10.06.04
22:25
Абе вие маи от фенските си глупости ще се изпокарате!
Още не е роден идеалният културист...................А тои определено не е Арнолд!За времето си тои е бил уникален,както сега за своето време е Рони Колман,да не забравяме че сега конкуренцията е 100 пъти по голяма и няма как Колман да направи толкова много лесни титли(Между другото както знаете тои вече ще се състезава единствено на Олимпия)!Това че е губернатор или пък актъор няма общо с качествата му като културист.
Пс Джиниъс надявам се няма да се опитваш и ти да го направиш:)
Наи вече защото надали си заслужава :wink: !
10.06.04
23:37
Еее човече ти вече затапи аудиторията :shock: Като харесвате Ронито толква му основете един фенклуб,ама тва дето го говориш не е много правилно.Всеки си има идеали-щом ва кефи браво.Ама аз гледам на културизма не като дял от химията,а като спорт.Начи хванали маймуната от гората и хоп напраили ми го шампионче.Ама то грозен бе хора ваш Рони.Няма ли малко естетика при вас...Има толкова страхотни културисти днес-Джей Кътлър,Гюнтер,Декстър Джаксън,Кевин Леврон...Ама явно него повече харесват съдиите...Тя майка му сигурно не го харесва ама...Айде да не говоря повече простотии,както казах всеки си има гледни точки.Но когато някои неща си личат по-добре да не ги коментираме.
10.06.04
23:49
Хаха защо ли си останал с впечатление че харесвам Колман,напротив за мен да си професионален културист малко или много е психическо заболяване!!!Сравних тях двамата защото може би повечето сега слагат него за идол.........на мене ако ми харесва някои то е Флекс Уилър(мисля личи от всички досегашни аватари :wink: )!
Това за дела от химията се обади да го кажеш на бате Арни,защото тои сам си признава че е употребявал стероиди.От тези които изброяваш ми харесват само Кевин и Декстър,първият заради раменете,вторият заради перфектната симетрия и V форма!
Но няма как да ги направят Олимпия при положение че Рони е наи тежък,наи чист,а и е симетричен(не колкото тях но не и толкова далече че да го пренебрегнат за да дадат титлата на друг)!
Извинявам се :D ! Ще кажа само, че нямаш и на идея за какво говориш! Няма смисъл да спорим - като (ако) прочетеш повече по въпроса, сам ще разбереш нещата, които аз няма да ти кажа сега :D !
11.06.04
00:29
Ха леко обърнахме темата и сега ще ни се сърдят :cry: !
Даите да се преместиме в темата Франк Зеин или Рони Колман..............доколкото виждам Blackwhitechamp е следващият които ще си иска обратният отговор така че направо там да го постне ние с Pc_Genius го чакаме там :mrgreen: !
11.06.04
02:42
Арнолд е расист... Има много сведения за това. Още ли му се прекланяте? И нали няма идеалисти смятащи, че Арнолд е естествен? Дианабол - това го е направило легенда... Но всеки с идолите си, пък аз ще чакам да се събудите и да осъзнаете, че няма по-по-най! Да се прекланяш значи сам да се сваляш в прахта. Имай малко себеуважение, той не би те уважил!
11.06.04
20:42
Та естествен кулурист има ли..??А за това прекланяне и идеализма-като културист наистина идол и идеал ми е Арнолд за това което е постигнал като физика във този спорт.А и това което е направил в живота.Защото второто идва от първото.Може и културизма да му е дал сили да стане такава личност(който смята че не е,тва е друга тема,аз не разбирам,щото не съм дорасъл още :P ) :wink: .Арнолд е един голям връх в кулуризма,голяма фигура в този спорт(може би и рекламно лице на културизма) и поне малко уважение към него като не можете друго :wink:
02.07.04
19:37
OTKADE DA SI DRAPNA TOZI FILM Pumping Iron…
05.07.04
18:48
Много е тъп и затова се отказах да го кача! Там работата е много нагласена. Това си е точно игрален филм - та нали от там тръва кариерата на Арнолд като филмова звезда! Много е тъп и не си заслужава! Сега тегля един друг който е правен по случай 25 годишнината на Пъмпинг Айрън. Ще го видя как е и ако става ще го кача някъде!
06.07.04
18:03
Аз имам следните филми:
Kevin Levrone - M3
Shawn Ray - Inside And Out
Dorian Yates - Blood And Guts
Ronnie Coleman - The Cost Of Redemption
Pumping Iron - 25th Anniversary Edition
07.07.04
11:53
Kachi nqkude Ronnie Coleman - The Cost Of Redemption.
nachi moje li nqkoi da mi nameri novia film na markus ruhl??? nqkade iz free-tata ako go ima…
10.07.04
21:45
IMTH vij tuk: Made in Germany
07.09.04
12:25
Sax-o-matic
айде направи ли я колекцията
кажи от къде да дърпаме
abe daite rabotesht link kym markus ruhl(made in germany) i filma na koleman ..tia v data.bg ne tabotat
абе ready…идиот!!!! повече не давай адреси които лично не си ги пробвал!!! свалих ги тя 800мб за 5 дена и кво? излгейда некои е решил да се бъзика като се повтаря 1 и същи кадър на всеки 5мин
евала на такива кретени !!!
03.10.04
10:44
може да нямаш някой кодек и за това да ти прави номера филма
не мога да тегля от дата.бг иначе щях да проверя каква е ситуацията
хайдееее изроди да погледнем изрода в очите
http://info.datacom.bg/ronnie_cd1/Ronnie%20Coleman%20-%20The%20Cost%20Of%20Redemption%20cover.jpg
http://info.datacom.bg/ronnie_cd2/Ronnie%20Coleman%20-%20The%20Cost%20Of%20Redemption%20cd2.avi
http://info.datacom.bg/ronnie_cd1/Ronnie%20Coleman%20-%20The%20Cost%20Of%20Redemption%20cd1.avi
Можете ли да намерите Pumping Iron, филма е много готин (5мин гледах само от него - на арабски :lol: ) Тука има само реклама, а филма никъде не може да се дръпне :(
Има го навсякъде, тези търсачки за какво са? ;)
Както и да е, ето ти ги наготово.
Не знам до къде имаш достъп, ето ти го на Евро.нет - http://rack8.free.evro.net/Evro004/Drunken_Master/Pumping%20Iron%20-%20Arnold%20Schwarzenegger/
Дата.Бг - http://store2.data.bg/nuga/BodyBuilding/Pumping%20Iron/
Датаком - http://free.datacom.bg/browse/wolffireu
ФТЛ май го няма, а другаде нямам достъп :)
в крайна сметка какви филми в тази колекция и от каде можем да дърпаме Олимпия 2004 някой има лия?
поздрави
[quote author=“blind”]някой има ли филма с тренировките на Jay Cutler?
поздрави
И на мен ще ми е интересно да видя :?
Айде ве хора тоя пост май никой не го гледа?Някой има ли тези филми или знае ли от каде да ги изтегля.
Made in germany
jay cutler 2003 филма
mr olympia 2004
поздрави
18.02.05
17:01
Вижте сега... Мислих, мислих как да стане и накрая реших... Имам над 50 диска (60-70-80 вече не съм ги броил) и ИСКАМ да ги споделя с вас... Но за жалост би ми отнело изключително много време и усилия при условие че и-нет доставчика ми ми е отпуснал едни изключително ниски стойности на ъплоуд... Та мисълта ми е следната:
Ще изпратя ВСИЧКИТЕ си дискове на някой от форума, който трябва да е СЕРИОЗЕН. мисля че ванишър имаше връзки в дата-та, та нека той да говори да отпуснат място за качването на всички филми... Ще изпратя дисковете с колет по пощата, така че ще ми трябва някой сериозен с точен адрес (за да не се загубят дисковете). Може на някоя от срещите да си разпределите дисковете и да започнете да ъпоудвате всички заедно!
Ако сте съгласни можете да ми пишете или в темата или на ЛС!
18.02.05
17:45
Аз съм навит само, че няма как да ви помогна понеже съм на ограничен нет който 10 дни в месеца не съществува.Държа да съобщавате какво е развитието по темата.Неможете ли да направите няколко ъкаунта в датата и да ги качите на няколко места.В случай, че ви откажат толкова много място.
Благодаря ви.
аз също съм навитак така то може да се иди в офиса на дата.бг и да кажем да ги запишат и готово без да се ъплоадват а ако е за качване незнам как ще става аз съм ограничен на 3к далнлоуд .......... но това с дата.бг може да стане
поздрави
ако искаш мога да ти осигуря място неограничено в датата, но не ми се занимава да качвам
19.02.05
20:43
ок ,ти ще дадеш акаунта на другите членове на форума на които им се занимава... Тези на които им се занимава да пишат!
04.03.05
09:48
Браво момчета отново се доказва Бг нравите и поведението.Макар всички да сме събрани тук понеже един спорт ни обеднивя, макар да сме задружни по срещи и т.н. и макар всеки да икса огромната колекция от филми на maxx_muscular няма кой да му съдейства за това.Мисля, че много от нас биха се гордяли с колекция от 50-60 филма аз небих се замислил и за секунда дали да ги имам.Човека предлага как да ги качим някъде достъпни за всички вие неискате.Поне няколко теми е имало за филми. :?
Ай ве ко се праите аз колко време се опитвам да намеря филми. Ако имах свястна връзка и ъплоуд на дата.бг нямаше и да се замисля да ги кача ама като нямам какво да правя?! Айде не се циганете уе - който може да ги качи нека да каже защото и аз искам много да ги имам !
Поздрави :)
ми добре айде аз съдействам като другите се праят на ербапи ще чакат аз имам даулнлоад 6к и ъплоад 3к няма проблеми ще ъплоадвам ма другите ще чакат просто тука си личи точно българщината просто не сме задружни и тва е
поздрави
Аз имам ъплоуд 500к , но към уарез.бг, който е затворен :)) и нестава далаверата
Абе толко ли няма човек със свестен ъплоуд ве?
по-здрави
аз все си мисля че ако се иди и се говори в офиса на дата.бг ще се навият да ги запишат на бърза ръка и така мисля че ще се навият кво ги бърка?!
поздрави
ми не го знам не съм от София но ако има желаещ някой да иди да говори веднага ще намеря адрес не е проблем?!
поздрави
05.03.05
23:09
ей то се е видяло че няма да стане... така че започвам АЗ да ъплоудвам само ванишър да ми даде акаунт със много свободно място...
аз казах че и мене не ме бърка да уплоадвам ама много бавно ще стане.......
поздрави