Йохимбин HCL или барк и на коя фирма

08.12.13
20:30

Здравейте искам да попитам какъв йохимбин да използвам hcl или барк и на коя фирма.
Имам за сваляне няколко излишни килограми,но искам и да опитам ефекта ,който оказва върху половата система.
Прочетох темите във форума свързани с йохимбето ,но или са много стари или не дават информацията която искам.
Масово се говори че йохимбинът на прима форс вече не действа и не мога да намеря на коя фирма е най-добър.
Това ми е първата тема във форума ,така че ако нещо не е наред моля да ме извините :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

08.12.13
22:23

Йохимбина на примафорс е отличен предвид липсата на продукти на нашия пазар, които да предлагат алкалоида изолиран. Въпроса е каква дозировка ти трябва, защото 2.5 мг приети орално не са нещо съществено за мъж.
Инъче за йохимбе екстракти съм пил тези на Natrol и на Haya labs и лично съм повече от доволен при прием от 1.5-2 грама преди физическо натоварване, затова и не смятам да ги сменям.

09.12.13
10:43

Много съм доволен от продукта на Pure Nutrition! Пих по 4х2.5 мг преди тренировка ставах червен като домат,много топло ми беше и се чувствах супер енергезиран.Започнах с 2 хапа на прием и ги вдигах през 1 седмица /2-рата на 3 хапа и от 3-тата седмица до края по 4/ пробрах 1 път 5 хапа преди тренировка и се разтреперих явно 4 ми бяха тавана :)

09.12.13
16:58

Август месец изпих една опаковка на Праймафорс, и това което реално усетих е виене на свят, следствие на паднало кръвно. Пиех по шест таблетки, на ден! Не бих пил повече такова нещо, не видях никакъв резултат от него. Strelok e прав че барк-а при наличието и на други алкалоиди да има по-друг ефект.

http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-100-pure-yohimbine?sku=1996 Гарет за това ли става въпрос? Може ли някой да разясни кое е по-добрия вариянт барк или hcl ?
Сега събирам мнения и в сряда ще поръчам нещо,но искам да ме насочите възможно най-добре :)

09.12.13
18:00

казано от валери петров на 09.12.13, 17:47:

http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-100-pure-yohimbine?sku=1996 Гарет за това ли става въпрос? Може ли някой да разясни кое е по-добрия вариянт барк или hcl ?
Сега събирам мнения и в сряда ще поръчам нещо,но искам да ме насочите възможно най-добре :)

Да точно от този продукт съм много доволен.

А колко килограма си и какви и по колко тренировки правиш?

09.12.13
19:23

186см  21год 92кг  5 пъти седмично...

10.12.13
11:08

Точно хидрохлорида на Примафорс лично на мен не ми е правил странични ефекти, докато барка на Натрол направо ме разбиваше - ставаше ми лошо, обливаха ме топли и студени вълни, пулса ми ставаше неравномерен. Ако решиш все пак да си взимаш барк, гледай той да бъде стандартизиран за наличие на йохимбин като вариантите са два - Хая лабс (2% алкоиди) и Ултимейт Нутришън (1% алкоиди).

11.12.13
18:27

Барка е по-силният вариант. От него макс до 2 капсули съм стигал, докато при хидрохлорида на Примафорс до 8, което си е малко досадно, пък и нямаше такъв ефект както при барка. Повече съм запознат с барка на Натрол, но този на Хайа също е вариант. При мен странични ефекти нямаше.

12.12.13
12:55

казано от Notorious на 11.12.13, 18:27:

Барка е по-силният вариант. От него макс до 2 капсули съм стигал, докато при хидрохлорида на Примафорс до 8, което си е малко досадно, пък и нямаше такъв ефект както при барка. Повече съм запознат с барка на Натрол, но този на Хайа също е вариант. При мен странични ефекти нямаше.

Всеки организъм е различен, затова най-добрият вариант е проба-грешка. В бодибилдинг.ком имаше тема точно за йохимбина, в която се говореше че пълните хора усещали по-малко странични ефекти поради наличието на определени рецептори в мастните клетки.

Взех йохимбина на пюр нутришън хидрохлорид 2,5 мг.Взех една капсула и след час и половина -два започнах кардиото,но на 25-тата минута ми се счупи колелото и спрях  :D после си направих тренировка на лоста вкъщи ,но не ми беше това целта.
Сега ефекта от една капсула.Никакъв.Не усетих нищо различно което да се случва с тялото ми.Бях ял около 2 часа преди да взема капсулата и не мисля че е от това.Ще продължа да пия по една капсула преди тренировка още няколко дни и ако нищо не става ще увелича дозата на 2 .

12.12.13
20:47

казано от валери петров на 12.12.13, 20:06:

Взех йохимбина на пюр нутришън хидрохлорид 2,5 мг.Взех една капсула и след час и половина -два започнах кардиото,но на 25-тата минута ми се счупи колелото и спрях  :D после си направих тренировка на лоста вкъщи ,но не ми беше това целта.
Сега ефекта от една капсула.Никакъв.Не усетих нищо различно което да се случва с тялото ми.Бях ял около 2 часа преди да взема капсулата и не мисля че е от това.Ще продължа да пия по една капсула преди тренировка още няколко дни и ако нищо не става ще увелича дозата на 2 .

Една капусла е много малко :) по принцип ефективните дози са над 10 мг :)

17.12.13
10:23

Може и с по-ниски дози да има ефект, стига да добави достатъчно количество кофеин и някоя друга термогенна съставка - синефрин например.

22.12.13
17:24

Има и една непозната билка за повечето - сида кордифолия. Много добре се комбинира с гореспоменатите. Естествен източник на ефедрин.

24.12.13
10:41

Извинявам се за спама, но Сида-та е перфектна за натурален ЕКА стак с гуарана и екстракт от бяла върба. Лично аз не бих добавил йохимбин към въпросната комбинация просто защото тя сама по себе си е достатъчно силна.

24.12.13
13:40

Ползвал съм само Йохимбин ХЦЛ на прима,но останах много доволен :)

на натрол има Yohimbe Bark 500 мг което е по евтино и със същия състав.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.01.14 12:38.

29.01.14
10:04

казано от Данаил Делчев на 20.01.14, 12:27:

на натрол има Yohimbe Bark 500 мг което е по евтино и със същия състав.

Аз от този йохимбин имам само лоши спомени - гадене, много силно сърцебиене, топли и студени вълни, безсъние и отпадналост. Много пъти съм се опитвал да анализирам от какво се получава това и в крайна сметка след като прочетох внимателно състава видях, че никъде не пишеше колко % са йохимбин алкоидите. Именно останалите алкоиди са доста вредни за тялото, затова след като преминах към чист йохимбин всички негативи изчезнаха.

Имам въпрос. Пила съм Йохимбине HCL по 2 капсули преди тренировка в съчетание с Л-карнитине и имах такава енергия, че не можех да се спра. Сега разбирам, че работещите дози са много по-големи. Аз пиех този на Pure и няколко пъти ми се случи да не мога да заспя ако го взема към 5-6 часа вечерта. Видях в един магазин, че има и йохимбине барк и ми е интересно дали и от него някой е усетил подобни странични ефекти? Казаха ми, че е по-силен от HCL и малко ме е страх да го пробвам :)

23.02.14
22:04

Приемала съм йохимбе барк на Натрол и не съм имала никакви проблеми със съня или да ми става лошо.При всеки е индивидуално.Докато не пробваш няма как да разбереш.

20.08.14
00:30

Здравейте,

Както винаги се включвам с конспирационната теория. С две думи Primaforce Yohimbine HCl от чужд сайт (горното по-малко хапче), абсолютно същата опаковка Primaforce Yohimbine HCl от български сайт (долното по-голямо хапче). Някакви идеи защо аджеба еднакви продукти съдържат различни неща ?

Снимка

Поздрави.

09.02.15
12:18

Също и на Haya Labs опаковките се различават, поинтересувах се защо е сладък йохимбина в капсулите на тази фирма. Отговориха ми - заради ориза който добавят за пълнеж, обаче на опаковките които купувам в България не пише да има такъв. (отговорът беше от официалния сайт на марката)

16.02.15
18:07

Обикновено взимам йохимбин HCL на МAN, действа добре и не съм имал проблеми. Други стабилни са на Primaforce и Applied Nutra. Ако взимате йохимбе барк, най - доброто за мен е на Natrol.

16.02.15
21:37

казано от the_powerpuff_girl на 23.02.14, 18:38:

Имам въпрос. Пила съм Йохимбине HCL по 2 капсули преди тренировка в съчетание с Л-карнитине и имах такава енергия, че не можех да се спра. Сега разбирам, че работещите дози са много по-големи. Аз пиех този на Pure и няколко пъти ми се случи да не мога да заспя ако го взема към 5-6 часа вечерта. Видях в един магазин, че има и йохимбине барк и ми е интересно дали и от него някой е усетил подобни странични ефекти? Казаха ми, че е по-силен от HCL и малко ме е страх да го пробвам :)

Не е “по-силен”, барк екстракта, съдържа и други алкалоиди и количеството им не е стандартизирано, затова ефектите не са предвидими. Също така барк екстракт на една и съща фирма, но различни партиди могат да нямат нищо общо.

17.02.15
17:08

За това само HCL ! :) Yohimbine и Pure nutrition са двата най-добри избора на бг пазара,пил съм почти всички и винаги съжалявам,когато няма пюр и праймафорс ... за мен са най-добрите.

27.12.15
19:42

За да не съм съвсем оффтопик: от Йохимбе барк на Natrol съм доволна, особено при прием в комбинация с Ацетил Л-карнитин и Синефрин. След това около месец пих само Йохимбе и също имаше ефект макар и по-слаб.
Скоро си взех Йохимбе HCL на Haya, но засега не отчитам разлика.

Всъщност ме интересува как се съчетава Йохимбето с ВМ-НВХ. И до доста хард ВМ-НВХ - предимно яйца, свински гърди и понякога дроб.
Доколкото четох Ацетил Л-карнитина дори се усвоява по-добре при хранене с мазнини. Това вярно ли е и има ли добавки за забързване на метаболизма, които се съчетават по-добре с ВМ-НВХ?

28.12.15
16:13

Някой който е пил йохимбина на HAYA labs да каже дали има странични ефекти от него защото от всичко прочетено за йохимбина и като цяло за термогенните фетбърнари се притеснявам

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.12.15 10:01.

04.09.17
11:57

Здравейте,

Ще използвам темата за страничен въпрос:

Решил съм да изпробвам Yohimbine, на Pure Nutrition. Въпроса е, ако оптималната доза е 0.2 мг на к.г. телесно тегло, то при 120 кг, трябва да пия по 10 хапчета на ден? Не, че ми е проблем и без това малките дози не ми действат никога, но дали не е прекалено?

Поздрави,

казано от Kuncavia на 04.09.17, 11:57:

Въпроса е, ако оптималната доза е 0.2 мг на к.г. телесно тегло, то при 120 кг, трябва да пия по 10 хапчета на ден? Не, че ми е проблем и без това малките дози не ми действат никога, но дали не е прекалено?

Да, доста е, но 25 мг йохимбин не са нещо нечувано. Припомням, че йохимбин се използва с медицински цели в подобни дози при хора с еректилна дисфункция.

От друга страна е изключително важен толерансът на човек. Затова и при нас сме посочили в описанието

Първите дни започнете с прием само на 1-2 капсули, за да установите толеранса си. Увеличавайте дозата докато не стигнете оптималната за вас или докато не стигнете доза, която е по-ниска от оптималната, но над която не се чувствате добре.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.09.17 12:05.

04.09.17
12:52

Благодаря за подробния отговор. По принцип нямам проблем с дозировките, да не кажа, че не съм срещал. Просто ценово ще стане доста неприятно, по шише на седмица. Но ще пробвам все пак.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1