[quote author=”^MaD^”][quote author=“BabaVanga”]Ами кога ще тичаш преди или след тренировка няма голямо значение.
Все един и същ ефект ще постигнеш(сваляне на излишните мазнини).
Ако тичаш след фитнеса може би е по-добре,защото след като си си изхабил гликогена в мускулите ще топиш основно мазнини.
Няма нужда да си взимаш друго освен Л-карнитина.
изумен сам !
Са ако кажеш и от какво точно си изумен.
[quote author=“pioneer”][quote author=“BabaVanga”]По тоя въпрос има много мнения.
Едното е че ядките са много полезни.
Стават за покачване на маса.Имат много белтъчини и някои незаменими мастни киселини(ако не се лъжа).Освен това май имат и доста витамини.
Всички други мнения са абсолютно грешни!!!
е тва за пръв път го чувам ... ядките съдържа ли много белтъчини ... прави разлика между белтъчини и въглехидрати моля те :)
ето например стафидите :
въглехидрати : 69.3 гр.
белтъчини : 02.4 гр.
мазнини : 00.6 гр.
Е аз смятам, че права разлика между белтъчини и въглехидрати, ама pioneera не прави разлика между ядки и сушени плодове :D
20.11.05
11:06
[quote author=“M0nst3R”]Лег:8X60
.....
Лично тегло:86 кг.
Ръст:1.87 см
—————————————————————————————
ахххах бубееее (2 см) :shock: :D :D :D
22.11.05
21:23
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ахахахха в такива моменти да се смее ли човек да плаче ли
22.11.05
21:48
[quote author=“AbSs”]Мускулите на пениса се отпускат посредством нервни импулси от мозъка и периферната нервна система. Което позволява на малките кухини в тялото на пениса да се напълнят с кръв. Най-кратко ти го обясних!
П.п. И може да ми се извиниш, ако си мъж де....
Така формулирано звучи добре,но не да кажеш,че пениса е мускул.Относно тези мускулчета които се задвижват от нервните импулси-те не се намират в самото тяло на пениса,а извън него.Не съм искал да е спор,но ти се изрази много групо първоначално.
23.11.05
21:32
Ами и аз незнам как да свали 4 килограма и да си запази теглото... в най-лошия случай ще намалее с 4 кг :shock:
25.11.05
18:31
Тц, тц ... лошо нещо е туй застоя :lol: :lol:
защо калкана е сплескан?
защото го е ебал синия кит
защо на рака са му изцъклени очите и ходи назад??
защото е бил там и гледал и се е плашил и се е дърпал назад и така си му е останало ходенето
п.с.:за тоя въпрос къде си задал най много още един такъв отговор като моя да получиш
Много се смях на това :lol:
25.11.05
21:09
[quote author=“fakata”]кажете ми вярно ли е това че като тренираш предмишница и тя расте мноо бързо и заедно с нея останалата част от тялото расте по бързо !щото се стреми да я настигне !
:lol: :lol: :lol:
[quote author=”^sexy-pi4^”]SMD написа:
колко кила са гирите? и колко кг си и колко си висок?
гирите са - 2.5 кг,височина - 1.75 и кг - 56…
Бая височки гири
[quote author=”г-н 100кг”]тежа 105 кила (вечер) и 100 (сутрин), висок съм 180см. Не ми харесва че мускулите ми не са изразени. Какво да правя? за този ръст колко трябва да тежа като се има в предвид че можеби 80/5% от мен са мускули а останалите 15/20% мазнини (съотношението мускули/мазнини)
на диетили да се подлагам или да ходя на фитнес?
природно едър съм
Сериозен спад през ноща какво ли прави индивида през тъмната част на денонощието ???
07.12.05
01:06
[quote author=”^Vlastelina^”]Има си цяла страница в сайта с упражнения > http://www.bb-team.org/exercise/ :wink:
Кажи с какво разполагаш у вас, щом толкова искаш да ти помогнат
отговор
[quote author=“Triple H”]гири 3кгови. легло,хол,компютър,интернет,телевизор,досадни родители
:lol: :lol: :lol: , а пича иска с фитнес в домашни условия да се занимава
07.12.05
19:02
11.12.05
18:01
12.12.05
20:29
17.12.05
01:26
http://img.photobucket.com/albums/v713/X_3_mar/Clip.jpg
от днес темите ще се заключват по 2 пъти за по сигурно ! :P :D :P
[quote author=“x_3_mar”]http://img.photobucket.com/albums/v713/X_3_mar/Clip.jpg
от днес темите ще се заключват по 2 пъти за по сигурно ! :P :D :P
Доживях и аз да попадна тук :D , с основание :lol:
DJGorgio-Astor
“fiestahami написа:
Вярно ли е, че на мускулестите мъже им са по-големи половите членове?
Не - както казаха колегите по-горе, това си е ген.
Но според мен имат по-стегнат сфинктер - това все пак си е мускул. А предполагам, че е възможно да се качи и маса в тази област - все пак истинският култорист не бива да пренебрегва НИТО ЕДИН мускул или мускулна група.”
21.12.05
16:55
22.12.05
19:34
за да ти се виждат плочките трябва да обърнеш внимание на хранителния режим
по-точно?ориз?друго?чувал съм че ориза стяга корема.а дали е вярно че като ядеш много орис очите ти стават кат на китаец
И отговора:
[quote author=”^MaD^”]кво общо имат коремните преси с дъмбел с рамената !?
изказваите се точно за да не се получават двусмислици.
26.12.05
22:22
Кое?
02.01.06
13:08
От тук нататък в тази тема ще банвам за по 2 седмици хора които спамят, пускат офтопици или пускат постове които не съдържат “бисери” или съдържат такива, но не от нашият форум.
Та преди да пишете, гледайте какво пишете, защото ще има много изпатили.
Преди малко съм изтрил около 40% от мненията от темата!!
10.01.06
14:31
[quote author=“Miguel”]С тиа 4 повторения на тяга само ще си нараниш кръста ... сам си решаваи
Тягата е тежко нещо и е само за билдери с стаж над 10 гидини! И винаги с колан!
За колана хубаво, ама за десетте години ... :lol:
13.01.06
12:27
При натискане на Quote в заключена тема :
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
15.01.06
17:46
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Не естествено като всеки друг пускул и той има нужда от въстановяване (не си мисли че така ще изчистиш , това е мит №1 )
Прави го 2-3 пъти седмично
[quote author=“diecast”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Не естествено като всеки друг пускул и той има нужда от въстановяване (не си мисли че така ще изчистиш , това е мит №1 )
Прави го 2-3 пъти седмично
Браво , браво това е най якия бисер във форума, браво :D :) :(
DJGorgio-Astor
15.01.06
23:22
[quote author=“Rocking”] или до новия магазин на околовръстното на 2-рия етаж.
Кой не знае е 2рия етаж на околовръстното, кой не е чувал за него. На 1вия леките момичета ли беха!?! :lol:
[quote author=”^Vlastelina^”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=”^MaD^”]мен ме дразни някои като се изпърди (а това се случва мн често) иначе фуул риспект !
а и още некви като почнат да ми обясняват глупости
Е те не искат едва ли се опускат нарочно
П.С. Проветрявайте повечко щом е често явление !!!
Ами нормално е при толкова зор и напъвания някои да се изпусне :lol:
[quote author=“red”][quote author=”^Vlastelina^”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=”^MaD^”]мен ме дразни някои като се изпърди (а това се случва мн често) иначе фуул риспект !
а и още некви като почнат да ми обясняват глупости
Е те не искат едва ли се опускат нарочно
П.С. Проветрявайте повечко щом е често явление !!!
Ами нормално е при толкова зор и напъвания някои да се изпусне :lol:
Затова преди тренировка аз обичам да се изсера... Супер яко става.
[code:1]GROUP написа:
аз не ги тренирам безразборно просто искам да наблегна малко повече на тях защото съм в застой и питам според вас тази моя програмка удачна ли ? еи сега ще обясня какви упражнения правя . тренирам от около месец по тази прогр. ама не6то не мърдам мамка му
гърди
хориз. лежанка 10 серии пирамидално
накл. лежанка с дъмбели 8 серии
кофички 8 серии с теж .пир.
рамо с дъмбели отпред , в страни .
гръб
набирания 6 серии
4ук4ета 10 серии пир.
гребане с дъмбел 10 серии пир.
рамо с дъмбели
крака
клек 14 серии пирамида
с лоста за прасец 10
ръце
трицепс
френско 8 серии пир.
с дъмбел зад врата 8 серии пир.
кофички само 4е така по тесни да са ръцете с теж . пир.
бицепс
с лоста прав 8 серии пир.
дъмбел в коляно 8 серии пир.
дъмбели седнал 8 серии пир.
после по4ивка и отново
не трябва ли да размения краката и ръцете , да им сменя мястото за подобър ефект .
а и много трудно получавам мускулна треска на ръцете , а уж права доста повторения ? [/code:1]
И пита защо е в застой
Трябваше да отговоря прави по 20 серии на упражнение как може само 10
[quote author=“Andriqn”]Мен пък циганите ме кефат. Много са весели. Е зависи на какви попаднеш все пак. Аз си ги обичам. :lol:
[quote author=“INTER”]Скоро четох някъде че до 20 години се расте на височина а после до 25 на ширина .Вярно ли е?
Ми да а след 30 по единия диагонал а след 35 по другия
21.01.06
12:18
[quote author=“bagera_tr”]Моля ви някои да ми прати седмична програма за наченаешти за релеф на емаила ми
... и отговорът разбира се:
[quote author=“MyBODY”]За “релеф на емаила” по-добре се консултираи с някой зъболекар ;)
[quote author=“dickhead”]Е АЗ през колко проблеми съм минал с тоя бодибилдинг и не съм се отказал та сега за една цицка ли ще се откажа :) :)
да не ми се сърди дикхед, че го пиша тука ама е готино
[quote author=“anketamaster”]Колко време е нормално да протече един протеинен цикъл?
[quote author=“asdaseas”]ooo боже кой ги пуска такива във форума :|
На тоя въпрос, само такъв отговор може да се даде! :twisted: