16.09.14
22:36
Здравейте,
Малко странна тема захващам, но няма с кой друг да се допитам.
Какво правя: Излизам от периода да съм с наднормено тегло (аз съм 175 86кг). Тичам - правя 18 обиколки на станидона 3 от които спринт. 40 лицеви преси всяка сутрин. Вдигам гири с усукване (бях го намерил на този уебсайт - вдигам гирата за бицепс изправен, след това високо над главата, усуквам и пускам бавно надолу пред тялото ми- гирата е май 15кг), и вдигам също гири от лежанка под наклон. Това вече го правя от Май някъде по 3-4 пъти седмично. Свалих от 96 на 86 кг.
Какъв е проблемът: Ако някога сте били с наднормено тегло, предполагам че сте забелязали че гърдите, в зоната на зървата увисва надолу. Работата е че не забелязвам промяна в точно тази определена част от тялото ми. Гърдите ми се надуха доста от упражненията, което е добре, но около зърната си е все така увиснало.
Чудех се дали трябва да се притеснявам и че в един момент ще започне да се стяга тази част от гърдите ми също или трябва да се паникьосвам и да търся лекар? Някой имал ли е такива проблеми и знае ли как да ги разреша?
Благодаря за вниманието.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
19.09.14
13:58
Ако изчистиш още, но мастната тъкан около зърната остане, то има вероятност да имаш адипомастия. Среща се при хора с наднормено тегло. От друга страна, нямаш достатъчно мускулна маса, която да оформи гърдата. Потренирай още, влез в по-добра форма и ще ти се изясни проблем има ли или не.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече