Yennefer's Diary

Прескочи до:

06.11.15
12:41

казано от Иван Благов на 06.11.15, 12:24:

Дай боже не само да хванеш медал, ами и да ги изкъртиш. И ако знаеш само колко ти завиждам за шефчето :D.

Бил Хърли... оказа се голям маняк всеки ден ме пита колко вдигам :D

06.11.15
12:44

Евала на тоя човек :)
Едно време заради моя не отидох на едно републиканско, на което щях да ги убия всичките - държа ме до 3 през нощта на работа, а тръгвахме в 6 сутринта...10 години минаха и още ме е яд за това състезание ;)

06.11.15
12:47

Блажке, сега е моментът да натиснеш и да ги утрепеш всичките!

П. П. В Тексас всичко им е по-голямо... :)

06.11.15
12:53

казано от Boby_ на 06.11.15, 12:47:

В Тексас всичко им е по-голямо... :)

Сега стана страшно :D

06.11.15
12:58

Сашо... предния ми беше индиец... намаляше ми бонуса в състезателния месец, щото съм работела с различно работно време да тренирам. 
Благодаря, дано да се справя :D с големите натоварвания :P

10.11.15
09:26

Засега всичко върви много добре, порастнаха ми цици, не знам как стана, не знам всъщност, спазвам режим, който не ме ограничава от нищо и явно на 27 години съм почнала да се развивам нормално :D Не съм нацепена, но като за my niggas съм си добре :D

Важното е, че съм яка и зла! :P

10.11.15
12:21

Щом и циците са взели да растат раЛтата е сериозна.....як прогрес на всички възможни нива ......:D

Настрани от шегата ....на снимката си мега секси....а пък за клека мога само тихичко да отроня сълза и да ти се възхищавам щото аз сигурно никога няма да ги клекна тея кила ....браво ....мега яка и в прекия и в преносния смисъл....:)

10.11.15
12:49

Тайната за циците не я пази са себе си, моля, има тук хора в нужда (еле аз) :D

10.11.15
13:00

Благодаря, на снимката съм мега секси викаш, а на клека ного ли съм хахахахахаха
НЕ знам каква е причината, Тодорка първа го забеляза, че по естествен път ми се свива талията нагоре и ми се оправя симетрията.
Тя смята, че се дължи на това, че напълно съм се изчистила от всички хормонални експерименти, на които си подлагах тялото последните 2 години и хормоните ми са започнали да работят като на жена.

Относно талията смятам, че се дължи по-скоро на това, че вече слагам колан още на 110кг клек,  разширих се от щангите, но и станах яка от тях.

Това е в общи линии, може и да се дължи на последните ми няколко месеца приятни и екзотични преживявания :D Наистина нямам обяснение.

10.11.15
13:03

Или просто си натъпкала някакви подплънки ;)
Сложи гола снимка, за да няма спекулации :D

10.11.15
13:15

Тодорка продава ли ги тези дневници, ако да, да поръчам няколко бройки?

Мнението беше редактирано от WhiteWalker на 10.11.15 13:16.

10.11.15
13:17

казано от WhiteWalker на 10.11.15, 13:15:

Тодорка продава ли ги тези дневници, ако да, да поръчам няколко бройки?

Що? Мислиш, че имат връзка с порасналите цици?

10.11.15
13:49

Не, не се продават, тя си ги е измислила и са като подарък за всеки поръчал програма или трениращ с нея.

Сашо, за съжаление имам само една гола снимка, но на нея не се виждат циците ми, art photography e :D

Освен това ми се виждат зърната, как ще съм с подпълнки!

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.11.15 13:50.

МНОГО СИ КРАСИВА!

Радвам се, че си дива, красива и щастлива!

Наистина си яко секси на снимката. :) И не е заради циците. Излъчване.

(Иии да - щангите са ти в кръвта :Д)

10.11.15
16:55

казано от Вероника Налбатска на 10.11.15, 15:48:

МНОГО СИ КРАСИВА!

Радвам се, че си дива, красива и щастлива!

Наистина си яко секси на снимката. :) И не е заради циците. Излъчване.

(Иии да - щангите са ти в кръвта :Д)

Благодаря :* Не съм супер хепи, но ще се оправя, важното е да сме живи и здрави. А кога ще е срещата на ББ-тийм?
За един преател питам :Д

11.11.15
12:44

Тренироквка вчера

Клек - 1х140кг, 1х145кг, 1х135кг, 2х125кг
Тяга дефицит - 3х3х120кг
Коремни на машина - 30,30,30

Тежеше ми нещо, ще си сложа единиците другата седмица след тройките, а не след двойките... ххммм

Пффф... (h)

15.11.15
17:36

Не бях чела скоро форума. Влизам в дневника ти и гледам- ще ходиш на Европейско.

Пожелавам ти успешна и безаварийна подготовка,много усмивки и смях през този процес и безупречно представяне на самото състезание. :)

Едно голямо гуш от мен. (nlove5)

Мнението беше редактирано от Juls на 15.11.15 17:36.

16.11.15
13:02

Благодаря искрено, енергията от подкреапата е много важна за мен! (h)

Слагам пак извадки от дневника си. Уикенда беш кошмарен отвсякъде. В 3:30 през нощта ми се обади момчето от горната снимка, защото не можеше да се свърже с другия ни приятел, който страшно обича да си прекарва времето в камбоджанския ресторант, където е станатал терорисичния акт.
Не си вдигаше телефона, за наше щастие успяхме да го намерим... в леглото. Изобщо не искам да коментирам, достатъчно неща има навсякъде,  само ще кажа, че за мен драмата от 3 часа, докато разберем къде е Крисчън беше лична, след това просто си поплака от страх и паника и напрежението, което беше тръгнало да избива.

Като цяло засега тренировките вървят по план. Леката атлетика с Мария в неделя беше смазваща, за първи път разбрах за какво се използват ръцете при тичане, като че ли се отприщих и на 10-11 спринт почнах да ги издухвам всички момичета от групата.

И така, просто искам светът да разбере, най-вече майка ми, че не “черните хора” са виновни за тероризма, а религията. Обичам си приятелите, но за съжаление отказах билета, който бяхме резервирали за следващия уикенд да ходя в Париж, признавам си, страх ме е. Но поне хубавото е, че те ще дойдат.

Мнението беше редактирано от Блажка на 16.11.15 13:05.

16.11.15
13:49

казано от Блажка на 16.11.15, 13:02:

И така, просто искам светът да разбере, най-вече майка ми, че не “черните хора” са виновни за тероризма, а религията.

Какво значение има цвета,ако носещия го е ислямист-но факт е ,че поради интелектуалния багаж...повечето са с различен от белия цвят.

16.11.15
14:37

казано от nervak на 16.11.15, 13:49:

И така, просто искам светът да разбере, най-вече майка ми, че не “черните хора” са виновни за тероризма, а религията.

Какво значение има цвета,ако носещия го е ислямист-но факт е ,че поради интелектуалния багаж...повечето са с различен от белия цвят.

Не мога да се съглася, защото с ръка на сърцето си казвам, че последната половин година най-пълноценен интелектуален разговор съм водила с двама чернокожи, говорим за това, че ти е приятно да общуваш и се получава ДИСКУСИЯ, нещо, което на повечето български мъже е непознато. Така че не можеш да твърдиш, че който е черен е по-прост от бял, това е повече от абсурдно - жалко е.

Мнението беше редактирано от Блажка на 16.11.15 14:37.

16.11.15
16:19

Поиграх си малко един ден след работа :)

Концепцията е крадена, но музиката и част от монтажа са мои, сега събирам по-хубави кадри да ги посрежа и да го напрвя, лично мен ми действа много надъхващо.

казано от Блажка на 16.11.15, 14:37:

Не мога да се съглася, защото с ръка на сърцето си казвам, че последната половин година най-пълноценен интелектуален разговор съм водила с двама чернокожи, говорим за това, че ти е приятно да общуваш и се получава ДИСКУСИЯ, нещо, което на повечето български мъже е непознато. Така че не можеш да твърдиш, че който е черен е по-прост от бял, това е повече от абсурдно - жалко е.

За тероризма са виновни едни с къдрави коси и криви носове, дето също спадат към белите. Ама това не пречи преките им изпълнители да са негри и араби просто заради специфичната тъпота и изостаналост на расите им.

Блага, успех зад граница... Че като гледам последните коментари на nervak и Див Чобанин ми става тъжно за положението в БГ....

Мила

16.11.15
22:12

Религията не е виновна за тероризма. Няма религия, която да насърчава убийство и тероризъм. И ако в случая говорим за Ислям, тя също не насърчава тероризъм и убиване в името на Аллах.

“Убиване в името на Аллах” са неща проповядвани от болни мозъци, на деца и на неродените им все още техни, които от малки се вземат и ги обучват за “свщената война, да умрат в името на Аллах”. Това са души, които нямат нищо за губенe - те никога не са имали или им е било отнето - по същия начин, по който те днес и утре ще отнемат.

Мнението беше редактирано от Мила на 16.11.15 22:17.

16.11.15
23:56

казано от Владимир92 на 16.11.15, 18:36:

Блага, успех зад граница... Че като гледам последните коментари на nervak и Див Чобанин ми става тъжно за положението в БГ....

Насърчавайте ги още...толерирайте...да видим после къде ще ходите...Китай???

казано от Мила на 16.11.15, 22:12:

Религията не е виновна за тероризма. Няма религия, която да насърчава убийство и тероризъм. И ако в случая говорим за Ислям, тя също не насърчава тероризъм и убиване в името на Аллах.

“Убиване в името на Аллах” са неща проповядвани от болни мозъци, на деца и на неродените им все още техни, които от малки се вземат и ги обучват за “свщената война, да умрат в името на Аллах”. Това са души, които нямат нищо за губенe - те никога не са имали или им е било отнето - по същия начин, по който те днес и утре ще отнемат.

17.11.15
00:37

Започна се с теория на конспирацията.

Ако сте чели Библията, ще ви е направило впечатление за отношението на Стария и Новия Завет към насилието, отмъщението и тн.

Прочетете и Корана и ще забележите някои прилики и разлики.

Сравнете и живота на Исус и на Мохамед, какво са проповядвали и с какво са се занимавали.

Мила

17.11.15
08:52

Много готино видео по темата - https://www.facebook.com/issambayanofficial/videos/731193436971783/

п.п. аз съм чела и Корана и Библията, и то задълбочено изучаване на двете свещени книги.

“Всеки живот е свещен”.

Блаж, няма повече да ти разводнявам дневничето :*

Мнението беше редактирано от Мила на 17.11.15 08:54.

Стойте си овчици тогава.

17.11.15
09:26

казано от Кико Сан на 17.11.15, 09:09:

Стойте си овчици тогава.

Аз съм ильоменат :)

17.11.15
09:44

Все пак сме си доста прости като нация, поне в момента. Не се изненадвам, че даже и черните са по-умни от нас. Ама то тука не ти трябва да си умен, особено па да вдигаш една щанга.

17.11.15
10:00

Цялата схема не ми е ясна, не ми харесва, че пропагандира расова омраза, че чак майка ми да ми пише - твоите приятели са виновни за това във Франция, само дето моите приятели са от Карибите ама както  и да е.

Вчера тренировка

Клек  2х135кг, 2х142,5кг, 2х142,5, 2х142,5кг
Лег - 2х70, 2х70, 2х70
Малко кофички и трицепс

Стаковах се докрай и това е само половината, сега дано да не пукна от добавки :D

Снощи сънувах, че правя спринт като на състезание с тази платформа, не знам как се казва, с която се изтласкват, както и да е, беше вълнуващ сън хааха :D Днес като излязох от нас пред мен мина автобус 88, целия облепен с Болт... мисля, че това е някаква илИОменатна игра с мен, не знам какво означава, ама поне един танц с него да изтанцувам, ако не друго : ))))

Мнението беше редактирано от Блажка на 17.11.15 10:20.

17.11.15
10:11

казано от Gledam Tupo на 17.11.15, 09:44:

Все пак сме си доста прости като нация, поне в момента. Не се изненадвам, че даже и черните са по-умни от нас. Ама то тука не ти трябва да си умен, особено па да вдигаш една щанга.

????

17.11.15
10:42

Не се засягай.

17.11.15
11:04

казано от Gledam Tupo на 17.11.15, 10:42:

Не се засягай.

Искам да разбера каква връзка има?!

19.11.15
09:39

Някой ме беше питал за дневниците, цената е 25лв без доставка. Тошка склони да продаде на когото иска :D

казано от Кико Сан на 17.11.15, 09:09:

Стойте си овчици тогава.

Ало, ксилитола да си мълчи :)

19.11.15
10:52

Вчера лекичко :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.11.15 10:53.

казано от Мила на 17.11.15, 08:52:

Много готино видео по темата - https://www.facebook.com/issambayanofficial/videos/731193436971783/

п.п. аз съм чела и Корана и Библията, и то задълбочено изучаване на двете свещени книги.

“Всеки живот е свещен”.

Блаж, няма повече да ти разводнявам дневничето :*

То проблемът не е просто в една книга. Не случайно има цяла религиозна литература, която следва корана. А и цивилизационното развитие на Исляма е тръгнало по такъв път, че не се знае дали има връщане назад.

Проблемът е в тълкуването от различните течения. От една страна имаме суфизъм и шиизъм, от друга е сунизма. На пракика почти всички суните са предразположи към радикализъм. Разбира се това е прекалено общо и неаргументирано, но може да се подкрепи и от етноса. Интересен аргумент е, че християните в Близкия Изток споделят сходни гени, но нито са агресивни, нито проявяват радикализъм.

Нормално е сунизмът да тръгне по този път. Все пак според основния възглед, човек може да е представител на Бог на земята, а първият такъв е именно пророкът Мухамед, който е бил най-обикновен завоевател и тиранин. 100 похода изобщо не са малко: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_expeditions_of_Muhammad

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 19.11.15 11:21.

19.11.15
11:26

Време е за  (coffee) :D

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1