Mr. Olympia 2014

Прескочи до:

Нека в таз тема да коментираме 50-тото юбилейно издание на Олимпия. Поствам линка с участниците и този за лайв видеото. По мои изчисления, излъчването започва от 04:00 сутринта българско време и в събота и в неделя. Вие кой ще подкрепяте?

участници :
http://contest.bodybuilding.com/results/28752

фри лайв стрийм:
http://streaming.bodybuilding.com/2014-olympia-webcast/

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 22.09.14 17:57.

Кай Грийн! Време е да вземе това, което подаряваха на Фил.... :)

Аз съм за Фил,защото освен ,че е голям и е пропорционален в всяка една част от тялото!И никой нищо не му е подарявал!!!Той е шампион и си го е заслужил да е така!

Фил ако нямаше подходящите спонсори...щеше да души трофея Сандоу от разстояние :D

19.09.14
18:59

гледах некво клипче Phil u Kai бая се храниха :Д

Дам, пресконференцията с участниците :) Вероятно е дирижирана история :)

19.09.14
23:08

Какво пък му е пропорционалното на тоя надут балон от съдиите ? Подариха му 3 титли Арнолда, където Кай брутално го размаза, Шеруто и Олимпията 2012. Кай през 2012 дойде много офф, аз дори бих казал, че Денис ги отнесе и двамата, ама Денис трябва да си оправи глутеса и прасците.
Илиян Тодоров, разбирам, че си му фен, ама ръцете на Фил са с много над другите му “части”. Отделно, че е яко narrow. Яко е тесен в раменете, никаква широчина просто и гърдите му са яко големи, ама на ширина са трагедия и изглеждат супер грозно в 90% от позите. Да не говорим, че като размери 5-6 човека яко го dwarfvat.
Най-сериозната физика има Рамито. Уникален е просто. Като размери е изрод и е широк та мамата си трака. Само трябва да излезе яко нацепен и ще ги мачка всичките след време, а може и още тая година. Кофтито при него е, че не знае английски и че не е хамериканец и 100% ще го режат. Миналата година изобщо не беше за 8-мо място, ама карай.
Не съм фен на Фил заради арогантността му.
Кай добре го насоли на пресконференцията. Всяка година тоя буквално се възползва от ситуацията и извлича ползи от тия неща. Изобщо не личи да говори от сърцето си. Всеки минава през трудности, ама тия неща са за най-близките.
Аз викам яко за Кай, Рами или Денис, това са хората, които за мен биха пратили Олимпията на следващото ниво, от Джей към Фил се върнахме назад.
Жалко, че контузиите **** мама** на Джей и дори 2011 не можа да защити титлата си пълноценно. “Пакета” който показа 2009, а и 2010 беше буквално непобедим.

19.09.14
23:10

П.П. Погледни на снимката, 5 човека и шампиона е най-тесен от всички и виж как гърдите му изглеждат и смешно и грозно. Дори Декс, който не е от най-широките и големи е доста пред Фил в това отношение. Просто си е narrow Pfil, тия рамени и гърди яко тесни и грозни са ... Трябва да му се “взимат” точки затова, а не капутите да му дават перфектни резултати.
Най-якото нещо от преса беше къде оня пич се изреза YOUR F**** NARROW !!! Сцепил съм се да се хиля.
Някой да знае в колко точно часа БГ време почва Олимпията, че тия техните времена са много объркани. ;Д

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 19.09.14 23:14.

20.09.14
00:03

Към 6 в Събота е преджъдинга ,след 6 часа от сега :)

20.09.14
00:50

Мерси ще се будува значи, защото шанса да стана в 6 е минимален. ;Д

20.09.14
06:05

Тия са много бавни от Олимпията, са дават бикините дават ....
Да почват по-бързо мъжете и дано Кай или Рами да са в добра кондиция и съдиите да са с извадени глави от 㧧§§§ си, че ще изперкам.
Миналата година заради Джей будувах и накрая излезе трагичен, че даже ми го сложиха пред Уинкър и Рами, които бяха доста, доста по-добре от него. Дано тая година пак да няма такива изчанчени класирания, че ще ми е последна Олимпия. Ай тия измислени награди на добавките да ги дават и да почват мъжете. :Д
Оле и тия мутиралите ли са преди мъжете, ще умра направо.

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 20.09.14 06:31.

20.09.14
09:10

Фил е яко Офф, има и голямо коремчо, плочките му не се виждат в нито 1 поза. Кай го изяде, дори Денис го изяде с много. Дано отново не му подарят победата, че ще е голяма гавра. Кай е в по-добра кондиция, яко “пълен” е, доста по-голям е от Фил, говори се за 40lbs и е много по-широк.
Играта свърши за Фил. Дано само съдиите да не му подарят тая победа, че ще е пълна гавра.

20.09.14
09:54

Толкова е режисирана тая хранилка дето изсипват един срещу друг, че дори съм убедена, че са им дали готов текст, ден преди състезанието не би трябвало да могат да си кажат заглавието, камо ли да философстват за миналото и бъдещето :D

И Фил, и Кай изглеждат по-оводнени от необходимото, и двамата не им се виждат много пресите, но съм сигурен, че утре ще е различно. Гърбът на Кай обаче е просто нереалистичен, изглежда като нарисуван от комикс просто, направо смазва Фил специално там.....

20.09.14
11:56

казано от Todor Stamatov на 20.09.14, 09:10:

Фил е яко Офф, има и голямо коремчо, плочките му не се виждат в нито 1 поза. Кай го изяде, дори Денис го изяде с много. Дано отново не му подарят победата, че ще е голяма гавра. Кай е в по-добра кондиция, яко “пълен” е, доста по-голям е от Фил, говори се за 40lbs и е много по-широк.
Играта свърши за Фил. Дано само съдиите да не му подарят тая победа, че ще е пълна гавра.

Това няма значение. И миналата година Фил беше зле, даже го криеха от позинга с директните му конкуренти, но накрая му я подариха титлата.

20.09.14
12:49

WhiteWalker, не съм съгласен тук. И с горното мнение също. Сега ще се обоснова.
Първо за миналата година, наистина беше свръх идиотски, че върнаха Фил, а не го сравниха с Кай и Денис, където щеше да изглежда доста тесничък, но миналата година Фил беше доста рипнат, не като 2011, която за мен му е най-добрата година, но conditioning-a(не знам как точно на БГ да го кажа най-точно) му беше на място. Докато Кай на prejudging беше зле и имаше здрав “film of water” при него. На финалите беше друго, ама всички казват, че голямата далавера е точно пре-то.
Тая година е съвсем различна история. Фил е тотален мес.
Без пристрастия Кай е много, ама с много пред Фил.
На мандаторито, Кай беше с малко пред Фил, смисъл беше доста по-голям като размери и е доста по-широк, а conditiong-a им беше кажи-речи равен.
След това обаче на първия callout и на втория Кай се подобряваше значително, а Фил фейдна яко и дори за мен излезе от топ 3. Денис го изяде, като дори Роден стоеше по-добре.
Кай е по-голям, по-рипнат е и е доста по-широк от Фил. В същото време Кай е оправил трапеца си и сега направо кърти. Взима 9/10 от позите.
Изобщо не е близко. Ще е голяма гавра, ако отново я дадат на Фил.
За мен 2012 беше много близко и смятам, че Кай трябваше да спечели там, защото е по-широк, а Фил е с тесни рамене и гърдите му са много narrow.

20.09.14
12:59

Сега ще се обоснова и с факти, като снимки и видео. Вижте само разликата:
БТВ, не знам какво е правил Фил, ама корема му изглежда като на “бременен” с извинение. Плочките му ги няма никакви, докато на Кай съвсем ясно си се виждат.

20.09.14
13:02

Oще снимки и видео:
https://www.youtube.com/watch?v=0xUS4kPABJQ
Коментирайте просто ...
В официалния бодибилдинг сайт са дали вот и резултата е 97-14 за Кай, какво повече да кажем ....

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 20.09.14 13:06.

20.09.14
13:19

http://i.imgur.com/36bvv7x.jpg?1
http://i.imgur.com/iTsWk4L.png?1
http://i.imgur.com/bzCbCAp.png?1
http://i.imgur.com/64gcQ46.png?1

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 20.09.14 13:22.

Много ми харесва трицепса на Фил, но мисля, че Кай има по-добър гръб. Шон Родън според мен изглежда по-добре от двамата и този големия, Реми или Роми май беше също е с много красиво уформено тяло. Топ 4 трябва да са Кай, Улф, Родън и големия Р, но не знам в какъв ред. Съдиите обаче ще ги подредят - Кай, Улф, Фил, Родън.

Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 20.09.14 15:38.

20.09.14
17:31

Доколкото гледам и коментари на експерти,Кай тази година е по-зле от миналите 3 години,Фил е по-зле в коремната област,Денис губи в много пози.Приятна изненада са Бранч Уорън и Виктор Мартинез.

20.09.14
18:38

Не съм съгласен. Това е най-добрия Кай, който виждаме в последните години. 2012 беше в по-добра кондиция, ама тази година е събрал conditionga от 2012 и масата от 2013.
Ето и на Видеото ясно се вижда, че Кай е с много пред Фил.
http://www.youtube.com/watch?v=sUaBpQIaTSw
Кай като излезе за мандатори поузинга беше задържал малко вода, но се подобряваше и изкара всичко и вече при първия и втория callout беше перфектен. Фил пък си беше трагедия от началото, като се влошаваше много лошо. Нещото което ме шокира е, че той фейдваше и фейдваше още и още и на втория callout, дори Роден изглеждаше много по-добре от него. Вижте на 26-тата минута като ги сравняват, че Фил е най-малък и най-тесен и кондицията му е най-лоша.
Просто е тотален мес тая година Фил и ако му дадат титлата ще е гавра. За мен е дори извън топ 2, трябва да се бори с Роден за топ 3. Това трябва да стане ако съдийството е честно.
Аз лично съм огромен фен на Рами, ама той тотално ме разочарова. Без значение на кое място ще попадне. Много зле му е conditioning-a, той е най-големия звяр и му трябва само conditioning и DJ обещаваше, че ще видим най-рипнатия Рами, а той е по-зле от NYP 2014.
Разочарован съм честно казано и макар да съм му голям фен, смятам, че няма място в топ 4.
П.П> Снимката на Кай говори сама по себе си - уникална !!!
Вота в bodybuilding.com е 150-30 за Кай в момента. :Д

Мнението беше редактирано от Todor Stamatov на 20.09.14 18:39.

Иван

20.09.14
19:20

казано от Todor Stamatov на 20.09.14, 18:38:

Аз лично съм огромен фен на Рами, ама той тотално ме разочарова. Без значение на кое място ще попадне. Много зле му е conditioning-a, той е най-големия звяр и му трябва само conditioning и DJ обещаваше, че ще видим най-рипнатия Рами, а той е по-зле от NYP 2014.

Какво се има предвид с “conditioning” в културизма? (В контекста на това, което казваш за Ramy, примерно)

И някой знае ли кога е финалното излизане или както там се казва хаха

А на мен иначе, като човек който не следи кой знае колко този “спорт”, ми е симпатичен Кай, заради образа, който създава през всички тези години, но ги гледам и въобще нямам идея кой трябва да спечели защото не знам какви са критериите т.е гледам като идиот малко :D

Мнението беше редактирано от Иван на 20.09.14 19:25.

20.09.14
19:41

То тоя Рами ми прилича на Маркус Рул, една планина от мускули. Обаче  откъм симетрия, пропорции  не го търси хахаха

20.09.14
20:23

Иван, ами колко рипнат е, смисъл колко е изчистен и колко детайли има по тялото му. Тоест на колкото по-малък % мазнини си би следвало да си по-добре conditioned. :D
WhiteWalker, това изобщо не е така. Рул и Рами нямат нищо общо. Рами е генетичен изрод, с изключителни пропорции. Виж само какво му е кръстчето човече и колко стегната му е пресата и как изобщо корема му не излиза и няма нищо общо с на Рул или като на Фил тая година.
Краката му са огромни, но и на Рони бяха, а при Рони и прасците като цяло липсваха. Краката му дават предимство, стига да ги рипне, защото горната част на тялото му е много мощна, има много маса и широчина.
Като говорим за пропорции, Фил би следвало да е най-зле, понеже е яко тесен и ръцете му огромни и това прави тялото му да изглежда още по-тясно отпред и ръцете му просто overpowering(не се сещам за БГ думата :Д) другата част на тялото.
Кай дойде ли рипнат като Джей 2009-2010 и няма да има кой да го спре. Не знам какви ги е вършил DJ, ама яко се изложи с този пакет, с който момчето му излезе.

20.09.14
21:47

Някой знае ли в колко часа ще са финалите?

20.09.14
21:47

значи нещата са следните.. миналата година много хора сложиха Кай първи, но истината е че Фил го биеше в повечето пози и от към обем. особено към края на шоуто Кай се ‘сдуха/сплеска’ отвсякъде и не приличаше на нищо.

Тази година обаче нещата са обърнати. Кай е бих казал в наи-добрата си форма, докато Фил е бая зле, незнам какво се е случило с корема му. Фил е наблъскан с синтол но това неможе да му помогне(вече), защото е тесен като структура и няма накъде повече да се развива. и със тези тесни рамене изглежда точо като балон, които няма накъде повече да надуваш. )
На другата крайност е Рами просто има невероятен потенциал, както и Шон има невероятна физика.

20.09.14
22:45

Някой знае ли защо на Men’s Physique - са с къси гащета. Съмнявам се някой да не тренира крака от тях, но логиката ми се губи малко...

21.09.14
01:29

Фил е тесен в раменете? Добър майтап.
Експертите доколкото виждам са за Фил отново,Кай освен синтола има и други използвани неща,с които злоупотребява и се вижда в някои пози(това е свързано с ръцете),гърдите са му меки и зле,трапецът му не е оправен,Фил вярно си е един и същ,но пак е по-добър от Кай.

Мнението беше редактирано от Teen Power на 21.09.14 01:38.

21.09.14
01:34

казано от Мартин . на 20.09.14, 22:45:

Някой знае ли защо на Men’s Physique - са с къси гащета. Съмнявам се някой да не тренира крака от тях, но логиката ми се губи малко...


ти сам си отговаряш на въпроса, крият им бедрата и акцента пада от кръста нагоре. ако почнат да излизат по бански ще е много забавна картинка.) тя тая категория е много ‘овъртолена’ и няма ясен критерии.

21.09.14
02:46

06:30 почва пригответе се.

След няколко минути ще видим дали пак ще има подаръци...

Абсолютен ташак! Muscletech педерастия.......

Едит : И тоя пак почна с ред сълзи и ред сополи, остава само за световния мир да каже нещо....

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 21.09.14 09:07.

Иван

21.09.14
09:14

Фил ми е неприятник отвсякъде...но това е чисто субективната ми преценка. Дано Кай не се откаже, все пак е с 5 години по-възрастен.

Не мисля, че трябва да има изненадани от развоя ........

21.09.14
09:38

Това беше от мене, повече Олимпия няма да гледам. Бранч пред Рами и Фил с поредния подарък.
Тая година не беше и близко, Кай го размаза отвсякъде, тоя Фил Чийт се появи като бремена и пак беше с 1 метър напред пред останалите като ги сравняваха на финалите.
Кай беше по-голям, по-широк и в по-добра кондиция и щом тук не му дадоха, това беше. Няма смисъл да се гледа повече тая нагласена работа.
Чийта между другото вече не е с мъсълтеча, направи си своя компания за добавки и забележете, тоя бокл** спонсорира Олимпията .... Е че как да я дадат на Кай ?
Тоя смешния коментатор дето само глупости говори е близък приятел на Фил, а head judge е бизнес партньор и най-добър приятел на Фил, който се беше изръсил, че нямало кой да бие Фил в близките години ....
Е това е, аз приключвам с тая нагласена помиярщина. Кай беше победител и доминира на сцената с много !!!
Вота за кой спечели е 300 - 40 за Кай в bodybuilding.com, това е официалния форум и мисля, че няма какво повече да се каже.

казано от Todor Stamatov на 21.09.14, 09:38:

Чийта между другото вече не е с мъсълтеча, направи си своя компания за добавки и забележете, тоя бокл** спонсорира Олимпията .... Е че как да я дадат на Кай ?

Е това ако наистина е вярно... (dull) :x

http://i.imgur.com/ZAO0wB6.gif

Този гиф казва всичко... :)

21.09.14
10:38

харесват им серииките явно .

21.09.14
10:40

За съжаление е вярно. Има дори видео на главния съдия, който говори как Фил бил непобедим и нямало кой да го мръдне, от миналата година е някъде .....
Какво повече да говорим ? Беше поканил половината съдии на откриването на неговото си състезание Фил Класик или както там се казва, партньор е с head judge-a, толкова смешна история няма никъде. 99% от хората в боди форума са изперкали и не проумяват как може тоя капут да спечели ...

21.09.14
10:41

Навсякъде е на наши и ваши

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1