27.10.13
21:20
Здравейте ! Наскоро засякох клип на Галин Калчев - Релефа ....и ми стана интересно къде отиде това момче ? Много смях ми образуваше ,а и предполагам не само на мен,но в един момент изчезна тотално ! Някой има ли информация какво се е случило..,защото чета някви неща в други форуми ,но те са просто слухове,че бил починал,бил се удавил и т.н !
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 27.10.13 21:35.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим27.10.13
21:31
Може да са го прибрали най-после в някоя лудница. Това е единственият индивид, при който съм забелязал толкова много психически отклонения: дебилност, психопатия, шизофрения, неврози, делирии, атенции. Общо взето може да послужи за основен пример на всеки, който се интересува поне малко от тези неща.
27.10.13
21:33
човека си беше машина, имаше тяло, а и хумора му беше на ниво, макар и заради него повечето да го набедиха за идиот.
честно казано наистина си имаше тяло...,като се има в на предвид какви тренировки правеше и с какви ‘’уреди’’ разполагаше ! Не беше добре психически,но ми е интересно какво се случи с това момче !
Един приятел, който имал приятел, който познавал Калчев (:D :D) ми каза преди няколко седмици, че той тотално откачил, зарязал всичко и отишъл да живее в гората, без компютри и тем подобни, т.е. природосъобразно....
П.П. Галин Калчев РелефА е ;)
Мнението беше редактирано от Витан на 27.10.13 21:57.
27.10.13
21:58
Вито това което казваш е идеален сюжет за филм ‘’В гората с дъмбел в ръката’’ ... ще конкурира успешно Pain and Gain и по хумор и по фитнес ориентация... а и двата филма ще са по истински случаи :P
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 27.10.13 22:01.
казано от Витан на 27.10.13, 21:55:
зарязал всичко и отишъл да живее в гората, без компютри и тем подобни, т.е. природосъобразно....
Отишъл да търси Деян Неделчев :D :D
Последна информация/слух, преди доста време бе, че е на лечение. Не е актуално и на 100% това инфо, обаче...пък и до колко ми е минало през ушите...
Имаше нетна комуникация с мои познати...сестра му нещо също...надявам се да е ок! То на бъзик беше ситуацията с общуването...книга от 3 страници за живота му се “писа”/редактира...култова, хах...
И на стартовите анти-клипчета бях присъстваща/съзерцаваща, но не бяха злобливи...после се подбудиха селянии...
Надявам се, да е живо и здраво момчето!
Всеки казва различни неща и за това ми стана интересно..,може някой да знае нещо по достоверно ! Аз четох,че се бил удавил,бил убит,бил в психиатрията и още куп такива неща ! А сега гледам..,бил станал СЪРВАЙВЪР ХАХАХА ! Галинчо правеше смях..,но той си се беше затворил в свой собствен свят за което не бива да му се присмиваме !
Вчера вечерта съвсем случайно стана дума за Галинчо,мир на праха му,че ме интересуваше какво е станало с него и едно от момчетата на масата..,сподели,че негов приятел е бил комшия на Релефа! Та от там аз веднага попитах,какво е станало,защо изчезна така ,а той ми каза,че е починал преди 1 година !
29.10.13
16:37
Последно знам, че го бяха изписали след около година лечение, живеел си в къщи без нет, без телевизя, без кмпютър...след това какво е станало не съм се интересувал...
p.s.
Шшшш, а на тебе къв Галин Релефат ше ти дам ако ми паднеш и ако още ми се покриваш ;) (devil)
01.02.18
16:37
баце релефа е жив , само че нещо хептен се е увредил...има някакви проблеми куца,свита му е почти постоянно ръката ,забелязвам го насред квартала (живее близо до нас на 4-5мин) ходи из центъра като робокоп...но си остава легенда хах
27.09.19
00:25
Веднага да съживя темата 😄 Какво става по последни данни с Релефа? Попаднах в тубата на негов клип и ми стана интересно ?
03.06.23
20:04
Ейй какво ли прави тази легенда тези дни дано се завърне
03.06.23
20:07
Тука ли сме маняци ще се завърне ли релафаа
09.08.23
10:00
Момчета много спечно ми трябват трите имена на релефа ако някои успее да ми ги даде ще ви кажа какаво е станало с него претърсих целия нет и не мога да намеря нищо освен Галин Калчев-Релефа ако някой ги знае ще помоля да ми ги напишете за да разберем какво е станало с тази легенда.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече