти помогнали най-много, да си това, което си.

Айде и аз :)

Благодаря на Скота, че ме търпи и общо взето, че сме една порода идиоти - надушихме се :D Също така, че успява на моменти да удържи егото ми, а в други да го буустне - 99% от случаите много точна преценка прави ;)

Благодаря на Джеймс за всичките ценни съвети, помощ, мнения, идеи, а и захранване, защото понякога(да не кажа често) много си го заслужавам :)

Благодаря на Бог Десо - повелителят на добавките - ценни включвания в областта на суплементите, определено съм научил туй-онуй от него :)

Благодаря на Атомчето, Дени, Вик, Гого, Дани, Боби, Марги, Славко, Петър и Петър, Карнал, Витан, Иглика, Мая, Дарина, г-н Кольо, Косьо (FaceOff)  и кой знае още колко хора забравям в момента, които са приятели, зевзеци, шемети, мотиватори и просто правят форума това, което е - едно интересно място за пребиваване и научаване на нови неща :)

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 15.08.13 20:15.

17.08.13
09:33

Такаааа и аз да се разпиша :)
Първо, искам да благодаря на ББ-тийм, че Ви има, че се срещнах с толкова хубави и слънчеви хора, споделящи моите интереси :)
На второ място благодаря на Лимка ( Милена) и Вик, че ме запознаха с Кросфит още в далеееечното минало :) , че ми помагат с тренировките, напътстват ме.
Благодаря на ВСИЧКИ, които са ми помагали и са споделяли знанията си с мен, когато съм имала нужда, няма да изброявам поименно, защото може би ще изпусна някой. БЛАГОДАРЯ !!!

Мнението беше редактирано от Vess на 17.08.13 09:34.

17.08.13
11:09

Аз искам да благодаря на създателите на сайта. Този форум се е превърнал в прекрасно място да срещнем позитивни пора, разбиращи от работата си и готови да помогнат на хората да се погрижат за здравето си.
Лични благодарности искам да изкажа на Vic, който състави първата ми програма (надявам се, когато се прибера да се отнеса малко по - сериозно) . И еснествено хората, които всекидневно следя и ме вдъхновяват и дават пример за постояннство, хъс, отзивчивост,  постоянно самоусъвършенстване Маргарита, Diddlina, Блага, Веси, Атом, Славко, Вито, Джеймс, Марина, Инс, Кольо, Десо, Карфичка. За съжеление все още не познавам тези хора, но това не значи, че не се възползвам от възможността да уча от тях . Благодаря :)

Благодаря на Наталия Николова,че ми е другарче в живота и в тренировките.Благодаря и също,че ме научи да не се филмирам толкова с тренировките и храненето и да не  ги поставям на първо място в живота ми при положение,че нямам състезателни амбиции,а да тренирам за себе си,за удоволствие,за да съм здрав и да се чувствам добре.Благодаря и че ме отучи от плажното мислене,а си бях така,когато се запознахме.  (inlove) :* (inlove) (F) :*

17.08.13
19:08

Благодарности на Absolut Illusion, за това че ми помогна да спра цигарите.

17.08.13
19:49

Eхе, чудесна инициатива.
И аз искам да благодаря на доста хора, макар че не познавам никой лично.
Благодаря на Вик, Славко и Венци, че ме запознаха с кросфит тренировките. Макар и в момента да не тренирам точно КФ, още в началото разбрах че силово- кондиционните тренировки са това, което най- много ми допада.
Сърдечно благодаря и на Александър Захариев за съветите и програмата, която ми даде.
Благодаря и на Веси, Мила и Дидлина за вдъхновението и интересните тренировки, които често копирам. В тази връзка, съжалявам че не си копирах повече от Мила, преди да изтрие дневника.

18.08.13
18:03

На всички, които работят и се потят за и чрез този сайт.:) Когато се препъна, или просто поспра, ми е нужно само малко да прочета тук и отново съм себе си.

На хората, които не ме заклеймиха, игнорираха и отсвириха, когато започнах да пиша тук - отчаяна и обезверана, а ме накараха да повярвам, че всичко е възможно.

На инж. Маринов и Джеймс, че ми отвориха очите за мноооого важни неща.

Поздрав от мен за всички ви! И едно голямо БЛАГОДАРЯ! :)

Мнението беше редактирано от borbena jena на 18.08.13 18:04.

Адската тема. :)

Благодаря за нея, благодаря на благодарните и благодаря на всички, които отделят от времето си да бъдат част от нашето BB-Team общество!

19.08.13
11:25

Скоро ще се раплача, докато я чета тая тема :D

Мирослав

20.09.13
03:13

Ех, че яка тема. Не я бях видял. Сега и аз да се “изповядам” :D
Няма да изброявам по имена, защото има доста хора, които правят посещенията ми във форума приятни. Просто ще пропусна някой.
Но искам да изкажа специални благодарности към един човек, защото е тук сред нас и може да бъде пример за много от съфорумниците (както и на мен самия). Това е Боби - един доста здрав и як мъж, изключително интелигентен и отзивчив. Въпреки, че “не му отива за годините” е и мъдър :D Прекрасен пример как човек може да изглежда не “просто добре”, а да е на доста високо ниво, а в същото време да е успял и в живота (кариера, семейство) - без да се прави компромис от едното за сметка на другото. Благодаря ти, Боби, че си доказателството, че всичко това е възможно!

23.09.13
22:26

Научил съм много благодарение на mitaka101, emzo, head_hunter, Димитър Михайлов, Георги Гайдов, Владимир Недков, emil_MLO, Чукундур, Цветан Василев, Ради Хаджирадев, Петко К, Петър Петров, default, kao, Solomon Kane, Владимир Караиванов, Владимир8507!
Бъдете здрави, момчета! :)

23.09.13
22:36

Аз ще благодаря на Славко, че ме насочи към функционалното трениране, на Сашко (Madboy), че ми помага адски много в трибоя и на Теодор (flashterran) че ми отвори очите как трябва да се тренира хардкор :)
Също така искам да благодаря много и на момчетата от плевенската група, с които правим супер тренировки всяка седмица. И на момчетата с които тренирам всеки ден, които не са от форума :)

24.09.13
11:37

Интересна тема! Известно време я пренебрегвах, защото не съм спечелил Оскар (все още) и благодарствените речи без специален повод не са ми присъщи, но името ми се спомена няколко пъти и реших и аз да се включа. :)
Когато започнах да влизам в бб-тийм през 2005-та, наскоро бях открил фитнеса като занимание и търсех информация. С времето обаче от източник на информация за мен бб-тийм се превърна в място за общуване. Затова благодаря на Митко Михайлов и останалите от екипа, които създадоха сайта и форума и ги поддържат. Те правят това общуване възможно.
С форум или без обаче най-важни са хората. Затова благодаря на всички, с които съм общувал тук през годините, дори на тези, с които не съм се разбирал - намират се и такива, макар и не многобройни. :) Някои от тях са ме мотивирали с личен пример, други са ми давали съвет в момент на колебание, трети просто са били там, за да си разменим по някой лаф - всички сте част от това, в което се превърна бб-тийм и затова благодаря!
Не искам да споменавам имена, защото първо са много и второ ще изпусна някого. :) Само се надявам, че давам тук поне толкова, колкото получавам и се радвам, че съм бил полезен с нещо.
Както казват, приливът повдига всички лодки. :)

Препоръчани продукти
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1