01.11.13
01:09
Здравейте, искам да ускоря малко или много процеса на изгарянето на мазнини. От известно време спазвам хранителен режим, но нещата се случват доста бавно и започва да ми писва - за 2 месеца съм свалил едва 4 килограма. Горе-долу свалям по половин килограм на седмица. Въпроса ми, е ако започна да пия фетбърнър бих ли могъл да ускоря процеса на изгарянето на мазнините - примерно до 1 килограм на седмица?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим01.11.13
10:08
Външния вид е инертна величина. Колкото по-бързо и по-рано свикнеш с тази мисъл, толкова по-добре за теб.
4 килограма не са никак малко за 2 месеца.
Мен ако питаш не ти трябва никакви “Fat burners”.
За мен не, е добре.. Имам да свалям около 10 килограма.. с тези темпове, 5-6 месеца не ми мърдат, а не вярвам, че ще издържа толкова много..ДА, постоянството, е ключът към успеха, ама не искам да ставам като ЛАзар Ангелов примерно... Просто да стопя излишните мазнини, колкото се може по-бързо и това е..
01.11.13
17:53
А искаш ли да увиснеш, да загубиш 90 % мускулна маса и да ти се появят стрии ? Ако искаш - сваляй 10 кг за 2 месеца :) Аз не те съветвам обаче. Нещата стават бавно и с постоянство. Тези килограми не си ги натрупал за 2 дена - не очаквай да се махнат с 2 месеца режим. Колкото до фетбърнера - той не е хапче за отслабване, а помощно средство при интензивни тренировки. Не си мисли,че като го пиеш, ще се вталиш за 2 седмици, защото идеята му не е тази. Ще направи ефекта от тренировките ти по-осезаем и оптимален - факт, но 90 % от успеха се крие в диетата ти, а не в л-карнитин, фетбърнери и тем подобни. Даже ти препоръчвам вместо фетбърнер като искаш да пиеш нещо преди трен - пий един зелен чай 30 мин преди трен и отивай да тренираш.
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 01.11.13 17:55.
Ти ако няма да “издържиш” изобщо не се занимавай, защото след като постигнеш мечтаното ти тяло и пак минеш на нормално ядене, отново ще надебелееш. Добре е отслабването ти а стане в резултат от нов хранителен и тренировъчен режим, който поддържа по-слабо тяло, а не чрез временно сваляне на килограми на кантара.
За да сваляш по-бързо, трябва да увеличиш дефицита. Проблема е, че на колкото по-голям дефицит си, толкова по-кратка ще е диетата и крайния ефект ще е същия. Освен това, ти ако нямаш постоянство и търпение, и да ги свалиш за 2 месеца, после как смяташ да запазиш постигнатото?
Половин кило седмично е оптимално за повечето хора.
Фетбърнъра няма да ти увеличи двойно темпото. Всъщност, аз лятото изпих две кутии бърнър. Ефекта беше буквално нулев. Но ти си решаваш.
казано от Adriana Dacheva на 01.11.13, 17:53:
А искаш ли да увиснеш, да загубиш 90 % мускулна маса и да ти се появят стрии ? Ако искаш - сваляй 10 кг за 2 месеца :)
Кило на седмица може да се сваля без проблеми - правил съм го. И не, не си загубих мускулната маса, нито ми се появиха стрии ;)
Т.е., 10 кг. могат да се свалят за 10 седмици или малко над 2 месеца.
Проблема е както казах, че диетата става по-трудна, трябват повече усилия и не може да се прави много дълго.
Благодаря на Петко за мнението и определено ще опитам, пък каквото стане.(при всички положения няма да ми увисне кожата и стрии, тъй като преди месец ми правиха операция и свалих 6 килограма за 6 дена..разбира се върнах си два от тях, но мисля, че разбрахте какво имам предвид)
САмо един въпрос - кое да намаля в менюто - въглехидратите или мазнините, или всичко по-равно. Обикновено се храня по 5-6 пъти на ден, така, че някое ядене ще трябва да отпадне и евентуално гладът да го “излъжа” с някакъв нискокалоричен плод, докато дойде време за хранене, защото доколкото знам при “гладуване” се изгарая ММ основно..?
И искам да отбележа, че преди бях на програма за качване на ММ - качих 10 кила, като малко или много се омазних разбира се. След което започнах да чистя и свалих 4 килограма, които след приключване на диетата и завръщането ми към нормалния начин на хранене, не се ВЪЗВЪРНАХА! ОСвен това, не знам дали се заблуждавам, но докато бях на диета за изчистване, малко по-малко апетита ти се променя, т.е свикваш да поемаш по-малко храна, отколкото преди.
Колкото до фет бърнърите, наясно съм, че това не са онези магически хапчета, които биха ми помогнали да сваля един килограм без да правя нищо, докато си седя на лаптопа... Но щом, няма такъв ефект, какъвто очаквах(ускоряване на процеса), то няма смисъл да ги взимам. Ще пробвам с чая Адриана, дано окаже някакъв ефект..дори минимален.
02.11.13
10:06
казано от traiki на 02.11.13, 00:01:
Но щом, няма такъв ефект, какъвто очаквах(ускоряване на процеса), то няма смисъл да ги взимам. Ще пробвам с чая Адриана, дано окаже някакъв ефект..дори минимален.
Някакъв ефект има.. просто не е кой знае какъв. Ако имаш перфектната диета и тренировъчен режим, тогава може би си заслужава инвестицията, но при мен лично тъй като съм пила и фетбърнъри, и л-карнитин, и йохимбе, а сега пия зелен чай преди трен, мога да ти кажа, че разлика не усещам, а просто не си давам парите за повече добавки:)
По принцип съм чел за фет бърнърите, че не всеки, е подходящ за твоя организъм и докато нацелиш точния продукт може да мине доста време, което определено не е добър вариант. В интерес на истината си спомянм, че един приятел взимаше Л-карнитин или фет бърнъри, не си спомням точно. И не спазваше диета, само тренираше и за няколко месеца успя да свали близо 10 и повече килограма и до ден-днешен не си ги е възвърнал.
Но лично аз вече се откаазах от тази идея и ще намаля калориите, както ми препоръча Петър и силно се надявам да постигна търсения резултат.
03.11.13
12:38
Ако разчиташ само на диета, по-добре не пии фетбърнер, но ако тренираш си вземи една друсалка, която със сигурност ще ти помогне, например GASPARI Spirodex!
24.11.13
17:07
Спазвай си стриктно режима, прави си редовно тренировките и кардио по 40-45 мин минимум 3 пъти седмично и си вземи един Л-карнитин за изчистване на мазнините. Има доста добри отзиви от Алкар-а на Prima Force. Така стават нещата.
казано от the_powerpuff_girl на 24.11.13, 17:07:
Спазвай си стриктно режима, прави си редовно тренировките и кардио по 40-45 мин минимум 3 пъти седмично и си вземи един Л-карнитин за изчистване на мазнините. Има доста добри отзиви от Алкар-а на Prima Force. Така стават нещата.
Не точно така ама г/д :D
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече