Коремни плочки

01.03.14
21:00

Здравейте, аз съм на 12 години и тренирам от 5 месеца за плочки. Отначало бях малко дебел и 1 месец след като започнах вече ми се виждаха ребрата. Всеки ден излизам по 2-3 часа да ритам навън и през ден правя по 100 коремни преси. Храня се що-годе здравословно, най-много 1-2 сладки през седмицата. Като се погледна на огледалото от близо с цъкната лампа ми се виждат само ребрата, а като се гледам отдалеч - и първите 2 плочки, а като не съм на цъкната лампа или нещо което свети не ми се виждат нито ребрата, нито плочките. От 2-3 месеца имам такъв застой, но не знам на какво се дължи. Обяснете, ако може и благодаря предварително.

Не ги мисли тия плочки. Ходи по-често да риташ с другите деца, прави си коремни преси и лицеви опори, друго не ти трябва на този етап.

02.03.14
08:44

Спортувай и не яж храни в лъскави опаковки. Като мине време, ще си виждаш и плочките без да ги търсиш все едно са дефекти по шпакловката :D.

Препоръчани продукти
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1