ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

11.10.16
21:36

Пак ще цитирам това, което съм цитирала и преди и е валидно в редица случаи, включително настоящия: “It’s not that people have low consciousness, they have NO consciousness.” Доакто самосъзнанието за това какви са последствията отнашето действие (или бездействие) върху близки, приятели, колеги,съседи, средата в която живеем, липсва, не можем да очакваме нищо хубаво. Това важи дори за елементарното нещо да пазиш хората около себе си,когато си болен.
Освен липса на самосъзнание, показва и голяма доза неуважение и арогантност.

11.10.16
22:23

Набързо прочетох дискусията, в смисъл че не четох дългите постове...но се провокирах от тези постове, които обвиняват Кобра...
Аз мисля, че здравето и имунитетът са си наша лична работа и да обвиняваме другите, това е отказване от поемане на лична отговорност за здравето, за това, което се случва в душите ни...Ако моето, тяло, душа, ум са в ред, нищо не може да ги засегне...
Това между впрочем си е чисто българска черта- той ме зарази, тя ме зарази...айде моля ви се, несериозно е...

Т. Тодорова

11.10.16
22:28

казано от Queen Cobra на 11.10.16, 20:58:

Ок, преценка на екипа.
Странно ми е защото веднага се сещам, че примерно Тодорова, Аделина, Герито, май й Юлка (може да се лъжа) също бяха грипозни по едно време, но си работеха и тренираха и всичко останало и не е станало на въпрос.

Тодорова е работила и тренирала грипозна само и единствено в дома си. В офиса на джима и организацията никоя от колежките не е идвала болна - за да не го предаде, а и не беше позволено да ходим болни.
В София имах тежки проблеми с носа си, но беше алергичен ринит.

Също така отказвам близък контакт с всички (когато е възможно), най-вече, ако те пък имат контакт с деца/възрастни хора, примерно, или с голям брой други.

Бегло (засега) разгледах какво е писано по темата, затова няма да коментирам друго. :)

Едит: разбира се, можела съм да си го позволя - не знам какво е да не можеш. Но ако на човек му се случва рядко и няма изрична забрана за отсъствие по болест, което би било абсолютно безумно, не виждам проблем или нередност във взимането на няколко дни почивка - заради колегите, пък и заради собствения комфорт.
Утре ще чета :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.10.16 01:10.

Закрит Акаунт

11.10.16
23:22

Абе през клавиатурата е лесно да се обвинява - видите ли колко арогантно било. Работил съм на различни места с доста свестни и отговорни хора в работота и живота. Сигурно в 90 % от тях все някога са идвали болни, в смисъла който влагате. За мен сополясващ се и кашлящ чат пат не е болен. Нещо нормално и ежедневно през студените месеци. Ама бълвал бацили, вируси. То щото по улицата и заведенията дето кесим, не бълват. На мен лично, колега като ми е кажел, че нещо е болен, последното нещо е било да си помисля, че ще ни зарази, еле пък да го квалифицирам като безотговорен. Просто ние сме си такива хора, такова ни е битието.

Deadeye

12.10.16
00:07

На мен ми се струва, че малко се престарават някои от потребителите тук да показват високата си култура и отговорно поведение. На всеки (имам предвид тези дето наистина ходят на работа, и то такава дето не им позволява да прекарват половината работен ден във форуми) в един или друг момент се е случвало да отиде “болнав” на работа. Имам колеги дето не могат да си позволят да вземат болничен не щото шефа не дава, ами щото 20-те % по-надолу от заплатата са критични за тях. И то не защото на края на месеца няма да могат да си купят оная готината чанта за 600 лв, а щото няма да могат да си платят кредитите и да си купят храната. Това надали го осмисля някой, дето го издържат родителите или половинката, ама го има в реалността. И един пример с моя милост- през последния месец почти постоянно съм с хрема и ходя на работа.Какво трябва да направя? Колко болнични да взема? Месец, два? Или след шестия направо да ходя на телк да ме пенсионират заради сополите?

12.10.16
00:25

И пак стигаме до първоизточника на всички неразбории от ежедневието ни- именно манталитета, който ни тегли надолу.  Мисли от типа “дреме ни на шмайзера” по никакъв начин не спомагат за подобряване стандарта на живот по тези географски ширини. Кофти сополи виреят по нашите носни кърпички ... тваЙ ;)

Carbohydrate

12.10.16
02:26

Някой от вас, на опашката на касата на Била например, като дойде неговия ред и пред него или зад него на опашката види възрастен измалял човек, дето си вади скъсан плат с завити жълти стотинки, за да си плати 2 филийки хляб, казвал ли му е: чакай аз ще платя този хляб...? Някой от вас, като виде 4 годишно циганче със братчето си да бъркат в казана, извадил ли е 20 стотинки да им даде? Някой от вас качвал ли е на стоп човек без пари и молещ да го откара в друга посока, която не ви е по пътя? Някой от вас купувал ли е билет на закъсал човек, който не може да се прибере в къщи? Някой от вас ходил ли е на работа с болки в кръста, че трябва през 15 минути да си легне за малко, защото умира от болки, но му трябват пари, защото има 2 деца гладни в къщи? Някой от вас правил ли е нещо безплатно за напълно непознат човек? Ако сте правили подобно нещо, значи още има шанс за вас))))да сте добър човек и света има бъдеще.....
Стига сте се правили на свестни, когато ви е широко около врата. Опитайте се да бъдете такива, когато нямате нищо!
Не пиша за някой конкретно, и ако  се е препознал в написаното, то си е негова работа)).....

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 12.10.16 08:19.

12.10.16
07:49

Карбо, ти няма как да знаеш на кого колко му е широко около врата, та да знаеш при какви условия се прави на или е съвестен, нито има как да знаеш кой какво е преживял и през какво е преминал, и как се е държал. И пак подчертвама за всички “защитници”, незнайно на какво и кого, а още по-малко се знае от какво, след като просто се води принципен разговор за човешко поведение, Кобрата сама посочи, че в нейната работа нямат култура и системно ходят болни на работа. Какво точно коментирате? Въпросът не се нуждае от отговор. Кобрата мис е струва възрастен образован човек, който не се нуждае в спор някой да идва да го защитава, доколкото изобщо в спор някой се  нуждае от защита, сигурна съм, че може и сама да си отстоява позицията.

Моята реплика (#4720), след желанието на Кобрата да бъде почистено, беше реплика на обръщение към мен, както съм посочила и в самия пост. А вашите какво са? Не стана ли ясно, че Кобрата не желае да се коментира темата повече? Или “вие да си кажете”? Също не ми отговаряйте. Вие отдавна обърнахте палачинката и изместихте фокуса на разговора с приложение на примери за хора, които са бедни, нещастни, уплашени. И аз пак казвам, че разговорът не започна изобщо в тази връзка. Така че тия доводи за нещастните хора, както и тези за това кого кой го издържа са повече от ирелевантни. Нека спрем да си чешем клавиатурите, отдавна стана ясно, че дискусията е неплодотворна.

Следващ коментар по тази тема ще бъде третиран като спам и ще бъде изтриван без предупреждение.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 12.10.16 08:21.

12.10.16
08:05

Да,ходила съм болна на работа. С маска. Когато все още бях нов служител и трябваше да покривам определени критерии и да покажа определени качества.

Освен това при нас има и друго нещо:
Работодателят има определена политика за намаляване на болничните дни,взети от служители. Част от тази политика е получаването на коледен бонус, обвързан с това колко дни болничен имаш в годината или съответно нямаш. Накратко, ако нямаш нито един ден, получаваш 1000лв бонус.  Миналата година имах 4 дни и взех 500лв бонус.

При нас има опцията да не вземаш.болничен, а да си пуснеш отпуск или да отсъстваш и после да отработиш, така че винаги има вариант.

Мнението беше редактирано от Juls на 12.10.16 08:07.

Поздрав за всички участници във форума.За всички сополиви и не сополиви. (F)

12.10.16
21:27

Видях някъде пишете колдрекси, парацетамоли и тн .. Какво ще кажете за нурофен-а? Още преди да стигне до България съм го пил и откакто го има, само него ползвам. Което е да кажем 1-2 пъти на година, две.

13.10.16
09:50

12.10
Сън: 22.30-6.30
За пръв път спокоен и без давене.

Храна:
- 2в1
- хлебче с извара 100 гр. и 1 яйце с подправки на принцеса
- 1 ябълка
- печени чушки, гъби и патладжан с оцет и зехтин, печено заешко
- 2в1 малко
- 1 печен сладък картоф (ок 200 гр. суров) с канела
- хлебче с извара 100 гр. и 1 яйце с подправки на принцеса и 200 мл. прясно мляко
- 3 квадратчета шоколад с пълнеж

Може и още някоя хапка, не помня.

12.10 комплексна
1. клек (20,40,50кг) 3х7х60кг 7х50кг
2. лег (20,40,50кг) 8-7-6 х60 кг
3. набиране успореден хват 7-6-6
4. лег преса отворени крака 3х12х60кг (леко)
5. флайс на пек дек 3х8х45кг
6. едностранно гребане с дъмбел от лежанка (21кг) 3х8х24кг всяка ръка
7. хиперекстензии с тежест 3х12х10кг диск пред гърди
8. коремни преси от обратен наклон 3х15
9. хеликоптер с пудовка 3х12х16кг

Движение за деня 4 км.
Чистене, домакинство.

Залата беше супер фул, но се доредих за всичко без да чакам. Особено никой не искаше да кляка.
Прекрасна тренировка. Възстановила съм се от грипа и не съм загубила форма.  Имах много сила и ме пазиха на лежанката. В резултат изумих 15тина младежа, че правя лежанка с 2х20кг и ме гледаха доста респектирано :)
Днес съм малко схваната, но ще покарам велото.
—————————————
Един познат, местен фитнес гуру , учи момченцата на позинг, та поклечах още половин час да гледам млади телца.
Понеделни, сряда и петък бил там, та се колебая :) Дали да не заячестя със залата.
Едното момченце е много хубаво, обаче е много малко като обем и няма пропорции. Искат да се пускат на републиканско
Гуруту все повтаря “Нямаш крака, ще направиш”, “Гърди - ще направиш” и пр.  А малкият се самонавива как ще има “директно шприцоване” за да станат нещата ....

13.10.16
10:13

Калоян:
Аз съм наясно, че НСПВС не лекуват нищо, те са просто обезболяващи и понижават температурата.
Все пак нямам намерение да се мъча дни наред да съм като парцал, ако мога да туширам неразположението. Все пак ми се налага по-рядко от веднъж годишно и вземам не повече от 2 табл. на ден.
Според мен е индивидуална поносимост към различните видове- примерно на някои му действа по добре парацетамол, на друг ибупрофен и пр. Най-голямата им вреда е върху стомашно чревния тракт, като и повишават риска за сърдечно съдовата система от инфаркти и инсулти.
Така че 1 хапче месечно или няколко 1-2 годишно едва ли има вреден ефект, но ако вземаш ежедневно и комбинираш  различни видове -едновременно  за артрит, за главоболие, за “грип” и профилактично аспирин- тогава се получават страничните ефекти.

13.10.16
15:09

13.10
Сън: 23.30-7.00

Сега пък ми изгоря зарядното за лаптопа у нас, подреждах си, четох си книга. Не ми се заспиваше, а сутринта не искам да отлепя.
Ей, да знаех, изобщо нямаше да го ремонтирам, само в разходи се вкарах.

Храна:
- 2в1
- кис. мляко 200 гр. с овес, сусамово и ленено семе
- 1 ябълка
- капучино с 4 гр. захар
- печени чушки и патладжани с оцет и зехтин, печено заешко
- 1 бонбон лукче  ;)
- печена сьомга от рагу, 1 фил. вита, 5 квадратчета шоколад с пълнеж (tmi)

———————————————-
Нещо позарязах креатина, а остана още за 10 дни.
Мускулната треска е чудесна.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 14.10.16 08:56.

14.10.16
09:33

13.10
Без тренировка.
Движение за деня 4-5 км

Не тренирах. Ходих на предизборен концерт на ГЕРБ. Страхотно шоу.

Закрит Акаунт

14.10.16
10:13

казано от Queen Cobra на 14.10.16, 09:33:

13.10
Без тренировка.
Движение за деня 4-5 км

Не тренирах. Ходих на предизборен концерт на ГЕРБ. Страхотно шоу.

То май само шоуто им е на тия :D

14.10.16
10:59

Без да искам коментари по темата- ходя заради концерта, не заради партията. Цял следобед имаше колело на късмета и раздаваха шапки, торбички, бонбони, запалки и пр.  но не се доредих, много паплач. На събитието публиката беше платена- група тийнове с плакати, викове “Победа”, скачане и пр. Няма лошо, но прави впечатление.
Пяха една група местна, трио Уникалните гласове, трио Сопрано, ансамбъл Българе, Веселин Маринов, Михаела Маринова, Иво и Пламен (онези от 2х2, песента :) ), Поли Генова-хубаво пеят хората,  много яко настроение. Е, след Веско останахме само аз и сюрия тийнове на 12-13 години, ма и аз да се почувствам млада. :)
Намръзнах :)

14.10.16
13:06

https://www.olx.bg/ad/kapki-za-ochi-vazstanovyavaschi-zrenieto-ID6kgbO.html
Гледайте, значи, каква ужасна гавра с надеждите на хората.
http://www.migun.bg/matrix.html
Стерилна водичка с “информация” ??! Да ги изтребеш тези!

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 14.10.16 13:09.

14.10.16
13:28

Кобре,който е малко в час знае ,че Академия на науките на СССР ,няма-от около 25г.
Нарича се Руска академия на науките...
Онова горното е нещо като тукашното БАНИ или Българска академия на науките и изкуствата?!-регистрирана в Хасковския съд....-там има десетки академици,професори по на -35г...и член-кореспонденти....:D…
Та балъците има да  рупат...

А отделно ,водата е болна тема на руснаците....има и институт в Дубна за мъртва,жива...и прочие вода. 8-)

Мнението беше редактирано от nervak на 14.10.16 13:31.

Ivaylo Stefanov

14.10.16
13:31

Ако, не е проблем,  кой е този местен фитнес гуру?

Колкото до политиката - дочули, че щели да гласуват за  настаняване на бежанци в Ловеч!
Струва ми се, че тази крава ще съсипе града по - бързо и от Минчо!

14.10.16
13:51

казано от Queen Cobra на 14.10.16, 10:59:

Без да искам коментари по темата- ходя заради концерта, не заради партията. Цял следобед имаше колело на късмета и раздаваха шапки, торбички, бонбони, запалки и пр.  но не се доредих, много паплач. На събитието публиката беше платена- група тийнове с плакати, викове “Победа”, скачане и пр. Няма лошо, но прави впечатление.
Пяха една група местна, трио Уникалните гласове, трио Сопрано, ансамбъл Българе, Веселин Маринов, Михаела Маринова, Иво и Пламен (онези от 2х2, песента :) ), Поли Генова-хубаво пеят хората,  много яко настроение. Е, след Веско останахме само аз и сюрия тийнове на 12-13 години, ма и аз да се почувствам млада. :)
Намръзнах :)

Умът ми не побира как може някой под 70 годишна възраст да издържи концерт на В. Маринов доброволно.

14.10.16
13:55

казано от Ivaylo Stefanov на 14.10.16, 13:31:

Ако, не е проблем,  кой е този местен фитнес гуру?

https://www.facebook.com/lyudomatev?fref=ts
Няма как да не го знаеш.
———————————-
Иначе- не знам накъде по-зле може да стане Ловеч. Бежанците- ако са съвестни хора, семейства, да работят , учат и да се установят тук  -нямам нищо против. Всеки има нужда от дом и шанс за развитие.
————————
Джо, човекът пее хубаво, харесват ми повечето му песни и малките също му знаеха текстовете. Какво, Лили Иванова като е на 80 , пак е страхотна.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 14.10.16 13:58.

14.10.16
14:17

Лили е от съвсем различен калибър. Харесвам я още от партито за 18тия рожден ден на Аменхотеп III.

Закрит Акаунт

14.10.16
14:23

Аз пък си мислих, че тези капки за очи са разработка на Магаданската Агенция за Държавно Управление на Ресурсите

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 14.10.16 14:24.

14.10.16
16:05

14.10
Сън: 22.00-7.00

Храна:
- 2в1
- 200 гр. кисело мляко с овес и ленено семе
- 2 ябълки, шепа кашу 30-40 гр.
- малко грозде 100 гр.
- печено заешко, печени чушки с оцет и зехтин, маслини, 1 фил Вита
- биволско кис. мляко 200 гр. с млени бадеми
- останалото от заешкото и сьомгата с 1 фил. Вита, 4-5 квадратчета шоколад (свърши, разгеле :) )

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 15.10.16 14:12.

14.10.16
21:09

Въпрос на принципи  дъге. Аз не бих посетил предизборен концерт, ако ще и Майкъл Джексън да върнат от оня свят да изпълни “Трилър” . :D

15.10.16
14:07

казано от ME4O_TURIST на 14.10.16, 21:09:

Въпрос на принципи  дъге. Аз не бих посетил предизборен концерт, ако ще и Майкъл Джексън да върнат от оня свят да изпълни “Трилър” . :D

Брей, че голяма приказка. Aз пък изобщо не се интересувам кой каква партия подкрепя, а отивам за забавлението - дали ще е предизборен концерт, благотворителен или просто някой на улицата да свири- с най- голямо удоволствие бих отишла и на Митю Пищова - хем ми е градски :)

——————————————————
14.10 рамо, ръце, корем
1. набиране подхват 3х5
2. лицеви опори 3х10
3. раменни преси 3х10х(2х10кг)
4. коремни преси 3х12
5. бицепсово сгъване 3х8х(2х10кг)
6. лег с раменен хват 3х12х(2х10кг)_
7. раменна преса с успореден хват 3х8х(2х10кг)
8. повдигане на крака от лег 3х12
9. хеликоптер с дъмбели 3х10х(2х10кг)
10. разтваряне встрани и напред 3х16х(2х2кг)

Движение за деня 3км.
Чистене, домакинство, голямото пране :)

Взех си зарядно, пак съм мобилна. :)

15.10.16
14:48

казано от ME4O_TURIST на 14.10.16, 21:09:

Въпрос на принципи  дъге. Аз не бих посетил предизборен концерт, ако ще и Майкъл Джексън да върнат от оня свят да изпълни “Трилър” . :D

Мечо, малко ме притеснява фактът, че напоследък често сме на едно мнение :D Май се сбабичосваш :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.10.16 14:48.

15.10.16
14:49

15.10
Сън: 23.00-7.30

Храна:
- 2в1
- хлебче с 3 яйца и 50 гр. сирене на принцеса
- манджа ориз с воденички, 1 фил., 2 печени чушки
- 1 ябълка
- 2 фил. с пастет от печен патладжан, извара и зехтин, парче “шунка” 50гр, 2 печени картофа
- 1 ябълка, 2 кръгли курабийки


15.10
Без тренировка.
Движение за деня 1-2 км.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 16.10.16 16:21.

15.10.16
15:01

казано от karfi4ka на 15.10.16, 14:48:

казано от ME4O_TURIST на 14.10.16, 21:09:

Въпрос на принципи  дъге. Аз не бих посетил предизборен концерт, ако ще и Майкъл Джексън да върнат от оня свят да изпълни “Трилър” . :D

Мечо, малко ме притеснява фактът, че напоследък често сме на едно мнение :D Май се сбабичосваш :D

Щом го хванах в крачка няколко пъти, че и с мен да е на едно мнение, значи нещата вървят необратимо към пенсия. (mooning)

16.10.16
16:20

16.10
Сън: 23.30-ок. 8.00

Храна:
- 3в1
- 2фил. с пастет от патладжан, извара и зехтин, печена шунка 100-150гр.
- бутерка с пълнеж 100гр.
- свински шницел пържен 120 гр, зеленчукова супа, краставица с лимон и олио, 1 фил.
- 2 круши
- 1 фил. с пастет от патладжан, извара и зехтин , печена шунка 50гр., краставица


—————————————————————
16.10 бутащи
1. клек (20.40.50кг) 6х60кг 3х3х65кг 6х60кг 6х50кг
2. лег (20,40,50кг) 3х6х60кг
3. гоблет клек с дъмбел 3х10х22кг
4. машина за гърди 3х8х(2х15кг)
5. разгъване за предни бедра 10-8-8х30кг
6. раменна/военна преса (20кг) 3х7х30кг
7. разгъване за трицепс на скрипец (30кг) 10-8-8х40кг

Движение за деня 1-2 км.

Понатежа ми клека. Ползвах Елейко.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 16.10.16 23:06.

16.10.16
17:11

Какво означават килограмите в скоби? Някакви загряващи серии?

16.10.16
17:14

Да, загряващи серии, правя 7-8 повторения с лоста (20кг) и после по 2 повторения със загряващите килограми.

16.10.16
17:18

Ехаа, загрявка с 50 кг на клек. Мечта... :)

Мнението беше редактирано от Диляна на 16.10.16 17:20.

16.10.16
23:17

Ретро хроника :)

17.10.16
15:13

17.10
Сън: 00.00 - 9.00 с няколко прекъсвания
Отпуска съм (party)

Храна:
- 3в1
- 200 гр. кис. мляко с 7 лъж. овес
- 1 ябълка
- 1 паниран шницел 120 гр, 2 фпх, 2 печени чушки, 1 голяма краставица
- 2 кюфтета домашни, 1 фил, с крем йогурт, 1 голяма краставица
- 1 мини кифличка, 1 ябълка

Друго- не помня :)

17.10
Очевидно без тренировка.
Движение навън няма.
Чистене у мамини.

Занимавах се с умствени упражнения по решаване на семейно-битови казуси, изложени преди 10тина страници. само си губя времето.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 18.10.16 10:10.

18.10.16
18:48

18.10
Сън: 00.00-7.30 + малко излежаване

Абе не си доспах, но нямаше как.

Храна:
- 2в1
- 200 гр. кис. мляко, домашен кекс ок. 200 гр., 1/2 кренвирш
- 1 ябълка
- салата зеле с моркови 350 гр. , свинска пържола ок. 150гр., 2 фил., маслини
- 1 ябълка, 1/2 круша

Днес се наложи да пропусна обяда.

18.10 дърпащи
1. набиране успореден хват 3х6
2. суинг с пудовка (10 с лява,10 с дясна 10 с 2 ръце) 3х30х14кг
3. гребане със щанга крив лост 3х10х48кг
4. сгъване за задно бедро 3х10х25кг
5. скрипец за врат 3х10х45кг
6. хеликоптер с крив лост 3х6х28кг
7. хоризонтален скрипец 3х8х50кг
8. сумо тяга 3х8х60кг
9. разтваряне встрани със свити лакти 3х10х(2х6кг)

Движение за деня- 3-4 км.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 19.10.16 16:32.

19.10.16
16:57

19.10
Сън: 00.00- ок. 6.00

Гледам вечер конкурса на Слави :) Много талантливи дечица бе!
Сутринта алармата беше за 7, обаче майка се разшава из кухнята от съвсем тъмно.

Храна:
- 2в1
- свинска пържола ок 150 гр., парче домашен солен кекс ок. 150 гр., 1 фпх
- картофен огретен с пилешко и кашкавал 200 гр.  (готово)
- чаша  месен заешки бульон 200 мл.
- парче мързелива баница (хляб, яйца, маслена извара и зехтин)
- печено заешко от ребрата ,2 фил. Вита с маслен крем за мазане 100 гр

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 20.10.16 08:47.

19.10.16
20:39

19.10
Без силова тренировка.
Кардио на велоергометър 45 мин.
Движение за деня ок 2 км.
Готвене, чистене, миене, това -онова :)

Ходих на организиран профилактичен преглед- ехография по програмите за превенция на рака и женско здраве. Не съм съвсем доволна, защото докторът отделяше по 2 мин на преглед и караше хората (само жени се бяха записали) на конвейер.
Но пък надявам се е професионалист (поне има към 35 год. опит) и това време му е достатъчно. Издаваха си фиш за образнa диагностика  с печат и подпис.
Всичко е на 6- гърди и коремни органи без отклонения.
Аз съм под 30 и нямам оплаквания, но човек трябва да се профилактира на време.
———————————
После цял ден готвих, мих съдове и други простотии.  Помързяваше ме за тренировка, сковала ме е мускулната треска,но кардиото ще е добър вариант за стопляне зимния сезон. Хванах си ритъм и можех да направя час, но реших да не си давам зор.

———————————
Свалила съм дразнещия ме килограм. :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 19.10.16 20:48.

20.10.16
13:08

20.10
Сън: 22.00-7.00

С прекъсвания. Едва дочаках да си легна, умирах за сън, но много неспокоен.

Храна:

- 2в1
- 1 парче  пълнозърнест овесен кекс със сусамово масло
- 1 ябълка
- свинска пържолка 100-120гр, задушени зеленчуци готови 300 гр.,  варен  боб (белен) няколко лъж.
- няколко бадема ок 20-30 гр.
- 3в1 малко (13 гр.)
-1 шайба ананас
- доста печено заешко +  2 фил. вита с крем за мазане 100гр.

——————————————————————
Тъй наречените кексове са микс пълнозърнести брашна с яйца, семена и масло, с малко есенция и без захар.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 20.10.16 22:03.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1