16.12.13
20:16
Здравейте!Намерих от дистрибутор на едро, протеин на марка PURE, доста изгодно, и искам да попитам дали е добър като марка?
И горе долу за колко време ще стигнат 10 либри, по 2 дози на ден по 30 грама, и добре ли се комбинира с LEAN MASS и креатин и BCAA на scitec?
Благодаря предварително!!!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 17.12.13 07:26.
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Pure Nutrition Основен пакет за покачване на мускулна маса
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Пил съм този протеин преди ,но като опитах Голд Стандарт видях разликата.Ако го взимаш на цена под 80лв за 5 либри е на сметка. Иначе дай 100 кинта и си пий качествена добавка.
А колкото до комбинирането с гейнъра им ,мисля ,че няма голям смисъл. Има и доста по-опитни от мен тук във форума и е добре да изчакаш малко мнения,но аз си мисля ,че протеина подпомага хранителен режим с повче белтъчини , а гейнъра набляга на въглехидрат. Насочи се към едно е двете хранения и избери ,което е по-подходящо за теб.
Не мисля ,че има смисъл да се взимат и двете.
И ако може дай линк на въпросния дистрибутор ,да видим малк цени
16.12.13
21:11
казано от Gergi_81 на 16.12.13, 21:05:
Пил съм този протеин преди ,но като опитах Голд Стандарт видях разликата.Ако го взимаш на цена под 80лв за 5 либри е на сметка. Иначе дай 100 кинта и си пий качествена добавка.
А колкото до комбинирането с гейнъра им ,мисля ,че няма голям смисъл. Има и доста по-опитни от мен тук във форума и е добре да изчакаш малко мнения,но аз си мисля ,че протеина подпомага хранителен режим с повче белтъчини , а гейнъра набляга на въглехидрат. Насочи се към едно е двете хранения и избери ,което е по-подходящо за теб.
Не мисля ,че има смисъл да се взимат и двете.
И ако може дай линк на въпросния дистрибутор ,да видим малк цени
Не знам дали е удачно, но ще пусна линк:
*** това е въпросният доставчих, внася също така и продукти на NOW.
78 лева е 5 либри, а за количество има някакви други отстъпки.
Модерация: Не, линковете не са уместни.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 16.12.13 22:01.
Класика в жанра - протеин + гейнер + кофти марка. Цената е нормална в предвид големите надценки. Вносителя е само 1. Тези шанаджии го вземат на 60 кинта протеина иначе :)
Неможеш да сметнеш 10либри или 4.4кг за колко време ще ти стигне при положение, че пиеш по 60грама дневно ? БРАВО !
Знам, че ще мрънкате за тона и коментара, но това е коментирано поне 50 пъти :)
16.12.13
22:04
AgBOKATA, след като знаеш, че ще има реакция - защо я провокираш?
Забележки към протеините на Pure Nutrition аз лично нямам. Каквото очаквам - това получавам. Твърденията за лошото им качество стават банални вече и не е лошо да бъдат подкрепени с лабораторен анализ, а не със субективна преценка, направена по органо-лептичните им свойства.
За колко време ще стигне дадена разфасовка от продукт - това е абсурден въпрос. Който има проблем с материала по математика за основно образование - да си разшири познанията, моля.
Линкът към on-line-битака не е уместен.
При така формулирано питане няма как да се даде адекватен съвет.
Четем тази тема и си изясняваме защо.
казано от Кольо Пияндето на 16.12.13, 22:04:
AgBOKATA, след като знаеш, че ще има реакция - защо я провокираш?
Забележки към протеините на Pure Nutrition аз лично нямам. Каквото очаквам - това получавам. Твърденията за лошото им качество стават банални вече и не е лошо да бъдат подкрепени с лабораторен анализ, а не със субективна преценка, направена по органо-лептичните им свойства.
За колко време ще стигне дадена разфасовка от продукт - това е абсурден въпрос. Който има проблем с материала по математика за основно образование - да си разшири познанията, моля.
Линкът към on-line-битака не е уместен.
При така формулирано питане няма как да се даде адекватен съвет.
Четем тази тема и си изясняваме защо.
Не се притеснявай и това ще стане, работи се по въпроса. Ще направя не само на тази марка, а и на други. Съгласен съм, че са/съм банални, но ти можеш ли да предоставиш такъв анализ ?
Обичам да тролвам понякога. В търсачката напишеш ли гейнер, протеин или пюр смятам, че излизат достатъчно резултати. Също така преди да пуснеш тема отново те подсеща сайта за търсачката или се бъркам ?
16.12.13
22:18
Аз лично изпих 2 опаковки по 1 кг на тази марка и нямам забележки откъм качеството за цената, която съм платила. Смятам, че има далеч по-лоши избори и марката е оплювана адски много напоследък, а реално не е ЧАК толкова заслужена тази лоша слава. В момента пия голд стандарт на ОН - да, не отричам, че разлика ИМА и е нормално, все пак този протеин е по-висок клас. Но смятам, че и пюр не е лош избор за човек, който разполага с по-малко финанси и няма възможност да плати 20-30 лв за по-качествен протеин.
16.12.13
22:27
казано от Цветомир Неделчев на 16.12.13, 22:12:
Съгласен съм, че са/съм банални, но ти можеш ли да предоставиш такъв анализ ?
Не се налага да правя анализ. Както казах - каквото очаквам от този протеин, това и получавам.
Който твърди, че има някакъв проблем, несъответствие или измама - струва ми се редно да го докаже. Всеки е невинен до доказване на противното. Когато имаме достоверни аналитични данни, тогава имаме основа за подобен разговор.
казано от Цветомир Неделчев на 16.12.13, 22:12:
Обичам да тролвам понякога. В търсачката напишеш ли гейнер, протеин или пюр смятам, че излизат достатъчно резултати. Също така преди да пуснеш тема отново те подсеща сайта за търсачката или се бъркам ?
Всичко това е вярно, но не виждам каква връзка има с мен.
Позицията ми е принципна и винаги е била такава.
Поведението ми във форума мисля, че ясно доказва това.
О говорим за любимата ми марка (: Ето още малко инфо за нея - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/71376
17.12.13
07:26
Даниел Бонев, задай въпросите си интелигентно.
Господата с особено мнение - можете да слагате доволните усмивки на лицата си заради добре свършената работа.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече