06.07.14
22:38
Здравейте, замислих се за animal pak, но приятел ми намекна, че са силни витамини и не знае удачно ли е. На 18г съм, 49-50 кг, ако това има някакво значение. Моля, ако някой има наблюдения, как влияят при жени да сподели :)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим06.07.14
22:51
Всичко, което сме коментирали за Animal Pak по отношение на мъже, важи и за теб.
По ред причини, нямащи нищо общо с това, че си Дама - лош избор.
казано от Кольо Пияндето на 06.07.14, 22:51:
Всичко, което сме коментирали за Animal Pak по отношение на мъже, важи и за теб.
Аз само да допълня: Красива Дама :*
07.07.14
08:28
Абсолютно и категорично НЕ !
07.07.14
19:13
Дачева, ти кога придоби благородническа титла ? :D
За Animal Pak-a - Твърдо нЙе !
07.07.14
19:32
ме40 - раждаш се с нея, не се придобива :Д (Сори за оффтопика:) )
А някой може ли да даде предложение за 1 продукт превъзхождащ Анимал пак-а. Има ли на пазара нещо ,което го бие по съдържание и цена? Защото искам нещо силно ,но определено не искам комбинации от 5 кутии до хладилника. Търся един продукт ,в който има всичко.
Засега се замислям над това: ISS Super Vitamin Pak 30 Paks
Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 04.08.14 21:34.
казано от Gergi_81 на 04.08.14, 21:33:
А някой може ли да даде предложение за 1 продукт превъзхождащ Анимал пак-а. Има ли на пазара нещо ,което го бие по съдържание и цена? Защото искам нещо силно ,но определено не искам комбинации от 5 кутии до хладилника. Търся един продукт ,в който има всичко.
Засега се замислям над това: ISS Super Vitamin Pak 30 Paks
По етикет по-добро от Арнолд мулти не съм виждал. Цената е пръчка тук по магазините, но с доставка от САЩ става вече друго :)
05.08.14
11:43
казано от AgBOKATA на 05.08.14, 10:41:
казано от Gergi_81 на 04.08.14, 21:33:
Засега се замислям над това: ISS Super Vitamin Pak 30 PaksПо етикет по-добро от Арнолд мулти не съм виждал. Цената е пръчка тук по магазините, но с доставка от САЩ става вече друго :)
Изключително небалансиран продукт с множество излишни комплекси. Достойнствата му се броят на пръстите на едната ръка. Във витамино-минералния комплекс единственото хубаво е метилкобаламинът в доза от 1000 мкг и това е само... Няма витамин Д, а витамините А, C и Е са в ниски дози. От друга страна фолиевата киселина е излишно висока. За минералите изобщо да не думам...
Тровенете с DAA също не му е плюс, а най-обичам комплекси от билки и зелени храни, където всяка съставка е 5% от ефективната доза. Има телешки аминокиселини колкото да ти нахранят едната фибра на левия бицепс...
Това за Арнолд мулти ,ли е ? Или за моето предложение? Аз в крайна сметка се спрях на нещо по-доказано и леко ,
като Universal Daily Formula, понеже ще направя един цикъл с Animal Stak. А с него няма нужда от много високи дози витамини и минерали,а тази дейли формула е доказала ефетивноста си с храносмилателните си ензими.
Иначе Animal Stak-a го взимам ей така ,да имам лично мнение по въпроса относно ползите му.
Не ,че очаквам нещо голямо от него.
Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 05.08.14 23:34.
06.08.14
09:30
За Арнолд се отнася. Витамините на ISS са определено по-добра опция. Не съдържа 100 комплекса, но има сериозни дози на витамините.
08.08.14
22:14
Така като гледам коментарите, не сте особени привърженици на Анимал Пак..
Имаше и един коменар в началото , че “по ред причини - лош избор” или нещо такова..?
Мнението беше редактирано от Стоев на 08.08.14 22:14.
И аз се чудех отначало ,защо при толкова положителни мнения ,тук продължава да е неоценен продукт. Прих го като факт и не питам вече. Но мисля някой ден да го опитам ,за да имам собствено мнение по въпроса. Имам колега ,койт го пие редовно и е възхитен от него. Не очаквам някакви чудеса ,но зимата ще го опитам.
09.08.14
19:17
казано от Gergi_81 на 09.08.14, 07:14:
И аз се чудех отначало ,защо при толкова положителни мнения ,тук продължава да е неоценен продукт. Прих го като факт и не питам вече. Но мисля някой ден да го опитам ,за да имам собствено мнение по въпроса. Имам колега ,койт го пие редовно и е възхитен от него. Не очаквам някакви чудеса ,но зимата ще го опитам.
Аз съм го пил, днес си взех даже пак и ще продължавам да си го пия, кой каквото иска да говори.. ;)
Не случайно Анимал пак-а е една от най-продаваните добавки в света.. така че моя съвет е - взимай!
А така и не разбрах причините кои са, че половината горе казахте на момичето, че не може да се приема от жени?
Много ми е интересно, кое в анимал пак-а го прави неподходящ за жени? (headbang)
09.08.14
23:12
Погледнете състава на този продукт.
Вижте в какви форми са витамините и минералите, след което проверете дали са достатъчно подходящи като ефективност и усвоимост.
Вижте до колко количествата на мастноразтворимите витамини са адекватни, особено за човек с натоварен тренировъчен режим. Същото направете и за антиоксидантите.
Честно казано 5-6 g аминокиселини за мен са напълно излишна екстра и чист маркетинг за витаминно-минерален комплекс.
Има по-добри ензимни комплекси на прилична цена.
Е, за какво ми е да купувам Animal Pak?
09.08.14
23:45
казано от Кольо Пияндето на 09.08.14, 23:12:
Погледнете състава на този продукт.
Вижте в какви форми са витамините и минералите, след което проверете дали са достатъчно подходящи като ефективност и усвоимост.Вижте до колко количествата на мастноразтворимите витамини са адекватни, особено за човек с натоварен тренировъчен режим. Същото направете и за антиоксидантите.
Честно казано 5-6 g аминокиселини за мен са напълно излишна екстра и чист маркетинг за витаминно-минерален комплекс.
Има по-добри ензимни комплекси на прилична цена.
Е, за какво ми е да купувам Animal Pak?
Ясно..
Но до колкото виждам тук се пита става ли за прием от жени или не?
Не става въпрос дали е маркетинг и т.н.
Въпроса ми беше, КОЕ го прави неподходящ за прием от жени, както сте писали по-горе?
Знаеш, в крайна сметка всеки сам решава за себе си. :)
Мнението беше редактирано от Стоев на 09.08.14 23:46.
10.08.14
07:31
Моята позиция не е свързана с това дали се говори за прием от мъж или жена.
Уточнил съм го (достатъчно ясно, мисля) още в първото си мнение горе.
За мен Animal Pak е продукт с лошо съотношение между цена и състав.
10.08.14
09:41
казано от Кольо Пияндето на 10.08.14, 07:31:
А какъв витаминно-минерален комплекс би препоръчал ?Вместо да се събират една по една всички съставки кой продукт би бил удачен за прием който да има всичко нужно в адекватни дози ?
10.08.14
13:22
казано от Кольо Пияндето на 10.08.14, 07:31:
Е, значи сте заблудили момичето тогава.
10.08.14
16:48
казано от Master Admin на 10.08.14, 09:41:
А какъв витаминно-минерален комплекс би препоръчал?
Първото, за което се сещам, е Controlled Labs Orange Triad.
По-добър състав и възможност да приема продукта според нуждите си (1 доза е 6 таблетки).
казано от Тони Стоев на 10.08.14, 13:22:
Е, значи сте заблудили момичето тогава.
За какво по-точно сме я заблудили?
Предпочитам да си по-конкретен и затова ти припомням моя отговор:
казано от Кольо Пияндето на 06.07.14, 22:51:
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.08.14 16:54.
10.08.14
19:58
Казвам ти веднага защо!
Единственото, което даваш като един вид “недостатък”
на Анимал Пак-а е, че има и по-добри формули, на по-достъпна цена
и че всичко е маркетинг!
Момичето питаше дали е може тя като жена да го ползва или не!
Има поне 3-4 жени, мои познати, които го ползват, никаде не пише, че е
противопоказно да се ползва от жени и т.н
За това казвам, че сте заблудили момичето! ;) Прочети си пак първия пост..
Както и да е, малко става оф-топик , за това живи и здрави. :)
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Стоев на 10.08.14 19:59.
10.08.14
20:11
Той не казва,че е лош избор за жени, а че е лош избор ВЪОБЩЕ било то за мъж,жена или хамстер. Кое не е ясно ?
10.08.14
20:23
Аз ли не пиша на български език...
Не е отклонение от темата, защото изясняваме позициите си.
Моето мнение е, че Animal Pak не е подходящ избор в случая.
Причините ги посочих, но никъде не съм споменавал полова принадлежност. За мен този продукт има редица недостатъци, които са еднакво актуални и за двата пола. Дали може да го приема - да, разбира се, не виждам къде твърдя обратното (и съответно я заблуждавам). Споделих нещо съвсем различно и със сигурност не я подвеждам. А ако тръгнем и в посока на това дали тя наистина има нужда от витаминен продукт от този клас (т.е. дали физическата й активност и поставените цели оправдават подобна инвестиция) - най-вероятно ще се окаже, че съм още малко по-прав.
Дали по-лошата формула на Animal Pak е точно “недостатък” (в кавички) - това вече е извън темата, съгласих се. Който вярва в Дядо Коледа, Шехеразада и в това, че Animal Pak го прави силен и мускулест - моля, нека купува и да пие на воля. :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.08.14 20:25.
10.08.14
21:16
казано от Графиня фон Дачева на 10.08.14, 20:11:
Той не казва,че е лош избор за жени, а че е лош избор ВЪОБЩЕ било то за мъж,жена или хамстер. Кое не е ясно ?
Мисля, че форума е за хора , не за животни, така че си спести странните сравнения.
А и си дискутирах с Кольо. А ти си погледни собствения пост, толкова категорично го отхтрляш Анимал Пак-а , че няма на къде повече! Кольо поне се обоснова каква е неговата позиция! Ти като си толкова навътре, кажи ми ЗАЩО не е подходящ за жени?
Нали го отхарли “категорично”? Понеже въпроса на момичето.. е ПОДХОДЯЩ ли е или не!!! А не дали има по-добри и по-евтини
продукти от този вид!
До Кольо:
Ок, разбрахме се. Всичко е точно!
ПОздрави! ;)
И все пак след всичкия този спор ,аз ще пробвам този ПАК :) Д’ет се вика няма лоша реклама.
И малко извън темата ,като говорим за ниско съдържание на витамини и минерали ,аз почнах една опаковка Universal Daily Formula.
Всичко в сравнителни нисък процент от дневните нужди ,но ми действа доста добре и явно е важно как се подбира съотношението. Дпсега пих витамини все с по 1500-2000% от дневните нужди и нищо не ми помагаха.(така де, поне не усещах някакво тонизиране) Сега с тези лекички витаминки се чуствам супер :) Не знам на какво се дължи. Така ,че следващият път ще опитам и аз Анимал Пак да си имам мнение :) Но засега съм убеден ,че тия хора знаят как се бъркат тия неща ,и знаят какво да слагат и по колко.
Щях да забравя ,че заедно с леките витамини почнах и Анимал Стак :) Може и затова да ми е супер тия дни :) малка подробност
Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 11.08.14 00:06.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече