13.06.05
19:19
значе в момента ми предстой завървшване на 8 клас.Много мислип къде да се местя и в крайна сметка нищо не измислих, мислип в Държавната Търговска Гимназия в Свищов, но паралелките каквито са въобще не ме влекат тея работи.Та стига оффтопик , въпросът ми е има ли някъде в България, то има де , ама къде точно може ли някой да ме светне,някакви у-ща за нещо от рода на силов трипой, вдигане на щанги, културизъм.За след 8 клас става въпрос,пак и да не е за след 8 нищо,кажете че да ги имам впредвид за па нататък.
Благодаря на всички
Поздрави
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим13.06.05
19:22
Не се занимавай с глупости! Вземи качествено образование пък блъскай в залата през свободното време. Без образование за никъде не може!
[quote author=“roshko”]значе в момента ми предстой завървшване на 8 клас.Много мислип къде да се местя и в крайна сметка нищо не измислих, мислип в Държавната Търговска Гимназия в Свищов, но паралелките каквито са въобще не ме влекат тея работи.Та стига оффтопик , въпросът ми е има ли някъде в България, то има де , ама къде точно може ли някой да ме светне,някакви у-ща за нещо от рода на силов трипой, вдигане на щанги, културизъм.За след 8 клас става въпрос,пак и да не е за след 8 нищо,кажете че да ги имам впредвид за па нататък.
Благодаря на всички
Поздрави
е луд ли си аз уча там бе ;)) ебахти якото е ;) рулират всичките паралелки и има и къде да си тренираш даже ;) яла тука
13.06.05
20:02
Влез там ,а после кандидатствй в HСА !
kibi я дай малко инфо за себе си ако може на ЛС-та
аз май те знам.Идваш ли в залата на академика???
[quote author=“PROMPT”]Влез там ,а после кандидатствй в HСА !
Ей това е приказка!
roshko, не си скапвай бъдещето. Днес мания са ти щангите, утре ще се събудиш и ще си кажеш... И да са таковам в тъпана, как си одрязах пътищата в живота.
Мисли пич, мисли в перспектива!
Знам аз, че е 10 пъти по яко да правиш само това което те кефи, ама в живота лесно нема за това трябва и дупе!!
Успех ти желая. :D
Не мисля че някой ще може да го каже по-точно!! Не че искам да умаловажа трибойци и културисти - но не това е перспективата на деня - виж по-скоро ИТ, Финанси, С и К, Право, Строителство и т.н..
С това могат да се изкарват сериозни пари :) Мисли от сега за бъдещето си пич :) колкото по-рано толкова по-добре ;)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече