Фитнес зала по/около центъра в Пловдив?

14.03.14
23:04

Здравейте!

Можете ли да ми препоръчате фитнес зала близо до центъра/бул.Руски в Пловдив? Основното изискване е да няма прекалено много хора... Преди време ходих в този фитнес на Гладстон - но стана прекалено бласканица в късния следобед/привечер. Симфонията преди време беше добре, но последно като отидох нямаше свободни шкафчета да си оставя дрехите и трябваше да се редувам с по 3-ма души на уред...

Най ми харесваше един фитнес около Хистерия(сегашния Маскара), където имаше максимум po 5 човека :D, но го затвориха... В Тотала май е хубаво, но 6-7 лв. за 1 тренировка не ми дават.

До гарата фитнеса как е? Предложете други зали? Единствено да не са прекалено населени и да са горе-долу чисти. Като уреди не ми трябва нищо специално.

Благодаря!

Здрасти!
За “перла” ли говориш?Знам,че е доста стара залата,но си има всичко и е евтина,но нормално в тези часове да си има хора(както навсякъде).Аз ходя във Флекс в Кичука -3,50 е тренировката.Има карти,които излизат по изгодно :)
Поздрави! :)

08.01.15
15:46

На ул. “Гладстон”, “Muscle art” - през седмицата е доста пълна (в събота и най-вече неделя няма много хора), машините са прилични и цените са едни от най-ниските, които съм срещала. Има и сайт, в който можеш да ги погледнеш.

10.06.15
00:12

А за Бизар някой може ли да сподели мнение?

BeaWolf

11.06.15
09:54

Не ти трябва да ходиш там.Залата е “нова” ,но уредите са китайски може би.Всичките са рязяни и преправяни, за да замясат на нещо.Има и много хора,защото залата се води много престижа,но аз не мога да видя нищо хубаво в нея.

11.06.15
22:12

казано от BeaWolf на 11.06.15, 09:54:

Не ти трябва да ходиш там.Залата е “нова” ,но уредите са китайски може би.Всичките са рязяни и преправяни, за да замясат на нещо.Има и много хора,защото залата се води много престижа,но аз не мога да видя нищо хубаво в нея.

Тогава друг фитнес в центъра? Симфония може би.. ?

BeaWolf

13.06.15
13:19

Не съм ходил там,но мисля че не е лош.Има един женски фитнес срещу военна болница, мисля че се казваше fit-curves.

13.06.15
14:27

Аз ходя в перлата и честно да ти кажа там са най-приятни и отзивчиви хората, поне в сравнение с другите, в които съм ходил / бизар - прекалено много комплексари и позьорчета, симфонията - много хора, задушлива атмосфера. / Цената ти е 2.50 до 4 часа ако не се лъжа, за останалото време 3. Сутрин почти няма хора, същото се отнася и за около 14:30 ; 15:00 . Картата ти е за 16 посещения 29 лв

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1