Шумен шумно шуми и вдига тежко

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Гледам, че тука се е заформила дискусията и да си питам така лекичко.
Абе вие тука модераторчетата да не сте некви заблудени неолиберални мултикултуралисти, че като ви се говорят нещата както са, а не някакво лицемерно  папагалстване и това да ви изкарва от вашия идеално подреден форумен свят.
И освен че изтрихте дневника на Страшника, ами изтрихте дневника и на Алекс Андро, защото се противопостави на това да не може да си изразява свободно мнението и трябва да се съобразява с вашите нежни сетива.
И да кажа на това момче дето се изказа за старите кучета - деско ли беше там как ли? Кога дойде войната след няколко години ще ги търсите тия стари кучета да помагат, ама те може да не искат или да ги няма и тогава ви остава само скотското ви съществуване(тук имам впредвид всички,които мислят по този начин, а именно по-голямата част от населението на тази територия все още носеща някога славното име България). И е нормално в днешно време хората, които са осъзнали нуждата от сериозен спорт да са малко по-будни от останалите и да искат да обсъждат и неща от ежедневието,които ги вълнуват.Все едно има малко проблеми в държавата. Признайте си грешката вместо да се превръщате в мъжки секретарки един на друг. В противен случай с тези действия водите форума към това да се превърне в една лайняна дупка.

18.02.16
20:24

Всъщност езикът на Страшника си беше съвсем нормален, даже мек, за всеки който е тренирал истински - няма милост и нещата се казват грубо в очите, иначе няма да се развива съотборника/партньора, както и ще те провали, когато е решаващо. Затова и няма какво да му щадиш нежната душа, а трябва да си кристално ясен.

В този смисъл не разбирам точно пък Кольо защо се държи като ущипана мома!?

казано от Див Чобанин на 18.02.16, 19:30:

Гледам, че тука се е заформила дискусията и да си питам така лекичко.
Абе вие тука модераторчетата да не сте некви заблудени неолиберални мултикултуралисти, че като ви се говорят нещата както са, а не някакво лицемерно  папагалстване и това да ви изкарва от вашия идеално подреден форумен свят.
И освен че изтрихте дневника на Страшника, ами изтрихте дневника и на Алекс Андро, защото се противопостави на това да не може да си изразява свободно мнението и трябва да се съобразява с вашите нежни сетива.
И да кажа на това момче дето се изказа за старите кучета - деско ли беше там как ли? Кога дойде войната след няколко години ще ги търсите тия стари кучета да помагат, ама те може да не искат или да ги няма и тогава ви остава само скотското ви съществуване(тук имам впредвид всички,които мислят по този начин, а именно по-голямата част от населението на тази територия все още носеща някога славното име България). И е нормално в днешно време хората, които са осъзнали нуждата от сериозен спорт да са малко по-будни от останалите и да искат да обсъждат и неща от ежедневието,които ги вълнуват.Все едно има малко проблеми в държавата. Признайте си грешката вместо да се превръщате в мъжки секретарки един на друг. В противен случай с тези действия водите форума към това да се превърне в една лайняна дупка.

Добре Чобанино, заслужи отговор с подобен прям пост.

Ще се изненадаш, но няма неолибералисти от модераторите. Преди няколко месеца ни обявиха за националисти, заради изказванията срещу прайда.

Дневникът на Страшника беше изтрит, поради взето решение от модератор, добре. Алекс сам си го изпроси като се пъчеше пред Пияндето, съответно трябваше да предвиди последиците и да не се прави на жертва, а да приеме мъжки ситуацията. Убеден съм, че дневникът му винаги може да бъде отключен и може да се споделят редица полезни неща в него. За свободното мнение не си прав. Свободното мнение стига до свободата на другия. Хем искаш да си твърд, хем стоиш зад неолиберални мнения. Ако ходиш по Луков марш, трябва да ти е пределено ясно, че по онова време свободното мнение е било лукс, за сметка на реда и дисциплината.

*За старите кучета. Разбира се, че си прав. По време на война цели поколения обединяват сили. Пресен пример е войната на бащи и синове (от страна на Израел) срещу арабската коалиция. Явно не си вникнал. Става въпрос за концепции за водене на война. Старите кучета винаги помагат с опит, дисциплина и твърдост. Но времето тече и не прощава. Изучавай история на войната и примери бол.  Не виждам какво общо има скотското съществуване с войната?

Защо решаваш, че определена група хора е по-будна от друга група от хора. Защитниците на прайда твърдяха същото. Всъщност твърдото  убеждение често служи като капак за очите. Радикализмът нито е изцерил, нито ще изцери, която и да е рана. Няма абсолютно никакъв проблем да се обсъжда каквото и да е. Обидите са ненужни. Да дадем пример със Страшника. На мен ми беше симпатичен персонаж. Можеше да е полезен. Кому беше нужно да се изказва като последния селянин. Искреността е цено качество, но думите могат да се подбират, защото това е обществото. Има хора с едни виждания и хора с други. Никой не е повече и никой не е по-малко. Аз не съм видял форумна БГ МАМА, женичка със снимки, нежни момченца и сие да ходят да обикалят по дневниците и да сипят хули. Нали? Ако го направят и те ще изгорят. Защото това е редът! И ако бяхме такива националисти, вече щеше да има масови разстрели. Нали все за твърда ръка роптаете, ама когато е изгодно.

Мъжки секретарки на виждам. Или пък видях. Десет здрави мъжаги мрънкат за един много здрав мъжага, който може да се грижи за себе си. Да, имаше и решение, Петко Страшника да направи стъпка назад и просто да се изказва по-меко. Аз съм открит за такова решение, но едната страна остава глуха и това е обикновено е тая, която няма дадени права.

П.с.: Профилът ми е на класически националист, просто по-разумен от много други. Кръвта ми също. Не знаеш кой за какво би се жертвал, затова не поставяй хората в категории.

казано от Von Suthaus на 18.02.16, 20:24:

Всъщност езикът на Страшника си беше съвсем нормален, даже мек, за всеки който е тренирал истински - няма милост и нещата се казват грубо в очите, иначе няма да се развива съотборника/партньора, както и ще те провали, когато е решаващо. Затова и няма какво да му щадиш нежната душа, а трябва да си кристално ясен.

Езикът му е приемлив доколкото се държи така с други мъжаги от неговата категория. Ама да гони малки лигави момиченца... Като разумен човек трябва до разбереш. Истината и прямотата няма нищо общо със стила на изказванията.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 18.02.16 20:31.

18.02.16
20:51

Абе голяма драма направихте от нищо работа. Дошъл някой си, изплющял няколко груби приказки и го наказали. Ами случва се.
От една страна е ясно, че едно нещо може да се каже по различни начини. При комуникацията формата е също толкова важна, колкото съдържанието. “Ти си мазна” или “всички сте маскари” не е критика, а обида. За да е критика дадено изказване, трябва да съдържа съвет или насока.
Ако въпросният страшник беше искал да критикува, щеше да даде препоръки, а не само констатации, облечени в груба форма. Така е ясно какво е искал - да провокира, да обиди, да види кой ще му се хване на глупостите. Защо търсеше внимание по такъв начин не знам и не искам да гадая (имам си виждания по въпроса, но те от своя страна ще представляват обида, затова ще си ги спестя). Въпросът обаче е, че му се хванаха доста хора. И под хванаха разбирам и тези, които му се възмутиха и го баннаха, и тези, които го защитават.
От друга страна според мен и банването му беше преждевременно и пресилено. Давате възможност на разни неофашистчета да си развяват парцаливите свастики, а не можете да изтърпите две-три груби реплики и да поговорите с него не публично, а лично. Можеше да се изчака още малко - често се случва такива хора да влизат с рогата напред, за да проверят каква ще е реакцията, а след това да се укротят и да се окаже, че е имало полза от търпението. Понякога правилата трябва да се тълкуват гъвкаво и да е водеща ползата от тях, а не буквата им. И аз като Митко модерирам и администрирам форуми и то от малко повече от 12 години. Видял съм много такива тролове, които после се оказаха по-различни люде. Дори съм бил от тях. :)

Не виждам обаче в какво толкова се състои драмата. Петко Страшника бил обидил някого - голяма работа. Петко Страшника го баннали - чудо голямо. Никой тук няма да стане нито по-силен, нито по-умен, нито пък по-млад, ако едното от двете не се беше случило. Утре ще се появи някой нов Петко. Или пък няма да се появи. Живейте си живота и не се ядосвайте за глупости. :)

18.02.16
20:57

Е, чак пък драми - просто добър casus belli за няколко приказки :)

18.02.16
20:58

Айде спрете се малко де, някакъв си трол го изкарахте мъченик, едва ли не!
Като някой пусне тема и пита нещо, всички си траете, ама като става дума за драми и сапунки, се надпреварвате да пишете! Форума може и да запада,  ама не заради модераторите (радвайте се, че мен ме мързи да модерирам :D), а заради такива като страшника, които нямат НИТО един полезен и ползотворен пост, а влизат само за да тролят и да си вдигат ниското самочувствие, обиждайки останалите. И това, че някои са спрели да пишат си е тяхно решение и е безсмислено да спекулирате защо са го взели. И аз съм спрял (почти), скоро ще спра и да влизам, точно защото вече никой не пише за тренировки, а чета само лични драми и дрязги!
Пишете по интересни и полезни теми, а не да се активирате само като трябва да мрънкате и да храните модераторите! 
И за вас не знам, но аз лично в реалния живот не срещам грубо отношение, или е много рядко.
А дори и да срещах, това не значи, че искам такова и във форума, в който влизам за разтоварване, и желая да чета теми и постове, свързани с тренировки, а не с лични драми.

Мнението беше редактирано от Петко К на 18.02.16 20:59.

18.02.16
21:24

Дискусията отдавна вече не е градивна . Местя си го от единия крачол в другия и продължавам с воденето на дневника .
Днес беше ред на раменете и краката. Много ползотворна тренировка се получи. Като цяло се чувствам превъзходно. Кипя от енергия, успявам да вдигам лека-полека работните железа главно с помощта на храна и хъс. Добавките са само протеин / кажи-речи за жабурене на устата / и bcaa в залата , когато се чувства по-изтощен. Също така коренът от джинджифил е голяма сила . И не на последно място - не губя подвижността си

войнишка преса 12х30 , 10х50 , 6х70, 6х70, 12х30
хеликоптер 12х50, 12х50, 12х50, 12х50 , 12х50 ,12х50
с дъмбели напред  12х12, 10х14, 8х16, 6х18
с дъмбели встрани 12х12 , 10х14 , 30х6 , 30х6
с един дъмбел нагоре 12х12, 12х12 , 12х12 , 12х12

прасец без тежест от стоеж - 100 повторения без тежест / 2 серии
лег преса 20х100, 12х140, 10х160, 10х160 , 10х160
клек 12х80 , 8х100, 6х120 , 6х120
напади - 2 пъти обиколих залата с дъмбели 12-ки
тяга с прави крака 10х60, 10х60, 10х60, 10х60
екстензия за предно бедро 12х50, 12х50 , 12х50
накрая 3 импровизирани спринта на пътеката / С нетърпение чакам да се постопли навън. Проблемът е че в моят град , а и не само, огромен процент от хората се отопляват с твърдо гориво и става адски смог/

Храната - плодове за закуска , няколко лъжици джинджифил, мед и лимон. За обяд- спанак с ориз. Следобяд протеин . За вечеря- пържен шаран със зелена салата.

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 18.02.16 22:16.

Езикът на Страшника не беше приемлив, при това в достатъчно ситуации.
Да си точен, ясен и безкрайно директен в думите си е нещо различно от това да си груб и арогантен.
Има съществена разлика между съотборници и съфорумници - наистина ли трябва да казвам каква е?

Дневникът на Алекс Андро беше затворен само и единствено по негово изрично желание.

Не виждам какво бих могъл да добавя след мненията на Десо, Boby_ и Петко К.
Мнението на Див Чобанин го игнорирам - то няма за цел да създаде нещо смислено, а да обиди. Уви, с нулев КПД. 
ME4O_TURIST, тази дискусия никога не е била градивна.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.02.16 22:41.

19.02.16
01:30

казано от Кольо Пияндето на 18.02.16, 22:38:

Езикът на Страшника не беше приемлив, при това в достатъчно ситуации.
Да си точен, ясен и безкрайно директен в думите си е нещо различно от това да си груб и арогантен.
Има съществена разлика между съотборници и съфорумници - наистина ли трябва да казвам каква е?

Ами човекът или е много успешен трол, или очакваше да е влязъл в спортен форум, а не във обществото за обсъждане на мъртвите поети!

Заради пет тъпи приказки почти изгонихте колорита, така да се каже.

Значи десо с коленцето не си признавате грешката, така ли да разбирам? Второ май не си запознат с живота по Царско време.Трето според теб в днешното положение струва ли си да се жертват будните по начина, по които ти предлагаш?Четвърто имам право да съдя, защото първо съдя най-строго себе си. И пето-спора беше за вашето поведение спрямо трети участник, а ти го обърна към мен. И ти се пишеш умерен и разумен националист - малиии, верно ли бе, не думай, че то има ли такова нещо. Я виж какво е изписал участника боби тогава.

Абе боби ли си,моби ли си,гусин ли си,не те знам какъв си, ама ти следя словоблудството от едно известно време и се питам нещо.Ти наистина ли си толкова неук или некой ти плаща да се правиш на такъв.Верно ли се подиграваш със свещени български символи и осъзнаваш ли какво означава това. За такова нещо наказанието е било чукане на камъни в каменоломната, докат труда те пречисти и облагороди. Така като гледам това трябва да бъде възстановено.

20.02.16
01:47

Кучетата си лаят, керванът си върви е работата тук :D
Аз обаче продължавам усърдно с тренировъчния процес. Днес направих една бърза тренировка за гърди, без суперсерии , с малко повторения.

Полулег: 12х70, 10х90, 5х100, 5х100
Лег:  5х110, 5х110 , 10х80, 10х80
Кросоувър 15х15 , 15х15, 15х15 , 15х15
Кофички с тежест 12- с 20кг , 5 с 50 кг , 5 с 50кг , до отказ без тежест
Лицеви опори 2 серии до отказ
Умората си каза думата, ще опитам същата тренировка с повечко тежести, когато съм отпочинал . От миналата Събота не съм правил почивен ден. В този ред на мисли, утрешният ден го пишем дъждовен. Може би само ще правя малко спринтове навън.

Храната не беше много на ниво днес. За закуска хапнах малко овесени ядки с кисело мляко. За обяд- спанак с ориз и две банички със спанак и сирене от BILLA / замириса ми хубаво и не се сдържах/ . Следобяд един протеинов бар. За вечеря талиетеле с телешко. Утре по-стриктно

Бъдете велики, поздрав с тоЗ кавър на песен на Принс

20.02.16
15:10

казано от Див Чобанин на 19.02.16, 18:08:

Абе боби ли си,моби ли си,гусин ли си,не те знам какъв си, ама ти следя словоблудството от едно известно време и се питам нещо.Ти наистина ли си толкова неук или некой ти плаща да се правиш на такъв.Верно ли се подиграваш със свещени български символи и осъзнаваш ли какво означава това. За такова нещо наказанието е било чукане на камъни в каменоломната, докат труда те пречисти и облагороди. Така като гледам това трябва да бъде възстановено.

Има различни типове хора - някои виждат света основно чрез логиката и фактите, други през призмата на това кое според тях е правилно и кое - не. Аз винаги съм бил от първите. Вторите често са вярващи дълбоко в дадена кауза, без значение каква. Това не прави едните или другите по-добри или по-лоши, а само различни. Едните комуникират чрез логика и аргументи, другите - чрез ценности и морални определения. Точно тези два типа хора трудно се разбират помежду си. Аз разбирам теб какво те движи и мотивира да пишеш подобни неща, но ти очевидно не можеш да разбереш моята мотивация и аргументи, затова ще си ги спестя. Не защото си глупав или невеж (не казвам такова нещо), а защото за теб комуникационната “валута” е различна.
За да ме разбереш, трябва да ти говоря с определения като правилно и грешно, морално и неморално, а аз нито искам, нито имам намерение да го правя. Затова и не желая да общувам с теб.
Моля те най-учтиво да не ми отговаряш повече на мненията.

20.02.16
17:50

Е не се сдържах и нахлух в залата . Разтоварих 2 тона пелети за отопление и ме “засърбя” гърба. Минах и покрай баба ми , а никой не е успял да убеди баба си , че се е нахранил както знаете/ евентуално Чък Норис/ Хапнах една незастроена супичка от коприва със суджук / заешко-телешко/ .
Набиране с тесен хват 12- с 20 кг тежест, 6- с 50 кг, 6- с 50кг, 6-с 50 кг, до отказ без тежест
Мъртва тяга 10х80 , 6х120, 5х 140, 3х150. Изгубих концентрацията за миг и не успях да вдигна пак 150 , затова направих една последна
гребане с дъмбел 8х42, 8х42, 8х42 , 8х42
гребане от долен скрипец 12 с всичките плочки - 4 серии
придърпване на горен скрипец с V-образна ръкохватка 15х50, 15х50, 15х50, 15х50
хиперстензия - 6 серии по 15 повторения без тежест
3 серии разтваряне с ластик за задно рамо по 12 повторения

Доволен съм в общи линии , другият път повече :P
Сега си пускам малко блатняк и ще си пАчивам. Бъдете велики !

21.02.16
17:18

И днес атакувах тежестите , но цял ден ми е много заспало , та тренировката беше колкото да си начеша крастата

войнишка преса 10х30 -> бицепсово сгъване с прав лост от стоеж 10х30 -> френско с дъмбели 10х14
войнишка преса 10х50 -> бицепсово сгъване с прав лост от стоеж 10х50 -> френско с дъмбели 10х14
войнишка преса 10х50 -> бицепсово сгъване с прав лост от стоеж 10х50 -> френско с дъмбели 10х14

с дъмбели напред 10х12 -> бицепсово сгъване от полулег с дъмбели 10х12 -> разгъване за трицепс с въже от горен скрипец- 10х30

с дъмбели напред 10х12 -> бицепсово сгъване от полулег с дъмбели 10х12 -> разгъване за трицепс с въже от горен скрипец- 10х30

с дискове петички встрани - 20 повторения -> концентрично сгъване 10х12 -> кикбек 15х10

с дискове петички встрани - 20 повторения -> концентрично сгъване 10х12 -> кикбек 15х10

Грозните кражби на винетки вече и в Шумен . Парадоксалното в случаят е , че винетката струва повече от стъклото ...

23.02.16
20:47

Дадох си почивка вчера. Просто чувствах голяма умора. Днес старата песен на нов глас . Гърди в суперсерии и корем статични/динамични упражнения .

I. лег с дъмбели 15х26——кросоувър 20х12
  лег с дъмбели 10x34——кросоувър 20х12
  лег с дъмбели 5x42——кросоувър 20х12

II, флайс 15х12—- кросоувър 20х12
  флайс  10х16—- кросоувър 20х12
  флайс  8х20—- кросоувър 20х12

III. полулег с дъмбели 12х26—- пулоувър 10х34—кофички до отказ ( не повече от 10. Пробвайте и ще се убедите колко е изтощително в края на тренировка в суперсетове.)—кросоувър 25х7.5кг.
полулег с дъмбели 12х26—- пулоувър 10х34—кофички до отказ —кросоувър 25х7.5кг.
полулег с дъмбели 12х26—- пулоувър 10х34—кофички до отказ —кросоувър 25х7.5кг.

За корем:
вис- 15 повторения—> планк 1 минута

коремни преси стил “Роки Балбоа” / по-добро обяснение не мога да дам/—планк със швейцарските топки
коремни преси стил “Роки Балбоа”—планк със швейцарските топки
коремни преси стил “Роки Балбоа”—планк със швейцарските топки

1 минута планк с 20кг тежест -> крънч -> ножица -> 15 коремни преси с обратен наклон с подхвърляне на медицинска топка 5кг .

Храната нищо особено . Пилешко филе, задушени моркови, мусака от коприва, яйца . Купих си един протеин на Everbuild . Подведох се по добрите отзиви . Пълен булшит . Засища, но много ми бунтува стомаха. Добре, че взех малката разфасовка. Май ще пробвам някой телешки . Давайте предложения, приятели жарки :P

24.02.16
21:54

Днес не съм хапвал месо и нещо не успях да направя тежка тренировка в залата  :D Шегувам се , разбира се .
Гърбец:

набиране с тесен хват  12- без тежест , 10х20кг, 5х40кг, 3х40кг , 10х20кг, 10 без тежест
мъртва тяга( тук вече наистина нямах нужната концентрация) 10х60, 6х100 , 4х130 , 4х130
гребане с дъмбел 10х42, 10х42, 10х34, 10х34
придърпване на горен скрипец с V-образна ръкохватка 15х60, 15х60, 15х40, 15х40
хиперстензия 4 серии по 15 повторения без тежест 
Много огладнях и не правих задно рамо и трапец
Днес нямам проблеми с протеина на everbuild , но продължавам да смятам, че не е хубав :D
Утре ей така нахлувам в залата за крака и рамене:

25.02.16
11:47

По повод възникналия спор , дали тягата с прави крака и румънската тяга са едно и също упражнение :

Това за мен е правилното изпълнение на упражнението.Свиването на краката и промяната на траекторията на лоста не могат да бъдат предпоставка да се измисля ново упражнение :)  Който желае да се включи по темата да го направи тук. Останалата част от дискусията е в дневника на Queen Cobra

25.02.16
14:26

V/O

25.02.16
14:43

При оригиналния вариант на единия вид тяга се търси всъщност разтягане в задни бедра и гърба, като се пуска много по-надолу от показаното на клипа, краката се държат прави и се заобля гърба. Дори се застава на основа, така че да може да се пусне под нивото на стъпалата - точно като я правих днес.

И да, “ромската” или както ще да се нарича е различно упражние, именно поради особеностите посочени от теб, вкл. и че не се заобля гърба, както и че се търси съвсем друг ефект.

Така че, Дориан всъщност показва нещо като хибриден вариант на половин оборот, между двете горни упражнения, който явно на него му харесва, пък кой както иска да си ги нарича :D. Мен както са ме учили на едната и викаха римска, на другата румънска, ама важното беше, че класическата я правеха с над 250 за вработване, а тия двете се водеха чики-рики за доразцъкване накрая, или за жени да оформят дупарата и краката  ;).

Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 25.02.16 14:48.

25.02.16
14:48

Пуска се по-надолу , ако тялото ти го позволява . В конкректният клип просто човечецът не притежава такава мобилност в ставите, че да държи гърба изправен, ако пусне повече . Това се опитвам да обясня.

25.02.16
14:56

Румънската тяга не е с прави крака, това е ключовия момент.

25.02.16
15:00

казано от ME4O_TURIST на 25.02.16, 14:48:

не притежава такава мобилност в ставите, че да държи гърба изправен, ако пусне повече . Това се опитвам да обясня.

Виж сега какво си написал!?

25.02.16
15:06

казано от James Hinks на 25.02.16, 14:56:

Да бе то това е ясно, те поддръжниците на другата теория точно за това се хващат . Това че свиваш леко краката поради слаба мобилност, не означава, че правиш друго упражнение . Те т’ва е тънкия момент

25.02.16
15:07

казано от ME4O_TURIST на 25.02.16, 15:06:

казано от James Hinks на 25.02.16, 14:56:

Да бе то това е ясно, те поддръжниците на другата теория точно за това се хващат . Това че свиваш леко краката поради слаба мобилност, не означава, че правиш друго упражнение . Те т’ва е тънкия момент

Не ги свиваш поради слаба мобилност, свиваш ги целенасочено, за да промениш ъгъла на гърба и да вкараш екстензия в кръста, което променя цялото упражнение.

25.02.16
15:13

Е то и при двете разновидности на упражнението имаш екстензия в кръста . Като цяло смятам, че и двете разновидности трябва да се изпълняват с изправен гръб, а не така както изпълняват от “старата школа” с чупка в кръста в долно положение

25.02.16
15:17

Свиването на коленете ти променя механиката почти изцяло. Сега да пишем излишни неща не виждам смисъл, но първо като ефективност румънската тяга е много, много по-напред от тягата с прави крака точно заради тази промяна в механиката. Тя си е едно чисто помощно движение за силови дисциплини, а тягата с прави крака освен да ти разтяга нещо си и съответно уж да го ооформя или удря по-точно(пак уж) друго приложение няма.

25.02.16
15:25

Както и да е . Аз го изпълнявам и в двете му разновидности , но за мен си остава едно и също упражнение

25.02.16
22:27

Днес рамо и крака . Много стабилна тренировка с малки почивки
Войнишка преса 10х30, 10х50 , 5х 70, 3х70
хеликоптер 10х50, 10х50 , 10х50, 10х50
с дъмбели напред 12х12, 10х14 , 8х16, 6х20
с дъмбели встрани 12х12, 10х14 , 8х16 , 30х6кг
с един дъмбел нагоре 12х12, 12х12, 12х12,12х12
Като цяло имам голям прогрес в раменете

Крака:
клек 10х90 , 8х120, 8х120, 6х140
бг клек - 10х14кг , 10х14кг 10 без тежест , 10 без тежест
напади- обиколих залата с 12-ките 
лег преса / най-малоумно направеният уред от TechnoGym ... Изпълнението започва от долно положение / 10х170 , 10х140, 10х100, 10х100
тяга с прави крака с дъмбели/ темата на деня :D / 10х30/ общо 60/  , 10х30, 10х30, 10х30
Опитах да направя и няколко серии сед , нещо което видях в дневника на Hinks и ме заинтригува. Другата седмица ще пусна клипче с изпълнението, за да ми дадете някой-друг съвет

Утре смятам да стана рано и да правя спринтове на гладно навън. В близост до дома ми има хиподрум , ако не е кално ще правя бегови упражнения на поляната . Супер се оформя прасеца на неравен терен.
Вечерта в залата остана да направя някое-друго упражнение за бицепс и трицепс. Дано да няма много досадни дечица. Нямам нищо против това малчуганите да спортуват, но те нямат никакъв хъс. Родителите им са им подхвърлили по 5 лева , колкото да не са им пред очите .

Страхотно видео :) Франк Зейн и Франко Колумбу са ми големи любимци. Първият има невероятни пропорции , а вторият завидна и до ден днешен сила . Модерните културисти разчитат до голяма степен на фармацевтичната индустрия . Определено борят генетиката, но се губи магията на пропорциите . Огромни крака , завидни ръце и рамене , които спомагат за това гърдите да изглеждат пренебрежително малки

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 25.02.16 22:50.

26.02.16
21:31

Кой каза, че не можело да се тренира здраво в края на работната седмица?
Направих стабилна тренировка с кратки почивки

Сгъване с прав лост от стоеж 10х30, 10х50, 6х60, 3х65
сгъване с дъмбели от седеж  10х16, 10х16, 10х12,10х12
скотово сгъване с кривия лост 10х30, 10х30 , 10х30 ,10х30
хамъри 10х18, 10х18,10х18,10х18

Френско разгъване от долен скрипец - 10х50, 10х50 , две серии с дъмбели 10х16,10х16
дъмбел над глава 10х34, 10х34 , 10х34 ,10х34
разгъване от горен скрипец с въже 10х30,10х30 , 10х30, 10х30 / тежат тия плочки на TechnoGym, мамка им :D /
кик-бек 12х6, 12х6, 12х6, 12х6

Друго си е тежката щанга. Мускулите изглеждат и ги усещам по съвсем различен начин
Храната: овесени ядки с домашно кисело мляко / подариха ми един буркан/ . лъжица протеин като стигнах на работното място. На обяд телешко задушено с моркови и мащерка  и две по-тънки парчета руло Стефани с телешка кайма. Следобяд протеинче преди тренировката . За вечеря след малко нападам печеното пиле и зеленчуци

Пускам си търкалящите се камъни и започвам да бича айляка. Приготвил съм си и любимо четиво. “Аз убивах с T-34” . Много силни истории от ВСВ

27.02.16
18:45

Тегаво се прави тренировка за гърди след натоварване в трицепса в предходния ден . Въпреки това тренирах с прилични тежести.

Полулег 12х70 , 10х70, 6х90 , 6х90
Лег 10х90, 5х110, 10х70, 10х70
Кофички/ планирах да натоваря с 50-60кг, но просто нямах сили в трицепсите/ 10х20кг, 10х20кг, до отказ, до отказ
Кросоувър 10х20, 10х20, 10х20 , 10х20
флайс  15х12, 15х12, 15х12, 15х12

Корем:
Вис с медицинска топка 5кг. - 4 серии по 15 повторения
суперсерии:
молитва 15х30 -> планк 1 мин с 50кг тежест

крънч 15 повторения -> ножица по 20 на страна -> легнал с краката на 30 градуса- 20 повдигания с единия, 20 с другия, 20 с двата/ не му знам името на това /
крънч 15 повторения -> ножица по 20 на страна -> легнал с краката на 30 градуса- 20 повдигания с единия, 20 с другия, 20 с двата

28.02.16
22:44

Днес дадох почивка на железата, нека си починат от мен. За сметка на това открих сезона на футбола. Не бях ритал от декември. Чувствах се малко тромав, но пък за сметка на това съм подобрил силата на удара . Отразяват се добрите тренировки за крака определено. Смених си и зимните гуми с летни. Значи е време за интензивно изчистване на мазното :D Утре 7:30 спринтове на гладно.
Гордият ариец Томас Мюлер ми скочи върху клавиатурата и се наложи да пиша поста си наново. Добре ,че не бях писал дълги фермани.

29.02.16
20:27

Безапелационна тренировка за гръб, задно рамо и трапец днес. Още от обяд не ме свърташе на работа и нямах търпение да пусна звяра от клетката при железата.

Набиране с тесен хват 12 без тежест, 10х20кг, 6х50кг, 6х50кг / тези с по 50 кг с 2-3 секунди почивка между повторенията/ 12 без тежест. Накрая малко импровизация на рамката на порталния скрипец. Качвам се от едната страна , след това набиране и прехвърляне към другия край на рамката... и така отиване и връщане . Маймунска история.

Мъртва тяга 6х100 , 6х140, 3х160, 3х160
Гребане с дъмбел 12х42 в суперсерия с гребане от долен скрипец 12хвсичките плочки
Гребане с дъмбел 12х42 в суперсерия с гребане от долен скрипец 12хвсичките плочки

Придърпване от горен скрипец с V-ръкохватка, като не използвам пейката, а заставам на пода в поза като за молитва 15х50, 15х50,15х50,15х50
Придърпване от горен скрипец с широк хват пред гърди - и тук същата схема- 15х40, 15х40,15х40
Хиперстензия 3 серии по 15 повторения без тежест. Тук установих , че имам проблем със сухожилие в единия глезен. Явно нещо от футбола.
трапец с прав лост 15х60, 15х60, 15х60,15х60
разтваряне с ластик за задно рамо 4 серии по 15 повторения.
За разтоварване подскоци през една пейка по 4 серии по 20 повторения на страна. Доста изморително
Сигурен съм, че се получи стабилна тренировка заради зелевите сърми на баба с кълцано месо, които хапнах за обяд
Пускам си Кърт Кобейн и засядам да почета малко АПК

29.02.16
20:40

Каква порода е това коте? Много меко и гушкаво изглежда ;)
Правна консултация по АПК - трябва да докажа на една  съдийка, че жалбите по глава 8, чл. 107 и сл. АПК НЕ СА жалбите по които се правят стандартни проверки от контролни органи - като БАБХ, КЗП, РЗИ , ИТ, РИОСВ и пр. Просто не са. Ако помогнеш, имаш един буркан глутамин от мен ;)

29.02.16
21:42

Котаракът е с корени от Южна Бавария :D . Дори в скоро време се очаква ново поколение от династичния брак между Томас Мюлер и вярната му съпруга Живка. Шави, Иниеста, Меркел и Пират от предходното поколение пръскат култура и аристократично потекло в североизточния регион на България .
Глутаминът за мен е много прехвалена добавка .  Иначе ще се постарая да ти помогня.  Проверките на конролните органи, които си изброила , не се ли извършват по реда на специализирани закони. Как беше ... lex specialis derogat generali / басииии мъдрите римляни/ . Даже и в чл. 107, ал.2 е залегнал тоя принцип : ” Тази глава не се прилага за предложенията и сигналите, за чието разглеждане и решаване в закон е предвиден друг ред.”  Другият ти вариант е проверките от контролните органи да са извършени по искане на Инспектората към МС . Тогава със сигурност не са по АПК

29.02.16
22:08

Поне баба му на котарака /видно леко от снимките/ си е с чисти сибирски корени.

29.02.16
22:45

Мечо, Кобре, знаете ли, извън тренировките, какви бяха първите ни разговори с Десо, тук, във форума? За лекции по трудово право. Правете си изводите :D :D :D

29.02.16
22:58

Само , ако се съгласи да живеем в заводските блокове в Ловеч :D :D :D :D

01.03.16
09:32

казано от ME4O_TURIST на 29.02.16, 22:58:

Само , ако се съгласи да живеем в заводските блокове в Ловеч :D :D :D :D

МОЛЯ? Аз живея в идеалния център, малкия, kъде ме пращаш в гетото :D :D :D

Иначе- аз съм почти 90% сигурна, че не се прилага АПК. Аргументът за специалния закон определено ще го цитирам в бележките.

Но чл. 107 просто не е приложим. Той е за сигнали

за злоупотреби с власт и корупция, лошо управление на държавно или общинско имущество или за други незаконосъобразни или нецелесъобразни действия или бездействия на административни органи и длъжностни лица в съответните администрации

В Закона за храните изрично се казва, че “Официалният контрол се извършва и по сигнали и жалби на граждани.” Хората ми ежедневно се отзовават на сигнали и жалби и правят проверки по подадените данни. Както и другите контролни органи правят същото.
Това не са сигналите по АПК .

Най-неприятното е, че не ответната страна, а САМАТА съдийка вече 4 поредни заседания, без да е обявено делото за решаване, по време на разпита на свидетели извън протокола категорично заявява, че сме нарушили процедурата за сигнали по глава 8 АПК. ??!!
Вчера й предоставям копие от заповед за утвърждаване на процедура за приемане на жалби и сигнали в БАБХ и самата процедура. При което тя казва :
“Ама защо? Няма смисъл. Вие сте нарушили глава 8 от АПК”
??!!!
Аз това го виждам като голям проблем.

01.03.16
10:06

Ами проблем е , защото волята на законодателя е ясна. Ето karfi4ka спомена нещо за трудовото. Ако може да даде жокер. Проверките на инспекторите към ДИТ не се ли извършват на основание КТ ?

СПАМ:

Мака, сминдух и сок от ананас!!!

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1