Мнения -> Vemoherb Екдистерон

Здравейте колеги, бих желал да чуя мненията Ви на запознатите с продукта. Благодаря предварително! :) Смятам да направя цикъл с него, монохидрат, униливър-амино, глутамин, таурин, и калциев казеинат и гейнър. Хранителният режим е 4000кал, 200гр протеин, 100гр мазнини. приблизителни цифри давам. Тренировките са базови основна цел маса, 5 дни седмично.

Гърди,ръце,почивка,гръб,рамо,крака, почивка

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

10.12.13
10:41

Така като гледам поне си наясно, че за да има ефект от екдистерона трябва да се яде яко и да се тренира здраво. Аз лично съм ползвал екдистерон за покачване и наистина работи доста добре. Единствено бих добавил и трибулус.

при яко ядене и яки тренировки с или без екдистерон резултатите ще са същите, освен ако не си на 40+, нещата с трибулуса стоят по същия начин

Владимир не съм съгласен, но както и да е.

Павел, мерси за идеята :)

10.12.13
19:34

казано от Петър Попинов на 10.12.13, 16:18:

Владимир не съм съгласен, но както и да е.

Значи си крайно НЕ запознат с нещата .Колегата е прав направи ресърч по чужди сайтове и ще видиш.Мога да дам 2 статии който са подплатени със изследвания и със гаранция за точност на ISTS някакви лейбъли в който става на въпрос че приема на трибулус НЕ ПОВИШАВА НИВОТО НА ТЕСТОСТЕРОНА в кръвта /за което ти го взимаш / а има благоприятно влияние в/у либидото.... Там има поставени изследвания на 7 мъже под 30год. приемащи по 4.5 гр трибулус в продължение на 18 дни нямат промяна дори и с 0.5 ммл в кръвта от преди и след :) Бих си купил трибулус ако беше 2-3 лв просто да го имам ,но да очаквам покачване на ММ от него е крайно не рационално :)

Може да се вземе цинк/в качествена форма и добре усвоима в по височки количества 60-70 мг/  + ди аспарингова киселина мисля ,че е достатъчно и другото е до храната броколки да се хапват /оказват благоприятно действие в/у естрадиола/ :)

Мнението беше редактирано от garret gt на 10.12.13 19:37.

Говорим за съвсем друго нещо Екдистерон. А трибулса ми е все тая за него пия си го като чай, а и този от аптеките е много ниско качество, пил съм набран от билкар, който расте в Родопите и не знам за изследванията, но ми хареса много като ефект.

Ако си мислиш, че екдистерона ще ти свърши по-добра работа от трибулуса, пак си в грешка, но както и да е, така или иначе няма да ти навреди, нищо не ти пречи да опиташ, дано останеш доволен. Поздрави!

11.12.13
18:23

Аз имам добри впечатления от продукта. Техния трибулус също е хубав. Когато го пробвах имаше определено увеличена сила и апетит. От екдистерона също имаше повече апетит. Работи както трябва. Диетата също мисля, че е подходяща. УспехАз имам добри впечатления от продукта. Техния трибулус също е хубав. Когато го пробвах имаше определено увеличена сила и апетит. От екдистерона също имаше повече апетит. Работи както трябва. Диетата също мисля, че е подходяща. Успех

Пробвай и виж за себе си. Не оставяй на другите да ти казват колко си прави или не си. Надали можеш да си позволиш да загубиш опит, само защото някой от форум ти е казал да не го правиш.
Вемохерб са българска фирма и ...

12.12.13
12:51

И екдистерона, и трибулуса си работят стига да знаете какво да очаквате от тях. Само да вметна, че екдистерона трябва да бъде извлечен от Левзея (Rhaponticum carthamoides) и изисква прием от 2-3 месеца за реален ефект + трибулус естествено.

Не претендирам за непременна правота на мнението ми, но ако извлечеш калций от миди и калций от кости, кой калций ще е по-добър? Не е ли все калций? Може ли да се пренесе примера и към екдистерона? Дали е екдистерон от левзея или от цвекло или от мравки все е екдистерон. тестостерона извлечен от тестиси на бик не е ли същия като синтетично създадения такъв?

12.12.13
13:19

казано от Камен Илиев на 12.12.13, 12:58:

тестостерона извлечен от тестиси на бик не е ли същия като синтетично създадения такъв?

Тц! Мирише на говедо! :D

12.12.13
13:26

казано от Камен Илиев на 12.12.13, 12:58:

Може ли да се пренесе примера и към екдистерона? Дали е екдистерон от левзея или от цвекло или от мравки все е екдистерон.

Не може по простата причина, че бета екдистерон има само в левзеята. Иначе да - извличат нещо си от спанак(и то масово) и го продават на балъците с гръмки реклами :)

Джеймс, бета екдистерон има и в други растения освен в левзеята. Така поне съм чел и всеки може да прочете само след 3 минутно търсене из нета. Насекоми, левзея, цианотис вага и други от семействата. Сега кое е истинското, кое не, кое действа или не, от кое го правят, не мога да твърдя. Не би било правилно да претендираш и ти за истинност на твоето мнение, тъй като аз пък бих излязъл примерно с това, че истинския не е от левзея, а от спанак или цвекло. Как ще ми докажеш, че греша? Не мисля, че си извличал в лаборатория, а си чел както и аз, както и всички във форума.
Колкото до тестостерона от говедо и миризмата му - ми то за това не се пие, а се бие. В мускулите няма рецептори за мирис. Така съм чул де.

Мнението беше редактирано от Камен Илиев на 12.12.13 13:51.

12.12.13
13:56

казано от Камен Илиев на 12.12.13, 13:51:

Как ще ми докажеш, че греша? Не мисля, че си извличал в лаборатория, а си чел както и аз, както и всички във форума.

Предпочитам да вярвам на това, което съм чел и на източника, който съм чел :)
Грешката ми е, че не споменах това :

Levseins :
represents a complex of more than 10 ecdysterones including 20-beta-ecdysterone,
makisterone C, 24-dehydromakisterone A, carthamosterone, polypodyne B and
ajugasterone C.

;)

p.s.
Общо взето рабоата е като с трибулуса, само че там зависи от регион на отглеждане и % варират малко, но все пак целия профил присъства, докато със спанака и левзеята нещата не стоят точно така.
Отделно, че компаниите за добавки цитират една част от проучванията в рекламите, но не цитират останалите неща, а точно те са определящи за ефекта :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 12.12.13 14:02.

Ами като напишеш в гугъл бета екдистерон и прочетеш в уикипедията какво пише никъде не виждаш левзея пък, но да прекратим спора. За мене съставката, съединението, флавона и както щеш го наречи, е важен. Не ме интересува от къде е добит, стига да е бета екдистерон(ако това е което съм решил да си купя). Все ми е едно дали е от потните жлези на жаба, подмишниците на Наим Сюлейманоглу, Попай или левзея и спанак. Поне от моя страна спора приключва.

12.12.13
15:50

Ако процедираш така при такива добавки е нормално после да се чуват отзиви “не действа”, “нищо не усетих” и други подобни ;)
Плюс това аз не споря въобще. Споделям някаква информация от източник, който би трябвало да е по-достоверен от писачи по форумите.
Иначе Уикипедия е супер източник на информация :D Особено за добавки и вещества със спортна насоченост :D

Мнението беше редактирано от James Hinks на 12.12.13 15:51.

Първо уикипедия е достатъчно добър източник, защото твърденията в даден текст там са с препратки към научни статии. Не вярвам да има някой, който да не е съгласен с това. А и далеч не е единствения ми източник на информация по който и да е въпрос. Мога да чета на 3 чужди езика и при желание и нужда мога да си извлека информацията от доста източници.
Второ вече две години ползвам екдистерон добит от Цианотис вага. В началото бях скептичен именно заради това, което съм чел в нета, че единствения истински е този от левзея картамоидес и другите там. Опита ми показа, че напразно съм се притеснявал.

13.12.13
13:01

Щом можеш да четеш :

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2129166/

13.12.13
13:46

И какво...голям рисърч, за да докажат че с тях, без тях...все тая:)

13.12.13
14:04

Точно.
Ако се поразтърсиш в нета за съветските/руските изследвания от 1976 и 1992 година, ще видиш, че всъщност не е нищо повече от адаптоген, който навсичкото отгоре не действа толкова силно самостоятелно, а в комбинация с родиола.
А на всичкото отгоре се оказва, че и това не е достатъчна комбинация за високи спортни резултати, а се искат и още адаптогени и накрая става една доста сложна и скъпа схема за един не много висок резултат...

13.12.13
18:56

И ако все пак сте склонни да експериментирате, обърнете внимание, че използваната доза при по-положителните изпитания е сериозна - 5 мг на килограм телесно тегло.

14.12.13
00:58

Бях попаднал на някакъв си Магомедов от АНСССР, който е давал на футболисти по време на извънсезонен лагер в продължение на 45 дни по 2000 мг на ден.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1