17.03.05
18:23
Сори аз имам само филма от 93 с суперскапаното качество...
Карайте dj_niki1 да качи втория филм на Флекс....
17.03.05
21:59
Ами качвай тогава квото прецениш ама тия скапаняци от дата.бг нещо са осрали сайта и от 2 дена ту го има ту го няма. А тоя предният филма май още не ъплоуднат до края нали
18.03.05
16:40
Браточка ко стана с втората част че гледам че е 500 мб колко трябва да
Абе тая част на бетала е супер тъпа направо зверски тъпа е :)) само дето Декстър е як, но не е във формата от тая година, а другите показват как НЕ трябва да се тренира
по-здрави
Мога да ви дам акаунта си във фрий.бол.бг - там имам място мнооогооо място абе колкото си искате и ъплоуда ми е по-добър отколкото към дата.бг. Някой да го иска :)?
20.03.05
10:27
Ако не е проблем прати го на едно ЛС.
Само където моите неща са малко по-стари.
Момчета, а кога ще излезне филма за Шварци See Arnold Run. Ако го напипате не пропускайте да го боцнете тук.
maxx_muscular качвай новите и така по хронологичен ред ги качвай от новото към старото и давай линк плс
а тая трета част на бетала 559мб ли е или не си я докачил?
25.03.05
09:19
колега нали имаше тренировката на Насър щто не иа качиш неиа на всички ще им е интересна
арнолд е тъп продукт,без никакви крака-надолу е много смешен :lol:
а pumping iron е много тап филм почти не дават тренировките му а само някви глупости от живота му.
и най-тъпото при арнито е че заради него са били пренебрегнати много културисти и най-вече Серджо Олива-просто МИТА!
и той казва 4е една от мечтата му била след като пристигне в USA и спечели Олимпия да се ожени за жена от рода Кенеди-що за извратена мечта :shock: !
все едно слушам някоя курва!!!!!!!!!!! :evil:
26.03.05
16:05
Тази тема не е за дискусии кой културист е добър и кой не!!! Моля модераторите да я поизчистят малко...
The Battle for The Olympia 2003 е напълно ъплоудната на дата-та. Ето линка където качвам всички филми в акаунта на ванишър:
http://store1.data.bg/vanisher/BB_FILMS/
Сега почвам Насер ел Сонбати - Nasser on the way…
Но както ви казах вече ъплоуда ми е много бавен!!! Ще трябва да чакате поне по 48 часа за да стане готов 1 диск...
арнолд е тъп продукт,без никакви крака-надолу е много смешен
а pumping iron е много тап филм почти не дават тренировките му а само някви глупости от живота му.
и най-тъпото при арнито е че заради него са били пренебрегнати много културисти и най-вече Серджо Олива-просто МИТА!
и той казва 4е една от мечтата му била след като пристигне в USA и спечели Олимпия да се ожени за жена от рода Кенеди-що за извратена мечта !
все едно слушам някоя курва!!!!!!!!!!!
Малко са хората на тази планета, които могат да се похвалят, че са постигнали това, което направи Arnold Schwarzenegger ... а такива шматки като теб винаги ще се намерят.
оффтопик: Мушморок не му обръщай внимание на тоя! Само му виж всичките постове и ще разбереш какво тъпо парче е!!! Извинявам се на модераторите за последния пост, но според мен xtasss си позволява малко повече от позволеното! (не говоря само за този пост)
27.03.05
10:39
[quote author=“YODA”]оффтопик: Извинявам се на модераторите за последния пост, но според мен xtasss си позволява малко повече от позволеното! (не говоря само за този пост)
Това че си позволява повече вече е забелязано и ако продължава в същия дух съм му обещал да си понесе последствията!
27.03.05
12:14
[quote author=“head_hunter”][quote author=“YODA”]оффтопик: Извинявам се на модераторите за последния пост, но според мен xtasss си позволява малко повече от позволеното! (не говоря само за този пост)
Това че си позволява повече вече е забелязано и ако продължава в същия дух съм му обещал да си понесе последствията!
де бре човек - поне си модератор - айде поизчисти темата де - само си чатите а темата всъщност е за ФИЛМИ!!!!
28.03.05
20:27
А какво ще кажете за този филм.
http://www.mesomorphosis.com/store/media/victor-martinez-t3.jpg
Според мен филма си заслужава.Но неуспях да го намеря никаде.
Ако някой го има и може да го качи ще е супер.
Ами някой има ли на Декстър Титаните ама за Декстър мисля че има или се лъжа?
поздрави
29.03.05
06:34
все още не съм нямирал тази поредица никъде по свободното пространство... Ще търся и ако ми попадне ще я кача...
29.03.05
14:57
Ето филма на Рони Колман Cost of Redemption голямото му 3 часово DVD.
Първи диск
Втори диск
Съвет от мен.Напишете името на някой билдер на английски във някой от фрийтата ни и ще намерите много резултати.Има цели видеокасети и състезания на бивши и настоящи величия.
29.03.05
20:11
Искам филми на Флекс Уйлър.плс дайте линк ако знаете.
Значи предоставих си акаунта на Ready в бол.бг и той започна да качва филми ето линк
http://free.bol.bg/emol/BB%20Movies/
Special ThX !
Абе някой може ли да намери последната Олимпия? Аз гледах части от нея ама.... Иначе 2003 с водещ Шон Рей нещо куца!
Тук съм качил Олимпия 2003, макар сигурно повечето от вас да са я гледали.
http://store2.data.bg/razr/
и тази е на италиянски
почнал съм да тегля и 2004 ма да видим дали ще се свали че е яко бавно...
06.04.05
19:06
Благодаря kaloiancho и maxx я беше качил в датата, но беше с италиански коментар и много дразнеше.
Аз трябва да докача видеото за Лии Прийст в бол-а, така че този файл, който е към 80 мб не го теглете.
Ако някой има какво да качи, но няма място или регистрация ще е добре да прати едно лично съобщение на Sido и той ако е съгласен ще даде данни за неговото пространство.
ПС
Оказа се, че това е същата версия, като на макс, която я има на дата от бая време.
06.04.05
20:44
аз я имам на английски и то цялото състезание плюс всичките му там шоу програми... Но е на 2 диска и няма ъплоуд сега...:(
08.04.05
00:30
[quote author=“maxx_muscular”]аз я имам на английски и то цялото състезание плюс всичките му там шоу програми... Но е на 2 диска и няма ъплоуд сега...:(
Ако можеш направи си го на ФТП от компа ти.Ако не,направи го на торент линкче и ни го дай да го изпомпаме :) .
[quote author=“YODA”]Ако можеш да намериш 2004 равен няма да имаш!
Мога да ти я дам, записват ми я в момента! За 2004 говорим, нали? Ако да, то да! :lol:
14.04.05
01:14
Здравейте пичове. Та гледам че темата за филмчетата нещо замря пък и нещо поотрязаха фриитат освен това на повечето хора не им се занимава с торенти днес съвсем случайно и най-неочаквано открих решението на проблема.
Така ще карам подред.
Първо програмата която ви е нужна може да си дръпнете от тук: Not available /който иска нещо на ЛС/ :D
Тя се нарича Send LInk инсталирате си тази програмка пускате крака тои автоматично се аплайва и сте готови за работа. Значи програмата според мен е на принципа P2P но не ви е неоходим никакъв друг софтуер освен този който в момента ползвате за сваляне от интернет. Аз лично използвам Flashget и съм много доволен.
Второ програма автоматично разпознава вашето ИП и си освобождава порт на вашият компютър към които се врзъзват хората които ще теглят от вас. Тук искам да вмъкна че ще е добре да си изключите firewalla щото ще ви мрънка или нищо няма да стане. Другият вариант е много добре да си настоите fairwalla за да няма проблеми. Аз се убедих че повечето потребители не разбират много от настроики на файруол включително и аз :lol: затова и не ползвам и нямам проблеми.
След това си стартирате програмата има опция на setting: start по този начин се стартира сървара. След това просто си драгвате /влачите файла които искате да шернете в програма като ви излезе + и си го пускате вътре. След това с десният бутон кликате на файла които вече сте дропнали и имате опции remove rename copy и кво беше още там ще ги видите как са. Давате му copy и след това тоя линк можете да го постнете тук във форума или пък да го пратите на някой друг ако искате да му пратите нещо. Ами тва е в общи линии ако има нещо питайте програма е просто супер и решава проблема с тва че няма къде да качвате нещо или не ви се занимава с торенти. Всъщност вие теглите от самият компютър на човека. И последното което е мисля че не трябва да се променя мястото на файла които сте шернали на вашият компютър докато теглят от вас щото няма да стане. Ами тва е просто записвате филма на харда хората го дърпат след тва другият и така аз лично имам доста неща кажете кво Ви трябва да го кача. По лесен начи от тоя не виждам. Значи аз за сега ще сложа само 3 филма щото само те са ми на харда тоя за Heiko Kallbach The Berlin Wall си го дръпнете задължително тоя е някаккъв немски мутант дето като го видях първият път Рони ми се стори смешен. Ами тва е айде със здраве слагайте програмката и да почваме. A и внимавайте много като пействате линковете да не изтриите някоя цифра или буква всичко е важно. А и още нещо програмката там се затватря от хиксчето но трябва да ви е винаги активна долу в таск бара представлява нещо като стрелкичка и ако стане в една кутийка най вероятно се е разкачил сървара просто му дайте старт наново от сетинг. CHEERS :lol:
Heiko Kallbach The Berlin Wall Dvdrip CD1
Not available /който иска нещо на ЛС/ :D
Heiko Kallbach The Berlin Wall Dvdrip CD2
Dennis James-The way i do it CD1
[quote author=“rhcp”]
Сега тествах с Flashgeta връзката е убийствена 1 MB/S :lol:
Хм, сигурно, нали си ги теглиш от твоя компютър ;) На мен ми е по - лесно да си пусна FTP/HTTP сървър, ако трябва някой да тегли от моя компютър ;) За съжаление, нямам филми за споделяне, ама идеята ти е добра. Но пък и много хора някам реални IP - та, та не всеки ще може да я осъществи.
14.04.05
09:06
Жалко, че все още има градове в който пазарната икономика не е заразботила както трябва и много от потребителите като мен са на трафик.
14.04.05
09:38
[quote author=”Петко К”][quote author=“rhcp”]
Сега тествах с Flashgeta връзката е убийствена 1 MB/S :lol:
Хм, сигурно, нали си ги теглиш от твоя компютър ;) На мен ми е по - лесно да си пусна FTP/HTTP сървър, ако трябва някой да тегли от моя компютър ;) За съжаление, нямам филми за споделяне, ама идеята ти е добра. Но пък и много хора някам реални IP - та, та не всеки ще може да я осъществи.
Абе да ти кажа сега някви теглиха от мен и гледах че връзкатат беше трепач. А за реалното ИП не съм сигурен може и да стане и снереално просто трябва да се пробва.
[quote author=“Kulturista”]Жалко, че все още има градове в който пазарната икономика не е заразботила както трябва и много от потребителите като мен са на трафик.
Интербилд са чшибаняци! :wink:
14.04.05
23:32
Моля пишете ако имате проблеми с изтеглянето на файловете щото в момента дърпат 10 човека и машината май малко умира. А пък и на вас ще ви е по бавна връзката щото дърпат повече хора.
И проблема най вероятно е в прекалено многото заявки ще трябва да имате търпение. :wink: