Боби, похвално е, че се интересуваш от здравето си и понеже говориш специално за сърдечната мускулатура, не мисля че методиката на трениране е особен проблем точно при сърдечните заболявания. Няма да изреждам причните за ИБС и ИМ, мисля че всеки ги знае и са до болка познати и банални, постоянно се въртят в медиите.
Дебел лебед, това че тренираш не те оправдава да се напукаш и да се напиеш като прасе. Абсолютно грешно схващане и от мъже и от жени. Когато правиш две неща за здравето си - едното добро, другото не. Те не са съпоставими едно с друго. Ползата от едното не намаля вредата на другото.
Един път навредил ли си на здравето си по някакъв начин, остава си за цял живот. Здравословният начин на живот е това - да живееш относително здравословно за дълъг период от време, а не 1 седмица да спазваш всички възможни препоръки, принципи и т.н. после 1 седмица каквото ти е кеф.
Чудех се какъв пример да дам и накрая го измислих - приемете здравето си за една сграда - лесно и бързо се руши, строежът може да продължи дълги години, изисква постоянна поддръжка, основите са най-важни. При природно бедствие - колкото и да ремонтираш, следи остават винаги.
Мнението беше редактирано от aleks на 13.02.14 16:01.
13.02.14
15:56
Всеки се е включил по някаква своя причина, само искам да успеете да се погледнете отстрани, особено след първа страница :)
Виждали ли сте как 4-5 домашни кучета, нахранени, гледани, обгрижвани, се сбиват за човешко лайно изсрано на поляната ?
13.02.14
15:56
казано от The Reem на 13.02.14, 15:35:
https://www.facebook.com/photo.php?v=412050228925796
Да намалим напрежението малко ;)
Готини дискове, сигурно са ivanko old version
В казармата навремето имахме една заличка 2х2, в която бяха подобни щангите, само че за дискове се ползваха основно джанти.
13.02.14
16:03
Аз на друго ще акцентирам. Темата почна от дневника на Блага. Нея я няма - ни лук яла, ни лук мирисала :D Апропо, само 2 дни й трябваха да предизвика косвено форумна дрязга :D
казано от James Hinks на 13.02.14, 15:56:
Всеки се е включил по някаква своя причина, само искам да успеете да се погледнете отстрани, особено след първа страница :)
Виждали ли сте как 4-5 домашни кучета, нахранени, гледани, обгрижвани, се сбиват за човешко лайно изсрано на поляната ?
Почти всяка една дискусия в интернет форум, в която има някакво противопоставяне на мнения, в крайна сметка се свежда до това. Тази нито е първата, нито ще е последната такава.
Когато спорът е с опоненти на живо, има редица фактори, които обикновено ограничават това, макар че и там не е задъжлително. :)
Представих си тази дискусия на живо и на няколко ракии. Всеки става и показва колко функционален е станал от тренирането на неговия спорт.
:D
казано от CarnalK на 13.02.14, 16:22:
Представих си тази дискусия на живо и на няколко ракии.
Преди 8-9 години (точно когато бях на възрастта на най-пламенните участници в спора) водих спор “Коя е по-готина - Анджелина или Памела?” :D. Спорът започна на няколко ракии и продължи цяла седмица :D
И разбира се Анджелина е по-готината :D
Мнението беше редактирано от Петър на 13.02.14 16:31.
казано от Херцог Трън на 13.02.14, 16:03:
Аз на друго ще акцентирам. Темата почна от дневника на Блага. Нея я няма - ни лук яла, ни лук мирисала :D Апропо, само 2 дни й трябваха да предизвика косвено форумна дрязга :D
А ти в момента не правиш ли същото? Само че лична, не форумна...
13.02.14
16:48
казано от cocobutt на 13.02.14, 16:35:
казано от Херцог Трън на 13.02.14, 16:03:
А ти в момента не правиш ли същото? Само че лична, не форумна...
Бутче, опитвам се да изместя акцента от дрязга на шега ;) Блага нямаше никаква вина в случая, просто от коментар към нейно изказване започна всичко ;) Вече ще слагам тагове като се шегувам, че.... :D
казано от Петър на 13.02.14, 16:29:
казано от CarnalK на 13.02.14, 16:22:
Представих си тази дискусия на живо и на няколко ракии.
:DПреди 8-9 години (точно когато бях на възрастта на най-пламенните участници в спора) водих спор “Коя е по-готина - Анджелина или Памела?” :D. Спорът започна на няколко ракии и продължи цяла седмица :D
И разбира се Анджелина е по-готината :D
Това нищо не е..! Аз имах случай, в който на по няколко уискита, двама приятели( по между си само познати,но иначе и двамата са ми приятели) започнаха да спорят дали Лейди Гага(когато се появи) е номер 1 или не е :) :) всичко беше много отегчително, докато не се запукаха с юмруци и едвам ги разтървах... :D
However irrational the dichotomy is, one thing is for sure, Crossfit and bodybuilding have more in common than not.
John Romano
Източник:
http://romanoroberts.com.mx/steroids-crossfit-and-the-crossfit-games-who-how/
Една доста обсъждана в дневника на Славко статия по едно стечение на обстоятелствата пуска цял залп - точно като за тази тема. :)
Ейй абе да му се не знае ..... от както се коментира тази тема дневникът на Рони съвсем страда от липса на коментари и е позавяхнал
Я бързо всеки да мине през неговият дневник и да даде по едно мнение, че от последният път от както съм го преглеждал има само 30 нови :D
П.С. Най-добре направо да преместят темата в дневника му, така ще е най-доволен и ще изяде минимум 30 фафли от кеф :D
казано от James Hinks на 13.02.14, 15:27:
казано от Kirilov на 13.02.14, 15:14:
Сега ти ми кажи кой е съревнователния елемтент в бодибилдинга и как се оценява ?!
Е как кой бе, Кирилов, как кой - гледал ли си на село пуяка как се дуе ?
Те същия елемент е - храниш го, поиш го и той сайдисва понякога мисирките и си оди наперен и вдига аларма :)
С риск пак да разпаля бутна, ти видя ли как всичките ми го подминаха тоя въпрос и се хванаха за онова с обувките ? ;)
Е че то бодибилдинга и културизма са си състезания по красота. Само че оценяват от врата надолу ;)
Все едно гледаш Мис България, но без пластики по лицето и въпроси, на които всички дават еднотипен отговор.
13.02.14
20:08
казано от Intolerante на 12.02.14, 20:57:
казано от slavko на 12.02.14, 20:50:
казано от Intolerante на 12.02.14, 20:42:
Да се интересуваш само от външния си вид е абсолютна комплексарщина СПОРЕД МЕН.
БААААММММММММ
99% от всички трениращи...в майката:))))Еее,стига бе,ти пък 99% .Много хора ги интересува и сила,а не само външен вид.Аз говоря за такива,които се биха съгласили да имат мечтаното тяло на цената на това да нямат никаква сила и издръжливост.
Teen Power,къде видя парадиране с нещо,ако мога да попитам ?!
Прочетох това и не се сдържах, тоест изчетох всичко до тук... Славко ти е казал много точно причината поради която те “дефинирам”, като “динозавър”(не значи че не съм съгласен с теб, просто отбелязвам фактите.)... Ти това обаче си го знаеш... защо иначе тези емотикони с “главата в стената”, в предните ти постове...
п.с. Не ти ли “натежава” да се “бориш с вятърни мелници”?
Мнението беше редактирано от Bobcho Bobev на 13.02.14 20:09.
казано от Kirilov на 13.02.14, 20:00:
казано от James Hinks на 13.02.14, 15:27:
казано от Kirilov на 13.02.14, 15:14:
Сега ти ми кажи кой е съревнователния елемтент в бодибилдинга и как се оценява ?!
Е как кой бе, Кирилов, как кой - гледал ли си на село пуяка как се дуе ?
Те същия елемент е - храниш го, поиш го и той сайдисва понякога мисирките и си оди наперен и вдига аларма :)С риск пак да разпаля бутна, ти видя ли как всичките ми го подминаха тоя въпрос и се хванаха за онова с обувките ? ;)
Чехлите са им за официални случай, лятото ги гледам шляпат боси, ама явно не се движат много из залата, че не им се цапат много петите :D
Мнението беше редактирано от aleks на 13.02.14 20:13.
13.02.14
20:15
Bobcho Bobev,абсолютно нищо не разбрах какво искаш да кажеш.
Момчета,сериозно мисля,че темата е приключена,дайте да не дълбаем още....
13.02.14
20:27
казано от James Hinks на 13.02.14, 01:28:
Дискусията се заличи...премина в спор.
Нападате Мартин, но той е по-близо до истината.
И въобще какво има толкова за спор, като бодибилдинг, трибой, щанги, кросфит и лека атлетика седят от една и съща страна на медала. Приложение в боя нямат :) Реално стане ли въпрос за оцеляване какъв е смисъла от това колко хубаво тяло си направил със силов бодибилдинг, колко пъти собственото си тегло можеш да изхвърлиш, за колко бягаш 5 километра или 200 метра, колко ти е трибоя, или пък на колко комплекса покриваш резултати за регионалните ?
Вероятно няма да схванете идеята на тоя пост, ама все тая де...
Джеймс... имаше една “стара” приказка едно време: “На боя, кантар няма!” :)
Бележка: Това с боя е илюстративно, има се предвид оцеляване, де...
13.02.14
20:41
казано от Intolerante на 13.02.14, 20:15:
Bobcho Bobev,абсолютно нищо не разбрах какво искаш да кажеш.
Момчета,сериозно мисля,че темата е приключена,дайте да не дълбаем още....
@Intolerante - Славко ти е казал:
” БААААММММММММ
99% от всички трениращи...в майката:))))”
Затова те определям като “динозавър”, споделям голяма част от казаното от теб... в това число и за това, че ти бяха приложени чисто ораторски/политически похвати, и то доста.... Просто пропускаш, че спориш с 99% от трениращите... :)))
Има риск и мен да ме “сдъвчат” заради този пост, ама карай... :)
Относно вятърните мелници... хвани прочети “Дон Кихот”, книгата определено си заслужава.
Сега обаче да не вземеш да се обидиш,че ти давам “акъли” какво да четеш :))))))))))))
п.с. Това е отговор, адресиран до Intolerante, моля ви, останалите, просто го игнорирайте...
Мнението беше редактирано от Bobcho Bobev на 13.02.14 20:45.
13.02.14
20:47
Дон Кихот в 6ти или 7ми клас я четох,но не е лошо да се прочете пак,мда.
Това с динозавъра не го разбрах,затова те питах,разбрахме се вече (handshake)
13.02.14
21:19
казано от Bobcho Bobev на 13.02.14, 20:27:
И въобще какво има толкова за спор, като бодибилдинг, трибой, щанги, кросфит и лека атлетика седят от една и съща страна на медала. Приложение в боя нямат :) Реално стане ли въпрос за оцеляване какъв е смисъла от това колко хубаво тяло си направил със силов бодибилдинг, колко пъти собственото си тегло можеш да изхвърлиш, за колко бягаш 5 километра или 200 метра, колко ти е трибоя, или пък на колко комплекса покриваш резултати за регионалните ?
Бележка: Това с боя е илюстративно, има се предвид оцеляване, де...
Ако мислиш, че е някаква новост, при положение, че съм и по дърт от теб и тренирам по-отдавна...знам ги тези селски лафове ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 13.02.14 21:20.
13.02.14
22:00
казано от James Hinks на 13.02.14, 21:19:
казано от Bobcho Bobev на 13.02.14, 20:27:
Бележка: Това с боя е илюстративно, има се предвид оцеляване, де...Ако мислиш, че е някаква новост, при положение, че съм и по дърт от теб и тренирам по-отдавна...знам ги тези селски лафове ;)
Не мисля че е новост, исках да ти покажа,че мисля че схващам, какво имаш предвид.
Да ти кажа честно, знам че не си на 20, но не ме интересува много на колко си. Освен това старият глупак(нищо не намеквам, определено не си тъп, това е ясно за всички, без Борето, де... :) ), не е нищо друго освен бивш млад глупак. Това като аргумент, че възрастта не значи опит или мъдрост, непременно..., най-безотговорно заявявам,че моят живот, дотук, е на 100% “по-пъстър” и интензивен от твоя, гарантирам ти. :)
Да те попитам ти как знаеш аз колко съм тренирал(повярвай че съм потренирал и аз;) ), какво съм тренирал, при кой, и прочее... и защо изобщо приемаш, че съм реален, а не някой комплексар, дето просто се прави на умен, тук? :)))
Предполагам не нанемкваш, че съм селянин... с това последното за лафът. :) Според мен, лафът синтезира казаното от теб, в 4 думи, ти обаче си го приел повърхностно, за което имаш пълното право... вземайки предвид простотата и непълнотата на поста ми.
Толкоз от мен. Хайде със здраве всички. :)
Мнението беше редактирано от Bobcho Bobev на 13.02.14 22:08.
13.02.14
22:34
Бобчо...няма смисъл мой :) Не ми знаеш биографията, както и никой във Форума, а и тя не е за споделяне по много причини. Живей си пъстро и се надявай никога да не ти се налага да минеш през което и да било едноцветно преминало ми през главата.
И да, правиш се на интересен, сигурно си и тренирал, но старите лаври топлят колкото миналогодишния сняг.
Лафа е селски, модерен беше преди повече от 20 години по селските дискотеки и винаги има само един отговор - бой, за да видят, че кантар има. И винаги ми е бил неприятен.
Нищо лично към теб де.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 13.02.14 22:41.
13.02.14
22:56
казано от James Hinks на 13.02.14, 22:34:
Бобчо...няма смисъл мой :) Не ми знаеш биографията, както и никой във Форума, а и тя не е за споделяне по много причини. Живей си пъстро и се надявай никога да не ти се налага да минеш през което и да било едноцветно преминало ми през главата.
Лафа е селски, модерен беше преди повече от 20 години по селските дискотеки и винаги има само един отговор - бой, за да видят, че кантар има.
Продължението не го знаех. Ама напълно сериозно го казвам. Лафа е любим на Шифу Карло Тонти. Тук клип...:
http://www.youtube.com/watch?v=yAxmbqdreuY Пояснявам че няма никаква конспирация, не съм Чък Норис, дето се изявява тук под прикритие... Просто Карло, заедно с още един Карло и един Тони от Симитли - България, и един мой много добър приятел Гената от Симитли (жив и здрав да е - бате Генчо ) :) имаха една охранителна фирма. Работили сме заедно, за малко в Римини, толкоз. :) Относно Тонти, ти треа да си по наясно от мен... в смисъл че той има некакви жерави таруирани, на рамото, бил неколко години в Шао Лин, или там който беше... Човека го казваше в съвсем друг смисъл, в смисъл че, физическата сила(повече на кантара - значи по-голяма сила обикновенно), има малко значение, когато се нуждаем от психологическа такава... ама май много се разписах :)))
Живял съм много “пъстро” и в същото време съм видял страшно, много и по света и у нас(не гледам новини ;) ) :))) Ти умишлено промени... аз се изказах в минало време, ти “минаваш” отгоре... както и да е... не мисля да “си го меря” с теб :)
13.02.14
23:15
Добре, поправям - живял си пъстро, дано не ти се налага да минеш през нищо едноцветно :)
Лафа е дълбоко вкоренен в бита и ежедневието на селския бабаит, със сигурност повече от 30 години и тоя Тоти не го знам какъв е, футбол и чалга не ме вълнуват ;)
14.02.14
04:57
казано от James Hinks на 13.02.14, 23:15:
Добре, поправям - живял си пъстро, дано не ти се налага да минеш през нищо едноцветно :)
Лафа е дълбоко вкоренен в бита и ежедневието на селския бабаит, със сигурност повече от 30 години и тоя Тоти не го знам какъв е, футбол и чалга не ме вълнуват ;)
@Джейми - Не мислех да ти отговарям, просто щот принципно си имам достатъчно (ежедневието визирам)теми на който да споря, не щот мисля, че си “дебил” с който не може да се спори - повтарям се, ама нека сме ясни.
Не познаваш, гореизброените, и не си прав да ги категоризираш, мен - би могъл да опитваш на база, писанията ми тук, но пак е несериозно :)))...
Джеймс, за втори път ме обвиняваш публично, че опитвам да се правя на интересен... докато аз просто се забавлявам, и разтоварвам(понякога) доста добре, тук. Моля без да се засягаш, да го вземеш предвид. :)
Предният път ти отговорих, ама може и да не си прочел... рядко се “напъвам”, да “говоря” сериозно тук... не съм тук с тази цел... тъй че спри да го “дъвчеш” това, моля те.... Забавно ми е, лигавя се, помага ми да се боря е стреса в работата. :) Много малко знаеш за мен, програмист съм бил само 1/6, до 1/8(field developer и soft-architect съм бил има - няма 5-6 години) от 37-те години дето имам(работя от под 20 годишен, тъй и не завърших, МИ-то), дори в момента не съм, ама това ли е важното?!... пък и тук споделям само мигове от живота и преживяванията ми(спомени най-често, но все пак само фрагменти, но дебело подвертавам, че не са художествени измислици, пък всеки е свободен да вярва в к’вото ще :D). Нали не мислиш, че съм “умрял” за твоето или одобрението на който и да е тук?! Интересни сте ми, но не разчитайте прекалено на това... Аз съм се доказал на себе си, много много отдавна... а това тук е само един форум, един от няколкото които следя, понякога... :))))
п.с. Ей т’ва работата до никое време, чудеса прави с нрава на хората :))))))))))
Чисто информативно, лафа оригинално е: “La vita e dura, ma speriamo che dura.” За съжеление като много неща е непреводимо буквално, изисква интерпретация, защото има игра на думи в “лафа”...Интерпретацията е на мен и Егвени У*****(Бате Генчо - огромно уважение имам към него, невероятен човек и хардкор спортист(на 47 е вече Гената), родом от Симитли, но в никакъв случай, не е селският бабаит, дето описваш).
14.02.14
10:01
Понеже не си умрял за моето или нечие одобрение, но не спираш :
1. Съгласен съм, че си живял толкова пъстро, че ако направят филм за живота ти ще е смесица от най-доброто от всички филми за Джеймс Бонд, “Карибски пирати”, “Крайпътна къща”, “Рамбо”, “Командо”, “Конан Варварина”, “Междузведни войни”, “Манастира Шаолин”, поредицата за Борн, “Матрицата”, “Красив ум”, “Гладиатор”, “Непобедимите”, “Жега” и “Кръстника”, “Кървав спорт”, “Карате тигър”, “Сириана”, “Шпионски игри” и “Аватар”. Естествено филма трябва да е на поне 4D, за да има все пак някаква бегла представа зрителя.
2. Дълбок поклон пред велия майстор Тонти. Обещавам да му науча биографията на изуст, също и Стария и Новия Завет, Корана, Талмуда и всички дзен коани, които намеря.
3. Обещавам да се оттегля в планината и да медитирам там 3 години, докато умът ми се изчисти от всички неуважителни помисли към китайските БИ и техните майстори. На тръгване за там ще си обръсна главата и ще я посипя с пепел от китайски рози, гледани в двора на Шаолин.
4. Силно се впечатлих от фрагментите от биографията ти, когато синът ми порасне ще му ги разказвам за награда.
5. Още по-силно се впечатлих и от чуждите езици, които използваш, но понеже аз освен нашия диалект друг не знам, обещавам да се запиша на езикови курсове.
Желая ти успешен ден и поднеси моите най-дълбоки поклони и извинения към бате Генчо от Симитли !
14.02.14
10:23
казано от James Hinks на 14.02.14, 10:01:
Понеже не си умрял за моето или нечие одобрение, но не спираш :
1. Съгласен съм, че си живял толкова пъстро, че ако направят филм за живота ти ще е смесица от най-доброто от всички филми за Джеймс Бонд, “Карибски пирати”, “Крайпътна къща”, “Рамбо”, “Командо”, “Конан Варварина”, “Междузведни войни”, “Манастира Шаолин”, поредицата за Борн, “Матрицата”, “Красив ум”, “Гладиатор”, “Непобедимите”, “Жега” и “Кръстника”, “Кървав спорт”, “Карате тигър”, “Сириана”, “Шпионски игри” и “Аватар”. Естествено филма трябва да е на поне 4D, за да има все пак някаква бегла представа зрителя.
2. Дълбок поклон пред велия майстор Тонти. Обещавам да му науча биографията на изуст, също и Стария и Новия Завет, Корана, Талмуда и всички дзен коани, които намеря.
3. Обещавам да се оттегля в планината и да медитирам там 3 години, докато умът ми се изчисти от всички неуважителни помисли към китайските БИ и техните майстори. На тръгване за там ще си обръсна главата и ще я посипя с пепел от китайски рози, гледани в двора на Шаолин.
4. Силно се впечатлих от фрагментите от биографията ти, когато синът ми порасне ще му ги разказвам за награда.
5. Още по-силно се впечатлих и от чуждите езици, които използваш, но понеже аз освен нашия диалект друг не знам, обещавам да се запиша на езикови курсове.Желая ти успешен ден и поднеси моите най-дълбоки поклони и извинения към бате Генчо от Симитли !
Мислех те за по-умен... честно... или пък найстина яко те е “сдухал” живота... жалко и в двата случая... симпатичен ми беше, допреди този пост! От тук натам, си свободен да си е******* :)
Хайде със здраве и помни че мъртвите богове са забравените богове... :) Много насеризно се вземаш, чуй какво ти казвам... не е глупост. :)
14.02.14
10:28
Покорно благодаря за добрите думи !
Сега страдам, че не мога да Ви угодя, но толкова са възможностите ми на отрасъл на село човек, без образование и житейски опит...
Отивам да се е..., каквото и да значи това :)
Бих Ви поканил, заедно с бате Генчо и Сифу, да Ви поднеса още един път извиненията си лично, но за съжаление дори и аз осъзнавам, че общуването с мен ще Ви обиди и оскверни...
Мнението беше редактирано от James Hinks на 14.02.14 10:31.
14.02.14
10:43
казано от James Hinks на 14.02.14, 10:28:
Сега страдам, че не мога да Ви угодя, но толкова са възможностите ми на отрасъл на село човек, без образование и житейски опит...
Бих Ви поканил, заедно с бате Генчо и Сифу, да Ви поднеса още един път извиненията си лично, но за съжаление дори и аз осъзнавам, че общуването с мен ще Ви обиди и оскверни...
Сдухан си просто. Бих ти помогнал и с пари дори, сериозен съм, пиши на лично съобщение ще говорим. Толкоз. Ще ми се да те видя пак нормален.
казано от Bobcho Bobev на 14.02.14, 10:43:
Бих Ви поканил, заедно с бате Генчо и Сифу, да Ви поднеса още един път извиненията си лично, но за съжаление дори и аз осъзнавам, че общуването с мен ще Ви обиди и оскверни...Сдухан си просто. Бих ти помогнал и с пари дори, сериозен съм, пиши на лично съобщение ще говорим. Толкоз. Ще ми се да те видя пак нормален.
Бобев, не се оливай.
14.02.14
11:33
Сдухан съм :)
Но и за това Ви поднасям извинения.
Благодаря Ви за щедрата възможност и се моля тя да Ви се възвърне стократно !
Бъдете здрав, щастлив и никога не се сдухвайте, не обръщайте внимание на по-недостойните и винаги помагайте на тези в нужда.
Покорен Ваш слуга :
James Hinks
14.02.14
11:51
Бат Сашо, майна(на твоя диалект, за да ме разбереш) хубаво беше решил само дневник да си водиш ....
14.02.14
11:57
Бат Сашо само си хаби таланта - партия трябва да направи, религиозно движение или каквото се сети ... или най-малкото книги да пише
14.02.14
12:15
Няма значение какво тренирате. Спорта ми помага да оцелея, да не полудея, да продължавам напред, да съм жив. За всичко друго ще се боря. Спорта ми помогна да не получа инсулт или инфарк, когато възникна ситуация в личния живот. Помогна ми да мисля и да забявя времето за взимане на грешно решение....и т.н. Здраве на всички! Даже няколко коментара в дневника ми, да продължавам, ми дадоха кураж.....Благодаря, за което!
14.02.14
12:21
казано от Storm на 14.02.14, 10:45:
казано от Bobcho Bobev на 14.02.14, 10:43:
Бих Ви поканил, заедно с бате Генчо и Сифу, да Ви поднеса още един път извиненията си лично, но за съжаление дори и аз осъзнавам, че общуването с мен ще Ви обиди и оскверни...Сдухан си просто. Бих ти помогнал и с пари дори, сериозен съм, пиши на лично съобщение ще говорим. Толкоз. Ще ми се да те видя пак нормален.
Бобев, не се оливай.
Сторм - не се оливам бе човек, обикновенно в основата на повечето проблеми е липсата/излишъка на пари, написах че бих могъл да помогна, просто мога, както и да е, със сигурност не съм единственият!!! :) Сериозен бях, че бих помогнал, както изглежда обаче съм на грешното място(ти си на 40 и няколко, определено не очаквах подобна инертност...) :) Ще прегледам дали може да се трие аккаунта... да се чете става и анонимно :)
Хайде със здраве :)
Мнението беше редактирано от Bobcho Bobev на 14.02.14 13:04.
14.02.14
13:27
казано от Solomon Kane на 14.02.14, 11:57:
Бат Сашо само си хаби таланта - партия трябва да направи, религиозно движение или каквото се сети ... или най-малкото книги да пише
Трябва я... моментално си е разрешил всички проблеми. Сега сериозно, поздравления за “тънката” шега... ако е такава се, че вече не знам... може да кажеш, че си сериозен... ;))))
Епа не е ли весело тук :)))))))))))))
п.с. Уточнявам че не пия алкохол(ама нито капка) от над 2-3 години, захар не използвам, сол вкъщи не ползвам и не добавям в ресторанти, тютюн не пуша от година, без 11 дни... не друсам с нищо освен с работа, спорт и храна(това заради оприличаването с Жириновски)... ;) :)))) Просто съм си такъв от малък :)))))))))))
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече