DJПетко
“Ода за Нутрим”Три дена,откак младите дружини Pro Gold-а събират,
с гърди мъжки лежат и пъжкат.
Три дена,откак младите дружини от Pro Gold-а нишестето филтрират,
с ръце мъжки упорито миксират.
След три дена младите дружини,попухкавяха,подуха се и поумняха,подпухнаха и изтрезняха...
След още три дена младите дружини Про Голда изхвърлиха,WPI-а забравиха и Nutrim затриха.
След още три дена,на третия младите дружини решиха “О,Нутрим,Нутрим”,”О БГ добавки”,не ще дам аз на ваште евтинки ценички,да ме преластят”, “От тук нататък само качеството гледам,не ще се дам,всичко ще прегледам”.
Не ще се дадат те на нишестета и сои,подкрепени с голямо количество консерванти и бои.Както и на всички долнопробни амино-пробои.
Много е добро тва ей :wink: :lol:
Темата е основно почистена от СПАМ. Всички постове, които не отговарят на правилата на тази тема са изтрити.
RAMBO
[quote author=“Ilkooo”]Точно след последното си участие на междугалактическото състезание по Културизъм Дарт Веидър се обърнал към младия СкаиЛокър и му казал НЕКА ХИМИЯТА БЪДЕ С ТЕБ!!!
Още една такава простотия и БАН-а ще бъде с теб, зад теб и насякъде около теб!
head_hunter
fitday - Еми то не може цял ден на пилешко и месо нали
Понеже първото не е месо :lol: Без лоши чувства,просто ме накефи какво се получава от писане по инерция :wink:
[quote author=“Slayer4o”]Според мен този протеин не си заслужава парите и не е с добро качество,предпочитам продукти на някоя от по-реномираните фирми!
:shock:
Ама това тоя великия Нутрим рицар ли е :lol: :lol: :lol:
Абе аз чух,че Рони Колман се подготвя за Мр.Олимпия 2007 с Про Голд,вие какво знаете :twisted:
[quote author=“manson”]
Креатин:
Optimum Nutrition - 600 гр. - 563 лева
Бая скъпичък!
13.01.07
23:15
[quote author=“Jorku”]Аз съм малко против тия неща с килограмите на гърдите ама то друг начин няма да изкараш свестни коремни мускули. Просто ми изглежда против законите на тялото да слагаш повече отколкото тежиш. Това е моето мнение де :)
Да напишеш такова нещо във форум за bodybuilding е против законите на разума..........
Относно хранителен режим:
[quote author=“butthead”]................
Ако искаш вкарай на 10 качествени хранения едно лайняно каквото ти е вкусно, за да не ти писва съвсем...
От goharg.org:
[quote author=“mike46”]паричките “ми” свършиха но не ми пречи да поискам то наще ама като им кажа закво са ми най-много да ми отрежат езика,да ми извадат очите да ми наврът носа в дупките на двете очи да ми отрежат краката и ръцете и да ме фърлят на кучетата :P :lol: :lol: :lol: http://www.bb-team.org/stuff/000493.php прочетете не си го измислям :roll:
14.01.07
22:44
[quote author=“DJПетко”][quote author=“Slayer4o”]Искам да попитам дали сте доволни от него, който го е пил разбирасе.Бях си взел да го тествам, но нещо несъм доволен,трудно се разтваряше и не усетих почти нинакъв ефект.Моля споделете впечетления
Нутрим са по-добри :lol:
“Ода за Нутрим”
Три дена,откак младите дружини Pro Gold-а събират,
с гърди мъжки лежат и пъжкат.
Три дена,откак младите дружини от Pro Gold-а нишестето филтрират,
с ръце мъжки упорито миксират.
След три дена младите дружини,попухкавяха,подуха се и поумняха,подпухнаха и изтрезняха...
След още три дена младите дружини Про Голда изхвърлиха,WPI-а забравиха и Nutrim затриха.
След още три дена,на третия младите дружини решиха “О,Нутрим,Нутрим”,”О БГ добавки”,не ще дам аз на ваште евтинки ценички,да ме преластят”, “От тук нататък само качеството гледам,не ще се дам,всичко ще прегледам”.
Не ще се дадат те на нишестета и сои,подкрепени с голямо количество консерванти и бои.Както и на всички долнопробни амино-пробои.
Паднахг от стола докато го четех
16.01.07
22:15
[quote author=“TREVATA”]Требва да си усетиш какво най-добре ти влиза на теб !
А така, трябва да усети как най добре му влиза :lol: :lol: :lol: ( в кръга, оп квадрата на шегата разбиа се (Къци-и-и-и :lol: :lol: :lol: )
От гохард:
[quote author=“flex”][quote author=“Barry”]С каква цел ще го пиеш?И що толкова хора налитат на тоа кленбутерол? Щото е 4 лева ли? :shock:
Сигурно изпитват удоволствие от главоболието и треперенето на ръцете :lol: !
:lol: :lol: :lol:
18.01.07
19:40
[quote author=“BuKTop”]Та от 2-3 дни се зачудих дали културистите зимат химии ? (знам че не се обсъждат ама просто искам да разбера дали се зобят, нищо не искам да знам самите химии)
Примерно за мр. олимпия няма ли някви тестове преди състезанието ? Да видят дали са приемали някакви забранени “продукти” ?
Или сичките са само на добавки ? Или пък по някъв начин минават тия тестове... Просто се чудя.. И ми е интересно да узная :)
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=22314
[quote author=“Slayer4o”]Несъм ги пил, но според мен амино 2700 на Юнивърсал са много по-добри от тези на Optimum.
:lol:
отново от гохард:
[quote author=“wtf”][quote author=“metokmeto”]един приятел докато зима6е метан разправя6е 4е гледа да не си бие изоб6то 4екии 6тото в спермата имало протеин и го изхвърлял така от тялото. смех :lol:
кажи му да си я изпие тогава :lol: :lol: :lol:
[quote author=“Teo”]майкоо е тва е вече фанатизъм и мазохизъм как може да слагате спорта пред секса бе :) цццц пък и да се има на предвид че и секса си е тренировка :twisted:
[quote author=“KiLLeR1”]Така си е укрепва цялото тяло ;)
[quote author=“Kazz”]Значи Пищова лъже че ебе толко много :lol: Неможе на толко тренировки да има такава фигура :)
[quote author=“Barry”]хахахаха е тоя пише ебаси темите..но ако ТИ при празненето изхвърляш тестостерон сабирай го в ампули и си направи нов цикъл :lol:
Хахахахаха
значи искам да започна система с винстрол ,но не намерих подходяща система така ако може да дадете някакав съвет за система благодаря предварително
момчето няма система и си търси система, някои ако знае система да му я даде за да си има система
[quote author=“head_hunter”][quote author=“Love hunter”]Абе пичове, на вас май тия от Нутрим яко ви бъркат в з....ка!Щом така яко ги оплювате неможе да я случайно, аз щото прочетох някой теми и ми направи впечатление яките плюнки - един повръщал от тях , друг сере трети пърди - ами дрислю и пръдлю квото може тва прави - който може само да сере си сере , а пръдлюто си пърди .Тва е .
Още едно такова изказване и аз лично ще ти бръкна в з..ка!
head_hunter
26.01.07
14:50
[quote author=“Huskarl”]Slayer4o
Мисля, че съм влюбен в тебе, ооо ти титан на смисълта, ти си наща светлина в тунела, ти си слънце и луна, ти баща, ти майка!
Тук всички те обичаме и подкрепяве, давай Slayer4o давай, България е с теб, Господ е със теб!
П.С. Драги ми Slayer4o не си забравяй кърпичката, че нали знаеш какво става с устата ти като чуеш за “Нутрим”!
С обич Мама
D3BEP
InDaHEad написа:
Не разбирам ква е целта на тая тема Wink ...но честито и от мен...
Подмазваме се на шефа Shocked Laughing CoolКаква може да е целта. Преди три години е основан този форум. Въпреки “крехката” си възраст е един от най - големите и престижните форуми по тематиката в България!
Мисля, че си заслужава да се отбележи!ООООО не слагай картинки !!!! При повторно нарушение Бан !!! Very Happy Very Happy
ASTOR
Хехехехе Астор ще банва Дзвер... :lol: :lol: :twisted:
02.02.07
21:39
[quote author=“Huskarl”]Следния хранителен ще ти донесе невиждани успехи за целите, които са поставяш:
Сутрин - 10-12 филий хляб в супер серия със 5 вафли
Обед - една тава ориз в супер серия със 2-3 пакетчета фъстъци
Вечеря - Пърчена сланина във дроп серия до отказ
Преди лягане - 10 лъжици мед в гигантска серия със пържени картофи и една чаша олио със захар
Успех.
На всички други пожелавам просто - по-здрави!
:D :D :D
[quote author=“Cocoa”]Абе книги за културизъм. Вземете една свястна книга прочетете :D
Не е точно бисер просто супер мн ме изкефи !
[quote author=“Dancho`”]Ми аз кат напрая 12-14 пак минавам 8 и се едно прая и маса и релеф ;)
[quote author=”[.::Ultras::.]”]Начи аз съм 180 и кво ... треа да съм 90 кила ... Ае стига аз ще съм ебаси свинята :? Гледаш се в огледалото верно и като се харесаш почваш само да си подържаш размерите и теглото ;)
08.02.07
23:10
[quote author=“Huskarl”]Взимаш един хубав прав лост. Правиш неутрален хват и заставаш в позиция за удар с беисболна бухалка. Следва тъп удар в тъпо тяло и правиш лост от прав във крив. Може да е по-голям и по-силен, ама лоста и на такива не прощава.
09.02.07
10:13
djpetko написа:
kokala1 написа:
Шибаняк прост как си , малка пишка анаболна, ти си пълен смешник как може да пишеш в този форум, ти си срам за околните, анаболен мозак побаркан, смешен си и винаги ще си останеш малък хахахаахх
Пия Нутрим, за това съм малък
Ето още едно произведение
Тва хвърля в оркестъра!
Що ма истрихте бе?
[quote author=“Bodybilder”]а ако разтвора едно хапче във вода то ше стане ли на бира,че много пари се набутвам като излеза навънка :D
Темата е за бирената мая...
11.02.07
09:55
[quote author=“almy”]От около 2 а може би и повече години правя лицеви упори, но по едно време спрях и усещам че мускулната маса,която съм натрупал на гардите, става мазна.
То да се смееш ли, да плачеш ли??? :D :D :cry: :cry:
[quote author=“M16”][quote author=“Bodybilder”]а ако разтвора едно хапче във вода то ше стане ли на бира,че много пари се набутвам като излеза навънка :D
Темата е за бирената мая...
Леле, ще колабирам от смях :lol: :lol: :lol: :lol:
JiVk0
аз щи кажа нещо друго една крилата мисъл Laughing веднъж пиптенеш ли
пут*а и щанга не ги оставяш цял живот
15.02.07
22:52
[quote author=“predatorzzz”][quote author=“stelker”]кажете как е най-правилно да се употребява, в тренировъчни и нетренировъчни дни
Гледам че си от USA там продава ли се нутрим? Или мъкнеш по самолетите :wink:
:lol: :lol:
Robso написа:
кой клас си?
Човека е написал кой клас е
kamata написа:
Здравеите,нещо пречили ако в понеделник и петак тренирам гарди програмата ми е:
1ден гарди
2ден раце
3ден грап
4ден рамене,трапец
Аз сам на 16год.178/70 кл.
човек,зарежи фитнеса и учи български език
sorry,не се сдържах
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=”/ЭGO/@§”]преди 2 дена правих ръце и сега кожата ми на дясната ръка е много чувствителна. като я докосна и ме заболява сякаш е натъртена. дори и от блузата ме заболява като се добре до ръката. да не би това да е опъване на кожата вследствие от растежа на мускула?
Пич сигурен ли си че те боли само кожата на ръката :?:
Да не си грипав ? :roll:
Култовооооо :lol:
19.02.07
20:30
[quote author=“CSKA_FoReVeR”]Аз като спя си слагам ръката под възглавницата и главата над възглавницата, тоест си спя точно върху бицепсите.
Та въпроса ми е това ще се отрази ли ? Имам предвид да спре разтежа на бицепсите ми ?
Наистина се интересувам....
Ето схема горе-долу....
Може да ви звучи тъп въпрос, но се притеснявам.
ГЛАВАТА ми
—————————
Възглавницата
————————
Ръката ми
“схемата” накрая ме разсмя наистина :lol: :lol:
[quote author=“ukraineca”]Значи като почне6 да си правиш упражнението от серията дали се прави едно и също упражнение докато не сваршат сериите и ли се правиш и други упражнения миксирано но все пак в последователност........???????? :)
Няма такова дълго изречение,без никакви пунктуации.Аз лично нищо не разбрах от него :D
23.02.07
09:54
Еми ако ‘тренъора’ й и сложи още 1 час челна стойка след 2,5-те часа, не мисля, че ще има суплемент, който да я държи в съзнание...
От това направо направих плочки от смях когато го прочетох :lol: :lol: :lol:
26.02.07
17:11
Темата е “Какво закусвате?”:
[quote author=”-=ExErCiSe=-”]Един банан + кисело мляко, след час и нещо 2 тостера със пилешко или шунка.
А какви са хранителните стойности на един тостер, а на микровълновата също? :lol:
26.02.07
21:27
[quote author=“Sportex”]Темата е “Какво закусвате?”:
[quote author=”-=ExErCiSe=-”]Един банан + кисело мляко, след час и нещо 2 тостера със пилешко или шунка.
А какви са хранителните стойности на един тостер, а на микровълновата също? :lol:
Преди години бях ходил до Пловдив и ми направи впечатление ,че навсякъде предлагат “тостери” = тост сандвич :roll:
03.03.07
23:03
това е във връзка с animalpak
Пиех по 1pak сутрин след закуска и се чувствах много свеж и много добре ме възстановяваше.Иначе emzo e прав-това са си витамини,минерали и аминки и не очаквай да станеш голям от него!
амин и господ да те прости :lol: :lol: :lol:
[quote author=“locvs”][quote author=“valentinik46”]За този тип се говори 4е бил натурален :roll: Scip La Cour
http://www.houseofpainironwear.com/makemefamous/skip_lacour.htm
Мдаа те утре и гроздова без алкохол ще ни пробутват! Натурален е като “плодово” сокче от 15 стотинки.
ахахахах натурален е като...ахаха :lol: :twisted:
05.03.07
21:43
[quote author=“kr1sto”]права за гарди
1.полу лег
2.лег
3.обратен лег
4.флайс от полулег
5.флайс от лег
и ве4е накрая гледам да го напомпа максимално мускула.с неколко серии лицеви упори
:lol: :lol: :lol: :lol: