30.04.14
18:10
Преди около месец и половина забелязах, че дясното ми коляно е започнало да хрущи. От тогава не съм тренирал краката, а междувременно си взех и animal flex, който вече е на привършване. Работата е там, че не ми минава. При клякане чувствам и тъпа болка зад коляното. Сега съм решил да пробвам как ще ми подейства колагена, но не знам точно какъв тип да приемам. Навсякъде чета, че и трите типа действат по един и същ начин. Единственото, което разбрах е, че не се смесват. Пие се или тип 1 и 3 или само тип 2. Според вас кой е по- подходящ за моя проблем?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работиммалко офтопик, но последните години през ръцете са ми минали тонове добавки, но едва сега видях, че колагените са повече от 20 типа. Досега в практиката и работата ми съм попадал само на колаген, хидролизиран колаген и колаген тип 2 (повечето пише,че са денатурирани или, че пък били деривати от пилета). Аз също имам проблеми с хрупаща става...ако имаш успех сподели макар и по-късно.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 30.04.14 21:55.
Бях решил да поръчвам колаген (за връзки на ръцете) на Неосел или др Бест (около 25-30лв за 200г, тип 1 и 3), но се сетих за стария Флекси (10-11лв/250г - направо без пари) - какво ви е мнението?
http://www.flexy.info/bg/flexy.htm
Защо не пробваш с пача от свински крака/уши? Аз лично гледам да консумирам поне веднъж седмично. Предпочитам крака, защото правят по-гъст бульон, а и килограмът им е около 2лв.
Мнението беше редактирано от Петър на 14.09.15 00:36.
14.09.15
08:59
Отвъд животинския бульон и евентуалното пакетче желатин, всичко друго е загуба на време, пари и усилия.
Е...всъщност е известен факт, че скъпите лекарства действат по-добре от евтините, но няма нищо общо със съдържанието.
21.06.16
15:18
Здравейте, от известно време насам тренирам и имам болки в ставите по точно не е болка, а усещане за тежест и пукане на глезените което доста неприятно. Намерих в сайта Bulgaricus.bg колаген на капсули за пиене поръчах го, но го пия от едва 2 дни. Хареса ми това че е с висока концентрация и на добра цена. Скоро ще дам моите отзиви за продукта.
25.01.17
22:35
Здравейте, аз бих препоръчала рибния колаген, защото има много предимства пред другите видове, тъй като структурата му е най - сходна до тази на човешкия колаген и затова успява да влезе в дълбоките слоеве на кожата. Също така е хубаво Колагенът да се приема с Витамин C, тъй като то помага да се усвои по - добре.
Аз съм много доволна от Колаген 5, защото освен рибен колаген е също комбиниран с арония, червена боровинка, козе и кобилешко мляко. Всяка от които съставки е много полезна с антирадиационен, антиоксидантен ефект.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.01.17 22:46.
26.01.17
21:59
Поне да се беше регнанала няколко дни по-рано и да беше пуснала някое мнение тук там. Чак тогава да изровиш тема от миналата година и да пишеш за колаген 5, та да не личи толкова, че е реклама.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече