Конопен протеин

Искам да попитам за този конопен протеин,био магазините много го хвалят и се питах дали става за покачване на мм.Отварям нова тема,защото търсачката,както и чичо гугъл не ми помогнаха особено.
Благодаря Ви.

08.09.14
00:08

казано от Мирослав Захариев на 07.09.14, 20:04:

Отварям нова тема,защото търсачката,както и чичо гугъл не ми помогнаха особено.
Благодаря Ви.

Приказката, ,че и най-скъпата машина е купчина желязо в ръцете на неук човек, чувал ли си я? Е отнеси я до един компютър, търсачка и човека зад тях и вероятно ще се светнеш какво имам предвид. ;)

Приказката, ,че и най-скъпата машина е купчина желязо в ръцете на неук човек, чувал ли си я? Е отнеси я до един компютър, търсачка и човека зад тях и вероятно ще се светнеш какво имам предвид. ;)

Да признавам не съм на “ти”с тези машини,но намерих много статий и разни форуми,включително и нашия.
Исках някой,които е пробвал този протеин спецялно за мм да се изкаже.Както и да е.
Днес ходих до един мой познат,които има магазин за “зелени”или био продукти,та той на дълго и на широко ми обясни за конопа.
С една дума е предназначен повече за вегетарианци и за засилване на имунната система,отколкото за билдъри.
Благодаря за отговора все пак,темата може да изтрие.

Ако не си вегетарианец, не ти го препоръчвам. Има по-лош аминокиселинен профил от животинските. Специално конопеният протеин е беден на лизин, та дори и левцин, което е от по-голямо значение. Плюсовете и минусите зависят и от конкекста на цялата ти диета и общото количество приеман протеин на ден.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1