упражнения с кривия лост

10.06.05
22:11

здравейте искам да ви се похваля че днес мъжа ми си купи крив лост забравих точно как се казваше бихте ли ми казали какво мога аз да правя с него като искам да наблегна на седалищните мускули и краката той ми каза че бил много удобен за бицепс и трицепс но на мен ми идва малко тежичък за тези групи мускули а и не наблягам много на тях благодаря ви предварително

10.06.05
23:02

ами можеш да правиш : клек, напади, мъртва тяга, римска мъртва тяга, бицепс, трицепс, гребане за гръб, извъртания за паласките ...

BO

11.06.05
01:07

Лостът се казва EZ-лост.

11.06.05
11:39

[quote author=“tory_”]ами можеш да правиш : клек, напади, мъртва тяга, римска мъртва тяга, бицепс, трицепс, гребане за гръб, извъртания за паласките ...

Както и раменни преси пред и зад врат,повдигане за трапец и придърпване към брадичката. :wink:

11.06.05
11:48

благодаря ви много

11.06.05
22:49

Лостът зад врат и се навеждаш и изпрявяш след това!
Всички други упражнения са правилно предписани, страхотни са!  :D

11.06.05
23:33

[quote author=”Питона”]Лостът зад врат и се навеждаш и изпрявяш след това!

“Добро утро” с лост ..нали така се казваше ?  :D ахах...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1