16.08.14
11:01
Понеже не е анаболен стероид /каквито са забранени да се обсъждат тук/ а и също така видях ,че има тема от 2005 -та коя се споменава въпросното вещество и не е изтрита реших да пусна тема и аз защото явно няма да съм в разрез със правилата.
Интересувам се от продукта и въпросното му въздействие в/у масните депа ,ускоряването на метаболизма/липолизата и т.н При прием на малки дози и с адекватни тренировки и храна мисля ,че може да се постигнат чудесни резултати пил съм само 1 път една ампула ефедрин и ми даде страшно много енергия затъпи ми глада и след това не се чувствах като парцал както някой се оплакват.И сега са ми останали 2-3 кг за сваляне който са много трудни ограничих доста въглехидрата в почивни дни е около 60 гр в тренировъчни около 150, 81 кг съм и мисля да се пробвам 2-3 седмици да изчистя с него без проблеми мога да си го набавя от аптека и ще е 100% продукта за който плащам а не някаква друга течност от някой квартален дилър на подобни субстанции.Искам първо да видя мнения и после ще пусна тема в която ще пиша всеки ден какво ям,тренирам и на края след около 30 дни ще видим резултата. Дозите в който мисля да го приемам са
25 мг + 1 гр тирозин на NOW + 200mcg coffeine + 250mg аспирин - сутрин преди кардио и в ранния следобед преди тренировка не мисля да вдигам дозите дори и да се адаптирам към тези и да не ги усещам .
Кардио ще се прави 5 пъти в седмица 2 пъти на колело със мин 120-30 пулс + 3 пъти качване на стълби.Моля някой по-на ти с нещата да даде мнение дали съм на прав път.И да си спестят коментарите хората който ще кажат ,че е не законно и т.н :)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23686786 —-
Our study provides evidence that CE is a modestly effective weight loss agent and produces significant reductions in fat mass.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 06.01.15 10:12.
16.08.14
11:59
казано от Master Admin на 16.08.14, 11:01:
...Дозите в който мисля да го приемам са
25 мг + 1 гр тирозин на NOW + 200mcg coffeine + 250mg аспирин - сутрин преди кардио и в ранния следобед преди тренировка не мисля да вдигам дозите дори и да се адаптирам към тези и да не ги усещам .
Това е симпатомиметик, и няма как да им съмнения дали действа. Придържай се към НВД (инсулина подтиска действието на този клас продукти) със някое и друго зареждане, за да поддържаш термогенните му свойства достаъчно високи. Прием 2 пъти на ден и на мен ми изглежда ок, все пак ефедрина има къс полу-живот. Някои хора го разделят на още повече дози, за да поддържат бета адренергична активност висока през целия ден - примерно вместо 20-25 мг ефедрин и 200 кофеин 2-3 пъти на ден, взимат 10 мг ефедрин и 100 мг кофеин 5-6 пъти дневно. Вероятно е и въпрос на поносимост към стимуланти.
16.08.14
12:04
казано от Solomon Kane на 16.08.14, 11:59:
казано от Master Admin на 16.08.14, 11:01:
...Дозите в който мисля да го приемам са
Това е симпатомиметик, и няма как да им съмнения дали действа. Придържай се към НВД (инсулина подтиска действието на този клас продукти) със някое и друго зареждане, за да поддържаш термогенните му свойства достаъчно високи. Прием 2 пъти на ден и на мен ми изглежда ок, все пак ефедрина има къс полу-живот. Някои хора го разделят на още повече дози, за да поддържат бета адренергична активност висока през целия ден - примерно вместо 20-25 мг ефедрин и 200 кофеин 2-3 пъти на ден, взимат 10 мг ефедрин и 100 мг кофеин 5-6 пъти дневно. Вероятно е и въпрос на поносимост към стимуланти.
Точно за теб се молех да се включиш в темата (rock) Благодаря ти много за информацията ще разделя приема на 3 да видя как ще ми влияе :) Днес си купих 10 ампули и от утре ги започвам.
п.п А в почивните дни съм решил да правя кардиото сутрин обаче в един от дните мисля да си сам абсолютна почивка от тренировки или тичане тогава можеш ли да ме посъветваш да го приемам ли или няма да има смисъл като няма да имам никакви физическа активност ?
Мнението беше редактирано от Master Admin на 16.08.14 12:07.
16.08.14
12:06
А как по-точно ги купи, доколкото знам е само с рецепта? :)
16.08.14
12:08
казано от Херцог Трън на 16.08.14, 12:06:
А как по-точно ги купи, доколкото знам е само с рецепта? :)
Ами взех рецепта :)
Мнението беше редактирано от Master Admin на 16.08.14 12:11.
16.08.14
12:10
Сподели после резултати, на много хора ще им е интересно. Не забравяй, че нервната система и метаболизма са свързани - след известно време на НВД, метаболизма се забавя, така че е добре от време на време да зареждаш. Предвиди плавно излизане от системата, защото ако го спреш рязко апетита ти ще избухне и ще се омажеш :)
п.с. активността и приема са индивидуални, зависи как, колко тренираш. Аз ако взимам нещо такова и в почивните дни гледам да има сериозна активност, че иначе не мога да спя.
Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 16.08.14 12:13.
16.08.14
12:12
казано от Solomon Kane на 16.08.14, 12:10:
Сподели после резултати, на много хора ще им е интересно. Не забравяй, че нервната система и метаболизма са свързани - след известно време на НВД, метаболизма се забавя, така че е добре от време на време да зареждаш. Предвиди плавно излизане от системата, защото ако го спреш рязко апетита ти ще избухне и ще се омажеш :)
Благодаря отново за помощта и съвета само ако може кажи като не тренирам да го приемам ли в този ден примерно само 1 път 20 мг за деня или като нямам физ. активност няма смисъл ?И след 3-тата седмица ще започна да го намалявам от 50 на 40 30 20 мг и на края ще го спра :)
16.08.14
12:16
казано от Master Admin на 16.08.14, 12:12:
Благодаря отново за помощта и съвета само ако може кажи като не тренирам да го приемам ли в този ден примерно само 1 път 20 мг за деня или като нямам физ. активност няма смисъл ?И след 3-тата седмица ще започна да го намалявам от 50 на 40 30 20 мг и на края ще го спра :)
По-добре е да поддържаш плавен приема, да няма пикове и спадове, за да не объркваш ЦНС. Можеш да махнеш една доза и да следиш как се чувстваш най-вече
16.08.14
13:06
Пробвай с половин ампула и виж как ти понася.
След това спокойно можеш да пиеш по 1 на ден - сутрин.
Преустановявай прием на всеки 2 седмици и си чук.
16.08.14
18:39
Предполагам знаеш, че при стомашни проблеми е редно или да изключиш аспирина от схемата, или да намалиш дозата?Аз например си бях взел таблетки от 75 мг. за тази цел.
17.08.14
16:22
Аспирина много хора го приемат всекидневно, както хляба, обаче след като попрочетох малко за него се оказа, че не е най-безобидното нещо на света. Разрежда кръвта, което е супер за хора, който са в риск от инфаркт, но първо трябва да разбереш какво е твоето конкретно състояние, защото вече може да ти е разредена над нормалното. Всекидневния прием на аспирин може да докара язва. Въздейства отрицателно върху протеиновия синтез, но в каква степен не знам. Блокира усещането на болка и ако се контузиш по време на тренировка може въобще да не разбереш.
Заради това съм го заменил с по-безопасния White Willow Bark.
17.08.14
17:32
казано от Grey Knight на 16.08.14, 13:06:
...
Преустановявай прием на всеки 2 седмици и си чук.
Това не е необходимо - за разлика от някои силни бета-2 агонисти (като клен-а), ефедрина е много по-слаб (агонист) и не причинява бърза десенсибилизация (загуба на чувствителност) на адренергичните рецептори. Това позволява да се ползва ефективно за няколко месеца. Важното е да не комбинира с подобни.
А за аспирина има различни мнения - скоро един фармацевт ми обясняваше, че за 60% от хората бил полезен всекидневен прием, за останалите си бил направо вреден.
Ако си лягаш около 23:30 (примерно) не го взимай след 18 часа. Внимавай да не приемаш някакви други вещества, които алкализират урината (сода бикарбонат, цитрусови сокове, Na,K цитрат и други). Алкализираната урина забавя екскрецията и може да се токсицираш, особено ако го приемаш 3/3+ пъти дневно. Непряк миметик е, тъй че ефекта му лесно се контролира, обикновено се започва с 5мг и се увеличава постепено дозата.
Веществото е контролирано, също така е забранен медикамент от WADA.
Мнението беше редактирано от aleks на 17.08.14 22:30.
31.08.14
10:45
След изпити 15 амп. мисля да дам мнение.
Това нещо за енергия по-време на сваляне е ВЪРХА !
Малко по-подробно.... През целия период не съм превишавал 25 мг на прием /половин амп./ сутрин и още толкова преди тренировка /към 16:30ч/ със всеки прием приемах по 120 мг аспирин и 200 mcg coffein Allmax.Сутрин ставах хапвах 3 белтъка и пиех ECA-стака и отивах да тичам искам да подчертая ,че трудно се справям с хиит рано или качване на стълби /по време на ‘цикъла’ ги практикувах и 2-те като предимно бяха стълбите по около 4000 бр за качване и слизане / даваше ми осезаема енергия която я усещах много не се изморявах просто след време ми писваше :) Един път направих грешката да направя сутрешното кардио в нас на велото пред телевизора Е НЯМА ИЗМОРЯВАНЕ :) след 50 мин гледане на съвокупления по NatGeo Wild слязох и погледнах бях минал около 34км и около 850 кал /по изчисления на велото разбира се ,но без ефедрина това никога нямаше да успея да го изкарам с такова темпо на такава степен на велото.
И сега малко мерки и кг за 15 дни:
Старт : 81,100кг
Финал : 76,700
Старт:
Бицепс:41.8
Бедро:61,1
Талия:87,8
Финал:
Бицепс:41.3
Бедро:59,0
Талия:85,2
Мазнините по корема ми буквално се ‘втечниха’. Всеки ден правех кардио сутрин вечер силово на всеки 5 дена си давах 1 почивка от тежестите.
Храната през периода ми беше
Белтъчини :220гр.
Въглен:230гр.
Мазнини: ~55гр.
Като източници:
Белтъчини:яйца,суроватъчен протеин,телешки шол,тилапия,пилешко
Въглен:бял хляб,оризовки,картофи,бял ориз
Мазнини:жълтъци,орехово масло,сурови бадеми
Други суплементи: Омега 3 - 5гр на ден , дейли формула витамини,BCAA,бета аланин,цитрулин малат
Вода на ден ~5.5-6 литра.
Странични ефекти: Абсолютно никакви ,нито болки в стомаха от аспирина,нито болки в главата ,нито проблеми с кръвно нищо.Единствения недостатък бе ,че ми се разширяваха много зениците и постоянно бях със слънчеви очила защото няколко човека ме питаха какво ти има на очите първите 1-2 дена :)
Плюсове : енергия,чувство на ситост /доста храна хапвах на ден ,но определено доста ,често се сещам за сладки неща ,но по време на приема на ефедрина нямах такива пристъпи/
Мнението беше редактирано от Master Admin на 31.08.14 10:48.
01.09.14
14:57
Доста добре за половин месец.
Дай и височина само, за да добием реална представа тези, които не те познаваме.
01.09.14
15:14
казано от Toma Tomov на 01.09.14, 14:57:
Доста добре за половин месец.
Дай и височина само, за да добием реална представа тези, които не те познаваме.
185 см :)
05.09.14
12:13
Пулс мерил ли си ? Ако имаш снимки “преди и след” , ще е интересно да ги видим :)
18.09.14
03:01
Ампулите ги приемаше орално ли? Защото гледам пише инжекционен разтвор.
И аз мога да си го набавя, но смятам да е следващата година.
31.10.14
20:30
казано от Just DoIt на 31.10.14, 12:11:
Удачна ли би била комбинацията от ефедрин + йохимбин ?
Определено НЕ ти го препоръчвам :)
Ефедрина си действа много добре.
Аз го бях пробвах миналата седмица и като ендократни дози твърдя ,че дава много енергия и сила , но е краткотрайна.
бях го смесил със енергетик (Rage) и отделно обичайните м-стак и креатини. Доста голямо сърцебиене и треперене се получава обаче.
Хора , които не усещат азотните бустери попринцип биха го усетили добре.
Какво мислите за комбинацията 25мл(половин ампула) ефедрин + 2 таблетки Mex Тhermo Shred? Това му е етикета, данните са за 3 таблетки, но 3 + ефедрин вече ще ми дойде в повече със сигурност :
Мнението беше редактирано от rvg на 06.01.15 01:41.
казано от rvg на 06.01.15, 01:39:
Какво мислите за комбинацията 25мл(половин ампула) ефедрин + 2 таблетки Mex Тhermo Shred? Това му е етикета, данните са за 3 таблетки, но 3 + ефедрин вече ще ми дойде в повече със сигурност :
Това е напълно безполезен и слаб продукт,не си хаби парите с термошред,миналото лято се излъгах да го пробвам и съм ужасно разочарован :) Вземи си някой по-лек продукт като now energy или syntrax fyre international и си го комбинирай с ефедрина :)
07.01.15
17:21
При положение, че ще взимаш продукти със синефрин, за какво ти е да се занимаваш с ефедрина?
Ефедринът, при мен поне, дава много по-добър ефект от синефрин. Общо взето трябва ми някакъв бърнър с кофеин до 100-150мг и нарингин в него за комбинация с ефедрина, без много други стимуланти.
казано от Александър на 07.01.15, 17:21:
При положение, че ще взимаш продукти със синефрин, за какво ти е да се занимаваш с ефедрина?
Ако мислиш,че синефрина е дори наполовина ефективен,колкото ефедрина,значи много се лъжеш и опита ти с тези неща определено куца.По-добре не давай безмислени съвети,като гледам и кои марки подкрепяш масово в постовете си ми е ясно,колко разбираш :D Както и да е , живи и здрави да сме. НО ако искаш по натурален път да се доближиш поне малко до ефекта на ефедрина ИНОЗИН,ЙОХИМБИН И СИНЕФРИН ;)
08.01.15
14:55
Аз съм много доволен от комбинацията 200мг кофеин+ 5мг Йохимбин HCL + Inosine + Horny Goat на NOW FOODS.
09.01.15
17:44
Just DoIt, не си ти човека, който ще ми казва кое е смислено и кое не. Достатъчно опит имам с ефедрини и със синефрини и с квото се сетиш. Имам висше спортно образование, магистърска степен от НСА и съм персонален треньор от доста години, включително на състезатели, така че опитът ми не се свежда само до “личен опит”, какъвто вероятно е твоя.
За ефедрина и синефрина - пълна глупост е да ги смесваш двете. Дали ще намалиш дозата на ефедрина или ще увеличиш тази на синефрина - все едно, ти си решаваш, но според мен смесването им е ненужно.
Стара тема но все пак искам да повдигна един въпрос.
Днес успях да си набавя 5 кутии ефедрин като обиколих 10 аптеки.
Интересно ми беше дали орално се приема спокойно ефедрина от ампулите и се разчетох. В чужбина не са чували за ампули и даже искат снимки в една тема от 2009та която намерих в чужд форум и твърдяха че няма проблем. Тук също казвате че е ок, но мен ме интересува до колко се усвоява от организма ефедрина когато се приема орално от тези ампули защото все пак не са пригодени за този вид прием.
В темата от линка по-долу пише че се усвоява само 25% от ампулата което ми се вижда абсурдно малко но все пак няма представа и аз самият - може темата да е писана от някой драскач който самият той да няма вярна информация. Моля споделете ако имате информация и наблюдения защото ако се усвоява само 25% от 50мг ампула на ме ще ми трябват поне 2 ампули на прием което ще отиде 4 на ден което не ми се пробва преди да знам колко мг се усвояват защото мога да не го усетя и да превиша дозата доста сериозно.
Мнението беше редактирано от NesTea на 07.04.17 00:42.
19.06.17
22:17
Не знам струва ли си за 3-4 кила да се правят тези наркомански комбинации.
26.03.18
12:08
На мен един доктор в залата ми каза преди време, че по принцип няма никакъв смисъл да се взема повече от 1/4 ампула ефедрин. Толкова слагали на пациентите във ВМА. Иначе има и на таблетки. Има го в англисйката версия, не мога да намеря сега къде е да пусна линк. Таблетките са много ама много по-силни. Една таблетка и изкривих железата хахах
Модерация: Моля, без линкове към сайтове предлагащи забранени медикаменти.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 26.03.18 12:13.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече