[quote author=“RAMBO”]Фактите говорят-
Рамбо само с лък и голи ръце убива 8 Спецназ Воиника
Рамбо с една къртечница убима над 100 човека
Рамбо си промива раните с барут
Рамбо НИКОГА не умира /Терминатора умира/
Рамбо в трета часо се изправя сам срещу цаля армия !
Рамбо издържа на всякакви кличатични условия
Рамбо е най-релефен от всички
8)
не е масивен, но пък е най-издръжлив, жилав и непобедим
Супер ме изкефи тоя лаф!! :lol: :lol:
стига тоя зоб, време е за боб..! :lol: :lol: :lol:
koisymazzz написа:
Един въпрос, на коя фирма се вика Оптимум? Бях взел един креатин с червена кутийка, имаше едно лого ON. Хмм, защо ли си мисля, че това е optimum
-Е това ме разби :lol: :lol: :lol:
[quote author=“The_KiLLeR1”]
Има д руго за разтеж и това е Хормон на разтежа 60 инжекции секи ден по 1….С това разстеж и на висо4ина и на 6ирина ;) и просто по добро и безвредно нещо нз.....Но цената си му е доста висока за балгарските стандарти :)
Е*ати съвета :?
[quote author=“Lumina”]qk_bik, престани да ме тормозиш на лична!!! Не желая да общувам с теб!:evil:
ХАХАХА, егати еуфорията! :P :lol: :lol:
Хаххх това ме размя доста и мен яко е :shock: :shock: браво tpd
ASTOR
баче методи много - завързваш си краката за две каруци, молиш някой добър приятел да подплаши конете и на ти шпагат
Най-добрия начин да се научиш да правиш шпагат. :mrgreen:
14.11.06
12:00
Тази цялата тема е просто бисер след бисер. Умрях да се смея!!!
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=20660
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote author=”Миро”]Инсулинов шок е изпадане в кома(загуба на съзнание),като ти бият инжекция с инсулин.Състоянието е опасно. Трябва да се влее глюкоза
:lol: :lol: :lol:
[quote author=“go6eto_bs”]рамото иска изнасилване подщи без почивка сас много повторения и малко кг.
тва е клуча за оспеха на мен от тва пемената боквално се раздуват след сяка тренировка
Ето това се нарича правопис!
П.П. този пич просто ме разцепва:
[quote author=“go6eto_bs”]аз сам разтягал мусколно сухожилие на гардите .от супер малко кг. просто си праих супер серия и на лейанката с 60 кг ОПА белата е готова :lol:
[quote author=“Maksim”]Искам да ви питам.Дали ще ефикасно по 30 мин друсане на гюбек(в дните за почивка).Говора ви за яко въртене. 8)
Ей,това е супер кардио :lol: не го пренебрегвайте
[quote author=“chevan”]Здравейте . Имам следната молба . . . Изградил съм маса на ръката и съм я изчистил . В момента е точно 40 см. Искам вече да я поуформя малко . Някой може ли да ми каже какви упражнения и под какъв ред да си прасна в програмата ?
Още един много напреднал “кОлтОрист” :lol: :lol:
[quote author=“hardboy”]аз съм правил и по три пъти на седмица ръце-но се възстановявах напълно щото програмата ми беше следната:СПА-ЯМ-ФИТНЕС-СЕРА.ако имаш възможността да я спазиш тази програма-еми ще имаш голям ефект.
Страхотна програма. 8)
[quote author=“butthead”]
Как я бяха запечатали кутията не знам, обаче видях голям зор докато я отворя. Вътре в прахчето протеин намерих подарък-изненада, 5-6 см парче връв с неясно предназначение. Както и да е трябваше да го ям, пари бях дал и то не малко. Разбърках си една доза в кофичка кисело мляко. Светлото прахче оцвети млякото в наситено зелено все едно потапях лакмус в натриева основа. Ебати оцветителите. Трябва да спомена нещо положително –много е вкусно. Но идеята е ясна, да ти е вкусно, за да отидеш и пак да си купиш, нищо че може да си взимаш изсушени кравешки лайна.
Става въпрос за Нощен протеин на JC . Мен страшно ме разсмя това с кравешките лайна , много точно казано :lol: . Да не се убижда butthead нямам нищо против сравнението даже е мн яко ;) .
13.12.06
23:03
Мътва тяга-не, щото ще стана джудже а сега съм 167 см
[quote author=“bugatibugati”][quote author=“djpetko”][quote author=“fitday”][quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]МИ де да знам, аз ся само да си напиша ще злизам навън да бягам на стадьона малко. Иначе машините да. Особено за крака ги правя, най-вече бедра. Иначе това, че тежестите спират растежа си е напълно вярно :wink: . Познавам един 15 гоидишен 1 60 висок и тренира постоянно.
Боже колко мъка има по тоя свят боже...
Брат ми тренира от 11 годишен и е 180 см. И на него ли му е спрян растежа?
Това са пълни глупости, растежа ти е генетично заложен. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Аз тренирам от горе долу 10-11 годишен и съм 1.88 :lol: :lol:
Не разбрахте,ли че растежа не може да се спре натурално ?
Прав си аз обаче съм намерил вариант как да се спре растежа.Казваш на някои да вземе един чук и да те бие пи главата (тва в кръга на шегата разбира се)
Хахахаха :lol:
____________________________________________________________________________________________________
Bani4ko каза:
Първо да оточна че съм слаб на 17 години , висок 188 см тежа 52 кг рака - 19см
Когато стана сутрин на гладно правя по , 1 -2 лицеви опори ама таи е отна4ало от малко се почва се пак от 2 месеца едвам съм ги почнал .
Когато изляза от нас и видя някои лостче скачам и с съчки сили правя 1 , и това много ме радва , кефя се .
Ходя и на фитнес 2 пати в седмицата , дигам 7 кг от лежанка , пробвал съм и 8 кг ама някои тряа ме пази , се пак неискам да се нараня , а фитнес ходя от 2 седмици .
Гледам да ям по 3 пати на ден наи малко , ако има останало не6то за ядене се радвам и на 4 ти .
Също се радвам че когато си сложа краката на леглото ми и правя половин лицева .
яко е да си фитнес маниак .. ако някои може да ми каже техника с която да правя повече много ще му бада задажен ПЛС.
_____________________________________________________________________________________________________
Този заслужава почетно място в бисерите !!
Йода: Ама това истина ли е??? :shock: :shock: :shock:
20.12.06
22:27
[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“The_Champ”]ей ей :) аз съм на фитнес цял ден :) което значи че си правя малки почивки утивам в 2 и си трагвам в 7 ,но през цялото време си хапвам
важно е при такава тренировка да се пият и много течности - натурални сокове,мляко,кафе,ако пък кафето не ти понася пии чай даже по добре чай ! 8)
:? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :?
ХАХАХХАХАА. Тоз на кафе ли отива или на фитнес-не можеш го разбереш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote author=“qk_bik”]момци сега ще ви кажа най-сигурния начин,че химикалите,които взимате имат ефект.Значи,ако когато пикаете режете ламарината върху,която пикаете ефект има,ако не я режете вдигайте видимо дозите.А зверско действие на химикалите е когато лайната ви лепят със същата сила както Poxipol-a само че с бързината на моментното лепило,също така и когато докато пикате,можете и да точковате на пресекулки,а може да си правите и една цяла заварка като в заводите на мерцедес,тогава и работа за повече пари ще си намерите по лесно
[quote author=“SlowDead”][quote author=“djpetko”]Още една форумна мишка(неграмотна)
Добре ДЖ ПУТКО!
Относно храненето преди сън:
[quote author=“qk_bik”].......А за фитнес маниаците препоръчвам да си боднат една система(от докторските имам впредвид) със протейн и да си легнат спокойни,че няма да спаднат докато спят. :D
:lol: :lol: :lol:
П.С. Сега някой да не вземе да го послуша :twisted:
[quote author=“valentinik46”][quote author=“mainatamy”]Абе можете ли да ми кажете как да го земам тоя метан та да кача малко килограми бе пичове
Из4акаи оЩе малко,след малко Ще доиде Модераторът и тои Ще ти обясни как е схемата с тази добавка :twisted:
[quote author=“Antz”]мисля си за най-добрата рецепта испълнявана от много известни личности...за закуска една цигара с бира...след което гърдички на скара за обяс две-три бирички и за вечеря в някоя кръчма и започваш 100гр водка,150 ракия,5 бири и на сутринта не ти пука как изглеждаш нали си жив
Колеги, отпускате се, темата не е за коментари. Изтрих два коментара на това мнение, моля да няма повече. Това, че съм изтърпял един коментар за известно време не значи да се уливате.
D3BEP
[quote author=“FRANKO1”][quote author=“Kamberooo”] Пирамида как точно се прави
с роби и камъни :!:
05.01.07
21:27
[quote author=”“]и сас щанга става само слагаш малко повече кила от по слабата страна :wink:
Владимир Недков:
CO2 + Soy Protein = Hiroshima
Не исках да оспамвам онази тема, ама ...т’ва беше много яко! 8) :lol:
[quote author=“Ayo”]
Един друг пък влиза в залата изпърдява се (залата е малка) и излиза отгоре на това затваря и вратата. интресното тук е дойде изпърдя се и излезе :x
06.01.07
13:15
[quote author=”“]Ами при такива обстоятелства, неможе ли да вземе със силната 15кг а със слабата 17.5кг?
[quote author=“LoadRunner”]Значи казвали са ми да правя упражнения само за едната гърда
[quote author=“power_hammer”] [quote author=“TREVATA”]Споко свиква се .... Аз преди си без направил кола маска на корема и ми излязоха некфи гадни пъпки .... Изтисквай ги
Е то ако сега почна може би началото на Май ще съм свършил :roll:
[quote author=“NRG52”]ZUM - какъв е смисъла да вдигаш 2х70 кила за бицепс, ако ги вдигаш като хамалин..само дето макара не ползваш. :P
[quote author=”Ветеран”]7:00 Яко спане ! Снощи пак съм се направил на жувотно !
10:30 Спя !!!
13:30 Кафе с 5-6 цигари , яко сране и ...ааа денят започнал :)
14:30 Еба, ако е останало нещо от вчера :) + душ и бегом навън.
17:00 Истинският мъж вече е глътнал 3-4 малки питиета.
20:00 Една магистралка за задната част на мозъка и за релеф на ухото :) + мнооо наркотици, плющене и алкохол
Спазвайте този режим няколко месеца и няма да повярвате какъв ефект ще има върху вас. Успех и дерзайте :) No pain- No gain !
[quote author=”Ветеран”]Не са вредни , а напротив полезни са ! Може да се комбинират с пача , създарма и пилешка кожа. Това последното заедно с шишчета от пилешки трътки оказва неописуем ефект върху релефа.
За 2 месеца ставаш Кевин Леврон - гаранция 100 %.
PS Casper , само като ти гледам аватара и ми идва отвътре да та любя цял един живот. Мамин сладък. Ха питай сега вредно ли е да си биеш чекии и такъв щи отвъртя, че ще забрайш за тоз форум. Аре със здраве.
[quote author=“manson”]Това журалист да ти говори за добавки е все едно Батето да ти говори за ядрена физика (нищо лично, аз много си го харесвам Батето) :D
09.01.07
15:10
[quote author=“RAMBO”][quote author=“manson”]Това журалист да ти говори за добавки е все едно Батето да ти говори за ядрена физика (нищо лично, аз много си го харесвам Батето) :D
Дамз, или пък
[quote author=“morphey”]В крайна сметка репортерите от НТ трябва да продължат конктретно със обвиненията към Попова/и ,а не да правят анкети от типа “Взимат ли допинг спортистите ?” ,с такива въпроси може скоро да се появи и анкета “Пее ли Азис когато е в мензис ?” с извинение към аудиторията .
DJПетко
“Ода за Нутрим”Три дена,откак младите дружини Pro Gold-а събират,
с гърди мъжки лежат и пъжкат.
Три дена,откак младите дружини от Pro Gold-а нишестето филтрират,
с ръце мъжки упорито миксират.
След три дена младите дружини,попухкавяха,подуха се и поумняха,подпухнаха и изтрезняха...
След още три дена младите дружини Про Голда изхвърлиха,WPI-а забравиха и Nutrim затриха.
След още три дена,на третия младите дружини решиха “О,Нутрим,Нутрим”,”О БГ добавки”,не ще дам аз на ваште евтинки ценички,да ме преластят”, “От тук нататък само качеството гледам,не ще се дам,всичко ще прегледам”.
Не ще се дадат те на нишестета и сои,подкрепени с голямо количество консерванти и бои.Както и на всички долнопробни амино-пробои.
Много е добро тва ей :wink: :lol:
Темата е основно почистена от СПАМ. Всички постове, които не отговарят на правилата на тази тема са изтрити.
RAMBO
[quote author=“Ilkooo”]Точно след последното си участие на междугалактическото състезание по Културизъм Дарт Веидър се обърнал към младия СкаиЛокър и му казал НЕКА ХИМИЯТА БЪДЕ С ТЕБ!!!
Още една такава простотия и БАН-а ще бъде с теб, зад теб и насякъде около теб!
head_hunter
fitday - Еми то не може цял ден на пилешко и месо нали
Понеже първото не е месо :lol: Без лоши чувства,просто ме накефи какво се получава от писане по инерция :wink:
[quote author=“Slayer4o”]Според мен този протеин не си заслужава парите и не е с добро качество,предпочитам продукти на някоя от по-реномираните фирми!
:shock:
Ама това тоя великия Нутрим рицар ли е :lol: :lol: :lol:
Абе аз чух,че Рони Колман се подготвя за Мр.Олимпия 2007 с Про Голд,вие какво знаете :twisted:
[quote author=“manson”]
Креатин:
Optimum Nutrition - 600 гр. - 563 лева
Бая скъпичък!
13.01.07
23:15
[quote author=“Jorku”]Аз съм малко против тия неща с килограмите на гърдите ама то друг начин няма да изкараш свестни коремни мускули. Просто ми изглежда против законите на тялото да слагаш повече отколкото тежиш. Това е моето мнение де :)
Да напишеш такова нещо във форум за bodybuilding е против законите на разума..........
Относно хранителен режим:
[quote author=“butthead”]................
Ако искаш вкарай на 10 качествени хранения едно лайняно каквото ти е вкусно, за да не ти писва съвсем...
От goharg.org:
[quote author=“mike46”]паричките “ми” свършиха но не ми пречи да поискам то наще ама като им кажа закво са ми най-много да ми отрежат езика,да ми извадат очите да ми наврът носа в дупките на двете очи да ми отрежат краката и ръцете и да ме фърлят на кучетата :P :lol: :lol: :lol: http://www.bb-team.org/stuff/000493.php прочетете не си го измислям :roll:
14.01.07
22:44
[quote author=“DJПетко”][quote author=“Slayer4o”]Искам да попитам дали сте доволни от него, който го е пил разбирасе.Бях си взел да го тествам, но нещо несъм доволен,трудно се разтваряше и не усетих почти нинакъв ефект.Моля споделете впечетления
Нутрим са по-добри :lol:
“Ода за Нутрим”
Три дена,откак младите дружини Pro Gold-а събират,
с гърди мъжки лежат и пъжкат.
Три дена,откак младите дружини от Pro Gold-а нишестето филтрират,
с ръце мъжки упорито миксират.
След три дена младите дружини,попухкавяха,подуха се и поумняха,подпухнаха и изтрезняха...
След още три дена младите дружини Про Голда изхвърлиха,WPI-а забравиха и Nutrim затриха.
След още три дена,на третия младите дружини решиха “О,Нутрим,Нутрим”,”О БГ добавки”,не ще дам аз на ваште евтинки ценички,да ме преластят”, “От тук нататък само качеството гледам,не ще се дам,всичко ще прегледам”.
Не ще се дадат те на нишестета и сои,подкрепени с голямо количество консерванти и бои.Както и на всички долнопробни амино-пробои.
Паднахг от стола докато го четех
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече