Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимВсички много се кефите на фет- бърнърите, ама само на мен ли не ми действат...
Не говоря за понижаването на тегло и подкожни мазнини. Ясно е, че това си зависи най- вече от хранителният режим и тренировки.
Говоря за другите ефекти които описвате- по- голям фокус по време на тренировка, повече енергия, по- обилно потене, понижаване на апетита и тн. Аз лично тези неща не съм ги усещал.
Предпочитам азотният бустер. Точно този суплемент ми дава нужното- фокус, енергия, издръжливост и тн. В момента пия N.O EXPLOADE. Дори и да правя бицепсово сгъване (нещо толкова лесно и непредизвикващо кой знае какъв енергоразход) се потя така, че все едно правя мъртва тяга и клек в една тренировка. Преди няколко дена заедно с Expoad- а пийнах и капачка и половина Л- карнитин (Power & Beauty май беше марката) е просто след тоя прием последва супер епичната тренировка.
Иначе не знам колко азотния бустер ми е помогнал конкретно в стопяването на мазнините. Също така не знам и конкретно фет бърнърите с колко са ми помогнали. Говоря по отношение на другите плюсове- концентрация, понижаване на апетита и тн.
За мен Л- карнитина е едно от най- добрите неща за сваляне на килограми. Според някои не помага, но поне аз не съм видял човек който да не е оставал доволен.
Един пример: Преди 2- 3 години мой (вече бивш) съквартирант си купи Л- карнитин (някакъв евтин за 17лв.) и свали известно количесто килограми от себе си. Не спазваше диети, беше голям чревоугодник. Бухаше месо и банички като невидял (за ракия да не говорим). Горе- долу си тренираше 3- 4 пъти в седмицата, също правеше и велоаргометър. Понякога пропускаше тренировки от мързел. Като си взе карнитина смъкна поне 10- 12 кила, имаше огромна промяна.
Някой да е пробвал BPI B4? Съдържа dendrobium extract, както стария detonate, а той ми действаше много добре, но пък освен него и йохимбе нищо особено интересно в състава няма.
Мнението беше редактирано от rvg на 02.08.14 17:36.
05.08.14
20:01
Пичове кажете хубав фат-бърнер с който да си помогна сутрешното кардио.
Благодарско предварително.
05.08.14
20:23
Какво значи да “си помогнеш сутрешното кардио”? Ако имаш нужда от енергия - пий кафе.
06.08.14
11:12
Ето един “досетлив” 4овек.
Как не се бях сетил да пия кафе,колко съм зле просто нямам думи,вече ще мисля преди да пиша тапи коментари.
07.08.14
21:15
Нещо ново на пазара от UPS labs http://usplabsdirect.com/epiburn-protm.html
Ще видим какви ще са отзивите за този продукт :)
Мнението беше редактирано от summertime на 07.08.14 21:20.
08.08.14
16:00
Като му гледам етикета не е нищо особено епибърн-а
Мой приятел пие Кленбурексин на Трек нутишън и е много доволен. Като цяло и аз съм доволен от тази марка, макар че не е от известните и някой продукти идват малко скъпичко.
10.09.14
10:58
Аз пък от кътс-а не съм толкова доволен, допълнително големия брой хапове, които се приемат дневно ме дразнеше..Днес ми доставиха Детонатрол, ще пиша след някакви дни, за да споделя мнение :)
Искам да ви попитам, какво мислите за Genomyx PHENADROL. Някой пробвал ли го е. Имах една мостра от него, днеска изпих една капсула, после правих и кардио- скачане на въже 30- 40мин. Така не се бях потил с години.
казано от Бойко на 06.05.14, 12:19:
както казах вземи си един ацетил л-карнитин и ще маш по-голям ефект- поне ще има пряк ефект върху тренировките/кардиото => повече изгорени мазнини.
На фона на всички комерсиални боклуци, от един олд анархи стак определено има ефект.
казано от Pavel Petrov на 09.05.14, 14:10:
Последния месец изпих 2 кутии Детонатрол и съм свалил 4 кг. естествено с добър тренировъчен и хранителен режим.
То и само с диета и кардио се свалят 4кг.
Здравейте. Някой може ли да си каже мнението за Pure Nutrition Black Fire след промяната, която са направили :) Четох отзивите отдолу в коментарите и ми допадна, но сега виждам, че са го променили и не знам на какво да се спра за напред.
Мнението беше редактирано от Дuд0 на 30.12.14 12:28.
02.01.15
17:21
Привърших преди 3 дни и една опаковка Oxy ECABlack и мога само и единствено хубави неща да кажа за него. За 1 месец съм -6 кг., дава много енергия, много приличен апетит контрол и много добър фокус.
28.04.15
13:08
Привет, като цяло съм привърженик на чистото хранене и бягам далече от всякакви добавки, различни от витамини. Реших да си подпомогна малко процеса на горене на мазнини( за не повече от месец-два) и си потърсих уж максимално пречистен fat burner ( с натурални съставки)- ActivLab ThermoGenic. Някой ползвал ли го е, бихте ли дали някакви отзиви в по-дългосрочен план? Забелязвам, че ми е много горещо, а го пия за втори ден. Ясно, че е термогенен, но малко ме тревожи да не ми наруши цялостно функциите на метаболизма след като спра да го пия. Благодаря предварително.
Препоръчайте добър термо бърнър, трябва ми да не е претъпкан със стимуланти, за да мога да го комбинирам с други неща и да има нещо за контрол на апетита. Като ориентир - до моментга съм много доволен от Gaspari Detonate и Cellucor Super HD, но за съжаление и двата са спрени, последния съвсем наскоро. Евентуално OxyELITE Pro Original или New дали са добър избор предвид изискванията?
Здравейте не исках да правя нова тема за това реших да попитам, може ли да се използва Syntrax fyre и Battery фат бърнер заедно?(wasntme)
Нещо индустрията тъпче на едно място :D
Няма иновации. Или поне няма законни такива :D
Даже и на едно място не тъпче, а направо на задна си върви.. даже и да имаше тук-там по някой бърнър с приличен ефект, и тях ги спрахя... Добре че намерих останало някакво Super HD в англииския e-bay.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече