Топ бърнарите тази година?

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

23.07.14
19:16

Всички много се кефите на фет- бърнърите, ама само на мен ли не ми действат...
Не говоря за понижаването на тегло и подкожни мазнини. Ясно е, че това си зависи най- вече от хранителният режим и тренировки.
Говоря за другите ефекти които описвате- по- голям фокус по време на тренировка, повече енергия, по- обилно потене, понижаване на апетита и тн. Аз лично тези неща не съм ги усещал.
Предпочитам азотният бустер. Точно този суплемент ми дава нужното- фокус, енергия, издръжливост и тн. В момента пия N.O EXPLOADE. Дори и да правя бицепсово сгъване (нещо толкова лесно и непредизвикващо кой знае какъв енергоразход) се потя така, че все едно правя мъртва тяга и клек в една тренировка. Преди няколко дена заедно с Expoad- а пийнах и капачка и половина Л- карнитин (Power & Beauty май беше марката) е просто след тоя прием последва супер епичната тренировка.
Иначе не знам колко азотния бустер ми е помогнал конкретно в стопяването на мазнините. Също така не знам и конкретно фет бърнърите с колко са ми помогнали. Говоря по отношение на другите плюсове- концентрация, понижаване на апетита и тн.
За мен Л- карнитина е едно от най- добрите неща за сваляне на килограми. Според някои не помага, но поне аз не съм видял човек който да не е оставал доволен.
Един пример: Преди 2- 3 години мой (вече бивш) съквартирант си купи Л- карнитин (някакъв евтин за 17лв.) и свали известно количесто килограми от себе си. Не спазваше диети, беше голям чревоугодник. Бухаше месо и банички като невидял (за ракия да не говорим). Горе- долу си тренираше 3- 4 пъти в седмицата, също правеше и велоаргометър. Понякога пропускаше тренировки от мързел. Като си взе карнитина смъкна поне 10- 12 кила, имаше огромна промяна.

02.08.14
17:36

Някой да е пробвал BPI B4? Съдържа dendrobium extract, както стария detonate, а той ми действаше много добре, но пък освен него и йохимбе нищо особено интересно в състава няма.

Мнението беше редактирано от rvg на 02.08.14 17:36.

05.08.14
20:01

Пичове  кажете хубав фат-бърнер с който да си помогна сутрешното кардио.
Благодарско предварително.

Какво значи да “си помогнеш сутрешното кардио”? Ако имаш нужда от енергия - пий кафе.

06.08.14
11:12

Ето един “досетлив” 4овек.
Как не се бях сетил да пия кафе,колко съм зле просто нямам думи,вече ще мисля преди да пиша тапи коментари.

07.08.14
21:15

Нещо ново на пазара от UPS labs http://usplabsdirect.com/epiburn-protm.html

Ще видим какви ще са отзивите за този продукт :)

Мнението беше редактирано от summertime на 07.08.14 21:20.

07.08.14
23:54

някой пробвал ли е stacker ?

Като му гледам етикета не е нищо особено епибърн-а

11.08.14
23:35

Мой приятел пие Кленбурексин на Трек нутишън и е много доволен. Като цяло и аз съм доволен от тази марка, макар че не е от известните и някой продукти идват малко скъпичко.

10.09.14
10:58

Аз пък от кътс-а не съм толкова доволен, допълнително големия брой хапове, които се приемат дневно ме дразнеше..Днес ми доставиха Детонатрол, ще пиша след някакви дни, за да споделя мнение :)

14.09.14
17:59

Искам да ви попитам, какво мислите за Genomyx PHENADROL. Някой пробвал ли го е. Имах една мостра от него, днеска изпих една капсула, после правих и кардио- скачане на въже 30- 40мин. Така не се бях потил с години.

15.09.14
17:38

казано от Бойко на 06.05.14, 12:19:

както казах вземи си един ацетил л-карнитин и ще маш по-голям ефект- поне ще има пряк ефект върху тренировките/кардиото => повече изгорени мазнини.

На фона на всички комерсиални боклуци, от  един олд анархи стак определено има ефект.

казано от Pavel Petrov на 09.05.14, 14:10:

Последния месец изпих 2 кутии Детонатрол и съм свалил 4 кг. естествено с добър тренировъчен и хранителен режим.

То и само с диета и кардио се свалят 4кг.

30.12.14
12:28

Здравейте. Някой може ли да си каже мнението за Pure Nutrition Black Fire след промяната, която са направили :) Четох отзивите отдолу в коментарите и ми допадна, но сега виждам, че са го променили и не знам на какво да се спра за напред.

Мнението беше редактирано от Дuд0 на 30.12.14 12:28.

02.01.15
17:21

Привърших преди 3 дни и една опаковка Oxy ECABlack и мога само и единствено хубави неща да кажа за него. За 1 месец съм -6 кг., дава много енергия, много приличен апетит контрол и много добър фокус.

28.04.15
13:08

Привет, като цяло съм привърженик на чистото хранене и бягам далече от всякакви добавки, различни от витамини. Реших да си подпомогна малко процеса на горене на мазнини( за не повече от месец-два) и си потърсих уж максимално пречистен fat burner ( с натурални съставки)- ActivLab ThermoGenic. Някой ползвал ли го е, бихте ли дали някакви отзиви в по-дългосрочен план? Забелязвам, че ми е много горещо, а го пия за втори ден. Ясно, че е термогенен, но малко ме тревожи да не ми наруши цялостно функциите на метаболизма след като спра да го пия. Благодаря предварително.

04.02.16
16:55

Препоръчайте добър термо бърнър, трябва ми да не е претъпкан със стимуланти, за да мога да го комбинирам с други неща и да има нещо за контрол на апетита. Като ориентир - до моментга съм много доволен от Gaspari Detonate и Cellucor Super HD, но за съжаление и двата са спрени, последния съвсем наскоро. Евентуално OxyELITE Pro Original или New дали са добър избор предвид изискванията?

04.02.16
21:57

Здравейте не исках да правя нова тема за това реших да попитам, може ли да се използва Syntrax fyre и Battery фат бърнер заедно?(wasntme)

17.02.16
11:06

Нещо индустрията тъпче на едно място :D
Няма иновации. Или поне няма законни такива :D

18.02.16
18:11

Даже и на едно място не тъпче, а направо на задна си върви..  даже и да имаше тук-там по някой бърнър с приличен ефект, и тях ги спрахя... Добре че намерих останало някакво Super HD в англииския e-bay.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1