27.12.13
14:39
Здравейте, тежа 64 кила, 180 см съм висок и не мога да направя Chest workout(упражненията в youtube на passion4profesional)
http://www.youtube.com/watch?v=jWc8gHlAkoM
Тренирах 4 месеца фитнес и се отказах, е нормално ли е да направя първите две серии от първото упражнение и на третата серия правя 3 повторения и се сривам на пода, да не говорим за останалите, общо казано, не мога 1/3 от клипа, който е LEVEL 1 да завърша след 4 месеца фитнес.
Кажете нормално ли е, да продължавам ли да се мъча, то бива ама за 4 месеца упражнения поне женските лицеви опори да правя.
NOW Foods Amino Power Pre-Workout
Kevin Levrone Scatterbrain Super Concentrated Pre Workout
Ostrovit After Pro Workout KEEZA
Kevin Levrone Full Blown Energizer Pre-Workout
Азотонапомпваща предтренировъчна добавка
Kevin Levrone Scatterbrain Pre-Workout Shot
Предтренировъчен шот
FA Nutrition Xtreme NAPALM Pre-Workout
Азотни напомпващи
Още предложения от BB-Shop
Не е нормално да не можеш да направиш 20 лицеви от колене. Явно 4 месеца си ходил на фитнес, но колко си тренирал е друг въпрос.
Ти ако 20 лицеви от колене не можеш да направиш тогава се чудя какво ли изобщо си правил във фитнеса?!?!?
27.12.13
16:51
Аз когато бях най - дебел и отпуснат на 132кг можех над 20. Тренирай, даже вкъщи, не в зала, дай си един месец всеки ден да правиш лицеви не до отказ, че да оправиш положението. Замисли се също какво ядеш и колко, да си толкова лек на този ръст - вкарай мляко в диетата, пий ензими, яж кисело мляко, пържолите не ги гледай само :)
Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 27.12.13 16:52.
27.12.13
17:05
какво му е лекото, нормално му е теглото, ама май не обича да си дава зор много много в тренировките
казано от Gledam Tupo на 27.12.13, 17:05:
какво му е лекото, нормално му е теглото, ама май не обича да си дава зор много много в тренировките
Формулата ръст минус 120 = тегло (180 -120 = 60 при него) се използва като препоръчителна за жени манекенки в повечето модни агенции по света. Това са ония жени, които изглеждат леко анорексични сравнени с други жени да уточня. (dull)
Намери си добър треньор, приготви си на майка ти заплатата и действай.
Брок Леснър и той така е станал здрав.
Вервай ми, аз го познавам и съм говорил с него.
p.s. Хед Хънтъре, къде си братчето ми...хората плачат за теб!
27.12.13
19:47
Брок Леснър,май е вземал и някои други химични елементи ,с на майка си заплатата.
27.12.13
19:51
казано от Дългия на 27.12.13, 19:36:
казано от Gledam Tupo на 27.12.13, 17:05:
Формулата ръст минус 120 = тегло (180 -120 = 60 при него) се използва като препоръчителна за жени манекенки в повечето модни агенции по света. Това са ония жени, които изглеждат леко анорексични сравнени с други жени да уточня. (dull)
В тоя ред на мисли може да добавиш към мнението си че ‘мъж без корем е като жена без цици’, или нещо подобно.
Автора на темата бе споменал че е на 15-16години ако не се лъжа. Отвори кой да е нормален калкулатор за тегло, чисто статистически ще ти изкара нещо от сорта 66кг за златна среда и от 60 до 75-76 за горна и долна граници за теглото. Под и над тях се смята съответно за поднормено и наднормено тегло. Освен това зависи и от възрастта и се отнася за нормални хора а не за хардкор трениращи.
Даниел Бонев, прегледах ти темите. Еми няма да стане така. Младо момче си (предполагам), срамота е да не можеш едни 20 лицеви да направиш.
Просто трябва да започнеш да спортуваш редовно и да си даваш зор. Не ти го казвам с лоши чувства, но ако не започнеш да спортуваш повече след години ще съжаляваш много.
27.12.13
20:16
Това тегло е нездравословно ниско за него, твърде малкото мускулна маса намалява продължителността на живота. Самият факт, че тежи само 64кг, а не може да направи 20 лицеви опори на колене е показателен за здравословното му състояние. Липсата на сила е показателна. Трябва да яде, да спи повече и да вдига тежко за здравето си.
P.S. 64кг може да не е малко, ако е силен и може да се набира, да прави кофички, т.е. с много нисък процент мазнини. 64кг без сила вече е доста различно нещо и това не се хваща от калкулатори.
Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 27.12.13 20:22.
казано от Gledam Tupo на 27.12.13, 19:51:
Отвори кой да е нормален калкулатор за тегло, чисто статистически ще ти изкара нещо от сорта 66кг за златна среда и от 60 до 75-76 за горна и долна граници за теглото.
А за ръста нещо да се споменава в тия нормални калкулатори? Щото аз на неговите години също тежах толкова, само дето бях 165 см.
27.12.13
20:45
На колко е това момче ? Ако е на 14 и последната една година е порастнал с 15 сантиметра е донякъде разбираемо.Просто трябва да се храниш МНОГО.И като казвам много значи много.Аз лично ти препоръчвам да станеш поне 70 кила и след това да ходиш на зала.Успех!
казано от El_tiggeraso на 27.12.13, 19:47:
Брок Леснър,май е вземал и някои други химични елементи ,с на майка си заплатата.
Най-вече със заплатите на много майки на е такива електрони.
27.12.13
21:35
Приятел, прегледах ти творчеството във форума. Преди повече от 2 години си правил теми как да се набираш и как да правиш лицеви, като постиженията ти са били каквито са и сега. Преди година си бил 55 кг сега си 64. Не е нормално за толкова време да седиш на едно място. Не ти трябват нито протеини, нито добавки. Намери във форума някоя програма за сила и ходи да гънеш лоста в залата. Само това ще те оправи.
30.12.13
00:10
Нуждаеш се най-вече от мозък.
30.12.13
15:20
аз ти препоръчвам да не следваш това видео, а просто да правиш лицеви близо до отказ със свободно темпо....
за самото тегло,не се впрягай.аз на 18 бях 175см 56-7 кг.на 19 и няколко месеца бях с 20 кила отгоре.тренирах и ядох както преди като бях клечав,но просто от гена ме удари изведнъж,че даже бях стигнал 85 кила с мазнинки и от клечав и отчаяно искащ да качва,започнах да мисля за сваляне.Гена е едно от основните неща,но много хора не го разбират...викат “как тоя като е на моите години е с 2 глави по висок,как като е на моите години и не спазва диети,че дори и не спортува,има плочки и изпъкнали вени,пък аз съм дебел и отпуснат а правя всичко по силите си?”...ами това е засъжаление ген...но не се отчайвай,ако сега се оплакваш,че си рехав след години може нещата да си дойдат по местата.Малко по голям съм от тебе и съм виждал много странни физически промени от възрастта.На някой,който сме му викали шишко в началното училище,на бала сме му викали клечка.Някогашното “джудже” сега си е 175 ръст и е настигнал някогашните “мЪЪркучи”. има момчета които на 18-19 приличат на 13-14 годишни и за 1-2 години мутират и си стават нормално изглеждащи за възрастта.По притеснителното обаче в твоето полужение е липсата на сила и каквато и да било физическа кондиция.Просто е трябвало от малък да си по цял ден навън,да тичаш,да подскачаш по дърветата.Но минало заминало,поне от сега нататък гледай да спортуваш нещо...това че не можеш лицеви опори е признак,че цялото ти тяло е отслабено и изнежено от липса на движение и липса на физически активности.Все пак в тях участват гърди,трицепс,рамо,корем за да стабилизира тялото...като бързо ти отказват всичките,ще е голяма мъка с лицевите.Трябва да се взимаш в ръце.На какъвто и спорт да се запишеш,каквито и тренировки да правиш,все ще ти е от полза.Просто не се отчайвай и недей да оставаш за в бъдеще без физически занимания.След време ще дигнаш 100 от лежанка и ще се смееш на сегашните си проблеми,но тряя време, не става от днеска за утре.Изпуснал си част от физическото си развитие като дете,гена е допринесъл също,но всичко е поправимо,животът е пред теб-малко по малко ще се оправиш.Прави си лицевите,колкото можеш,намери си гирички нещо,запиши някакъв спорт,излизай да се разхождаш,да тичаш,виси се по лостовете,дори и да не можеш да се набереш,пак прави нещо...само не стой пред компа по цял ден.
Мнението беше редактирано от Попа на 15.01.14 18:24.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече