Где твой пресс ? Его убили шоколадки :D

Темата е заключена.
Прескочи до:
fire.is.my.nature

07.11.14
12:48

казано от Brazilch e на 03.11.14, 20:48:

Добър вечер!
От много канене вчера,днес изобщо не съм тренирала.Храната и тя не беше много Ок.Офф трудно ми е нещо.Днес се теглих 61кг съм,не съм свалила изобщо....;(
Храната днес беше:
Кафе с мляко и масло
Агнешко месо със зелева салата полята със сметана
150гр заквасена сметана с 2ч.л ягодово домашно сладко
Орехи макс50гр. + мааалко мед
Кафе с мляко
3 яйца в масло с броколи , кашкавал и сирене
Водата е достатъчно
Днес май съм похапнала доста ... Незнам какво да правя вече,немога да падна под 60кг.
Лека вечер!

Като гледам си на ВМ НВД, но тук таме имаш бисквити, я мед тва-онова плюс адски много мазнини.
Ако искаш да паднеш под 60, махни на първо време здравите въглехидрати : сладкото, меда, бисквитите без изключения от типа тук-таме (по-добре плодове отколкото тези яки захари) :Д и резни част от мазнините, например откъм сирена или масло. Няма нужда от толкова много. Калориите ако не ги броиш, хвърли им едно око поне за седмица и създай меню с по-малко от сега. Иначе просто си тъпчеш на едно място и трябва да промениш целта : )

П.С. като ти гледам снимките си добре, много малко ти трябва да “падаш” под 60. Със спорт ще стане по-голямата работа :) Менюто много малко козметично почистване му трябва : )

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 07.11.14 12:54.

Здрасти ! :)
Мерси за съветите :)
Наистина се старая да премахна сладкото.Даже вече и не ми е толкова вкусно ..  и ми стана лошо снощи.Така че спирам ! :).Калориите си ги следя.Не качвам повече от 1300 на ден .
Понеже следя и бг-мамма,а там в рецептите все си добавят масла сирена незнам си кво и аз и аз да не остана по-назад :)
Междуддругото кантара се размърда,вчера показа 60,2 . Така че мисля ,че съм на правилен път.
Имам черен шоколад,който ще присъства в следващите ми дни.Позволявам си до макс 40гр на ден.
Опитвам се и ако не всеки ден , то поне през ден да тренирам .. и то,така че да имам мускулна в следващите два дни :)

А тези фази на отчаяние трябва да ги спра.То е ясно,че неможе два дена да ям правилно и веднага да смъквам кила.Все това си въобразявам, а то просто няма как да стане  :D

fire.is.my.nature

07.11.14
13:45

Ясно, 1300 е добре, мислех, че повече излизат :) Но дори и 1500 ще са ти супер.

А за мазнините: принципно уж няма ограничения на ВМ, обаче само ако си стриктен. С този режим и малкото бисквитки, мед, хапка тук-там въглехидрати се отразяват зле и забавят отслабването.  Освен това личното ми мнение е, че няма нужда да приемаш мазнини самостоятелно по няколко пъти на ден, по-добре увеличи леко протеините, защото мазнините също са енергия, пък протеините не ги виждам много в менюто ти.

Естествено ме сърби езика и си пръскам съветите цял ден, твое решение е какво да вземеш и какво не. :) Преди доста години, когато се консултирах с треньор и бях на ВМ-НВД ми бяха казани точно тези неща, защото правех същите “грешки”. Най-голямата ми от всички беше, че бях 5-7 дена без захар, мед и т.н. и след това награбвах сладкото, което дори и в малки количества се отразяваше зле.

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 07.11.14 13:46.

Определено имам нужда от съвети,тъй като от скоро хапвам ВМ и всичко това ми е от полза :) Благодарности !
С течение на времето предполагам , че ще изградя навици и няма да се чудя сега това да го ям ли да не го ли ям , да му добавям ли мазнина ...
А що се отнася до бързите въглехидрати , не мисля че на една седмица нещо сладко ще ми се отрази толкова зле.
Обаче въпроса е да се ИЗДЪРЖИ седмица :Д .
Все още си имам старите навици ,но леко полеко нещата ще си дойдат на мястото :)
Искам да си сваля см в бутовете и ханшаа.... Нямам търпение :Д

Дойде време за отчета,тъкмо хапнах доста добре,чак ми се приспа .

Тренировка :
Боб Харпър , само 30 минути . По време на тренировката ми прилуша и реших да спра.Ми мъчителна си беше.Много изцежда тоя човек!

Храна:
-кафе с мляко,бисквити(не ме съдете,спирам с тях!)
-яйца (2) с кашкавал и зеле + сирене
-2ч.л. тахан
-правих птичи гнезда.На едните сложих яйце отгоре,на другите малко кашкавал във вътрешността.Изядох по едно от двата вида + 1 домат за салата.

Днес си купих тахан и се моля да не го налазя още тази вечер.Поне до утре сутринта да изчакам хахах и то да си хапна мъничко и да мирясам.Почти съм сигурна,че ще съжалявам,че съм си го купила,ама айде да видим :Д.
ММмм и ако огладнеяпо-късно мисля да ям ябълка.

Лека вечер гугуди. :) Петък е и аз ще спинкам ! :)

Здраейте!
Днес се записвам с тренировка за долна част на тялото от FitnessBlender, на гладно .

Храна:
-общо 1ч.л  мед + тахан
-2 парчета бекон със зелева салата
-ябълка + тахан(наблегнах на тахана)
-3 кюфтета с кашкавал и салата от 1 домат и сирене

Дано да не ям повече,че май ми се вижда доста (wasntme)

Леко съботно от мен ! :)

Добър вечер :)
Снощи излизах,пих уиски (d).След това изядох едно кюфте с кашкавал.

Днес без тренировка в скапано настроение.Алкохола не ми се отразява добре определено.
Храната ми е също кофти,Ядох доста тахан с мед . Повече тахан НИКОГА ! (headbang)
А иначе:
-кафе със сметана
-гювече ( 3 яйца , 2 кисели краставички , един домат , кашкавал , малко масло  )
-тахан с мед
-ябълка с канела + шепа орехи

Сега се чудя кво да ям,може би пак гювече.

*Сметаната,която добавям към кафето и салатите ми е на myday за готвене.Незнам защо си мислих,че е животинска до вчера,когато я видях на щанд с растителни продукти WTF?? Еми няма да си взимам повече.А и не мисля,че имам нужда от чак толкова добавяне на мазнини.Тя си е една екстра,която няма как да ми бъде полезна в отслабването.

*В следващите дни до петък мисля да карам на яйца и кайма + зеленчук.Почти без млечни.Дано да успея!Като се замисля колко е вкусно се чудя защо да не успея :)

Айде хубава вечер! :*

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 09.11.14 18:53.

Здрасти , хораа :)

Оф,днес много шантав ден.Каръшки ми тръгна през първата половина на деня,но пък след това ми се получиха нещата.Ама човек като си е карък си остава карък.Точка ! (dull)
Добре,че си направих тренировката да свежна малко.Отново Боб Харпър.. много ме кефи.И за горна и за долна част е ЧУК ! (muscle)

Вчера се омазах .. ядох късно,няма да казвам какво.Днес може и за това да ми е кофти и подуто отвсякъде(въглехидрати (headbang) )
Така че от днес съм нов човек.Както си бях обещала до петък без млечнии с минимум въглехидрати !|-)(дано не си ги приказвам само ей така)

Храна:
-кафе с мляко и масло , хапка бански старец
-свински дроб по селски (доста) с 3 *кисели краставички
-грейпфрут 500гр (ето ги въгл.дето не трябва да ги ям)

Вечерята или дроб или яйца със зелева салата.

*краставичките незнам дали им е тук мястото,ама няма как трябва да ги ям малко по-малко

Как сте?Надявам се добре , не като мен !

За пореден път забелязвам,че когато си наумя нещо никога , ама никога не си го спазвам .Писна ми!Тъкмо бях тръгнала да се храня що годе добре и сега пак ! Защо не успявам ???? Разочарована съм от себе си !
Днес до обяд беше ок.
Кафе със сметана
3 яйца с кашкавал и 1 кисела краставица
и след това парче кашкавал
парче сирене
И след това! Взех един пакет от 1кг мюсли и започнах да обирам стафидите и суровите ядки.А уж нямаше да ям въглени и млечни.Да не говорим , че след това правих панирани пилешки хапки с корнфлейкс изядох около 6 и ги топих в домашния сос от кисело мляко!
А в момента варя тиква.
Е това ако е е ВОЛЯ!

Teddy

11.11.14
21:14

Напоследък и аз съм нещо подобно,не си сама :D Дай си време просто :)

Давам си го от много време и така и не мога да се науча да се храня като хората! :(

Ая Палачинкова

12.11.14
12:36

Пробвай ако искаш с прием на хром,аз пия от няколко дни за да намаля сладкото,но при мен е мнооого трудно  (wasntme)

Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 12.11.14 12:36.

fire.is.my.nature

12.11.14
17:42

Тоя хром... нз. Няма ефект върху волята, ами замазва щетите от вече изядени въглехидрати в определени ситуации.

Воля се изгражда с убеждения. Трябва да си убедена Защо го правиш и тогава не просто ще имаш силата да казваш по 80-90-100 пъти  дневно Не на сладкишите, ами дори няма да искаш да ги ядеш, защото ще си Убедена, че те ти пречат да постигнеш целите, които така страстно желаеш.

Намери си страст.

П.С. или смени режима просто към по-балансиран, защото огромни количества мазнини + въглехидрати не е рецепта за отслабване, дори и калориите да са малко, ще е мъчно начинание. Защо не минеш на РБД, ако обективно погледнато нямаш волята да спазваш ВМ НВД? Намали значително мазнините и създай по-умерено меню, в което тези “прегрешения” се вписват.

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 12.11.14 18:26.

Ая,този хром не ми вдъхва доверие.Докато аз не реша няма как да стане,сигурна съм!Всичко е в мозъка и нагласата..
И всъщност не,че ми е чак такъв основен проблем сладкото.По-скоро докопам ли се до храна(дори и от позволената)искам да се натъпча и след това още и още..Това е доста сериозен проблем.С 3 нормални хранения на ден се чувствам перфектно!Въпроса е ,че като мина през хладилника и започвам 1во , 2ро и т.н. и стават повече от 3.И започва едно подуване на корема олееее ужас.Ето днес съм яла нормално без разни хапки тук-там и се чувствам повече от добре,но започвам ли да виждам резултати и някак си се отказвам... А трябва да е обратното,да съм още по мотивирана!

А що се отнася до режима.Този ми е перфектен.Харесват ми храните,мазното и т.н + това с малко въглехидрати ми е чудно.За РБД не съм се интересувала.А с ВМ НВД пъпките по лицето ми изчезнаха,а бяха значително много!
Абе не е от режима,от мен си е :))
Благодаря ви момичета за подкрепата !

П.с от телефона съм ... Много неудобноо :)

Здравейте бб-тиймъри !
Не съм писала тук от доста време, но си следя статиите :)
Накратко .. зимата бях спряла всякакъв вид тренировка,но от месец започнах отново да бягам .
Имам конкретен въпрос към по вещите ?
Целта ми загуба на мазнини,намаляне на обиколки и то най - вече по бедрата .
От 19ти юни тичам почти всеки ден монотонно бягане предимно в късния следобед по 4-6 км . Точен хранителен режим не спазвам,но се храня според мен предимно добре с домашни храни,месо,зеленчуци, плодове .. сладко хапвам от време на време .
За този един месец промяна в теглото няма . Сантиметрите са ми едни и същи,но си чувствам краката по-напомпани и стегнати,а целта ми не е такава.
Та какво не правя правилно ? Тренирала съм с тежко,определено краката ми станаха по-обемни,така че това не е за мен. Бягането ми харесва,но не виждам кой знае какви резултати ... Объркана съм .. Чела съм,че бягането може да доведе до покачване на ММ по бедрата,други пишат,че намалява и аз незнам вече на кое да вярвам ..
Очаквам съвети .... :)
Благодаря

Такаа.. Вие не ми отговаряте , но няма значние :)
Искам да си вписвам най - вече храната тук , за да видждам какво не правя като хората..и защо не отслабвам.
От бягането лятото и от малкото храна бях станала 56кг , но сега съм около 58-9 пак .
От седмица спрях да тичам , кофти ми е , но тук около мен наистина няма къде.
Започнах да правя тренировки у дома, предимно кардио и силово с леки килограми 4 , 5 кг. От време на време тренирам с ластици.

Закуска:
филия Вита намзана с извара , краставица , домат и яйце

След тренировка мисля да изям един банан? По принцип избягвам бананите .. според вас Ок ли са след тренировка ?

Това е тренировката , която ще правя за 3-ти път и мисля да си я правя като цяло всеки ден . Измаря ме и се чвствам добре .

Пълен провал .. Още от първия ден се издъних ...........но нищо .. продължавам!
Не бях яла сладко от седмица може би .. и вчера моя си дойде с един мъфин с боровинки (специално го бил купил заради мен)... е изядох го след тренировката и след банана.
После ядох лазаня от тиквички и червена печена чушка със сирена .
17:00 втора тренировка с ластици на лостове .. добре ми се получи .
И бях решила , ч е с храната спорам до тук .. Е не беше точно така .
Излизахме .. пих бира,ядох малко бадеми и за капак ... навръщане си взехме дюнери ( а аз дюнери ям 2 пъти в годината ). Взех си среден , изядох половината от него . Другата половина я изядох за закуска днес .
По - късно ще напиша дали ще имам днес някакво движение ..може и да пропусна ,че ми е скапано.

Много ли ям според вас ?

Хубав ден .:)

12.09.15
11:46

Проблемът е в нагласата. Решила си, че искаш да сваляш от крака и дупе и това ти създава стрес. Аз съм сигурен, че и повече, и по-малко да ядеш, няма да има кой знае каква промяна. Не си поставяй отслабването в тези зони за самоцел, спортувай заради движението. Раздавай се, когато спортуваш, а не се старай просто да изкараш тренировката докрай. Резултатите ще дойдат.

Мерси за включването .
Обожавам да тренирам .. да бягам да скачам .. Обичам интензивните тренировки . В момента като спортувам виждам , че не вървя към прогрес,а по - скоро към  потдържане на сегашното ми тегло.
Няма да спра да тренирам .. И ще продължавам да се опитвам да се науча да се храня правилно и по - малко . Когато съм влюбена спира да ми се яде... Но сега съм по скоро в депресия....
Виждам , че тръгна ли да ям както трябва(тоест по-малко) веднага свалям килограми ..

Та така .. днес съм на половин дюнер и малка лъжичка фъстъчено масло .
По-късно печена риба и картофена салата или зелева , плодове .

Даниела Сидерова

12.09.15
15:06

Здравей,

не се притеснявай,по-скоро не си в депресия (искрено се надявам и ти пожелавам  никога да не бъдеш), не го казвам да се заяждам, но хората в депресия нито излизат, нито ядат, нито някой им носи мъфини. Била съм в депресия и просто лежах и плачех в моята стая, не говорех с никого, не излизах с никого и това повече от 4 месеца , по едно време започнах да измършавявам, но не ми пукаше...това не се преодолява без специализирана помощ, аз бях на антидепресанти повече от 2 години... но се оправих, надебелях и отскоро се боря с булемията :D Това, което изпитваш в момента е по-скоро”търсене на себе си” и са малки кризи, на мен също ми се случва, но едва ли е депресия :)

Даниела , искрено се радвам , че си излязла от тази така наречена депресия и моля те щом си се справила с нея , ще се справиш и с булемията .Напоследък доста често се сблъсквам с този проблем .. за съжаление .. :(

А относно мен , права си . По скоро търся себе си, отвреме на време се намирам и после пак се загубвам. :D
Успех !! :)

Добър ден! (sun)

Вèра не стана така както го бях планувала , но нищо .. няма да се тормозя излишно.
Храна :
18:00 - печена скумрия с варени картофи и зелева салата
-50мл вино , 4 сладки амарети
късно вечерта джънк - бира , слънчоглед , малко чипс ( навън )
У дома - 3 фурми с фъстъчено масло .

Без движение - само разходка около 2 3 км .

Днес ... за сега храната е :
-малък банан с 3 лъжици фъстъчено масло .
-около 6 фурми
-риба скумрия
-сладка с амарето 

5км разходка и по-късно възнамерявам да тренирам у дома .
Това е за сега  :)
Ще дописвам храната ... по -късно .

Добавям към храната половин праскова , 2 смокини , амарети , блокче шоколад
Майката на гаджето ми си дойде от Италия и донесе много шоколади и сладки , така че в следващите ми дни предполагам , че ще присъстват в менюто ми , затова пък смятам да тренирам яко.

Вечеря
-пилешка пържола
-сирене за BBQ
-мексикански зеленчуци
-бира

Тренировка днес имаше .. обикновената :)

Лека вечер на всички :)

13.09.15
20:57

казано от Brazilch e на 13.09.15, 20:55:

Добавям към храната половин праскова , 2 смокини , амарети , блокче шоколад
Майката на гаджето ми си дойде от Италия и донесе много шоколади и сладки , така че в следващите ми дни предполагам , че ще присъстват в менюто ми , затова пък смятам да тренирам яко.

Вечеря
-пилешка пържола
-сирене за BBQ
-мексикански зеленчуци
-бира

Тренировка днес имаше .. обикновената :)

Лека вечер на всички :)

Какво е това амарети? Извини ме за невежеството :Д

Anne Rose амаретите са бадемоеи сладкиии :)

Добро утрооо (sun) , няма да коментирам късната вечеря снощи ... :x
Ще се опитам да не я мисля много много тая храна . Ще я карам както си знам пък да видим какво ще стане :) .
На кантара му отказа батерията от седмица някъде и не съм се теглила , а това ми нещо като мания . Така сякаш се чувствам по-добре,но днес мисля да си купя вече . Предполагам , че ще съм качила , но каквото такова .

Закуска :
-филия баварски хляб с фъсътчено масло и 4 резена банан
-блокче шоколад 74% cocoa
-кафе с мляко

Тренировката след малко ще е тази :

Според вас на гладно ли да тренирам сутрин? Ако ми остане време следобед ще направя още едно кардио ...
Много ми липсва тичанетооо |-)

Ползотворен ден ! (F)

14.09.15
11:12

Кантара..явно ти говори , крещи :Д:Д:Д:
Моята батерия като свърши, два месеца не си купих, манията да се тегля се премахна автоматично и се почувствах много по-добре в тялото си.
Попринцип ако правиш кардио сутрин, зависи кога ставаш....или там каквото тренираш...но примерно аз като ям нещо, после ми става много тежко по време на тренировка (като е сутрин) Като е вечер, естествено си ям преди нея.
:3 Може би трябва да пробваш... и двете, и да видиш на теб как ти е най-добре. :)

Гледам да хапна сутринта до 9 и към 11 тренирам .. Това ще е до утре , защото започвам университета и ще видим как ще се разбирам с тренировките яденето.

Да не забравя и да си запиша обяда :
-пилешка пържола с голяма салата
-малка филийка баварски хляб

За вечеря евентуално същото :)

Edit :

Допълвам към днес : около 5 км ходене бързо темпо

Вечерята беше:
-мини пилешка пържолка с добавка горчица
-добро количество салата домати,краставици,лук + сирене
-1/2 кочан варена домашна царевица
-50гр. уиски(което още си пия)
-току що изядена 1/2 червена ябълка

Днес не си купих батерия за кантара , сметнах ,че така е по-добре за мен . (wasntme) Обмислям дали да започна да си смятам калориите,но гаджето ми ме спира и каза ,че прекалено много се вманиачавам (giggle) И те така ........

Доволна съм от днес :)
Утре ми е последния първи учебен ден ! (rock)
Лека нощ!

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 14.09.15 22:43.

Добро утро (sun)

Започвам деня с много енергия и позитивизъм :)

Закуска :
-4 лъжици овесени ядки накиснати с 1/2 кофичка кисело мляко , кокосови стърготини , касис , 1/2 банан
Отделно изядох около 2 супени лъжици фъстъчено масло + блокче черен шоколад 

След малко започвам тренировка 45 минути от FitnessBlender .
Предстоят ми +-5км вървене .

Честит  първи учебен ден на учащите :)

Добър вечер прекрасни и спортуващи хора ! :)

След сутришната тренировка изядох една фурма и тръгнах към унито.
Храна:
-пилешка пържола
-салата (домати,краставици,сирене,чушка,лук,магданоз,зехтин,винен оцет)
-за десерт Фурма

В крайна сметка реших да тренирам и втори път , направих едно 16 минутно HIIT-че .
След това храната е :
-чепка бяло домашно грозде
-слънчоглед ...

Сега нещо ми се кльопааа,но да видимм дали ще се въздържа ...

Спокойна нощ! (yawn)

Здравейте !

Е снощи наистина се “окльопах” :D .
Златото се прибра и направи бъркани яйца(6) с чушка и лук . Хапнах според моята преценка около 2 , придружени с 1 бира .

Сутринта станах в 6 и 30 .
Закусих овесени ядки с кисело мляко,кокос и банан ( обичам сутрините (grin) )
Вървене около 2 км + тренировка в домашни условия - 35-40мин.
Преди тренировката малка лъжичка фъстъчено масло. :)

Възнамерявам да тренирам още веднъж следобеда,но да видим ...
Обяда ми ще е пилешка пържола със обикновената салата :) Еднообразие е при мен .

По-късно мисля да си измеря мерките и да си следя месечните резултати(ако ги има разбира се)
(F) Хубав ден!

16.09.15
19:52

Много позитивен дневник, харесва ми!  (F)

Благодаряя Кико Сан  (F) :)

Амииии да кажа , че днес пак много забързан ден.Ходим да си търсим баня и обикаляме по магазините общо взето,университети и т.н
Към обяда добавям 1/2 филийка хляб Бонус . От много време не го бях виждала на пазара.Или може би не съм се заглеждала ... (giggle)
Десерт : 1/2 ябълка :)

Тренировка имаше , (muscle) втора за деня. Добре ми се получават,тъкмо докато ми омръзнат и ще започна да ходя на фитнес.Малко разнообразие :)
Мерките съм си ги вписала днес :) Ще се следя и дано да има резултат , който да впиша тук скоро! :)
Аа също така да кажа , че все още не съм се теглила . Иху ! (giggle)
Винаги , когато Луната намалява се чувствам отлично и във супер форма.
Преди тренировка:
-фрапе

Вечеря : обикновеното :D
-пилешка пържола (малка )
-голяма салата (домати,краставици,чушка,магданоз)
-60гр. моцарела
-слънчоглед
-50гр.уиски
-чепка бяла домашно грозде

Уаууу сега като си вписах вечерята всъщност усазнах колко неща съм изяла ... (whew) .
Лек сън! :)

Здравейтеее , отново хубав и ползотворен ден имах :)

Започна от 7ч. със закуска от
-4л.овесени ядки накиснати от вечерта в кисело мляко , касис , кокос , ванилия и 1/2 банан.

Странно но не успях да си изям купичката,но си изядох банана :)
-блокче черен шоколад
-кафе с мляко

Бях в университета , изядох 1 банан и 1 праскова . После около 10-15броя хинап.

Преди малко се прибрах и гаджето ми направи късния обяд .. (златен е)
-хубава порция пълнозърнести спагети “Болонезе”
-малко сирене и люта чушка.

Чесно казано тренировка не съм сигурна дали ще има.Май съм изморена , но може и друго да ми щукне.
Вечерята може и да е само салата,може да хапна и шоколад (blush)

Добро утрооо :)
Днес почивам .. Ураа ! :)
Вчера наистина имаше шоколад ( 2 парчета ) и след това тренировка !
После пък 5км бързо вървене , обиколка на гребната :)
Вечерята ми беше бира , 100гр фъстъци , 5 броя рибка(забравих как се казва) + ябълка у нас .

Днес закусих обикновеното :
купичка овесени ядки с боровинки , касис ,кокос , кисело мляко
кафе с мляко
2 блокчета шоколад :)

Довечера пътувам за родния ми град,там вече ще се кача на кантара няма как хахах.Планирам тренировките ми да са предимно бягане.А може и да са 2 , едно кардио сутрин и едно вечер . Йессс ! (clap)

Иииии една снимка с дъх на лятоооо (sun)
В какво ли може да се превърне това тялоо ... (devil) :) Сама си се надъхвам , ще го променя !

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 18.09.15 09:16.

Бясна съм!След 2часа и половина чакане да тръгнем от ЖП гара Пловдив,нервите ми не издържаха и си тръгнах и си останах тук.днеска живот и здраве автобусчето,поне няма да си късам нервите за година напред!Пълен потрес!! Не пътувайте с БДЖ!

Поне тренировка имаше,добра и изпотяваща.
След нея 1л.фъстъчено масло
Обяд:
3яйца с малко масло и зеленчуци
3малки домата с магданоз
60гр.моцарела
филия хляб бонус(6 зърна)

По време на чакането на гарата си взех бисквити Degestive без захар някви.Изядох 5.
В следващите няколко часа бях меко казано бясна и ми се пиеше бира и ми се пушиха цигари!!
Това и направих.
2бири
няколко цацки и 2,3 свински уши
1 бисквита

Днес : 19.09
Все още не съм се теглила.
Закуска:
3с.л овесени ядки с прясно мляко и кокос,1л.фъстъчено масло,блокче черен шоколад
кафе с мляко

Нямам планове за храна и тренировка,така че ще дописвам по-късно или утре!

Хубави почивни дни ви пожелавам .
И снимка на обяда от вчера... Голяма ли ви се струва порцията ми ? (wasntme)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 19.09.15 11:07.

19.09.15
14:43

Изглеждаш страхотно и храната ти—също! Продължавай все така!

Благодаря ти Кико (F) Много мило .. старая се и дано ми се получат нещата .

Днес най - накрая се прибрах благополучно :) . Мами ме чакаше с пържолкии :P (знае си тя )
Но преди това си вписвам храната за обяда,ако можеше да се нарече така.Днес като цяло ми е шашаво менюто.Май ям каквото ми се яде.Написвам това което си спомням .. :)
-мини крайшник ( хляба от Лидл със многото семена ) намазан с хрян и сметана
-малък домат
-моцарела
-3,4 бисквити Degestive (свършиха)
-цитронада

От 17ч. до 20ч. пътуване. Днес нямаше тренировка,но утре сутринта мисля да потичам да видим дали не съм забравила .. ххи :)
Веднага след като се прибрах се качих на кантара ( луда работа ) е права бях , че съм качила - 59кг. съм в края на деня.Е 1 2 кила не са кой знае какъв проблем.Прежалвам ги.Важното е , че се чувствам супер.Доволна съм! :)
Вечеря:
-пилешка пържола
-салата(домати,чушки,лук)
-камембер около 30-40гр
-печено кашу
-малко грозде
-ябълка
-лъжичка мед
-блокче шоколад
-1/4 бисквита с шоколад

Еееееех,че безкрайно меню имам :) Така е при мама . Как ми липсваше само :)
Лека и спокойна вечер. (inlove)

Здравейте мили хора. (sun) Слънцето пече и е лятооо.
Чудя се защо е прието летния сезон да свършва на 1 септември и защо не започваме училище от 15 октомври :D

Днес сутринта се събудих в 7 и 30 и реших да тичам .
С голямо удоволствие съобщавам , че не съм забравила :)
Даже изтичах 6,5км с лекота и без нито едно спиране.Гордея се със себе си :))))

Храната няма да я описвам тези дни . Приблизително ям месо зеленчуци и плодове,но придружени тук там от  хапка сладолед,бисквита,шоколад и пр.
Цял ден обикаляне,заболяха ме краката,така че движението е Ок :)
Утре пак тичане :)

А сега се отдавам на заслужена почивка :)
:* Приятна и на вас .

Добро утро от мен :)
Денят ми започна рано , станах и към 7 и 30 ,  8 отидох да тичам .
Някаква контузия получих на левия крак на стъпалото от външната страна , много кофти |-) Иначе изкарах 4км , но едва ли в следващите дни ще си позволя да го натоварвам.Дано ми мине все пак , че яко накуцвам.Бягам по неравен , асфалтов път.Може и от това да е .
След тренировка 58,5кг , трябва да си стана пак 57 (wait) .

Закуска :
-овесени ядки(3л.) с йогурт и един банан
-2 бисквити
-кафе с мляко

*Днес ще опитам храната ми да не чак толкова разнообразна като вчера.Ще ходя при баба,но ще опитам все пак :)

И снимка от вчерашната разходка и тренировката днес ... Слънчев ден !

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 21.09.15 10:12.

Хейй , дописвам храната си от днес :)

Обяд:
-пилешка пържола със сусам на тиган (снимка 1)
-1 домат
-1/2 краставица
-4,5 броя патладжан(паниран)
-2 маслини

Последва дълга разходка ... :)

Вечерея:
-пилешка пържола върху ,която съм нарязаа 1/2 авокадо и поръсих с кашкавал,запекох (снимка 2)
-домати
Десерт: 1/2 праскова и 250гр смокини

Днес съм доволна от храната.Приятна и спокойна вечер ви желая .(F)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 21.09.15 19:58.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1