22.09.15
18:34
Добър ден :)
Отчет за днес :
08:00-овесени ядки с 1.5% йогурт, 1/2 банан , бисквита , ред шоколад,кафе със кондензирано мляко
12:00 - тренировка 25 минутна от блендера, крака още ме боли (dull)
13:00-грозде
15:00-фрапе
18:00-яйца(2 1/2) бъркани с 1/2 кренвирш(знам,почти не ми се случва да ям), 3 хапки пилешка пържола , салата (домати , краставици ,лук, чушка , магданоз) , грозде , праскова
Мисля до тук да спра с храната,макар че е доста раничко ....
Имам чувството , че започвам да натдавам ,а не виждам от какво .. Определено не се чувствам Ок тези дни . Май трябва да намаля порциите |-)
23.09.15
11:15
Здравейте .. докато не съм забравила да си впиша храната до тук , че не е никак малко |-)
Снощи прегладнях и си резнах 2 резена бабек .
Днес сутринта станах в 5 , изядох 2 блокчета шоколад
След това пътувах 3часа и пак прегладнях , изядох един Бейк Ролс със спанак.
Пристигнах си в Пловдив и в 9 и 30 ядох малко супа топчета .
Пих кафе с мляко .
И току що хапнах около 100гр херинга в доматен сос и сирене .
И да не говорим , че още ме гони глад ???? WTF ?? :x
Няма да тренирам ... боли ме крака яко :(
Мисля да отида да си купя дънки,поне да ми се оправи настроението малко .
Хубав ден!
казано от Brazilch e на 23.09.15, 11:15:
И да не говорим , че още ме гони глад ???? WTF ?? :x
Нормално, като не си яла нищо ...
23.09.15
20:30
Е наваксах си ... ;)
-фрапе
Разходка из молааа, купих си дънкииии .. йейй събрах се в 27ми номер .. много странно (wait) , но си взех 28.
Обяд:
-пилешка пържола
-салата(домати,краставици,сирене,чушка,лук,много магданоз)
-печени патладжани
Вечерята беше половин диня (whew) , преди нея 2 смокини и 2 - 3 хапки многозърнест хляб с фъстъчено масло.
По-късно като динята отиде в тоалетната и огладнея , може да хапна малко извара .
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 23.09.15 20:30.
24.09.15
16:55
Здравейте ! Снощи нямаше извара, а 5 6 парченца бабек и малко бира
Много натоварен ден имах аз :) Лекции ,упражнения , ходене по банки и сега се прибрах .
Отчитам се набързо :
07:00-многозърнеста питка с домат , бабек , сирене и патлаждан
-1.л фъстъчено масло
-кафе с мляко
11:00-ябълка
16:30-пилешка шържола
-салата(домати краставици,сирене,лук,маслини магданоз) обичайната
-4,5 хапки многозърнеста франзела (от Кауфланд,ужасен е хляба там)
-лъжица домашно сладко и фъстъчено масло
Все още съм гладна .... искам да нападна фъстъченото масло и незнам дали ще се въздържа.За вечеря може да е 100гр херинга в доматен сос,че стои от вчера и грозде . Може и бира да има .
Тренировка днес няма да има.
Приятна вечер :)
25.09.15
14:58
Хеййййй , здравейте :))
Да започна със снощи и със това,че се омазах (giggle) . Може и да забравя да напиша нещо , което съм изяла,защото менюто беше разнообразно :)
Мдаааа наистина след обяда хапнах още фъстъчено масло*
Вечерята бешее :
-солидно количество грозде ( 2 чепки и половина някъде )
-фурма
-2 бири(прекалявам с алкохола май)
-хапка херинга
-160гр. пюре за бебета с грис и банан ( май открих алтернатива,когато ми се прияде сладко,в едно бурканче 190гр. има 118ккал (wasntme) )
-чаша прясно мляко с лъжичка домашен горски мед (h) мммммм
Еми май това беше хахаха , както казах богато и разнообразно меню , няма да отслабна така май .
*фъстъченото масло май вече не трябва да го купувам , че прекалено много ме изкушава
А днес започнах деня с чаша ароматно кафе с мляко (coffee) .Обичам сутрините , когато имам моето си време (h)
Храна:
-малко многозърнеста питка с фъстъчено масло
-банан с фъстъчено масло ( аз като говоряяя..... )
-3,4 малки лъжички мюсли от на гаджето закуската
След това фрапе , а сега готвя мусака :)
Нали една жена трябвало да може да прави мусака и ........ другото кво беше (giggle)
Чопнах си малко каймица и ,докато я запържвах и една маслина
А и да не забравя тренировка имаше днес :) Много добре ми дойде .. 44минути кардио + тежести с Кели от бендера (muscle)
Хубав , хубав прекрасен ден ви желая :)
26.09.15
09:46
Добро утроо ... така ме боли главата днес , а трябва да ходя на лекции от 13 до 19ч. :(
Снощи ядох малко извара , 2 чепки грозде , диня и ябълка , може и нещо друго да ъсм яла ,но не си спомням.
Убивам се май от тия плодове . От два дена яко се изчиствам от вода . Постоянно ходя до двете нули . Това е ок де , устройва ме. Не ми е яко да задържам .
Днес реших да правя тренировка преди ядене . Тренирах малко корем , но както са казали хората “гладна мечка хоро не играе” . Е много ми престърга и добре,че беше кратка тренировката около 15минути.
Веднага след нея :
-филия хляб (от Лидл със семената ) намазана с фъстъчено масло и 1 банан , отделно още 2,3ч.л. фъстъчено масло .(още не е свършило,значи не прекалявам кой знае колко)
-кафе с мляко
За обяд преди унито мисля да изям само парче мусака. И евентуално като се прибера и ако имам сили още една тренировка.
Много кофти времеее,депресира ме .. (rain)
Хубава събота :) (F) Аз ще уча ... (dull)
29.09.15
13:01
Здравейте в това кофти време...не ми се обяснява надълго и на широко . Тръшна ме някъв брутален вирус и сега се надявам само да ми мине.Няма тренировки , храната не е особено ок , но пък за сметка на това е малко.
Имам и един конкретен въпрос .. Някой има ли си на представа къде мога да се запиша на такива танци ??
Благодаря :)
07.03.16
10:18
Здравейте (wave) .. отдвана не съм писала тук , но отскоро започна да ме гложди идеята пак да започна да си водя дневник и да се стремя към прогрес най - вече от към храна .
Целта ми е да премахна всякакви джънкове , сладкиши , тестени и пр.
Предимно в менюто ми ще присъстват - пилешко,риба,яйца,зеленчуци,плодове,овес,млечни(до колкото мога да ги огранича).
Почти всяка вечер пия по чаша вино и доста вода.
Движение:
От скоро пак започнах да тренирам с FitnessBlender . За сега добре ми влизат тренировките , а и са разнообразни , което ме устройва .
Скоро мисля да ходя да потичвам навън ,че се оправи времето .
Мерките са ми почти същите ,както съм ги описала в измерванията . Килограмите варират +1,2 кг
Ханш - 100см
Талия - 68-9 см
Бедро - 57-8 см
Принципно няма да е лошо да изчистя малко мазнини , имам абсолвентски бал май месец и ще се радвам да изглеждам по стегната и във форма.
Някой използвал ли е продуктите на Lecheek ? И по специално Hottie :) ?
Чух не лоши отзиви и се чудя дали да ги пробвам , до сега никога не съм пила каквито и да било добавки .
И така да започнем отчета със закуска :
-3с.л. овес със сушени плодове и суровки ядки , чия , годжи бери , 2 фурми , накиснати във 200гр кисело мляко .
-кафе с мляко (coffee)
Обяда е планиран да е пилешко филе със салата .
За вечеря сме на рожден ден (cake) Ще се опитам да хапна салатка с нещо друго , без торти и т.н
Тренировка по Blendera , около 45 минути .
Хубав и слънчев ден (sun)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 07.03.16 10:20.
08.03.16
15:40
(sun) Добър ден
Да започна със вчерашната храна
Обяд: пилешка пържола със салата
-резен киви , гризка ябълка
-около 50гр. извара с 1 сварено яйце
На рожденния ден естествено пак се оплесках , но нищо . Хапнах си салатка , месце , маслинки и бам .. накрая парче торта + вино (tmi)
Днес денят започна с :
-чаша топла вода
-лъжичка джинджифил с мед
-кафе с мляко
Закуска : филия намазана с извара и резен домат + яйце
Последва тренировка :
- мноооого много добре се получи , направо ми се запалиха бедрата и дупето . Утре пак мисля да я направя ..
И завърших с тази :
Обяд:свинска пържола с 1/2 краставица
Вечерята ще е или яйца или пилешка пържола със салата разбира се , а между обяда и вечерята май ще гризна една ябълка :)
До скоро (h)
09.03.16
15:09
Забелязала съм , че винаги когато си планирам храната на следващия ден винаги допълвам с нещичко |-)
Та от вчера между обяда и вечерята наистина имаше ябълка , придружена с около 4-5ч.л. тахан и малко (2-3ч.л) мед с джинджифил и лимон . Така ми се усладиха ... вечерята беше същата , както я бях написала , но след нея имаше 1 киви и 3 парчета грейпфрут :)
ммм днес (rain)... ставане в 6 и 30ч.
-топла вода с лимон
-лъжичка мед с джинджифил и лимон - вчера си го правих и реших да го приемам всяка сутрин
-лъжичка,две тахан (пълнозърнест) - и него си го купих вчера , че и голям буркан . С него положението не е много Ок , но ще се опитвам присъствието му да е в границите на нормалното.
Тези три неща , както съм ги написала в същия ред , така и ги приемам . Чудя се дали тахана или джинджифила да е след водата,защото и двете пише , че трябва да се приемат на гладно.Мислих, да ги редувам като ям единият ден от едното другия от другото,но за сега ги оставям така :) Много размисъл за няма нищо ...
-овес със сушени плодове и сурови ядки - 3с.л + чия и годжи бери + 1 фурма , накиснати във вода и малко кисело мляко
Следва вървене около 4 км
Преди тренировка :
-3 фурми с 3ч.л. тахан
Тренировка - същата за долна част на тялото,като вчерашната от клипа (приемам я като силова нея (wasntme) )След това скачане на въже - 6 минути и малко корем
Обяд
-пилешка голяма пържола със зелена салата с краставица , лук и домат без зехтин , но с доста балсамико .
За довечера съм си харесала едни суфлета от тук със спанак и извара , ама няма да правя планове още , че май обичам да ги променям :D
Спорен ден :)
Edit:
След обяда около 6 7 фурми с толкова лъжички тахан и сварено яйце
Вечеря : омлет със спанак и извара + 1 маслина , малко бира
И ще хапна и ябълка най вероятно по късно .
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 09.03.16 20:32.
10.03.16
15:37
Добър ден от мен :)
Денят започна в 8ч с обикновеното :
-топла вода с лимон
-1ч.л.мед + джинджифил + лимон
-1ч.л. тахан
Закуска :
-3 броя бананови палачинки (h)
4-5 км вървене
преди тренировка
-2,3 фурми с малка лъжичка тахан
*Тренировка
Получи се добре - доволна съм , поизпотих се (пак от блендера)
Обяд:
-2 яйца с течен жълтък (обожавам ги така сварени)
-салата ( домати , краставици , лук + 3 маслини )
-извара
-3 фурми за десерт
За вечеря ще правя на половинът ориз със зеленчуци и риба на скара .
Аз ще хапнасамо от рибата + салата , може да има и плод :)
Снимков материал на палачинките
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 10.03.16 15:38.
11.03.16
15:48
Helloo (sun)
Снощи имаше и оризче , много вкусно стана (blush) , след вечерята плодове ( киви , 1/2 ябълка и 1/2 грейпфрут ) + 3 4 стафидки и толкова орехчета
Днес , ставане в 8ч. с :
-чаша топла вода
-мед,джинжифил,лимон
-тахан
-кафе с мляко
Закуска:
-3 супени лъжици овесени ядки със сушени плодове и сурови орехи + 1ч.л годжи бери и чия , накиснати във 100гр кисело мляко и вода.
-банан
Тренировка:
-за дупе и бедра , клекове ,тяга , напади , отпади , клек със скок , пулс клекове и т.н (от блендера около 28 минути ) , като тягата я правя със 7 кг ( с толкова разполагам вкъщи ) , а някои от нападите и клековете с 4 кг .
В крайна сметка от клековете расте ли дупето ? (wasntme)
След тренировка много разтягане , вече съм почти на финала за женски шпагат (party)(party)
-1яйце веднага след тренировката
Обяд:
-филе скумрия , 1/2 домат , ориз + 2 маслини и пикантни люти чушлета от на баба продукцията :)
A ето ме и мен .. типична круша (headbang)
Работя за намаляне мазнини предимно в долната част на тялото .
По късно или утре ще впиша вечерята , защото незнам каква ще е още .
Have a good day (sun)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 11.03.16 15:53.
11.03.16
18:01
казано от Brazilch e на 11.03.16, 15:48:
като тягата я правя със 7 кг ( с толкова разполагам вкъщи ) , а някои от нападите и клековете с 4 кг . В крайна сметка от клековете расте ли дупето ? (wasntme)
Можеш да правиш тяга на един крак, за да ти е идея по-трудно с оглед по-леките налични тежести. :)
Дупето може да порасне, ако ти създаваш условия за това. :)
11.03.16
18:13
То само ще си проличи след месец , расте ли не расте лиии :P
Надявам се на минуси в обиколките :)
11.03.16
18:36
Да , но това не ме утешава :D
Не казвам , че на всяка цена трябва да го сваля , но поне мъъъъничко и да го стегна ... :)
казано от Sanya на 11.03.16, 18:28:
Споко, тук повечето са фенове на големите дупета :D
И не само мъжете :D
Някои тук имаме толкова тесен таз (82 см по последно данни :D) , че единствената ни работа е си направим дупе, гръб и рамене, че да не ни бъркат с 12 годишни момченцa.
По мое лично мнение имаш адску красива, женствена, но все пак атлетична структура, на която не и трябва нищо повече от редовна тренировка и качествена храна, за да се чувстваш и изглеждаш прекрасно. :) би било чудесно ако не се тормозиш и не изпадал в крайности. :)
Мнението беше редактирано от BGDN. на 11.03.16 19:07.
12.03.16
09:51
Благодаря BGDN :))))
Честно казано и аз си се харесвам и ще се постарая , както казваш да хапвам качествена храна и да си тренирам :) Мисля, че може да се получи нещо добро от настоящата ми фигура.Междудругото ти си ми голям фаворит ! Браво за постигнатите резултати . Страхотно изглеждаш . :)
Снощи бях навън , поръчах си салата със спанак , орехи и цедено мляко , а те ми донесоха 4 сметанови топки с малко орехи отгоре .. Мислих си , че ще са листа от спанак ... ,както и да е .
-4 сметанови топки с орехи и спанак някъде вътре около 180гр
-1 крило с малко BBQ сос
-малко зеленчуци с бекон и пилешко ( няколко вилички )
-бира ( жива )
Прибрахме се и нещо ми беше готино и реших даа отворя хладилника .
Хапнах 4-5 вилички ориз и няколко лъжички тахан и мед с джинджифил :)
12.03.16
13:43
Днес :
-топла вода
-лъжичка джинджифил , мед , лимон
-лъжичка тахан
Закуска:
-3 супени лъжици овесени ядки със сурови ядки и стафиди + лъжица годжи бери и чия , накиснати в 200гр кисело мляко
-банан
Тренировка:
-първо тази
-след нея
После имаше разтяганки , направих шпагат най - накрая (muscle)
След тренировката сварено яйце :)
По -късно обяда и вечерята
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 12.03.16 14:05.
12.03.16
13:57
Ихуууу и аз се радвам Кико , липваше ми това местенцеее :P
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 12.03.16 14:06.
12.03.16
19:01
Набързо само
Обяд:
-половин филе скумрия
-1/2 домат
-много малка бучка сирене
-1,2 вилици извара
-1,2 вилици ориз
-2 маслини
*Тези опитванки трябва да ги спра . Това се случва докато си приготвям храната и си хапвам от тук от там .
Вечеря:
-3 сварени яйца (много ли са?)
-1 домат
-извара
-3 маслини
-люти чушки
Ще изпия чаша вино и салатка ще хапна от моркови и китайско зеле , ама няма да прекалявам . Тъкмо ми е Ок с вечерята .
Това е от мен :)
До утре (hug)
13.03.16
13:33
Днес е ден за прошка ..
ПРОСТЕТЕ МИ и на всички простено да е! :)
Бързам да се отчета за снощи .. Боцнах 5 - 6 вилички от салатата , изпих чаша и 1/2 вино , изядох една голяма ябълка и после няколко *стафиди със сурови ядки
*Това не трябва да го ям и то вечер в 23ч.
Корема ми от известно време е подут , дори и след тренировка , чудя се дали не приемам прекалено много храна |-)
Днес деня започна по обичайния начин :
-топла вода
-лъжичка мед , джинджифил ,лимон
-тахан
-кафе ( чисто )
Закуска:
-3с.л овесени ядки ,1с.л чиа и годжи бери,1с.л кокосови стърготини,1с.л орехи накиснати в 1/2 кофичка биволско мляко 7%
Преди тренировка :
-2 хапки пилешко
-1 фурма
Тренировка
Не ме измори особено ..
Обяд :
-фурма
-2 сварени яйца
-1 домат
-1/2 авокадо
-2 лъжици извара
-3 маслини ( от които изядох само 1 )
-лютите мазнярски чушки на баба (inlove)
Как мислите много ли ми е храната за отслабващ човек ?
Междудругото за пръв път ми се случва да не ми се прияде сладко и да не се заглеждам по щандовете с тори , сладкиши и т.н . От предния понеделник с парчето торта , с което съгреших и това ми е . Това си го поставям като личен рекорд и ме мотивира допълнително :) Естествено си набавям захар , от 3-5 фурми на ден , стафиди и плодове . Може би трябва да ги изключа , но все още не се чувствам готова на този етап .
И тъй като днес е празник , бабата на моят приятел прави баница , има и халва , мога да си опитам и от двете , но не е сигурно какво ще ми скимне .
За вечеря си правим един мега огромен гювеч , нахакан с праз лук , стар лук , патладжан , гъби , зелен фасул , фасул ,грах ,чесън и забравих най - важната част , свинска рибица . Чудя се още дали и аз да ям от това нещо , че свиснкото незнам дали мога да го ям в момента , иначе зеленчуци ще си хапна .
И така , това е !
Хубав празник с близките ви хора :)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 13.03.16 13:34.
14.03.16
18:17
Хей хора , днес хубав и ползотворен ден , макар и вкъщи свърших супер много неща и съм удовлетворена ! :) (sun)
ММммм , нека да започна с това , че снощи си хапнах и баничка и халвичка и изобщо нямах чувството на вина . Беше ми Ок , след това от гювеча и чаша бира :)
Днес със ставането :
-топла вода
-мед , джинджифил , лимон
-тахан
-кафе (чисто )
Закуска:
-овесен ядки , чия , кисело мляко , боровинки със захар , цял банан (снимка 1)
Преди тренировка - фурма
Тренировка:
-долна част , дадох всичко от себе си и направо си запалих дупето тоя път (muscle)
-10 минути за горна част
-7 минути скачане на въже
-разтяжки
Обяд:
-1 варено яйце
-гювеч ( свинско месо , праз лук , гъби Кладница , зелен фасул , фасул , грах , моркови , стар лук, чесън ) :)
-фурма
Имах лешници и си направих homemade nuttela . Направих го У-Н-И-К-А-Л-Е-Н ! (h)
Та изядох 3-4ч.л. от него :)
Измина точно една седмица откакто съм на този режим и откакто не съм посягала към забранени храни . Килограмите са същите , сантиметрите са същите . Знам , че нещата се случват бавно , но все пак ми се иска някакво размърдване . Нищо , продължавам с пълни сили напред !
Вечерята ще е салата с нещо и аз незнам с какво ..
Това е от мен , хубава вечер (F)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 14.03.16 18:18.
15.03.16
15:25
Снощи :
Вечеря:
-2 забулени яйца със салата от спанак и домат
-4ч.л домашен шоколад
-2 чаши вино
-40-50гр. фъстъци
Имахме гости (dull)
Днес :
-обикновено , но добавям и 1ч.л домашен шоколад
Закуска:
-смути ( прясно мляко , чиа , банан , киви ) , изпих половината от него , защото ми се стори ,че от прясното мляко много ще ми се подуе корема
Преди тренировка:
-1/2 банан
-тахан
-домашен шоколад
По 3-4 ч.л от двете .
Тренировка:
HIIT* 3 20seconds ON 10 seconds OFF
- burpee
-push up
-high knees
-jumping jack
-jumping lunge
-butt kickers
-sumo ski squat
-alternating side lunge
AB / AB (няма да ги описвам)
Общо 19 минути
След нея :
12 exercises
45 seconds ON ; 15 second OFF
-single leg deadlift (7kg)
-3 way lunge (5kg)
-squat hold (5kg)
-curtsy lunge + calf raise(5kg)
-squat hops (4kg) , вторият път без тежести
-wide squat + leg raise (5kg)
-assisted pistol (5kg)
-deadlift + kickout + lift (5kg)
-reverse leg lift + pulses
-bridge + extension
Като всяко упражнение се прави по два пъти
Общо 26 минути
Разтяжки
Обяд:
-пилешки гърди на скара с портокалов сос
-1 забулено яйце
-1/2 домат
-3,4 кубчета авокадо
-3 маслини
Ядох преди час и половина,а вече съм гладна ... ще видим до довечера какви ще ги сътворя (pizza)
Edit:
Веднага след като написах , че съм гладна се втурнах към кухнята ..
-гювеч ( свинско месо , зеленчуци ) не много
-1 яйце
-1ч.л домашен шоколад ( сурови лешници , фурми , прясно мляко , какао )
Вечеря:
-салата (маруля , спанак , репички , краставица , лук)
-пилешко филе ( нямам си представа от грамажи )
-3 маслини
Може би ще хапна и ябълка по-късно ....
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 15.03.16 19:32.
16.03.16
11:16
Ще се снимам всяка седмица за да следя какво става :)
Само аз ли виждам някакво леко прибиране или просто си въобразявам
Вижда се ;) Добре че се снимаш в еднаква поза и на едно и също място, защото така наистина можеш да хванеш и малка разлика.
16.03.16
19:51
УРАААА ! :)))))
Значи не ми е чак толкова голямо въображението хахах :) Благодаря ви момичета !
Другата седмица пак , пък дано има по - видима разлика . Ще се постарая ! :)
Днес: ставане 6 и 30ч .. мноооого рано
-топла вода
-тахан
Закуска:
-обичайните овесени ядки
Към обяд вече бях пощуряла от глад , та ...
-тахан,мед,домашен шоколад,5 фурми (освинчване)
-пилешка мръвка с рохко яйце , 1/2 краставица , 1 маслина
След това навън- фрапе почти без захар им казах
опитванки:1-2 хапки пиле,1/3 краставица,1-2л киноа , докато я варих
Вечеря:
-салата Табуле с мнооого магданооз и около 50г киноа в сурово състояние
-пилешка гърда ( може би 100г )
По-късно 100% ще си хапна плод . Навик .... :)
Ааа имаше и една смотана тренировка ... за горна част + корем . Не ми хареса , та затова не я смятам . Почти не се натоварих . Утре пак какво ? Крака ! :D
А сега се наслаждавам на чаша червено вино и ви пожелавам една спокойна , прекрасна вечер :)
17.03.16
16:11
Здравейте!
Днес не ми е чак толкова енергично и си се излежавам ...
-топла вода
Закуска:
-топла овесена каша с пресни плодове и лъжица тахан
-последната лъжица домашен шоколад
Тренировката беше добра , долна част + корем . Трябва повече да се трудя за корема ... :)
Обяд :
-пилешко филе
-рохко яйце
-салата от 1/2 домат и малко спанак
-3 маслини
Много огладнях и си резнах около 30 г сирене , довечера сме на гости , та незнам какво ще се хапва .
Ще дописвам утре или по-късно днес .
Хубава вечер ! :)
Edit:
-кисело мляко с банан
На гостито мина Ок , с домашни мезета , салата и ориз по индоезийски , НО на прибиране ми щукна нещо и си купих един пакет с бисквити(250г).Изядох сигурно около 150г. в 12 ч и заспах . При положение , че преди всеки ден си го позволявах , а сега се случва на 5 дена веднъж примерно съм Ок да го приема. Няма да изпадам в крайности :) Днес по старому .
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 18.03.16 10:34.
19.03.16
09:43
Добро утро :))
Отчет за вчера:
Храна:
-банан
-тахан
-мед и джинджифил
Обяд:
-рохко яйце
-пилешка мръвка
-1/2 домат , 2 маслини
Вечеря:
-тиквички с извара и яйца
-ябълка
-200г. варени картофи
-80г фъсръци
Тренировката беше много добра , около час :
-дупе и крака
-корем
+5 км обикаляне на гребната
Храната ми вчера не е това , което си представям в следващите си дни . Отбягвам картофите,че от тях май качвам .
Пред МЦ съм , луната и тя се увеличава , а тя ми влияе безумно много . Усещам се доста подута .
Днес :
-топла вода
-мед
-кафе с мляко
Закуска :
овесени ядки с кисело мляко
По-късно останалото :)
Ползотворен ден :)
19.03.16
18:53
В последно време постоянно опитвам разни неща , докато готвя и не ми се затормозява да ги помня и просто ги забравяммм.. Искам да си имам 3 основни яденета през деня и това да е !
Тренировка :
-корем 25 минути
-7 км вървене
Обяд :
-3 хапки талиателе със спанак беко и кашкавал
-парче тиквички с извара и яйца на фурна
-фрапе
Вечеря :
-3 малки кюфтенца с моцарела
-зелена салата със спанак , краставица и пресен лук .
След малко ще излизам и възнамерявам да не се храня , може да си взема ядки .
Супер подута съм , супер сприхава и не може да се говори с мен . Ужасна съм в тези дни от месеца .
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 19.03.16 18:58.
21.03.16
16:45
Безкрайно съм разочарована от себе си ! Последните дни почти не следя никакъв режим ! Вчера ядох баничка , снощи халва , днес шоколад , а от събота не съм и тренирала!Чувствам се кофти , мислих , че съм намерила вътрешния си мир и нещата започваха да се случват от само себе си , а сега всичко провалих !
Тази цялата седмица ще съм на гости при мама, а там нямам много пространство за тренировки и се чудя какво ще правя.
И хем си знам , че не трябва да се качвам на кантара, но се качих . Резултат 59,6 Ужас !
Та така от утре се надявам пак да се върна към режимчето ми и тренировчици ! Успех на всички !
22.03.16
10:25
Имам нужда от помощ .. ?
Обмислям вариант да си взема фет бърнър , за да раздвижа малко нещата .
Та някой може ли да ме ориентира към марки ? И има ли значение дали ще взема за мъже или за жени ?
За сега чета добри отзиви за Nutrex Lipo 6 Black ? Или Lecheek Hottie ? Моля някой компетентен да ме ориентира към правилна насока ?
Благодаря
22.03.16
12:49
Много по-доволна ще останеш, ако комбинираш да речем следните продукти: Зелен чай , L-carnitine ( богат избор от марки , просто гледай да е по-концентриран), Йохимбин . Въобще, обаче не съм убеден, че имаш нужда от подобни продукти , съдейки по снимките малко по-нагоре.
22.03.16
13:13
Благодаря за мненията ви , но някак си ми се иска да се видя в по - изчистен вид (особено в бедрата) , а и имам абсолвентска май месец и ми се ще да съм във форма . Сега определено не се чувствам така.Както се вижда от дневника ми и храната не ми е много добре,та си мисля , че бих се мотивирала поне с храната да не се отпускам , след като съм дала пари за бърнър . Никога не съм приемала нищо подбно и ми е интересно да опитам . В крайна сметка се спрях на Animal Cuts , ще пробвам един цикъл пък дано да има ефект .
Днес
-топла вода
-кафе с мляко
Закуска :
-3 с.л овесени ядки , чиа , 2 фурми , 1/2 ябълка
Преди тренировка:
-1 яйце
Тренировка :
Bob Harper Ultimate Cardio Body 63min
През цялтото време си мислих , че този човек е луд !
Следва обяд :
-чиния лапад с ориз и пилешко месо + кисело мляко и сирене
Вечеря
- ?
Edit :
Обяд :
-2 чинии с лапад хахаха
Вечеря:
-салата (марули,краставица,домат,авокадо,пресен лук,2 маслини)
-3 печени бадема , 5 стафидки
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 22.03.16 20:20.
23.03.16
13:54
Дойде време за отчет :)
Снощи имаше още около 30г бадеми и стафиди .
Днес :
-топла вода
-кафе с мляко
Закуска:
-4с.л овесени ядки, 1 фурма , няколко стафиди накиснати от вечерта в кисело мляко
-киви
Тренировка:
HIIT
4 rounds , 8 exercises for 18 minutes
1.flutterkicks squat
2.mountain climbers
-20 sec rest
3.butt kickers + jacks
4.high knees
-20 sec rest
5.jogging + burpee
6.front kick hops
-20sec rest
7.jack with toe touch
8.jump lunges
Обяд:
-пилешко филе
-яйце
-тиквички на скара
-1/2 домат
-3 маслини
Добре ли е да се съчетават два протеина на едно ядене ? Както аз съм направила месо с яйце ?
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 23.03.16 13:57.
Ми никой не може да ти даде еднозначен отговор... Що да не може :) Следи се, ако се чувстваш комфортно след определени комбинации, значи за тялото ти е ок ;)
Аз лично меша толкова много храни... Забелязала съм долу горе кои комбинации трябва да избягвам, за да чувствам стомашен комфорт.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече