29.01.14
16:13
Здравеите значи незнам точно как да го обясня но ме боли когато правя скототово с крив лост и като оставя тежеста ме боли още по силно.Болката е малко над китката към лакътя и имам чувството че ме боли самата кост.Боляло ме е така и при други упражнения и когато оставя тежестта боли повече.
Въпроса ми е от какво ме боли и как да го оправя това нещо.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим29.01.14
17:33
Човек имaх го същия проблем.Кaто хвaнa щaнгa/дъмбел и кaто сгъвaм ме боли кaто прaвя повторения и кaто остaвя щaнгaтa/дембелa ме зaболявa повече.Просто се нaсочих към стрийт фитнесa товa беше отделен въпрос и нaй-вaжното зa мен което ми помогнa е,че смених тежестите с тези лaстици със съпротивление и просто болкaтa зaспa.И нaпомпвaнето е по-яко тaкa дa го кaжa поне зa мен.Тaкa се “опрaвих ” aз .Aко искaш пробвaй - успех :)
Тази болка е съвсем нормално нещо. Можеби почти всеки който тренира знае за какво става въпрос. Имаш чувството, че костта ти ще се счупи и си казваш- абе какво не ми е наред. Много често като новак съм си задавал този въпрос.
Нищо ти няма, в процеса на заякване болката ще отшуми, още ти са слаби предмишниците. Гледай да не се зориш с много килограми на скота.
29.01.14
21:14
Така ше те боли като си слаб на базовите упражнения и вместо на тях се напъваш на разни изолиращи.
казано от Angel Gyaurov на 29.01.14, 21:14:
Така ше те боли като си слаб на базовите упражнения и вместо на тях се напъваш на разни изолиращи.
!!!!!!!
(handshake)
30.01.14
13:53
казано от Angel Gyaurov на 29.01.14, 21:14:
БАЗОВИ, БАЗОВИ, БАЗОВИ!
30.01.14
23:09
казано от avitohol avitohol на 29.01.14, 20:55:
Тази болка е съвсем нормално нещо. Можеби почти всеки който тренира знае за какво става въпрос. Имаш чувството, че костта ти ще се счупи и си казваш- абе какво не ми е наред. Много често като новак съм си задавал този въпрос.
Нищо ти няма, в процеса на заякване болката ще отшуми, още ти са слаби предмишниците. Гледай да не се зориш с много килограми на скота.
Мерси много за отговора.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече